blank
 
blank

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό από 7 Νοεμβρίου έως 1 Δεκεμβρίου 2017. Πως θα επηρεάσει το ζώδιο σας;

 
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό από 7 Νοεμβρίου έως 1 Δεκεμβρίου 2017. Πως θα επηρεάσει το ζώδιο σας;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Στις 7/11, η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο και από τον Ζυγό περνά στον Σκορπιό, όπου και θα παραμείνει έως την 1/12/2017. Το διάστημα αυτό, η αισθηματική μας ζωή γίνεται πιο έντονη και μυστηριώδης, το πάθος κυριαρχεί στις σχέσεις, ενώ παράλληλα εμφανίζοντας ζήλειες, καχυποψία και κτητικότητα.

Sponsored Links

Πως θα επηρεάσει τα ζώδια η Αφροδίτη στον Σκορπιό;

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού βρίσκεται σε αδυναμία, γι’ αυτό και ίσως να μην εκφράζει τόσο καλά την ενέργειά της, οδηγώντας σε ακραίες καταστάσεις και συμπεριφορές που δημιουργούν ένα δυσμενές κλίμα στις σχέσεις. Από την άλλη, μας δίνει την ευκαιρία να βγάλουμε από μέσα μας βαθιά συναισθήματα και καταπιεσμένες επιθυμίες, να βελτιώσουμε την σεξουαλική μας ζωή και να έρθουμε πιο κοντά με αυτούς που αγαπάμε.

Κατά την πορεία της στο ζώδιο του Σκορπιού, συναντά αρχικά τον Δία σε μια όψη συνόδου στις 13/11, η οποία διογκώνει τα συναισθήματα και μπορεί να οδηγήσει σε κεραυνοβόλους έρωτες αλλά και σε έντονα χειριστικές, εξουσιαστικές συμπεριφορές μέσα στις σχέσεις. Από την άλλη, το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα στις 16/11, έρχεται να γεφυρώσει χάσματα και να δημιουργήσει μια πολύ ρομαντική ατμόσφαιρα, γεμάτη συμπόνια, κατανόηση και αυτοθυσία. Στη συνέχεια, το εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα στις 21/11, φέρνει νέες, παθιασμένες γνωριμίες και δυναμώνει τις σχέσεις που χαρακτηρίζονται από βαθιά και ειλικρινή αισθήματα.

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Σκορπιό φέρνοντας εξελίξεις σε οικονομικές συμφωνίες και σε αισθηματικές σου υποθέσεις. Έως την 1/12, θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις χρέη και οικονομικές εκκρεμότητες, ενώ παράλληλα ό,τι αφορά τράπεζες, εφορίες και οικονομικούς οργανισμούς δέχεται εύνοια. Όσον αφορά τα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους δεν αποκλείεται να προχωρήσεις σε μια συμβίωση, ενώ φαίνεται πως το πάθος στη σχέση σου αναζωπυρώνεται και έρχεστε πολύ κοντά συναισθηματικά με το ταίρι σου. Οι αδέσμευτοι, από την άλλη, ενδέχεται να επιδιώξουν μια επανασύνδεση με κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν…

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη θα κινηθεί στον 7ο ηλιακό σου οίκο έως την 1/12, φέροντας εύνοια στον τομέα των σχέσεων. Οι δεσμευμένοι Ταύροι θα διανύσουν μια περίοδο γεμάτη πάθος, έρωτα και έντονα συναισθήματα, ενώ δεν αποκλείεται να προχωρήσουν και σε μια επισημοποίηση. Από την άλλη, οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου δεν αποκλείεται να επανασυνδεθούν με ένα παλιό τους ταίρι ή να δεχθούν μια ερωτική εξομολόγηση από ένα άτομο που τους περιτριγυρίζει. Όσον αφορά τις επαγγελματικές σου υποθέσεις, είναι πιθανό να ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία ή να υπάρξει βελτίωση στις συναδελφικές σου σχέσεις

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού χαρίζοντας εύνοια στον τομέα της εργασίας σου και ομορφαίνοντας την καθημερινότητά σου. Πιθανές αλλαγές ή ανακατατάξεις στη δουλειά σου, θα αποδειχθούν ωφέλιμες για το μέλλον σου, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και κάποια ενδιαφέρουσα οικονομική πρόταση. Παράλληλα, φαίνεται πως θα καταφέρεις να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου και στα πράγματα που σε ευχαριστούν, αλλά και να ασχοληθείς με την φυσική σου κατάσταση. Ακόμη, είναι πιθανό να υπάρξει κάποια εξέλιξη με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ερωτικά και κινείται στο περιβάλλον εργασίας σου…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στον Σκορπιό, ανεβάζοντας την αυτοπεποίθησή σου και φέρνοντας έντονες εξελίξεις στα αισθηματικά σου. Έως την 1/12, η διάθεσή σου για φλερτ και διασκέδαση θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη και είναι πολύ πιθανό να μπει στη ζωή σου ένας καινούριος έρωτας. Παράλληλα, θα θελήσεις να εκφράσεις την δημιουργικότητά σου μέσα από χόμπι και δραστηριότητες που σε ευχαριστούν, ενώ όσον αφορά τα επαγγελματικά σου, ένα νέο σου εγχείρημα φαίνεται πως σου αποφέρει κέρδη. Όσοι εκπρόσωποι του ζωδίου διατηρούν μόνιμη σχέση, θα διανύσουν ένα πολύ ευχάριστο και ανανεωτικό διάστημα, ενώ ίσως να προχωρήσουν και σε απόκτηση απογόνων. 

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Σκορπιού και έως την 1/12, φέρνει σε πρώτο πλάνο την ακίνητη περιουσία σου και τις οικογενειακές σου σχέσεις. Οφειλές και διαπραγματεύσεις που αφορούν ένα ακίνητο ή το πατρικό σου σπίτι, θα σε απασχολήσουν έντονα την εποχή αυτή, ενώ αν διατηρείς μακροχρόνια σχέση, ενδέχεται να προχωρήσεις σε συμβίωση με τον/την σύντροφό σου. Παράλληλα, φαίνεται πως έρχεσαι πιο κοντά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και ίσως χρειαστεί να φιλοξενήσεις κάποιο μέλος της οικογένειάς σου. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να θελήσεις να αναδιαμορφώσεις αισθηματικά τον χώρο που μένεις ή ακόμη και να προχωρήσεις σε μια μετακόμιση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού ευνοώντας την επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου. Έως την 1/12, θα δεις τα επικοινωνιακά σου ταλέντα να βελτιώνονται και θα καταφέρεις να γίνεις πιο συναισθηματικός στον τρόπο που εκφράζεσαι, κάτι που θα σε φέρει πιο κοντά με το ταίρι σου και με αγαπημένα σου πρόσωπα. Επίσης, πρόκειται για μια περίοδο δικτύωσης και αύξησης των επαφών σου, ενώ ανάμεσα στις γνωριμίες που κάνεις, κάποιες θα αποδειχθούν σημαντικές για το μέλλον της επαγγελματικής αλλά και της προσωπικής σου ζωής. Κοντινές αποδράσεις και μετακινήσεις ευνοούνται ιδιαίτερα, εκμεταλλεύσου το για να πραγματοποιήσεις ένα όμορφο ταξίδι με το ταίρι σου.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη περνά στον Σκορπιό έως την 1/12 ευνοώντας τις οικονομικές σου υποθέσεις. Ίσως, παρατηρήσεις μια αύξηση στα χρήματά σου το διάστημα αυτό ή ίσως καταφέρεις να βρεις μια νέα πηγή εισοδήματος που σου παρέχει ασφάλεια. Από την άλλη, φαίνεται πως καταφέρνεις να τακτοποιήσεις οφειλές και χρέη προς τρίτους ή ακόμη και να πραγματοποιήσεις μια αγορά που σχεδίαζες. Από την άλλη, αν διατηρείς μόνιμο δεσμό, ενδεχομένως να αυξηθεί το εισόδημα του/της συντρόφου σου ή μέσα από μια συμβίωση, να βελτιωθεί και το κοινό σας ταμείο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σου, χαρίζοντάς σου την εύνοιά της έως την 1/12. Η αυτοπεποίθηση και η γοητεία σου ανεβαίνουν το διάστημα αυτό, κάτι που σε βοηθά να προσελκύσεις περισσότερους θαυμαστές, ενώ είναι εξαιρετικά πιθανό να γνωρίσεις ένα μοιραίο πρόσωπο που θα το ερωτευτείς κεραυνοβόλα! Οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου θα διανύσουν μια ιδιαίτερα παθιασμένη και ρομαντική περίοδο στη σχέση τους και ίσως αποφασίσουν να προχωρήσουν και σε μια επισημοποίηση. Επίσης, η πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιό σου ευνοεί και τα οικονομικά σου, ενώ φέρνει θετικές εξελίξεις σε επαγγελματικά σχέδια και σε νέες συνεργασίες

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Σκορπιού και επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου, που συνδέεται με την διαίσθησή σου και με την ανάγκη σου για χαλάρωση και ξεκούραση. Έως την 1/12, φαίνεται πως θα θελήσεις να ξεκλέψεις χρόνο για τον εαυτό σου μέσα από εκδρομές και αποδράσεις που γεμίζουν τις μπαταρίες σου αλλά και μέσα από δραστηριότητες που σε ξεκουράζουν και ικανοποιούν τις πνευματικές σου ανησυχίες. Παράλληλα, το ένστικτο και η διαίσθησή σου οξύνονται, όπως και η φαντασία σου, κάτι που ευνοεί τις καλλιτεχνικές ενασχολήσεις. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να αναπτύξεις ένα κρυφό ειδύλλιο την περίοδο αυτή, το οποίο θα χαρακτηρίζεται από έντονο πάθος και σεξουαλικότητα… 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη περνά στον Σκορπιό χαρίζοντας εύνοια στο κομμάτι του ωροσκοπίου σου που αφορά το μέλλον σου και τις κοινωνικές σου επαφές. Έως την 1/12, θα δεις τον κοινωνικό σου κύκλο να διευρύνεται και να προκύπτουν ακόμη και ερωτικές γνωριμίες μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, ενώ δεν αποκλείεται να συναντήσεις και παλιούς φίλους ή συντρόφους. Παράλληλα, φαίνεται πως φτάνεις πιο κοντά σε έναν επαγγελματικό σου στόχο και έχεις την διάθεση να κάνεις καινούρια όνειρα για το μέλλον σου. Δεν αποκλείεται, επίσης, να θελήσεις να ενταχθείς σε μια ομάδα ατόμων, η οποία προσφέρει μια υπηρεσία στο κοινωνικό σύνολο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Σκορπιού φέρνοντας εξελίξεις στον τομέα της καριέρας σου. Έως την 1/12, θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές που αφορούν την επαγγελματική σου πορεία και ίσως να αναλάβεις ένα νέο, δημιουργικό εγχείρημα ή να ξεκινήσεις μια συνεργασία που ετοίμαζες καιρό. Παράλληλα, σχέσεις με ανώτερους και συναδέλφους δέχονται εύνοια και δεν αποκλείεται να υπάρξει και μια οικονομική πρόταση που θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Επίσης, ίσως να σε απασχολεί έντονα η δημόσια εικόνα σου και οι προσωπικές σου φιλοδοξίες και να κάνεις κάποιες κινήσεις για να φτάσεις πιο κοντά σε έναν επαγγελματικό σου στόχο.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Σκορπιό και χαρίζει εύνοια σε ό,τι αφορά το εξωτερικό, την ανώτερη εκπαίδευση και την οπτική σου για τον κόσμο. Είναι πιθανό να ξεκινήσεις μια συνεργασία ή μια δουλειά που σχετίζεται με το εξωτερικό, ενώ έως την 1/12 είναι ιδανική περίοδος για να ανοιχτείς και να επεκταθείς, να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να εξελίξεις τις γνώσεις σου και να ξεκινήσεις έναν κύκλο σπουδών. Δεν αποκλείεται επίσης, να πραγματοποιήσεις ένα μακρινό ταξίδι που θα γεμίσει τις μπαταρίες σου ή να γνωρίσεις ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο, με το οποίο θα μοιράζεστε κοινό όραμα για τη ζωή

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 04-11-2017 12:00:00