blank
 
blank

Αφροδίτη στον Σκορπιό: όταν τα πάθη γίνονται επικίνδυνα!

 
Αφροδίτη στον Σκορπιό: όταν τα πάθη γίνονται επικίνδυνα!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό

Στις 11 Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού, ζώντας στο έπακρο τις υπερβολές των αισθημάτων, του πόνου και του πάθους, παραμένοντας εκεί μέχρι τις 7 Οκτωβρίου.

 

Για την Αφροδίτη στο Σκορπιό, η έννοια της αγάπης και του έρωτα δεν διαφέρει πολύ από το μίσος. Η γραμμή που διαχωρίζει αυτά τα δύο είναι λεπτή, έως αόρατη. Γεγονός είναι πως ο απόλυτος και δύσκολος Σκορπιός είναι μια θέση δύσκολη για τη Θεά του Έρωτα, η οποία στην ουσία βρίσκεται σε αναζήτηση της αληθινής και συντροφικής αγάπης. Μέσα στο Σκορπιό, λοιπόν, μάχεται να περάσει τις δικές της ιδιότητες, αλλά βρίσκει αντίσταση από τα σκληρά του στοιχεία και στο τέλος παραδίνεται. Τα συναισθήματα έντονα, με βάθος και πάθος, έρχονται στη ζωή μας έρωτες που έχουν μία απέχθεια για το φως της ημέρας, γιατί κάτι κρύβουν, σχέσεις κρυφές και παράνομες, θυελλώδεις ζήλειες και σκηνές ανάλογες. Με ευκολία στήνονται ίντριγκες και οργανωμένες πλεκτάνες, ενώ κάποιοι δε θα αντισταθούν στον πειρασμό παρακολούθησης του εραστή ή της ερωμένης.

Τα ηφαίστεια πρέπει να ξυπνάνε

Η ανάγκη να πάρουμε επιβεβαίωση μέσα από τις σχέσεις είναι το ζητούμενο, αφού το διάστημα που θα παραμείνει η Αφροδίτη στο Σκορπιό, θα υπάρξει μεγάλη αβεβαιότητα και καχυποψία, αν και κατά πόσο αγαπιόμαστε, αν και κατά πόσο μας είναι ο άλλος πιστός, αν και κατά πόσο είμαστε επαρκείς να καλύψουμε τα κενά.

 

Η κτητική τάση που έχουμε όσον αφορά τα πρόσωπα που είναι κοντά μας, εξελίσσεται ραγδαία σε μανία, ενώ η συναισθηματική εξάρτηση δυσκολεύει καταστάσεις. Ο φόβος της απώλειας και της εγκατάλειψης είναι το κυρίαρχο στοιχείο των ημερών, αφού ο συναισθηματισμός μας θα είναι ασυγκράτητος, ενώ εμείς θα προσπαθήσουμε να χειριστούμε με υπόγειο και σκοτεινό τρόπο άτομα και καταστάσεις, αλλά και να ασκούμε έλεγχο.

 

Αυτό είναι και το αρνητικό όσον αφορά τις σχέσεις, οι οποίες θα ταλαντεύονται μεταξύ ζήλειας, καχυποψίας και ελέγχου. Ο φόβος της προδοσίας είναι υπαρκτός, περισσότερο από πιθανός, ενώ η έλλειψη εμπιστοσύνης οδηγεί σε ζηλοτυπίες, καυγάδες και ερωτικές διενέξεις.

 

Το ζητούμενο εδώ της Αφροδίτης είναι να βρει την απόλυτη αγάπη, συνδεδεμένη με την απόλυτη αφοσίωση και μόλις σιγουρευτεί για αυτό, περνώντας φυσικά από σαράντα κύματα, τότε τα περιθώρια της αυτοθυσίας και της πίστης της, είναι ανεξάντλητα.

 

Η περηφάνεια του έρωτα είναι η αιτία που πολλοί θα προτιμήσουν να μείνουν μόνοι, παρά να πέσουν στη παγίδα του συμβιβασμού και να συνάψουν σχέσεις, που δε τους δίνουν τη συναισθηματική κάλυψη που αποζητούν. Το θετικό των ημερών με την Αφροδίτη στο Σκορπιό, είναι πως ζητά γερές δομές, σοβαρές δεσμεύσεις και δια βίου υποσχέσεις, που θέλει δύναμη και θέληση να κρατηθούν.

 

Πίσω από κάθε κίνηση, μορφασμό, κουβέντα, ακολουθεί η βαθιά ανάλυση, το ψάξιμο για ύποπτες συμπεριφορές και ο φόβος της αποκάλυψης. Η ατμόσφαιρα φορτισμένη από το βάρος του συναισθήματος και τη μυστικοπάθεια και η διάθεση ανακριτική και διαισθητική. Όλα τα συναισθήματα αντικρύζουν την επιφάνεια με μεγάλη ένταση.

 

Η ιδανική διέξοδος, μέσα από την οποία καταλαγιάζονται και εξευμενίζονται τα πάθη, είναι το σεξ. Το σεξ μέσα από το πρίσμα της ολοκληρωτικής παράδοσης όχι μόνο του κορμιού, αλλά και της ψυχής, του σε βάθος συναισθήματος, της απόλαυσης που έχουν δύο εραστές που είναι ταγμένοι και φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο.

 

Ακόμα και τα οικονομικά των ημερών θα χρωματιστούν από την θολή αυτή κατάσταση, φέρνοντας μας πόρους από όχι και τόσο ξεκάθαρες δουλειές, με μία τάση για κάτι παράνομο, με μία τάση επικινδυνότητας.

 

Η περίοδος που έρχεται θα είναι δυνατή ερωτικά και σεξουαλικά για όλους σχεδόν, με ελάχιστες ενοχές και αναστολές, ώστε ο έρωτας να εναρμονιστεί με το βαθύ συναίσθημα και να δώσει το πιο ωραίο δώρο στους ανθρώπους.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 10-09-2013 00:00:00