blank
 
blank

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό. Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα και το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού

Στις 15 Νοεμβρίου, ο πλανήτης της ομορφιάς και της αγάπης, η Αφροδίτη, σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό, δυο όψεις που μπορεί να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα και να επιφέρουν ξαφνικές αλλαγές, που θα ταράξουν περισσότερο το ήδη τεταμένο κλίμα που επικρατεί.
 
Η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας από το ζώδιο του Αιγόκερω, επηρεάζουν περισσότερο τα υψηλά ιστάμενα άτομα, τους «ισχυρούς» και τις κυβερνήσεις, ενώ η ριζοσπαστική φύση του Ουρανού μπορεί να λειτουργήσει σαν μια βόμβα που πέφτει σε ανύποπτο χρόνο και καταστρέφει τα πάντα. Κάπως έτσι θα κυλήσει το επόμενο διήμερο, με τη διαφορά ότι τα γεγονότα αυτά μπορεί να συμβούν σε μακροχρόνιες σχέσεις, που έτσι κι αλλιώς πρέπει να βγουν από τη χειμερία νάρκη, ώστε είτε να βελτιωθούν είτε να ανοίξουν νέους δρόμους. Αυτή είναι και η πραγματική φύση της συγκεκριμένης όψης. Ένα γερό ταρακούνημα που μας καθηλώνει προσωρινά, στην πορεία όμως ανακαλύπτουμε ότι αυτό μας άνοιξε το δρόμο για ένα καλύτερο μέλλον.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τις όψεις της Αφροδίτης

Τα ζώδια που πρέπει να προσέχουν περισσότερο αυτή την εκρηκτική όψη είναι αυτά του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 29/3, 30/6, 2/10 και 30/12.

Οι όψεις της Αφροδίτης με Πλούτωνα και Ουρανό και οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, στις 15 Νοεμβρίου η Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα από το μεσουράνημα του ηλιακού ωροσκοπίου σου και τετράγωνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου. Οι όψεις αυτές θα επηρεάσουν τόσο την προσωπική σου ζωή όσο και τα επαγγελματικά και οικονομικά σου. Έτσι, το επόμενο διήμερο θα πρέπει να προσπαθήσεις να ελέγχεις περισσότερο τον εαυτό σου και τα νεύρα σου, καθώς η παραμικρή ένταση μπορεί να πάρει μεγάλες διαστάσεις και να καταλήξει ακόμα και σε οριστικές ρήξεις. Ο έμφυτος αυθορμητισμός σου σε συνδυασμό με την ανάγκη σου για ανεξαρτησία, θα σε ωθήσουν να αποκοπείς από κάθε πιεστική κατάσταση, γεγονός που μπορεί να έχει επιπτώσεις και στα οικονομικά σου. Όσον αφορά στην προσωπική σου ζωή, αν πιστεύεις ότι η σχέση σου έχει κάνει τον κύκλο της, μπορείς να την διαλύσεις, να ξέρεις όμως ότι ο χωρισμός αυτός δεν θα έχει επιστροφή. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η κυβερνήτης σου Αφροδίτη σχηματίζει στις 15 Νοεμβρίου σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό, μια όψη που ευθύνεται για οριστικές ρήξεις και χωρισμούς. Στην περίπτωσή σου όμως, τα πράγματα ίσως δεν είναι τόσο επικίνδυνα, αφού τόσο η Αφροδίτη όσο και ο Πλούτωνας βρίσκονται στο συμβατό ζώδιο του Αιγόκερω, από όπου σου προσφέρουν την προστασία τους. Σε κάθε περίπτωση όμως, η όψη αυτή θα σου δημιουργήσει μια εσωτερική ανασφάλεια ως προς το μέλλον σου και θα σε κάνει να σκεφτείς με πιο ανοιχτό μυαλό τις προοπτικές και τις επιλογές σου ώστε να πάρεις ώριμες αποφάσεις. Θέματα ή άτομα που σχετίζονται με το εξωτερικό, μπορούν να σου προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια, που θα είναι δύσκολο να αρνηθείς. Επιπλέον, μια νέα επαγγελματική πρόταση μπορεί να απαιτεί να «ξεβολευτείς» από τις συνήθειές σου, αξίζει όμως μια δεύτερη σκέψη. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Δίδυμοι
Φίλε Δίδυμε, στις 15 Νοεμβρίου η Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό, γεγονός που θα επηρεάσει τόσο την αισθηματική σου ζωή όσο και τα οικονομικά σου. Έτσι, το επόμενο διήμερο καλό θα είναι να εντείνεις τις προσοχή σου και να αποφύγεις αλλαγές ακόμα και στον επαγγελματικό τομέα. Απρόβλεπτες εξελίξεις στο φιλικό σου περιβάλλον, θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου για κάποια άτομα και δεν αποκλείεται ακόμα και να διακόψεις οριστικά τις σχέσεις σου μαζί τους, ειδικά αν διαπιστώσεις ότι σε εκμεταλλεύονται. Φρόντισε επίσης να είσαι συνεπής στις οικονομικές σου υποχρεώσεις, ώστε να αποφύγεις αναπάντεχες απώλειες, που μπορεί να συμβούν ακόμα και χωρίς προειδοποίηση. Παρά τα προβλήματα που θα σου δημιουργήσει αυτή η όψη, το γεγονός ότι ο Ουρανός βρίσκεται σε μια φιλική προς το ζώδιό σου θέση, θα σου φέρει και μια ανέλπιστη βοήθεια από εκεί που δεν την περιμένεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, οι όψεις που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό στις 15 Νοεμβρίου, πρόκειται να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα στις σχέσεις σου, τις συνεργασίες σου και το επαγγελματικό σου περιβάλλον και απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή. Παρόλο που ο Ουρανός σου επιφυλάσσει αναπάντεχες εξελίξεις σε θέματα που σε προβληματίζουν, η συμμετοχή του Πλούτωνα δείχνει ότι κατά βάθος πρόκειται για γεγονότα για τα οποία είσαι προετοιμασμένος ψυχολογικά. Έτσι, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να βρίσκεσαι σε ετοιμότητα, ώστε να μπορέσεις να αντιδράσεις άμεσα και να διορθώσεις ό,τι μπορεί να διορθωθεί. Η παρουσία του Δία στο ζώδιό σου αποτελεί ένα ενθαρρυντικό στοιχείο, που μπορεί να αποτρέψει τα χειρότερα, μπορεί όμως και να επιταχύνει τα γεγονότα, κυρίως αν έτσι πρέπει να γίνει. Φρόντισε λοιπόν να συμβιβαστείς με τα νέα δεδομένα, που τελικά θα σε οδηγήσουν σε ένα καλύτερο μέλλον. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας από τον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου σχηματίζουν τετράγωνο με τον Ουρανό στις 15 Νοεμβρίου και σε ωθούν να κάνεις ριζικές αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα. Τις επόμενες μέρες δεν θα μπορέσεις να αποφύγεις έναν ουσιαστικό διάλογο με σημαντικά άτομα, με τα οποία μπορεί να διαφωνείς κάθετα, πρέπει όμως να βρεις τη χρυσή τομή, αν θέλεις να αποφύγεις απώλειες που θα σου στοιχίσουν. Οι εξελίξεις αυτές μπορεί να αφορούν και την προσωπική σου ζωή και σ’ αυτή την περίπτωση ίσως είναι πιο φρόνιμο να προσπαθήσεις να καταλάβεις τον σύντροφό σου, προτού καταδικάσεις μια όμορφη σχέση. Αν προγραμματίζεις την διαμονή σου σε μια άλλη χώρα, καλό θα είναι να βεβαιωθείς ότι είναι όλα τακτοποιημένα, προτού εγκαταλείψεις μια σίγουρη δουλειά. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, το τετράγωνο που σχηματίζουν η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας με τον Ουρανό στις 15 Νοεμβρίου, μπορεί να σηματοδοτεί κάποιες αναπάντεχες απώλειες στα οικονομικά σου, από την άλλη όμως, η θετική θέση των δυο πρώτων πλανητών προς το ζώδιό σου, σου δίνει την ευχέρεια να βρεις θετικές διεξόδους. Εκείνο που πρέπει να προσέξεις ωστόσο, είναι η δική σου διαχείριση αφού παρά την λογική που σε διακρίνει, τις επόμενες μέρες ίσως νιώσεις την ανάγκη να κάνεις περιττές σπατάλες που θα αποδειχθούν ολέθριες. Απόφυγε σε κάθε περίπτωση να αναμιχθείς σε ριψοκίνδυνες επενδύσεις ή τυχερά παιγνίδια ειδικά αν πρόκειται για μεγάλα ποσά. Στην προσωπική σου ζωή η όψη αυτή μπορεί να σου φέρει έναν έρωτα –κυρίως αν είσαι ελεύθερος– ίσως όμως πρόκειται για μια παράνομη σχέση ή δεν θα σου προσφέρει αυτό που ζητάς. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, η δική σου κυβερνήτης η Αφροδίτη, σχηματίζει στις 15 Νοεμβρίου σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό, γεγονός που θα βγάλει στην επιφάνεια προβλήματα που ήδη γνωρίζεις και συνηθίζεις να παραβλέπεις προκειμένου να μην διαταράξεις την αρμονία. Τα γεγονότα ωστόσο, θα σε αναγκάσουν αυτή τη φορά να πάρεις θέση και να βρεις οριστικές λύσεις που μπορεί να είναι επώδυνες, είναι όμως απαραίτητες. Αν διατηρείς μια μόνιμη σχέση που αντιμετωπίζει προβλήματα, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να την διακόψεις οριστικά, ειδικά αν βλέπεις ότι δεν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Αν ο σύντροφός σου εκφράσει την επιθυμία να διαλύσει αυτή τη σχέση, καλό είναι να το αποδεχτείς χωρίς διαμαρτυρίες, αφού κάθε τέλος σηματοδοτεί και μια καινούργια αρχή, που μπορεί μάλιστα να είναι πολύ καλύτερη. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, στις 15 Νοεμβρίου η Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα και τετράγωνο με τον επαναστατικό Ουρανό, γεγονός που θα σημάνει σημαντικές ανακατατάξεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Ίσως κάποιες συζητήσεις που γίνονται εδώ και καιρό, πάρουν μια διαφορετική έκβαση από αυτήν που επιθυμείς και αναγκαστείς να ακολουθήσεις τις εξελίξεις. Ό,τι κι αν συμβεί να ξέρεις ότι τελικά θα αποβεί προς δικό σου όφελος, αφού η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας στηρίζουν τις προσπάθειές σου και σύντομα θα σε ανταμείψουν. Όσον αφορά την προσωπική σου ζωή, το επόμενο διήμερο είναι πιθανό να κάνεις σημαντικές γνωριμίες με άτομα, τα οποία θα σου προσφέρουν μια πολύτιμη βοήθεια, παρόλο που μπορεί να μην τα ξαναδείς ποτέ. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Τοξότης
Φίλε Τοξότη, το τετράγωνο που σχηματίζουν η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας με τον Ουρανό στις 15 Νοεμβρίου, θα δημιουργήσει ανατροπές στα οικονομικά σου, όχι όμως απαραίτητα δυσάρεστες. Παρόλο που μπορεί να υπάρξουν κάποιες απώλειες, η θετική θέση του Ουρανού είναι πιθανό να σου φέρει και νέες πηγές εσόδων που δεν περιμένεις, ή τουλάχιστον ένα οικονομικό βοήθημα, που θα έρθει την πιο κατάλληλη στιγμή. Αν είσαι άνεργος και αναζητάς μια νέα εργασία, ίσως τις επόμενες μέρες λάβεις μια ευχάριστη είδηση, που ακόμα κι αν στην πραγματικότητα δεν είναι αυτό που ζητάς, σίγουρα θα κάνει καλό στην «τσέπη» σου. Θετικές εκπλήξεις θα υπάρξουν και στην προσωπική σου ζωή, όπου μπορεί να προκύψει και ένας νέος έρωτας, ενώ αν είσαι ήδη δεσμευμένος, ίσως πρέπει να πάρεις τα μέτρα σου ώστε να αποφύγεις μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας που βρίσκονται στο ζώδιό σου, σχηματίζουν στις 15 Νοεμβρίου τετράγωνο με τον Ουρανό, γεγονός που μπορεί να διαταράξει τις ισορροπίες σου. Τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στην οικογενειακή σου ζωή, θα υπάρξουν γεγονότα τέτοια που θα σε αναστατώσουν, χωρίς να σου δώσουν περιθώριο να αντιδράσεις. Δεν αποκλείεται ακόμα να υποστείς μια σημαντική μείωση των αποδοχών σου, που θα σε βγάλει από τον προϋπολογισμό σου και θα σου δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στο μέλλον. Σ’ αυτή την περίπτωση καλό θα είναι να παραμείνεις ψύχραιμος και να μην δημιουργήσεις εντάσεις, που μπορεί να έχουν αντίθετα αποτελέσματα. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις και στη σχέση σου με τον σύντροφό σου, καθώς εύκολα μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις που δύσκολα θα αποκατασταθούν. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, το τετράγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σου Ουρανός με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα στις 15 Νοεμβρίου, δεν σε επηρεάζει αρνητικά, αντίθετα θα σου δώσει την ευκαιρία να σκεφτείς και να αξιολογήσεις κάποια γεγονότα και να δρομολογήσεις αλλαγές, προκειμένου να βελτιώσεις την πορεία των επαγγελματικών σου, καθώς επίσης και τις σχέσεις σου με το οικογενειακό σου περιβάλλον. Αν σε απασχολεί η ιδέα ενός ταξιδιού ή ακόμα και της οριστικής εγκατάστασης στο εξωτερικό, ίσως το επόμενο διήμερο, προκύψουν γεγονότα τέτοια που θα σε βοηθήσουν να πάρεις την σωστή απόφαση. Η νοσταλγία για πρόσωπα που ανήκουν στο στενό περιβάλλον σου, μπορεί επίσης να σε ωθήσει να επισκεφτείς κάποια άτομα και να προσπαθήσεις να τα επαναπροσεγγίσεις, ακόμα και αν τα αποτελέσματα μπορεί να μην είναι αυτά που περιμένεις. Δεν αποκλείεται ακόμα να προσπαθήσεις να προσεγγίσεις έναν έρωτα από το παρελθόν. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ιχθείς
Φίλε Ιχθύ, το τετράγωνο που σχηματίζουν η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας με τον απρόβλεπτο Ουρανό στις 15 Νοεμβρίου, εγκυμονούν διάφορους κινδύνους για τα οικονομικά σου που το επόμενο διήμερο χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν να προσέχεις το τι ξοδεύεις, καθώς επίσης και το τι υπογράφεις τις επόμενες μέρες, ώστε να μη βρεθείς προ απροόπτου. Αν έχεις οικονομικές εκκρεμότητες και οφειλές που πρέπει να πληρωθούν, φρόντισε να είσαι συνεπής, ώστε να αποφύγεις δυσάρεστες επιπτώσεις. Απόφυγε επίσης κάθε είδους συναλλαγή ακόμα και με φιλικά σου πρόσωπα, που το πιθανότερο είναι ότι θα σε ζημιώσουν. Αν προγραμματίζεις ένα ταξίδι, ίσως σου κοστίσει περισσότερο από ό,τι έχεις υπολογίσει, γι’ αυτό καλό θα είναι να κάνεις πρώτα μια έρευνα αγοράς. Προσοχή χρειάζεται και η συμπεριφορά σου απέναντι σε οικεία σου πρόσωπα, ώστε να αποφύγεις πιθανές εντάσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 14-11-2013 00:00:00