Quantcast
blank
 
blank

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με Πλούτωνα και ο Άρης σε εξάγωνο με Ποσειδώνα στις 2 Νοεμβρίου. Πάθος και ρομαντισμός! Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με Πλούτωνα και ο Άρης σε εξάγωνο με Ποσειδώνα στις 2 Νοεμβρίου. Πάθος και ρομαντισμός! Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 

Αφροδίτη εξάγωνο με Πλούτωνα και Άρης εξάγωνο με Ποσειδώνα

Στις 2 Νοεμβρίου 2014 δυο θετικές όψεις εξαγώνου σχηματίζονται με διαφορά λίγων λεπτών στον ουράνιο θόλο που υπόσχονται να κάνουν λίγο πιο όμορφη την καθημερινότητα όλων μας. Το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα στη 01:09 και το εξάγωνο Άρη-Ποσειδώνα στη 01:43.
Sponsored Links

Αφροδίτη σε εξάγωνο με Πλούτωνα

Η πρώτη όψη πρόκειται να επηρεάσει θετικά όλες τις σχέσεις και να τους προσδώσει περισσότερο πάθος, ενώ συμβάλλει και στην αναζωπύρωση σχέσεων που έχουν κλονιστεί, οι οποίες μπορούν τώρα να μπουν σε πιο γερές βάσεις. Επιπλέον, το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα ευνοεί και οικονομικά ζητήματα, που μπορούν να πάρουν μια καλύτερη τροπή.

Άρης εξάγωνο με Ποσειδώνα

Από την άλλη, το εξάγωνο Άρη-Ποσειδώνα μας κάνει περισσότερο ρομαντικούς, χωρίς όμως να μας στερεί την απαιτούμενη ενέργεια για την πραγματοποίηση του όποιου στόχου μας. Με λίγα λόγια, το πάθος και ο ρομαντισμός συνυπάρχουν αρμονικά και δημιουργούν τις καλύτερες προϋποθέσεις για κάθε επιδίωξή μας.
 
Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από τις παραπάνω όψεις είναι αυτά της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) καθώς και του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς).

Αφροδίτη σε εξάγωνο με Πλούτωνα, Άρης σε εξάγωνο με Ποσειδώνα και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ
Αγαπητέ Κριέ, τα δυο ευνοϊκά εξάγωνα που σχηματίζονται στις 2 Νοεμβρίου, επηρεάζουν θετικά τα επαγγελματικά και οικονομικά σου και συνιστούν να βρίσκεσαι σε ετοιμότητα προκειμένου να ωφεληθείς, καθώς θα υπάρξουν ευκαιρίες που ίσως είναι δύσκολο να διακρίνεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σου Άρης με τον Ποσειδώνα, συνιστά να εμπιστευτείς την διαίσθησή σου, που μπορεί να αποτελέσει τον καλύτερο σύμβουλό σου. Το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, πέρα από την οικονομική ανάκαμψη που μπορεί να σου φέρει, εγγυάται ευχάριστες εξελίξεις και στην προσωπική σου ζωή, όπου αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις την αμέριστη συμπαράσταση του συντρόφου σου. Αν είσαι ελεύθερος, ένα πάθος μπορεί να αναβιώσει αυτές τις μέρες. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Αγαπητέ Ταύρε, η κυβερνήτης σου Αφροδίτη που βρίσκεται στο πολικό ζώδιο του Σκορπιού, σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στις 2 Νοεμβρίου και υπόσχεται να τονώσει τον έρωτα με τον σύντροφό σου. Αν διατηρείς ήδη μια σοβαρή σχέση, δεν αποκλείεται το ερχόμενο διήμερο να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον της, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία θα σε συγκλονίσει. Την ίδια μέρα το εξάγωνο που διαμορφώνει ο Άρης με τον Ποσειδώνα, μπορεί να πραγματοποιήσει πολλά όνειρά σου που σχετίζονται με την αισθηματική σου ζωή, αλλά και με τις προσωπικές φιλοδοξίες σου. Με την αμέριστη υποστήριξη σημαντικών ατόμων μπορείς να πραγματοποιήσεις πολλούς στόχους σου, αρκεί φυσικά να είναι ρεαλιστικοί, καθώς ο Ποσειδώνας μπορεί να σε παρασύρει και σε ουτοπίες. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Φίλε Δίδυμε, στις 2 Νοεμβρίου διαμορφώνεται το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, μια όψη που μπορεί να πυροδοτήσει σημαντικές εξελίξεις στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου. Έτσι, το επόμενο τριήμερο καλό θα είναι να εντείνεις τις προσπάθειές σου, αφού είναι πολύ πιθανό να έχεις μια σημαντική αναγνώριση που θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις μια νέα αίσθηση ασφάλειας. Σε συνδυασμό μάλιστα με το εξάγωνο Άρη-Ποσειδώνα που σχηματίζεται την ίδια μέρα, μπορείς να δεις τους στόχους σου να πραγματοποιούνται, ειδικά αν δεν επιδιώκεις εφήμερες επιτυχίες. Όσον αφορά στα αισθηματικά σου, αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσεις μια νέα σχέση μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, που ωστόσο καλό θα είναι να μείνει κρυφή. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Διδύμους, αυτές τις μέρες θα νιώσεις πιο έντονο πάθος για το σύντροφό σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αγαπητέ Καρκίνε, το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα που διαμορφώνεται στις 2 Νοεμβρίου, πρόκειται να δώσει μεγαλύτερη ένταση στην ερωτική σου ζωή το ερχόμενο τριήμερο. Έτσι, αν διατηρείς ήδη μια σχέση, θα αφιερώσεις όλο τον ελεύθερο χρόνο σου στον σύντροφό σου προκειμένου να αναζωπυρώσεις το πάθος σας, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, με τη συγκεκριμένη όψη, δύσκολα θα ξεφύγεις από τα δίχτυα του έρωτα. Με το εξάγωνο Άρη-Ποσειδώνα μάλιστα, που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, ίσως θελήσεις να πας τη σχέση σου ένα βήμα πιο πέρα. Ο Άρης που κυβερνά τον τομέα της καριέρας σου υπόσχεται σημαντικές επιτυχίες και σε αυτόν τον τομέα, ενώ αν αναζητάς μια νέα πορεία, ίσως προκύψει μια σημαντική ευκαιρία από το εξωτερικό, την οποία δεν θα πρέπει να χάσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΛΕΩΝ
Φίλε Λέοντα, το εξάγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα στις 2 Νοεμβρίου, ευνοεί θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένειά σου και σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις κάποιες αλλαγές, που θα σε απαλλάξουν από τυχόν προβλήματα, που έχει δημιουργήσει η παρουσία του Κρόνου στον συγκεκριμένο τομέα. Ακόμα και μικρές διαφοροποιήσεις στην καθημερινότητά σου μπορεί να έχουν μια ευεργετική επιρροή που θα επιφέρουν την αρμονία. Ευχάριστες εξελίξεις όμως αναμένονται και στα επαγγελματικά και οικονομικά σου, αφού το εξάγωνο Άρη-Ποσειδώνα την ίδια μέρα μπορεί να σου φέρει μια «έμπνευση», που θα σε βοηθήσει να αποδώσεις καλύτερα, να γίνεις πιο παραγωγικός και να αποκομίσεις περισσότερα κέρδη. Ένα φλερτ στον εργασιακό σου χώρο μπορεί επίσης να εξελιχθεί αυτές τις μέρες. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αγαπητέ Παρθένε, το ερχόμενο τριήμερο αναμένεται ιδιαίτερα θετικό για σένα, αφού το εξάγωνο που διαμορφώνει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα στις 2 Νοεμβρίου, τονίζει το επικοινωνιακό σου χάρισμα και σε βοηθάει να αναπτύξεις σχέσεις, που μπορούν να επηρεάσουν ακόμα και την επαγγελματική σου πορεία. Οι σημαντικότερες εξελίξεις ωστόσο, θα σημειωθούν στην προσωπική σου ζωή, καθώς η συγκεκριμένη όψη σου δίνει την «τόλμη» να διεκδικήσεις μια πιο ουσιαστική θέση στην καρδιά του συντρόφου σου ή και να ανοίξεις ένα νέο ερωτικό κεφάλαιο στη ζωή σου. Ανάλογη επιρροή έχει και το εξάγωνο Άρη-Ποσειδώνα που σχηματίζεται την ίδια μέρα, το οποίο ασκεί μια ιδιαίτερη δυναμική που σου επιτρέπει να καθορίσεις εσύ ο ίδιος κάποιες εξελίξεις. Παρόλο που ο Ποσειδώνας μπορεί να έχει θολώσει αρκετά το τοπίο στην προσωπική σου ζωή, τώρα μπορείς να αλλάξεις τα δεδομένα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΖΥΓΟΣ
Φίλε Ζυγέ, ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται στα οικονομικά σου το ερχόμενο τριήμερο, καθώς η κυβερνήτης σου Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στις 2 Νοεμβρίου. Πρόκειται για μια όψη που μπορεί να δημιουργήσει μια νέα οικονομική σταθερότητα, ενώ παράλληλα σου επιτρέπει να κάνεις κάποιες επενδύσεις ή αγοραπωλησίες από τις οποίες θα βγεις κερδισμένος. Την ίδια μέρα το εξάγωνο Άρη-Ποσειδώνα, σου επιφυλάσσει ευχάριστες εξελίξεις και στον εργασιακό τομέα αλλά και στην αισθηματική σου ζωή. Έτσι, το ερχόμενο τριήμερο οι προσπάθειές σου θα αποδώσουν ενώ και η σχέση σου με τον σύντροφό σου θα γίνει πιο ουσιαστική. Αν ανήκεις στους ελεύθερους Ζυγούς, καλό θα είναι να αποδεχτείς προσκλήσεις από φιλικά σου πρόσωπα, καθώς είναι πιθανό να συναντήσεις ένα ενδιαφέρον άτομο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Φίλε Σκορπιέ, η Αφροδίτη που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, σχηματίζει στις 2 Νοεμβρίου εξάγωνο με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα, μια όψη που έχει ιδιαίτερη δυναμική για σένα. Έτσι, το ερχόμενο τριήμερο θα υπάρξουν πολλές και ευχάριστες αλλαγές στη προσωπική σου ζωή, ενώ δεν αποκλείεται να προχωρήσεις στην επισημοποίηση μιας σημαντικής σχέσης. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Σκορπιούς, μια καθοριστική γνωριμία είναι μέσα στο πρόγραμμα των επόμενων ημερών. Την ίδια μέρα ο παραδοσιακός κυβερνήτης σου, ο Άρης, σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, μια όψη που υπόσχεται να πραγματοποιήσει όλα τα όνειρά σου. Ένα ταξίδι με τον σύντροφό σου μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα ρομαντικό, αλλά και να σου δημιουργήσει την αίσθηση της ασφάλειας. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στα επαγγελματικά σου, αφού η δημιουργικότητά σου βρίσκεται στο φόρτε της. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Αγαπητέ Τοξότη, στις 2 Νοεμβρίου η Αφροδίτη που βρίσκεται στον μυστικιστικό δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα και υπόσχεται να σου φέρει οικονομικά οφέλη, ίσως και μέσα από παρασκηνιακές δραστηριότητες, ενώ παράλληλα θα συμβάλλει στην αποκατάσταση τυχόν προβλημάτων υγείας. Έτσι, με αυξημένη ζωτικότητα και ενέργεια, θα μπορέσεις να επιδοθείς στην κατάκτηση των στόχων σου με θετικά αποτελέσματα. Εξάλλου, την ίδια μέρα με το εξάγωνο που σχηματίζει ο Άρης με τον Ποσειδώνα, μπορείς να επενδύσεις κάποια χρήματα στο οικιακό σου περιβάλλον, ενώ αναμένεται και βελτίωση στις σχέσεις σου με τα μέλη της οικογένειάς σου. Μια αγοραπωλησία είναι επίσης πιθανό να επιτευχθεί αυτό το διάστημα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αγαπητέ Αιγόκερε, στις 2 Νοεμβρίου η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου, μια όψη που υπόσχεται να σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις στόχους και φιλοδοξίες που έχεις στο μυαλό σου. Το ερχόμενο τριήμερο αναμένεται ιδιαίτερα θετικό για σένα, αφού όλες οι προσπάθειές σου θα βρουν τον στόχο τους, ενώ και η υποστήριξη σημαντικών ατόμων θα αποδειχθεί καθοριστική. Το αυξημένο επικοινωνιακό χάρισμα που σου χαρίζει το εξάγωνο που διαμορφώνει ο Άρης από το ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα, μπορεί επίσης να συμβάλει στην δημιουργία νέων επαγγελματικών συμφωνιών, αλλά και στην κατάκτηση ενός ενδιαφέροντος ατόμου. Σε περίπτωση που είσαι ήδη δεσμευμένος, μια νέα οικειότητα και περισσότερος ρομαντισμός θα ανανεώσουν τη σχέση σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αγαπητέ Υδροχόε, τα επαγγελματικά προβλήματα που δημιουργούνται από την παρουσία του Κρόνου στο ηλιακό σου μεσουράνημα, μπορούν ακόμα και να τελειώσουν οριστικά, χάρη στο εξάγωνο που διαμορφώνει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα στις 2 Νοεμβρίου. Το ερχόμενο τριήμερο μάλιστα θα διαπιστώσεις ότι οι προσπάθειές σου αρχίζουν πλέον να αποδίδουν, γεγονός που θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου και θα αναπτερώσει το ηθικό σου. Δεν αποκλείεται επίσης να προκύψουν και κάποιες νέες προτάσεις, που θα σου φανούν αρκετά ενδιαφέρουσες για μια νέα πορεία. Θετικές εξελίξεις αναμένονται και στα οικονομικά σου, αφού το εξάγωνο Άρη-Ποσειδώνα την ίδια μέρα μπορεί να σου αποφέρει κέρδη, που ξεπερνούν τις φιλοδοξίες σου. Ακόμα και σ’ αυτή την περίπτωση όμως, καλό είναι να αποφύγεις τις αγαπημένες σου σπατάλες. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Αγαπητέ Ιχθύ, στις 2 Νοεμβρίου η Αφροδίτη, που βρίσκεται στο συμβατό ζώδιο του Σκορπιού, σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα, μια όψη ιδιαίτερα θετική που πρόκειται να σε βοηθήσει να πετύχεις στους στόχους σου και τα όνειρά σου και να δημιουργήσεις μια νέα ισορροπία, χωρίς το άγχος που σε έχει καταβάλλει το τελευταίο διάστημα. Αν σου δοθεί η ευκαιρία για ένα έστω και σύντομο ταξίδι, καλό θα είναι να την αρπάξεις, αφού πέρα από την ψυχαγωγία μπορεί να σου προσφέρει και κάποιες ευκαιρίες. Εξάλλου, την ίδια μέρα ο κυβερνήτης σου Ποσειδώνας που βρίσκεται στο ζώδιό σου, σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη, γεγονός που σε βοηθάει να χαλαρώσεις από το «φορτωμένο» πρόγραμμά σου και να πετύχεις περισσότερα πράγματα με λιγότερη προσπάθεια. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-11-2014 14:04:00