blank
 
blank
04-09-2014 00:45:00 Αστρολογικές προβλέψεις

Η Αφροδίτη στην Παρθένο μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου. Η θεά του έρωτα στο ζώδιο της λογικής!

Η Αφροδίτη στην Παρθένο μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου. Η θεά του έρωτα στο ζώδιο της λογικής!
blank
 

Αφροδίτη στην Παρθένο

Η Αφροδίτη στην Παρθένο και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη

Στις 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.07, ο πλανήτης της αγάπης και της ομορφιάς, η Αφροδίτη, περνάει στο ζώδιο της Παρθένου, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 28 του μήνα. Παρόλο που η Αφροδίτη στο συγκεκριμένο ζώδιο βρίσκεται σε πτώση, εντούτοις προοιωνίζει θετικές εξελίξεις σε θέματα που σχετίζονται με την εργασία και την υγεία, και μας βοηθάει να γίνουμε πιο παραγωγικοί και δημιουργικοί, γεγονός που μπορεί να σημάνει μια ανοδική πορεία. Ακόμα και στα θέματα της αγάπης, μειώνεται αισθητά ο κίνδυνος απογοητεύσεων και λαθών, αφού η λογική που της χορηγεί ο Ερμής, δεν την αφήνει να πέσει σε παγίδες. Το γεγονός μάλιστα ότι αυτή την περίοδο βρίσκεται και ο Ερμής στον Ζυγό, το ζώδιο της Αφροδίτης, αποτελεί έναν καλό οιωνό τόσο για τις σχέσεις που υπάρχουν, όσο και γι’ αυτές που θα δημιουργηθούν. Μέσα από αυτή την αμοιβαία υποδοχή, η λογική και ο έρωτας συμβαδίζουν αρμονικά και οι μόνες σχέσεις που μπορεί να κινδυνεύσουν, είναι αυτές που βασίζονται στο συμφέρον.

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Αφροδίτη στην Παρθένο

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από τη νέα θέση της Αφροδίτης είναι αυτά της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) καθώς και του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς).

Η Αφροδίτη στην Παρθένο και οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός
Φίλε Κριέ, στις 5 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη ξεκινάει την διέλευσή της στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 28/9. Το διάστημα αυτό θα αποδειχθεί εξαιρετικά ενδιαφέρον για τη δουλειά σου, καθώς θα έχεις την ευκαιρία να δείξεις τις ικανότητές σου και να ανταμειφθείς για τους κόπους σου. Αν αναζητάς μια νέα εργασία ή και μια δεύτερη απασχόληση, τώρα μπορείς να βρεις κάτι που θα σε εκφράζει και θα σου αποφέρει ένα καλό εισόδημα. Με τη διέλευση της Αφροδίτης από τον συγκεκριμένο τομέα, μπορείς επίσης να ασχοληθείς περισσότερο με την εμφάνισή σου και να ξοδέψεις χρήματα για μια νέα γκαρνταρόμπα. Ωστόσο, καλό θα είναι να προσέχεις τη διατροφή σου, ώστε να μην αποκτήσεις περιττό βάρος. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ταύρος
Φίλε Ταύρε, η κυβερνήτης σου Αφροδίτη ξεκινάει την πορεία της στο συμβατό ζώδιο της Παρθένου και τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου στις 5 Σεπτεμβρίου. Μέχρι τις 28/9 που θα παραμείνει εκεί, η ζωή σου θα αποκτήσει πολύ ευχάριστους ρυθμούς και θα δεις πολλές επιθυμίες να πραγματοποιούνται. Ο τομέας που ευνοείται περισσότερο είναι αυτός των αισθηματικών σου και αν διατηρείς ήδη μια σοβαρή σχέση, ίσως αυτό το διάστημα αποφασίσεις να την επισημοποιήσεις ή βάλεις μπροστά για τον πρώτο σου απόγονο. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, ένας νέος έρωτας είναι πολύ πιθανό να προκύψει αυτή την περίοδο. Η νέα θέση της Αφροδίτης τονίζει επίσης την δημιουργικότητά σου, γεγονός που μπορείς να εκμεταλλευτείς και επαγγελματικά. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, από τις 5 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη περνάει στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και στρέφει το ενδιαφέρον σου στο σπίτι και την οικογένεια. Μέχρι και τις 28/9 που θα βρίσκεται εκεί, θα έχεις την ευκαιρία να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στους οικείους σου και να δημιουργήσεις μια νέα αίσθηση ασφάλειας. Αν σκέφτεσαι να κάνεις αλλαγές στη διακόσμηση και την επίπλωση ή ακόμα και αν αναζητάς μια νέα στέγη, αυτό το διάστημα μπορείς να έχεις πολύ καλά αποτελέσματα. Με την νέα θέση της Αφροδίτης, μπορεί επίσης να αποφασίσεις να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια ή και να υποδεχτείς ένα νέο μέλος στο σπίτι σου. Τέλος, μια επαγγελματική δραστηριότητα μέσα από το χώρο του σπιτιού σου, μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά επικερδής. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Η Αφροδίτη στην Παρθένο και προβλέψεις από την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου
 
Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, στις 5 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη περνάει στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 28/9. Το διάστημα αυτό το επικοινωνιακό σου ταλέντο θα είναι ιδιαίτερα αυξημένο, γεγονός που θα σε βοηθήσει να χειριστείς με τον καλύτερο τρόπο υποθέσεις που σε απασχολούν, αλλά και να πετύχεις τις καλύτερα αποτελέσματα σε συζητήσεις και συμφωνίες. Οι σχέσεις σου με το συγγενικό περιβάλλον θα βελτιωθούν και, αν έχουν προκύψει μικρο-παρεξηγήσεις, θα αποκατασταθούν. Αν σου δοθούν ευκαιρίες για σύντομες μετακινήσεις και εκδρομές, καλό θα είναι να τις αρπάξεις, καθώς θα σε βοηθήσουν να ανανεωθείς, ενώ δεν αποκλείεται να σου επιφυλάσσουν και μια συναισθηματική γνωριμία. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, η Αφροδίτη περνάει στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου στις 5 Σεπτεμβρίου και σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου. Μέχρι και τις 28/9 που θα βρίσκεται εκεί, είναι πολύ πιθανό να δεις τα εισοδήματά σου να αυξάνονται, παράλληλα όμως θα πρέπει να δείξεις εγκράτεια και να μην παρασυρθείς σε σπατάλες, που θα σε ζημιώσουν. Το γεγονός ότι θα παρατηρηθεί μια σημαντική βελτίωση στα επαγγελματικά σου, μπορεί να σημάνει μια προαγωγή, που θα σου εξασφαλίσει ένα μεγάλο όφελος, γι’ αυτό καλό θα είναι να φανείς συνεπής στις υποχρεώσεις σου, ώστε να επωφεληθείς στο έπακρο από αυτή την επιρροή. Τέλος, σημαντική βελτίωση θα παρουσιάσει και η αισθηματική σου ζωή, καθώς θα αποκτήσεις μια μεγαλύτερη οικειότητα με το σύντροφό σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Παρθένος
Φίλε Παρθένε, στις 5 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη περνάει στο δικό σου ζώδιο, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 28 του μήνα. Το διάστημα αυτό θα αποδειχθεί ιδιαίτερα θετικό για σένα, αφού θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου και την εξωτερική σου εμφάνιση και να στρέψεις όλα τα βλέμματα επάνω σου. Αν μάλιστα είσαι ελεύθερος, φρόντισε να βγεις περισσότερο αυτό το διάστημα, ώστε να επιλέξεις -μέσα από τις πολλές γνωριμίες- το πρόσωπο με το οποίο θα δημιουργήσεις μια σοβαρή σχέση. Αν διατηρείς ήδη ένα σοβαρό δεσμό, με την Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο, μπορείς να γοητεύσεις ξανά τον σύντροφό σου και να δρομολογήσεις ευχάριστες εξελίξεις για το μέλλον σας. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Η Αφροδίτη στην Παρθένο και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή
 
Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, η δική σου κυβερνήτης, η Αφροδίτη περνάει στις 5 Σεπτεμβρίου στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 28 του μήνα. Το διάστημα αυτό θα διαπιστώσεις ότι ίσως είσαι περισσότερο ρομαντικός και ονειροπόλος από ό,τι συνήθως και θα αναζητήσεις τη μοναξιά, που σου επιτρέπει να κάνεις όνειρα και σχέδια για το μέλλον σου. Τα σχέδιά σου δεν περιορίζονται μάλιστα στα επαγγελματικά σου, αλλά και στον αισθηματικό τομέα κι αυτό σημαίνει ότι αν νοσταλγείς ήδη μια σχέση που σε σημάδεψε, ίσως σκεφτείς σοβαρά την πιθανότητα να την επαναπροσεγγίσεις και να την ξανακερδίσεις. Σ’ αυτή την περίπτωση, η τύχη είναι με το μέρος σου, αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου και να παραδεχτείς τυχόν λάθη σου. Τέλος, η νέα θέση της Αφροδίτης μπορεί να σε βοηθήσει να βάλεις μια τάξη και στα οικονομικά σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, στις 5 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη περνάει στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 28/9. Πρόκειται για ένα διάστημα αυξημένης κοινωνικότητας, κατά το οποίο θα έχεις την ευκαιρία να αποκαταστήσεις φιλικές σχέσεις, αλλά και να κάνεις καινούργιες γνωριμίες, που θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και ιδιαίτερα αυτά που σχετίζονται με την επαγγελματική σου πορεία. Δεν πρέπει να ξεχνάς ότι τη συγκεκριμένη περίοδο είναι πιθανό να χρειαστείς την ανάγκη ακόμα και κάποιων φαινομενικά ασήμαντων ατόμων, γι’ αυτό φρόντισε να μην κλείνεις «πόρτες» που μπορεί να σου φανούν χρήσιμες. Η νέα θέση της Αφροδίτης ευνοεί επίσης και την αισθηματική σου ζωή και σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος, σου επιφυλάσσει ένα νέο έρωτα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, στις 5 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη περνάει στο ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 28 του μήνα. Το διάστημα αυτό προσφέρεται για να πραγματοποιήσεις όνειρα και φιλοδοξίες που σχετίζονται με την καριέρα σου, καθώς τόσο οι προσπάθειές σου όσο και η τύχη, μπορούν να προδιαγράψουν μια λαμπρή πορεία. Το κυριότερο μάλιστα, είναι ότι ακόμα και η πιο σκληρή δουλειά δεν φαίνεται να σε κουράζει, αντίθετα καταφέρνεις να είσαι παραγωγικός και αποδοτικός και να αντλείς χαρά μέσα από τις υποχρεώσεις σου και αυτό είναι κάτι που δεν θα περάσει απαρατήρητο. Η συγκεκριμένη θέση της Αφροδίτης επιπλέον μπορεί να ανοίξει ένα νέο ερωτικό κεφάλαιο, κυρίως αν είσαι αδέσμευτος, με ένα άτομο που μπορεί να προέρχεται και μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Η Αφροδίτη στην Παρθένο και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου
 
Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, η διέλευση της Αφροδίτης από τον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, ξεκινάει στις 5 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται στις 28 του ίδιου μήνα. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά θετικό διάστημα για σένα, αφού η Αφροδίτη από το συμβατό ζώδιο της Παρθένου πρόκειται να σε φέρει σε επαφή με άτομα ή καταστάσεις, που θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις νέα ενδιαφέροντα και να αποκτήσεις σημαντικές εμπειρίες. Μια αλλαγή στον τρόπο σκέψης σου, ίσως σε διευκολύνει να βρεις απαντήσεις σε θέματα που σε απασχολούν ή και να εγκαινιάσει μια νέα πορεία με αξιόλογες προοπτικές. Τα ταξίδια ή η επαφή με άτομα που προέρχονται από άλλη χώρα ή έχουν διαφορετική κουλτούρα, ευνοούνται ιδιαίτερα αυτό το διάστημα, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ίσως και να δημιουργήσεις μια σοβαρή σχέση με ένα τέτοιο άτομο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, στις 5 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη περνάει στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 28/9. Αυτή η διέλευση θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις την ψυχολογία σου και να ξαναβρείς το χαμόγελό σου και σ’ αυτό μπορεί να συμβάλλει και η ισορροπία που θα πετύχεις στα οικονομικά σου. Μετά από αρκετές αναποδιές, τώρα ίσως μπορέσεις να αποπληρώσεις κάποια χρέη ή να αυξήσεις τα εισοδήματά σου, μέσα από επενδύσεις που αρχίζουν να αποδίδουν. Δεν αποκλείεται επίσης, μια θετική εξέλιξη στα περιουσιακά σου στοιχεία να αναπτερώσει το ηθικό σου. Ανάλογες εξελίξεις αναμένονται και στην αισθηματική σου ζωή, όπου ο σύντροφός σου φαίνεται να κατανοεί απόλυτα τις επιθυμίες σου. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Υδροχόους, η αναζωπύρωση ενός παλιού έρωτα ή και ένα νέο πάθος, θα δώσει νέο νόημα στη ζωή σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, η διέλευση της Αφροδίτης από τον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου πραγματοποιείται από τις 5 μέχρι και τις 28 Σεπτεμβρίου και στρέφει το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις και τον σύντροφό σου. Ο πλανήτης της αγάπης θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις νέες ισορροπίες, να αποκαταστήσεις τυχόν παρεξηγήσεις και να δημιουργήσεις ένα αρμονικό κλίμα, το οποίο θα συμβάλει στη βελτίωση της σχέσης σου. Αν είσαι ελεύθερος, αναμένονται σημαντικές γνωριμίες αυτή την περίοδο, οι οποίες πέρα από την φυσική έλξη, θα σε καλύψουν και πνευματικά. Με τη νέα θέση της Αφροδίτης, μπορείς επιπλέον να πετύχεις μια σημαντική επαγγελματική συμφωνία ή να ξεκινήσεις μια συνεργασία, που θα σου αποφέρει κέρδη στο μέλλον. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Από την Ρένα Μεντάκη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 04-09-2014 00:45:00
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι