Quantcast
blank
 
blank

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Στις 5 Φεβρουαρίου 2023 η Αφροδίτη από τις 11° 15’ των Ιχθύων θα βρεθεί σε όψη τετραγώνου με τον Άρη που βρίσκεται στους Διδύμους. Η όψη αυτή μπορεί να αυξήσει την ερωτική μας διάθεση αλλά, ταυτόχρονα, θα δημιουργήσει και εντάσεις προερχόμενες κυρίως από τον δικό μας λάθος τρόπο ερωτικής διεκδίκησης του/της συντρόφου μας, ειδικά, ή του αντικείμενου του πόθου μας, γενικά. Τόσο οι ισχυροί εγωισμοί, με την έννοια του ότι ο καθένας βάζει τις προσωπικές του ανάγκες και τη δική του καλοπέραση πάνω από όλα, όσο και ο ανταγωνισμός μεταξύ των μελών μιας σχέσης, θα δημιουργήσουν αλυσιδωτές αντιδράσεις εντάσεων και καυγάδων όπου ο ένας θα προσπαθεί να «καπελώσει» τον άλλο.

Sponsored Links

Ερωτικές εντάσεις και ζήλιες

Θα υπάρξουν περιπτώσεις όπου το πάθος, η ερωτική διεκδίκηση, οι εμμονές και η έντονη ζήλια θα κυριαρχήσουν της λογικής. Σε άλλες περιπτώσεις, τα όποια προβλήματα της σχέσης, αντί να δουλευτούν ορθά πάνω στις σωστές βάσεις, θα καλυφθούν από τα βασικά ένστικτα και την ανάγκη ερωτικής ικανοποίησης που θα υπερισχύσουν. Φυσικά, μια σχέση που έχει γερές βάσεις, ακόμα και αν τα μέλη της μοιάζουν φαινομενικά αντίθετα, δεν θα κινδυνεύσει. Από την άλλη, όμως, οι σχέσεις που δεν έχουν «δουλευτεί» σωστά θα αντιμετωπίσουν προβλήματα που μπορούν να οδηγήσουν, αν αφεθούν ανεξέλεγκτα, ακόμα και σε ρήξεις.

Η όψη αυτή «φημίζεται» για την ανυπομονησία, την παρορμητικότητα και την έλλειψη αυτοελέγχου και αυτοκυριαρχίας. Για το λόγο αυτό, καλό θα ήταν να προσπαθήσουμε να βάλουμε φρένο στην ανάγκη μας να είμαστε ασυγκράτητοι γιατί θα μας στοιχίσει. Αυτό δεν αφορά μόνο τις αισθηματικές μας σχέσεις αλλά, γενικά, όλες. Θα πρέπει λοιπόν να είμαστε πιο υπομονετικοί και να έχουμε την ψυχραιμία να διαχειριστούμε, τόσο ανατροπές που μπορεί να συμβούν, όσο και την απόρριψη ή τις όχι και τόσο φιλικές προς εμάς συμπεριφορές. Ένας καλός τρόπος για να εκτονώσουμε την ένταση της όψης, είναι μέσα από τη σωματική άσκηση, το χορό, ή τη δημιουργική εργασία.

Πως θα σε επηρεάσει η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Η όψη σας καλεί να είστε πάρα πολύ προσεκτικοί, όχι μόνο σε σχέση με το τι λέτε, αλλά και που το λέτε καθώς τα μυστικά σας κινδυνεύουν να μαθευτούν και εσείς να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα. Μην ασχοληθείτε για κανένα λόγο με παρασκήνιο.

ΤΑΥΡΟΣ

Όσοι διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους για τη φιλία και την αγάπη που σας έχουν θα πρέπει να βρουν πρακτικούς τρόπους να το αποδείξουν καθώς τα λόγια αγάπησαν πολλοί, τις πράξεις λίγοι. Θα χρειαστεί να διαχωρίσετε την ήρα από το σιτάρι σε ό,τι αφορά τις σχέσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα αναγκαστείτε να βρεθείτε στη δυσάρεστη θέση να αποδείξετε, για ακόμα μια φορά, την αξία σας, είτε στους ανωτέρους σας στην επαγγελματική ιεραρχία, είτε στους συνεργάτες σας. Ακόμα και αν μπείτε στον πειρασμό, μην καταπατήσετε τις αξίες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλό θα ήταν να αποφύγετε να λειτουργήσετε με βάση την υπεραισιοδοξία, την παρορμητικότητα και ίσως και την αλαζονεία του νικητή, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τον επαγγελματικό στίβο. Κάποια γεγονότα θα σας αναγκάσουν να αναθεωρήστε τις απόψεις σας.

ΛΕΩΝ

Θα πρέπει να βγάλετε τις παρωπίδες που, ίσως, έχετε φορέσει γιατί δεν σας επιτρέπουν την περιφερειακή όραση και σας αναγκάζουν να εστιάζετε στα ένστικτά σας αγνοώντας τα σήματα κινδύνου εκατέρωθεν της πορείας σας. Πείτε όχι στο ερωτικό παρασκήνιο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα χρειαστεί να γίνετε λίγο παραπάνω διαλλακτικοί και να «ρίξετε νερό στο κρασί σας», σε ό,τι αφορά, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική σας ζωή. Διαφορετικά, θα αντιμετωπίσετε εντάσεις και κόντρες που μπορεί να καταλήξουν ακόμα και σε ρήξεις.

Ολυμπία1

Ολυμπία2

ΖΥΓΟΣ

Η εργασιακή, και όχι μόνο, καθημερινότητά σας θα είναι γεμάτη ανατροπές, αναβολές, άγχος, αμφιβολίες και μια κάποια νευρικότητα. Για το λόγο αυτό, αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις με βάση την παρόρμηση και κάντε λίγη υπομονή μέχρι να φτιάξει το σκηνικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα πρέπει να βγάλετε το χέρι από την τσέπη γιατί η όψη αυτή θα σας οδηγήσει σε αλόγιστα έξοδα και σπατάλες που θα γίνουν γιατί θα χάσετε το μέτρο. Όμως, θα πρέπει να πείτε όχι και στα συναισθηματικά ξοδέματα, κυρίως για να προφυλάξετε τον εαυτό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αρκετοί από εσάς θα χρειαστεί να κάνετε έξυπνες μανούβρες για να αποφύγετε εντάσεις και ρήξεις, είτε με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον, είτε με το ταίρι σας. Σε κάθε περίπτωση, χρησιμοποιήστε λογικά επιχειρήματα και δείξτε ψυχραιμία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αποφύγετε «όπως ο διάολος το λιβάνι» να εμπλακείτε σε κουτσομπολιά, ιδιαίτερα στο εργασιακό σας περιβάλλον, αλλά και σε παρορμητικές συμπεριφορές, ιδιαίτερα στην προσωπική σας ζωή, γιατί στο τέλος θα εκτεθείτε και θα στεναχωρηθείτε εσείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εύκολα μπορεί να παρασυρθείτε σε έξοδα που θα κάνετε χάριν εντυπωσιασμού των άλλων, γενικά, ή του ατόμου που έχει τραβήξει το ερωτικό σας ενδιαφέρον, ειδικά. Πείτε όχι στις εμμονές, στη ζήλια, στις υπερβολές και φυσικά στην κτητική συμπεριφορά.

ΙΧΘΥΕΣ

Η όψη αυτή μπορεί να σας οδηγήσει σε ξεσπάσματα, κυρίως γιατί κάποια γεγονότα θα σας ανακαλέσουν στη μνήμη δυσάρεστες καταστάσεις του παρελθόντος. Επίσης, ίσως έχετε κάποια έκτακτα έξοδα σχετικά με το σπίτι ή τους οικείους σας. Δείξτε ψυχραιμία.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 03-02-2023 12:00:00