blank
 
blank

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα: Διάθεση για έρωτες μυθικούς!

 
Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα: Διάθεση για έρωτες μυθικούς!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Αφροδίτη σε εξάγωνο με Ποσειδώνα

Στις 4 Μαΐου πραγματοποιείται η όψη εξαγώνου μεταξύ Αφροδίτης και Ποσειδώνα, μία όψη που μας παρακινεί να κάνουμε πράγματα που ξεφεύγουν από τα όρια της καθημερινότητας και μας επιτρέπει να ονειρευτούμε και να ταξιδέψουμε με το μυαλό και τις αισθήσεις μας. Το ζώδιο του Ταύρου και αυτό των Ιχθύων, που συμμετέχουν στο εξάγωνο, από την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα αντίστοιχα, φέρνουν ρομαντισμό, τάση για εξιδανίκευση των καταστάσεων που βιώνουμε και μία ανάγκη να απομακρυνθούμε από τα τετριμμένα.

 

Είναι μία μέρα που καλό θα είναι να εκμεταλλευτούμε, μέσα από δραστηριότητες που ικανοποιούν το πνεύμα, το σώμα και την ψυχή μας. Μία όμορφη στιγμή, που τα συναισθήματα αγάπης και συμπόνιας που αναπτύσσονται μέσα μας, μας βοηθούν να δούμε τη ζωή και την καθημερινότητά μας από μία άλλη οπτική, λιγότερο κυνική, σκληρή και ρεαλιστική.

 

Το εξάγωνο είναι μία θετική όψη που φέρνει ευκαιρίες στο δρόμο μας και όταν σε αυτό συμμετέχουν δύο πλανήτες που συνδέονται με τον έρωτα, η ανάγκη μας να ζήσουμε μία αισθησιακή εμπειρία, που θα μας κάνει να αισθανθούμε για λίγο σαν ήρωες παραμυθιού, γίνεται επιτακτική. Νέες γνωριμίες ευνοούνται, ενώ η διάθεση να αναζωογονηθούν οι υπάρχουσες σχέσεις αυξάνεται.

Αφροδίτη σε εξάγωνο με Ποσειδώνα και η επιρροή της στα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Η ενέργεια της όψης εστιάζει σε ένα κομμάτι του ωροσκοπίου σου που αφορά την υλική σου πραγματικότητα, την ανάγκη σου για οικονομική ασφάλεια και την αυτοπεποίθηση, που αντλείς μέσα από τις κτήσεις σου. Ίσως να θελήσεις να κάνεις πράγματα που θα ικανοποιήσουν τις πέντε αισθήσεις σου, ακούγοντας την αγαπημένη σου μουσική, απολαμβάνοντας ένα γευστικό δείπνο ή αγοράζοντας κάτι που θα σε κάνεις να νιώσεις όμορφος. Σε κάθε περίπτωση, καλό θα είναι να αποφύγεις να δανείσεις χρήματα ή να προβείς σε κάποια σημαντική αγορά, γιατί ενδέχεται να σου βγει σκάρτη… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Το εξάγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, ανεβάζει την ερωτική σου διάθεση και σε ωθεί να ονειροπολήσεις, αναζητώντας μικρές διεξόδους, που θα ομορφύνουν την ημέρα σου. Προσπάθησε να ξεκλέψεις χρόνο για να βρεθείς ανάμεσα σε ανθρώπους που σου ξυπνούν όμορφα συναισθήματα και εγείρουν το πνεύμα σου, ενώ αν βρίσκεσαι σε σχέση, εκμεταλλεύσου την ημέρα για να περάσεις δημιουργικό χρόνο με το ταίρι σου. Το στοιχείο της όψης που πρέπει να επιτρέψεις στον εαυτό σου να δεχθεί, είναι οι μικρές απολαύσεις της καθημερινότητας. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο τομέας της ζωής σου που επηρεάζεται από το εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, αφορά στην καριέρα σου και στην ανάγκη σου να αναπτύξεις τα ταλέντα και την καλλιτεχνική σου φύση. Ίσως να αποφασίσεις να εμπλουτίσεις το αντικείμενο της δουλειάς σου με πράγματα, που την κάνουν περισσότερο δημιουργική ή να θελήσεις να ξεκινήσεις μία δραστηριότητα που θα ελαφρύνει τη ρουτίνα σου. Πάντως, σε γενικές γραμμές αυτό που θέλει να σου πει αυτή η όψη, είναι ότι υπάρχουν κάποια κομμάτια του εαυτού σου που ξεφεύγουν από τα όρια της λογικής και αναζητούν κάτι ανώτερο, άπιαστο και μαγικό… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα ευνοεί το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με επαφές, μετακινήσεις και νέες γνωριμίες. Η πνευματική σου διαύγεια φαίνεται να αυξάνεται, ενώ αν σε απασχολούν θέματα σπουδών ή βρίσκεσαι σε περίοδο εξετάσεων, αυτή η μέρα θα ανταμείψει τους κόπους σου. Σχέσεις και συνεργασίες με το εξωτερικό, γνωριμίες με άτομα από διαφορετικές κουλτούρες, ταξίδια επαγγελματικά ή αναψυχής, φαίνεται να δέχονται θετική επίδραση. Κι αν δεν υπάρχει ενδεχόμενο να πραγματοποιήσεις κάποια απόδραση άμεσα, τότε είναι βέβαιο ότι μεταφορικά, το μυαλό σου θα θελήσει σίγουρα να ταξιδέψει… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.

 

ΛΕΩΝ

Η επίδραση της όψης μεταξύ Αφροδίτης και Ποσειδώνα φαίνεται να αφορά στον τομέα της ζωής σου που σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου, με κάποια οικονομική συμφωνία και με κάποιες πτυχές της ερωτικής σου ζωής. Όσον αφορά το επαγγελματικό κομμάτι και αυτό των οικονομικών σου, πιθανόν να δεχθείς μία αλλαγή δεδομένων σε αυτά που έχεις υπογράψει ή να παρατηρήσεις μία αύξηση των εσόδων σου από μία επαγγελματική πηγή. Στην περίπτωση που η όψη επηρεάσει το ερωτικό κομμάτι, προσπάθησε να αποφύγεις την εξιδανίκευση μιας κατάστασης ή κάποιου προσώπου που βρίσκεται στη ζωή σου και να διοχετεύσεις την ενέργεια για να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και τις εσωτερικές σου ανάγκες. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο τομέας των διαπροσωπικών σου σχέσεων φαίνεται να είναι ο κύριος αποδέκτης της ενέργειας του εξαγώνου Αφροδίτης-Ποσειδώνα. Αν βρίσκεσαι σε σχέση αυτή την περίοδο, ίσως να παρατηρήσεις μία αλλαγή στη συμπεριφορά του συντρόφου σου, αφού φαίνεται να ξυπνούν ρομαντικά συναισθήματα και μία ανάγκη για βαθιές εξομολογήσεις. Από την άλλη, οι αδέσμευτοι του ζωδίου, ενδέχεται να κάνουν μία νέα, πολλά υποσχόμενη γνωριμία ή να θελήσουν να αφήσουν για λίγο στην άκρη την αυστηρή λογική που τους χαρακτηρίζει και να στραφούν σε πιο συναισθηματικές και πνευματικές αναζητήσεις… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.

 

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Η όψη Αφροδίτης-Ποσειδώνα επηρεάζει τον τομέα της ζωής σου που αφορά στην καθημερινότητά σου, στον χώρο της δουλειάς σου και στην ανάγκη σου για σωματική και ψυχική ανάταση. Καθώς φαίνεται, όλα όσα σχετίζονται με τα παραπάνω σου έχουν δημιουργήσει μία διάθεση να απομακρυνθείς από ένα περιβάλλον που σε γεμίζει άγχος και κούραση και τώρα με αυτή την όψη, αυτό διογκώνεται τόσο ώστε να σε κάνει να αναζητήσεις διέξοδο. Η αδυναμία συγκέντρωσης και οι τάσεις φυγής πιθανόν να είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της ημέρας, ενώ καλό θα είναι να προσπαθήσεις να ασχοληθείς με πράγματα που σε χαλαρώνουν στον ελεύθερο χρόνο σου, για να καταφέρεις να μειώσεις την ένταση σε μυαλό και σώμα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα φαίνεται να σε ευνοεί ιδιαίτερα, αφού πραγματοποιείται σε δύο φιλικά προς εσένα ζώδια, τον Ταύρο και τους Ιχθύες. Η ερωτική σου διάθεση αυξάνεται αισθητά και η ανάγκη σου να διασκεδάσεις και να περάσεις χρόνο με τον σύντροφό σου γίνεται εντονότερη. Αν είσαι γονιός, ενδέχεται να λάβεις καλά νέα που αφορούν τα παιδιά σου, ενώ οι αδέσμευτοι φαίνεται να αποκτούν ιδιαίτερα εξωστρεφή διάθεση και μία τάση να καταλύσουν τα όρια στις απολαύσεις, ρίχνοντάς το έξω. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι τυχόν έξοδα, που αργότερα ίσως σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η όψη μεταξύ της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα φαίνεται να σου δημιουργεί μια τάση για απομόνωση και εσωστρέφεια, φέρνοντας στην επιφάνεια ένα πιο κρυμμένο κομμάτι της προσωπικότητάς σου. Ίσως από τη μία ο φόρτος εργασίας και από την άλλη το ίδιο το αντικείμενο της δουλειάς σου, να σου έχουν δημιουργήσει την ανάγκη να αναζητήσεις ένα καταφύγιο όπου θα μπορείς να δραπετεύσεις από όλα αυτά, μένοντας παρέα με τον εαυτό σου και με άτομα που συγκαταλέγεις στην οικογένειά σου. Αυτό, κατά πάσα πιθανότητα, είναι το σπίτι σου, οπότε αν η διάθεσή σου το επιτάσσει, καλό θα είναι να ακολουθήσεις το ένστικτό σου τη σημερινή μέρα και να αποφύγεις ψυχοφθόρες συναντήσεις και σπατάλη ενέργειας. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου, που σχετίζεται με τον τρόπο που επικοινωνείς και συνδιαλέγεσαι. Ο λόγος σου φαίνεται να αποκτά μία πιο συναισθηματική χροιά, που κάνει τους άλλους να παραξενεύονται από την αλλαγή στην επικοινωνία σου, ενώ τη σημερινή μέρα καλό θα είναι να δώσεις μεγαλύτερη βαρύτητα στο ένστικτό σου παρά στη λογική, αν σκοπεύεις να λάβεις κάποια σημαντική απόφαση. Σε κάθε περίπτωση, επαφές και συναντήσεις ευνοούνται, ενώ αν σχεδιάζεις κάποια απόδραση, τώρα είναι η καλύτερη στιγμή να την οργανώσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο τομέας που επηρεάζει η όψη Αφροδίτης-Ποσειδώνα αφορά στην οικογενειακή σου ζωή και στο κομμάτι των οικονομικών σου. Οι σχέσεις σου με ανώτερους και συναδέλφους σου ευνοούνται ιδιαίτερα, ενώ δεν αποκλείεται να δεις μία βελτίωση στη τσέπη σου. Δώσε προσοχή στο τι ξοδεύεις και τι αγοράζεις, διότι ενδέχεται να εξαπατηθείς σε κάποια συνδιαλλαγή σου. Αν σκοπεύεις να λάβεις κάποια σημαντική απόφαση, που σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου ή με το σπίτι σου, καλό θα είναι να έχεις εξετάσει όλες τις παραμέτρους, πριν προβείς σε ενέργειες. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.

 

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ποσειδώνας από το ζώδιό σου σε εξάγωνο με την Αφροδίτη από τον Ταύρο, φαίνεται να ευνοεί ιδιαίτερα τα επικοινωνιακά σου ταλέντα. Αν ασχολείσαι με τη συγγραφή ή η δουλειά σου αφορά σε μετακινήσεις και επαφές με κόσμο, τότε η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να παρουσιάσεις κάτι, που θα σε βοηθήσει να προμοτάρεις τον εαυτό σου. Από την άλλη, μία απόδραση ή μία έξοδος με φίλους, θα σε βοηθήσουν να ικανοποιήσεις τις τάσεις φυγής που σου δημιουργεί ο κυβερνήτης σου. Η καλλιτεχνική φλέβα που κρύβεις μέσα σου ζητά διέξοδο να εκφραστεί και σήμερα είναι η καταλληλότερη στιγμή να τη βγάλεις προς τα έξω… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 03-06-2014 00:00:00