blank
 
blank

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό στις 17 Οκτωβρίου (επιρροή +/-2 ημέρες).

 
Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό στις 17 Οκτωβρίου (επιρροή +/-2 ημέρες).
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού

Για τις 17 Οκτωβρίου σας έχουμε τα καλύτερα! Γι’ αυτό βεβαίως φροντίζουν οι… ουρανοί και η Αφροδίτη, που με ένα εντυπωσιακό τρίγωνο με τον Ουρανό, έρχεται να ανανεώσει την καθημερινότητά μας, το μυαλό μας, το συναίσθημά μας και βεβαίως, την ερωτική μας ζωή. Μια και όταν η Αφροδίτη συναντάται σε καλή γωνία τον Ουρανό, όπως σήμερα, το πιο πιθανό είναι να έρθουμε αντιμέτωποι με μια ξαφνική γνωριμία, έναν ξαφνικό έρωτα, ο οποίος θα μας ξεσηκώσει, θα αλλάξει πολλά από τα δεδομένα μας και θα φέρει έναν νέο αέρα, μια νέα πνοή στην ερωτική μας ζωή. Η όψη αποκορυφώνεται λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 16 Οκτωβρίου, αλλά η επιρροή της διαρκεί +/-2 ημέρες.
 
Κι εδώ ισχύει το ρητό που λέει ότι “ο έρωτας έρχεται από κει που δεν τον περιμένεις” μια και ο Ουρανός, σαν πλανήτης του αναπάντεχου και του ξαφνικού, μπορεί να μας φέρει πρόσωπα πραγματικά από εκεί που δεν το περιμένουμε και να αλλάξει τελείως την καθημερινότητά μας.
 
Βεβαίως, επειδή πάντα υπάρχει και η άλλη πλευρά, η όψη μπορεί να μιλά και για ξαφνικές αναταράξεις στις σχέσεις ή και ξαφνικούς χωρισμούς, οι οποίοι λειτουργούν άκρως ανατρεπτικά για τις ζωές. Ωστόσο δεν παύει το βασικό της μοντέλο να λειτουργεί θετικά και ευνοϊκά για τους περισσότερους αποδέκτες της.

Ποια ζώδια ευνοούνται από το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από την όψη είναι οι Τοξότες, Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες και Ζυγοί του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, όπως και όσοι έχουν στο γενέθλιο χάρτη τους όψη Αφροδίτης-Ουρανού.

Τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού και προβλέψεις για τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ
Είναι μία ιδιαίτερα θετική όψη για σένα, η οποία μιλάει για το άνοιγμα της κοινωνικής ζωής, όπου τώρα νέα πρόσωπα έρχονται στο προσκήνιο. Τώρα έρχεται στη ζωή σου περισσότερη χαρά, περισσότερη αισιοδοξία και βεβαίως, περισσότερες έξοδοι με φίλους και περισσότερη διασκέδαση. Και βεβαίως, μέσα σε όλο αυτό είναι πολύ πιθανό και ένας νέος έρωτας να κάνει την εμφάνισή του ξαφνικά, απρόσμενα, ιδιαίτερα για τους Κριούς που έχουν γεννηθεί 30 Μαρτίου, για τους οποίους υπάρχει επίσης και το ενδεχόμενο ενός ταξιδιού, που τώρα μπαίνουν στη διαδικασία να το σχεδιάσουν, είτε προκύπτει πολύ ξαφνικά και τους ξεσηκώνει. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για λεπτομέρειες που αφορούν τα αισθηματικά σου πάρε την προσωπική σου πρόβλεψη τώρα! Το myastro.gr σου κάνει δώρο τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ΖΩΔΙΟ σου στο 6959995581 και πάρε την πρόβλεψη σου! (Παράδειγμα: Στείλε ΖΥΓΟΣ στο 6959995581)
 
ΤΑΥΡΟΣ
Δύο είναι τα σημαντικά σενάρια για σένα, με την όψη Αφροδίτης-Ουρανού. Το πρώτο έχει να κάνει με τα οικονομικά σου ζητήματα, στα οποία τώρα υπάρχει το ενδεχόμενο να βρεθεί λύση σε κάτι που σε απασχολεί (ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά οικονομικά τρίτων, όπως δάνεια, εφορίες και τα λοιπά). Η λύση αυτή θα προκύψει κυριολεκτικά σαν τον από μηχανής Θεό και θα τακτοποιήσει κάποιες καταστάσεις με τρόπο που πραγματικά δεν περιμένεις. Το δεύτερο σενάριο που μιλά για την ερωτική σου ζωή. Τώρα, και ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 29 και 30 Απριλίου, υπάρχει το σοβαρό ενδεχόμενο να ζήσεις κάποιες πολύ έντονες ερωτικές εμπειρίες. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για λεπτομέρειες που αφορούν τα αισθηματικά σου πάρε την προσωπική σου πρόβλεψη τώρα! Το myastro.gr σου κάνει δώρο τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ΖΩΔΙΟ σου στο 6959995581 και πάρε την πρόβλεψη σου! (Παράδειγμα: Στείλε ΖΥΓΟΣ στο 6959995581)
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Πολύ ευνοϊκή η όψη αυτή για σένα, η οποία θα είναι ενεργή τόσο σήμερα όσο και τις επόμενες ημέρες. Έρχεται να ανακατέψει το σκηνικό της ερωτικής σου ζωής και των σχέσεών σου, φέρνοντάς σου ένα πρόσωπο, το οποίο ομολογουμένως σου προσφέρει πολύ έντονες συγκινήσεις. Και γενικά, σε ό,τι αφορά στις σχέσεις σου με τους άλλους, το κλίμα θα κινηθεί σε πολύ καλά επίπεδα και ισορροπημένα. Επίσης, υπάρχει το ενδεχόμενο να προκύψει και μια συνεργασία, η οποία να αφορά στον επαγγελματικό σου τομέα και φαίνεται να έχει πολύ καλές προοπτικές. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Για λεπτομέρειες που αφορούν τα αισθηματικά σου πάρε την προσωπική σου πρόβλεψη τώρα! Το myastro.gr σου κάνει δώρο τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ΖΩΔΙΟ σου στο 6959995581 και πάρε την πρόβλεψη σου! (Παράδειγμα: Στείλε ΖΥΓΟΣ στο 6959995581)
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η όψη Αφροδίτης-Ουρανού εστιάζει στον τομέα της επαγγελματικής ζωής, που δείχνει να κινείται σε πολύ καλούς ρυθμούς τις ημέρες αυτές, ενώ και το κλίμα στο χώρο της δουλειάς σου φαίνεται να είναι πολύ καλύτερο και ισορροπημένο. Από την άλλη μεριά, υπάρχει το ενδεχόμενο να έχεις κάποιες ξαφνικές προτάσεις ή ευκαιρίες, οι οποίες αφορούν στον επαγγελματικό σου χώρο, που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και θα πρέπει να τις εξετάσεις πάρα πολύ καλά. Κι ακόμα, στον ήδη υπάρχοντα χώρο της δουλειάς σου είναι πιθανόν να δεχτείς μια ξαφνική προαγωγή. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για λεπτομέρειες που αφορούν τα αισθηματικά σου πάρε την προσωπική σου πρόβλεψη τώρα! Το myastro.gr σου κάνει δώρο τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ΖΩΔΙΟ σου στο 6959995581 και πάρε την πρόβλεψη σου! (Παράδειγμα: Στείλε ΖΥΓΟΣ στο 6959995581)
 
ΛΕΩΝ
Έντονα ερωτική όψη για σένα και εστιάζει κατά βάση στον τομέα των προσωπικών σου σχέσεων, όπου ενδεχομένως να αλλάξουν άρδην τα μέχρι τώρα δεδομένα, μέσα από ένα πρόσωπο, που έρχεται στη ζωή σου και την ανατρέπει με τελείως ξαφνικό τρόπο, πραγματικά από κει που δεν το περιμένεις! Ιδιαίτερα για τους Λέοντες που έχουν γεννηθεί 1 και 2 Αυγούστου είναι πολύ καλές αυτές οι μέρες. Αν έχετε στο μυαλό σας να προωθήσετε κάποια σχέδιά σας, τώρα θα έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε, μια και θα υπάρξουν οι καταστάσεις εκείνες, που θα σας οδηγήσουν εκεί που πρέπει να πάτε, αλλά και στα κατάλληλα άτομα, που θα σας υποστηρίξουν. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Για λεπτομέρειες που αφορούν τα αισθηματικά σου πάρε την προσωπική σου πρόβλεψη τώρα! Το myastro.gr σου κάνει δώρο τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ΖΩΔΙΟ σου στο 6959995581 και πάρε την πρόβλεψη σου! (Παράδειγμα: Στείλε ΖΥΓΟΣ στο 6959995581)
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο χώρος της οικογενειακής ζωής ενεργοποιείται έντονα με την όψη αυτή και υπάρχει το ενδεχόμενο τώρα να βρεθούν κάποιες απρόσμενες λύσεις, οι οποίες αφορούν στα οικονομικά σου αιτήματα, και που έρχονται στην επιφάνεια δίνοντάς σου μια πολύ καλή ευκαιρία τακτοποίησης. Επίσης, μπορεί να δεχτείς μια σημαντική βοήθεια ή στήριξη από τα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, που θα σου δώσει μια σοβαρή ανάσα στην οικονομική σου κατάσταση. Αλλά και ο τομέας των επαγγελματικών σου φαίνεται να διανύει μια καλύτερη φάση, όπου πολύ πιθανόν να δεχτείς ξαφνικές προτάσεις, οι οποίες έχουν αρκετό ενδιαφέρον, οικονομικό κυρίως, ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Παρθένους που έχουν γεννηθεί 2 και 3 Σεπτεμβρίου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για λεπτομέρειες που αφορούν τα αισθηματικά σου πάρε την προσωπική σου πρόβλεψη τώρα! Το myastro.gr σου κάνει δώρο τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ΖΩΔΙΟ σου στο 6959995581 και πάρε την πρόβλεψη σου! (Παράδειγμα: Στείλε ΖΥΓΟΣ στο 6959995581)
 
ΖΥΓΟΣ
Εντυπωσιακή η όψη για σένα, μια και η Αφροδίτη είναι ο κυβερνήτης σου! Εστιάζει στον τομέα της κοινωνικής ζωής, όπου τώρα παρουσιάζει μια… ξέφρενη δραστηριότητα. Νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου με πολύ ξαφνικό τρόπο και βεβαίως, υπάρχει το ενδεχόμενο ένα από αυτά να σε συγκινήσει ιδιαίτερα. Φυσικά, ένας ξαφνικός έρωτας είναι πολύ πιθανό να προκύψει, ιδιαίτερα για τους Ζυγούς που έχουν γεννηθεί 2 και 3 Οκτωβρίου. Επίσης, για τους ίδιους, υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιων ξαφνικών λύσεων ή διευκολύνσεων στον τομέα των οικονομικών κι ακόμα, κάποιες επαφές που έχουν τις ημέρες αυτές, προκειμένου να προωθήσουν τα σχέδιά τους, να έχουν εντυπωσιακά θετικά και απρόσμενα αποτελέσματα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για λεπτομέρειες που αφορούν τα αισθηματικά σου πάρε την προσωπική σου πρόβλεψη τώρα! Το myastro.gr σου κάνει δώρο τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ΖΩΔΙΟ σου στο 6959995581 και πάρε την πρόβλεψη σου! (Παράδειγμα: Στείλε ΖΥΓΟΣ στο 6959995581)
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Εκείνο που φαίνεται να ενεργοποιείται τις ημέρες αυτές είναι ένα ξαφνικό, αλλά ιδιαίτερα σημαντικό άνοιγμα, το οποίο σχετίζεται με τα οικονομικά σου δεδομένα. Πολύ πιθανόν να υπάρξει μια πρόταση, η οποία σε ευνοεί ιδιαίτερα οικονομικά ή ακόμα να σου δοθούν κάποιες επιπλέον αρμοδιότητες στο χώρο της δουλειάς σου, οι οποίες όμως θα έχουν συγκεκριμένο όφελος οικονομικό. Ιδιαίτερα για τους Σκορπιούς που έχουν γεννηθεί 2 και 3 Νοεμβρίου υπάρχει και το ενδεχόμενο μιας νέας ερωτικής ιστορίας, που έρχεται στη ζωή σας με πολύ ξαφνικό και αναπάντεχο τρόπο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για λεπτομέρειες που αφορούν τα αισθηματικά σου πάρε την προσωπική σου πρόβλεψη τώρα! Το myastro.gr σου κάνει δώρο τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ΖΩΔΙΟ σου στο 6959995581 και πάρε την πρόβλεψη σου! (Παράδειγμα: Στείλε ΖΥΓΟΣ στο 6959995581)
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις, φίλε Τοξότη. Είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές οι μέρες αυτές για σένα και οφείλεις να τις εκμεταλλευτείς. Εκείνο που φαίνεται να ενεργοποιείται τώρα, είναι καταρχήν ο τομέας της ερωτικής ζωής, όπου μία νέα και ιδιαίτερα έντονη ερωτική σχέση φαίνεται να μπαίνει στη ζωή σου και να σε παρασύρει, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 1 και 2 Δεκεμβρίου. Για σένα ωστόσο υπάρχει και το ενδεχόμενο μιας νέας συνεργασίας, η οποία αφορά στον επαγγελματικό τομέα και που μπορεί να έρθει τελείως ξαφνικά, αλλά να έχει αρκετά καλές προοπτικές, τις οποίες καλό είναι να εξετάσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για λεπτομέρειες που αφορούν τα αισθηματικά σου πάρε την προσωπική σου πρόβλεψη τώρα! Το myastro.gr σου κάνει δώρο τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ΖΩΔΙΟ σου στο 6959995581 και πάρε την πρόβλεψη σου! (Παράδειγμα: Στείλε ΖΥΓΟΣ στο 6959995581)
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δύο είναι τα σενάρια της όψης για σένα, φίλε Αιγόκερε. Το πρώτο μιλά για ένα άνοιγμα στην επαγγελματική σου ζωή, το οποίο αφορά σε κάποια σχέδιά σου, που σκοπεύεις να προωθήσεις τις ημέρες αυτές και που βρίσκουν τον κατάλληλο αποδεκτή, με τον οποίον θα μπορέσει να εξελιχτούν. Το δεύτερο αφορά στην ερωτική σου ζωή. Είναι πολύ πιθανό τις ημέρες αυτές να μπει στη ζωή σου μια σχέση, ίσως και στον εργασιακό σου χώρο, που θα έχει έντονα ερωτικό χαρακτήρα, αλλά που ταυτόχρονα θα πρέπει να κρατηθεί κρυφή ή να είναι παράνομη. Ωστόσο, θα ζήσεις μια πολύ δυνατή συναισθηματική κατάσταση! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για λεπτομέρειες που αφορούν τα αισθηματικά σου πάρε την προσωπική σου πρόβλεψη τώρα! Το myastro.gr σου κάνει δώρο τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ΖΩΔΙΟ σου στο 6959995581 και πάρε την πρόβλεψη σου! (Παράδειγμα: Στείλε ΖΥΓΟΣ στο 6959995581)
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τις ημέρες αυτές θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις τις επαφές εκείνες, που θα σε βοηθήσουν σημαντικά σε κάποια σχέδια ή ιδέες, που έχεις στο μυαλό σου και που με κάθε τρόπο θέλεις να δρομολογήσεις. Επίσης, να βρεις τα πρόσωπα εκείνα που χρειάζεσαι, για να προωθήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτά που θέλεις. Ο φιλικός κύκλος ενεργοποιείται το διάστημα αυτό και πολύ πιθανόν να έρθεις πιο κοντά με κάποια πρόσωπα. Βεβαίως, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο μια φιλία να περάσει σε μια πιο ερωτική κατάσταση, με εντελώς απρόσμενο, ξαφνικό τρόπο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για λεπτομέρειες που αφορούν τα αισθηματικά σου πάρε την προσωπική σου πρόβλεψη τώρα! Το myastro.gr σου κάνει δώρο τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ΖΩΔΙΟ σου στο 6959995581 και πάρε την πρόβλεψη σου! (Παράδειγμα: Στείλε ΖΥΓΟΣ στο 6959995581)
 
ΙΧΘΕΙΣ
Εκείνο που φαίνεται να ενεργοποιείται έντονα με την όψη Αφροδίτης-Ουρανού, είναι ο χώρος των επαγγελματικών σου, όπου υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να έχεις κάποια νέα δεδομένα στη δουλειά σου, τα οποία μπορεί να έχουν κάποιο βαθμό δυσκολίας, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα σε ανταμείψουν στην πορεία. Ακόμα, υπάρχει το ενδεχόμενο να αναγνωριστεί η δουλειά που ήδη έχεις κάνει με πολύ ξαφνικό τρόπο κι αυτό να σε αναβαθμίσει επαγγελματικά, σε σχέση με τη θέση που βρίσκεται τώρα. Επίσης, είναι πολύ πιθανές κάποιες ξαφνικές οικονομικές απολαβές, από εκεί που δεν το περιμένεις, ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Ιχθείς που έχουν γεννηθεί 28 Φεβρουαρίου και 1η Μαρτίου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για λεπτομέρειες που αφορούν τα αισθηματικά σου πάρε την προσωπική σου πρόβλεψη τώρα! Το myastro.gr σου κάνει δώρο τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ΖΩΔΙΟ σου στο 6959995581 και πάρε την πρόβλεψη σου! (Παράδειγμα: Στείλε ΖΥΓΟΣ στο 6959995581)
 

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 15-10-2013 00:00:00