blank
 
blank

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου 2016. Η αναζήτηση της ασφάλειας και της σταθερότητας στις σχέσεις. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου 2016. Η αναζήτηση της ασφάλειας και της σταθερότητας στις σχέσεις. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 26
 

Αφροδίτη στον Αιγόκερω

Στις 23 Ιανουαρίου η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερω, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 17 Φεβρουαρίου. Η συγκεκριμένη θέση δεν θεωρείται από τις καλύτερες για την Αφροδίτη, καθώς μέσα στο ζώδιο του Κρόνου μπορεί να γίνει περισσότερο απρόσιτη και ψυχρή. Αυτή η συμπεριφορά της ωστόσο ίσως αποτελεί την άμυνά της, αφού η δημιουργία σχέσεων χωρίς προοπτικές δεν την αφορά, με αποτέλεσμα να αναζητά την ασφάλεια και τη σταθερότητα. Με λίγα λόγια, οι σχέσεις που θα δημιουργηθούν αυτό το διάστημα, θα πρέπει να εγγυώνται ότι έχουν σοβαρές προοπτικές για να αναπτυχθούν, ενώ και στις σχέσεις που ήδη υπάρχουν ίσως τεθεί σοβαρά το δίλημμα «γάμος ή χωρισμός» ειδικά γύρω στις 6-7/2, που θα σχηματίσει σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό. Από την άλλη, οι σχέσεις που έχουν γερές βάσεις δεν θα απειληθούν ούτε ακόμα και κάτω από αυτή την επιρροή.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Αφροδίτη στον Αιγόκερω

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από τη νέα θέση της Αφροδίτης είναι αυτά της Γης (ΤαύροιΠαρθένοι και Αιγόκεροι) καθώς και του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς). Αντίθετα, οι Κριοί και οι Ζυγοί που διατηρούν προβληματικές σχέσεις, ίσως θα πρέπει να προβούν σε ξεκαθαρίσματα.

Αφροδίτη στον Αιγόκερω και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, στις 23 Ιανουαρίου η Αφροδίτη ξεκινάει την πορεία της στο ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου, την οποία θα ολοκληρώσει στις 17 Φεβρουαρίου. Το διάστημα αυτό, θα υπάρξουν αξιόλογες ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα, που θα σε βοηθήσουν να αναδειχτείς αλλά και να βελτιώσεις τα οικονομικά σου. Νέες προτάσεις για συνεργασίες μπορεί να σου εξασφαλίσουν μια μακροχρόνια ευημερία, γι’ αυτό καλό είναι να μην τις προσπεράσεις. Ακόμα κι αν χρειαστεί να κάνεις περικοπές από τον ελεύθερο χρόνο σου, οι ικανοποιήσεις που θα πάρεις θα σε αποζημιώσουν. Η Αφροδίτη ωστόσο κυβερνά και τον τομέα των σχέσεών σου κι αυτό σημαίνει ότι και στην προσωπική σου ζωή, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να σταθεροποιήσεις μια σοβαρή σχέση ώστε να μην αντιμετωπίσεις προβλήματα σύντομα. Η δημιουργία μιας σχέσης με σοβαρές προοπτικές επίσης ευνοείται. Εσένα τι θα συμβεί στη ζωή σου με την νέα θέση της Αφροδίτης; Κάλεσε τώρα στο 14788 να στο αποκαλύψουν η Ολυμπία Χριστοδουλή και οι συνεργάτες της ή στείλε Α20 στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, μια θετική περίοδος ξεκινά για σένα από τις 23 Ιανουαρίου, με την άφιξη της δικής σου Αφροδίτης στο συμβατό ζώδιο του Αιγόκερω. Μέχρι και τις 17 Φεβρουαρίου, που θα παραμείνει εκεί, θα υπάρξει μια ευχάριστη έκβαση σε υποθέσεις που σε απασχολούν και που μπορεί να σχετίζονται με το εξωτερικό, με νομικές ή γραφειοκρατικές διαδικασίες ή και με ανώτερες σπουδές. Σημαντικές ανταμοιβές αναμένονται και από τον χώρο της δουλειάς σου, ενώ αν αναζητάς μια νέα εργασία, το διάστημα αυτό μπορείς να βρεις αυτήν που σου ταιριάζει καλύτερα. Αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις μια νέα ζωή μέσα από ένα γάμο ή να εγκατασταθείς μόνιμα σε μια άλλη χώρα, οι συνθήκες τώρα είναι πολύ ευνοϊκές. Όποια κι αν είναι τα όνειρά σου, η συγκεκριμένη διέλευση σου δίνει την δυνατότητα να τα πραγματοποιήσεις. Εσένα τι θα συμβεί στη ζωή σου με την νέα θέση της Αφροδίτης; Κάλεσε τώρα στο 14788 να στο αποκαλύψουν η Ολυμπία Χριστοδουλή και οι συνεργάτες της ή στείλε Α20 στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε, η Αφροδίτη ξεκινάει την πορεία της στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου στις 23 Ιανουαρίου, γεγονός που σου δίνει την ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες καθώς και θέματα που σχετίζονται με την ερωτική σου ζωή. Μέχρι και τις 17 Φεβρουαρίου που θα παραμείνει εκεί, τα εισοδήματά σου θα αυξηθούν -ίσως και μέσα από παρασκηνιακές δραστηριότητες- με αποτέλεσμα να μπορέσεις να αποπληρώσεις κάποια χρέη που σε ταλαιπωρούν. Το ίδιο διάστημα, θα υπάρξει ανανέωση και στην αισθηματική σου ζωή, αφού ακόμα κι αν έχεις ένα μόνιμο σύντροφο το πάθος σας θα αναζωπυρωθεί, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θα γνωρίσεις το άτομο με το οποίο θα μοιραστείς τη ζωή σου. Σε κάθε περίπτωση απέφυγε έντονες σκηνές ζηλοτυπίας που μπορούν να έχουν επιπτώσεις στη σχέση σου. Εσένα τι θα συμβεί στη ζωή σου με την νέα θέση της Αφροδίτης; Κάλεσε τώρα στο 14788 να στο αποκαλύψουν η Ολυμπία Χριστοδουλή και οι συνεργάτες της ή στείλε Α20 στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, στις 23 Ιανουαρίου η Αφροδίτη περνάει στον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 17 Φεβρουαρίου. Το διάστημα αυτό, το ενδιαφέρον σου θα επικεντρωθεί στις προσωπικές σου σχέσεις ή τους συνεταίρους σου, αν έχεις, με στόχο να ξεκαθαρίσεις τυχόν προβλήματα και διαφορές και να δημιουργήσεις μια πιο υγιή βάση. Αν διατηρείς μια μακροχρόνια αισθηματική σχέση, ίσως τώρα αποφασίσεις να την επισημοποιήσεις και να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια, κάτι το οποίο ενδείκνυται αυτή την περίοδο. Αν πάλι ανήκεις στους αδέσμευτους Καρκίνους, το συγκεκριμένο διάστημα θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις ένα άτομο που θα σου εμπνεύσει εμπιστοσύνη και ασφάλεια ώστε να ξεκινήσεις μια σοβαρή σχέση. Νέες επαγγελματικές συνεργασίες, επίσης ευνοούνται αυτό το διάστημα. Εσένα τι θα συμβεί στη ζωή σου με την νέα θέση της Αφροδίτης; Κάλεσε τώρα στο 14788 να στο αποκαλύψουν η Ολυμπία Χριστοδουλή και οι συνεργάτες της ή στείλε Α20 στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Λέων

Φίλε Λέοντα, η Αφροδίτη περνάει στις 23 Ιανουαρίου στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 17 Φεβρουαρίου. Το διάστημα αυτό, θα αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στα επαγγελματικά σου καθήκοντα, καθώς η Αφροδίτη θα δημιουργήσει ένα ευχάριστο κλίμα στη δουλειά σου και παράλληλα θα σε κάνει πιο δημιουργικό και αποδοτικό, γεγονός που θα σου φέρει σημαντικά οφέλη. Η βοήθεια των συναδέλφων σου, η υποστήριξη των ανωτέρων σου ή και ένας νέος έρωτας που θα αναπτυχθεί στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, θα τονώσουν ακόμα περισσότερο το ηθικό σου. Παράλληλα, θα αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου και ίσως κάνεις μια αλλαγή στην εμφάνισή σου που θα έχει θεαματικά αποτελέσματα. Εσένα τι θα συμβεί στη ζωή σου με την νέα θέση της Αφροδίτης; Κάλεσε τώρα στο 14788 να στο αποκαλύψουν η Ολυμπία Χριστοδουλή και οι συνεργάτες της ή στείλε Α20 στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, στις 23 Ιανουαρίου η Αφροδίτη περνάει στον ευνοϊκό πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 17 Φεβρουαρίου. Πρόκειται για ένα διάστημα εξαιρετικά θετικό για σένα, αφού θα έχεις την ευκαιρία να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σου, να διασκεδάσεις και να απαλλαγείς από όλες τις σκοτούρες που σε ταλαιπωρούν. Αν είσαι αδέσμευτος, η αυξημένη γοητεία σου, θα προσελκύσει αρκετούς υποψήφιους εραστές και σίγουρα κάποιος από αυτούς θα ανταποκρίνεται στα πρότυπά σου. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στα επαγγελματικά σου αλλά και στα οικονομικά σου, καθώς η δημιουργικότητά σου αυτό το διάστημα είναι ιδιαίτερα τονισμένη, γεγονός που θα εκτιμηθεί και θα ανταμειφθεί γενναιόδωρα.  Εσένα τι θα συμβεί στη ζωή σου με την νέα θέση της Αφροδίτης; Κάλεσε τώρα στο 14788 να στο αποκαλύψουν η Ολυμπία Χριστοδουλή και οι συνεργάτες της ή στείλε Α20 στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, η κυβερνήτης του ζωδίου σου Αφροδίτη, περνάει στις 23 Ιανουαρίου στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 17 Φεβρουαρίου. Το διάστημα αυτό, θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς περισσότερο με το σπίτι και την οικογένειά σου και να προετοιμάσεις ένα όμορφο κλίμα για τις γιορτινές μέρες που έρχονται. Η σταδιακή αποκατάσταση των οικονομικών σου μάλιστα, ίσως σε βοηθήσει να «επενδύσεις» ένα μέρος των χρημάτων σου στο χώρο σου, για να κάνεις κάποιες αισθητικές παρεμβάσεις που θέλεις από καιρό. Ίσως πάλι θεωρήσεις ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσεις την συμβίωση με το σύντροφό σου και ασχοληθείς προσωπικά με την αναζήτηση της ερωτικής σας φωλιάς. Τέλος, αν έχεις απομακρυνθεί πρόσφατα από μια σχέση, είναι πολύ πιθανό αυτό το διάστημα να αναζωπυρωθεί. Εσένα τι θα συμβεί στη ζωή σου με την νέα θέση της Αφροδίτης; Κάλεσε τώρα στο 14788 να στο αποκαλύψουν η Ολυμπία Χριστοδουλή και οι συνεργάτες της ή στείλε Α20 στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, στις 23 Ιανουαρίου η Αφροδίτη περνάει στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 17 Φεβρουαρίου. Πρόκειται για ένα διάστημα αρκετά έντονο, καθώς η συγκεκριμένη διέλευση, θα σου δημιουργήσει πολλά «τρεχάματα» που στην πλειονότητά τους όμως θα είναι ευχάριστα. Αυξημένες επαφές, συζητήσεις και συμφωνίες, θα αποτελέσουν την αρχή μιας νέας πορείας. Είτε ασχολείσαι με τις διαδικασίες του γάμου σου είτε με ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, οι προοπτικές προδιαγράφονται άριστες. Στην περίπτωση που ανήκεις στους αδέσμευτους Σκορπιούς, η Αφροδίτη υπόσχεται να σου φέρει μια σημαντική γνωριμία που δεν θα σε αφήσει ασυγκίνητο. Τα ταξίδια και οι ρομαντικές αποδράσεις επίσης ευνοούνται αυτή την περίοδο. Εσένα τι θα συμβεί στη ζωή σου με την νέα θέση της Αφροδίτης; Κάλεσε τώρα στο 14788 να στο αποκαλύψουν η Ολυμπία Χριστοδουλή και οι συνεργάτες της ή στείλε Α20 στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, μια περίοδος οικονομικής ανάκαμψης ξεκινά με την άφιξη της Αφροδίτης στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου στις 23 Ιανουαρίου. Μέχρι και τις 17 Φεβρουαρίου που θα βρίσκεται εκεί, οι ευκαιρίες να βελτιωθούν οι αποδοχές σου, αυξάνονται σημαντικά κι αυτό σημαίνει ότι κι εσύ θα πρέπει να εντείνεις τις προσπάθειές σου προς αυτή την κατεύθυνση. Δεδομένου ότι η Αφροδίτη κυβερνά και τον χώρο της εργασίας σου, ο ζήλος και η προθυμία που θα δείξεις αυτό το διάστημα, θα σου αποφέρουν μέγιστα οφέλη. Και η αισθηματική σου ζωή ωστόσο ευνοείται από τη συγκεκριμένη διέλευση, καθώς τώρα ο σύντροφός σου θα σου προσφέρει μεγαλύτερη αίσθηση ασφάλειας. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Τοξότες, οι γνωριμίες που θα κάνεις αυτό το διάστημα, θα δείξουν από την αρχή τις σοβαρές προοπτικές τους. Εσένα τι θα συμβεί στη ζωή σου με την νέα θέση της Αφροδίτης; Κάλεσε τώρα στο 14788 να στο αποκαλύψουν η Ολυμπία Χριστοδουλή και οι συνεργάτες της ή στείλε Α20 στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου από τις 23 Ιανουαρίου, αυξάνει επικίνδυνα τη γοητεία σου αλλά και το ενδιαφέρον σου για την αποκατάσταση της αισθηματικής σου ζωής. Έτσι, μέχρι και τις 17 Φεβρουαρίου που θα ολοκληρώσει την πορεία της, οι προσπάθειές σου για μια νέα σταθερότητα στη σχέση σου θα ενταθούν και δεν αποκλείεται ακόμα και να «υποκύψεις» στην επιθυμία του συντρόφου σου για μια πιο μόνιμη δέσμευση. Αν παραμένεις αδέσμευτος, η συγκεκριμένη διέλευση θα σου φέρει πολλούς πειρασμούς, χωρίς ωστόσο να σου δημιουργήσει διλήμματα, αφού αμέσως θα εντοπίσεις το κατάλληλο άτομο για σένα. Ευχάριστες εξελίξεις όμως θα υπάρξουν και στην καριέρα σου, αφού το γεγονός ότι η Αφροδίτη κυβερνά το μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου, υπόσχεται την προσωπική σου αναρρίχηση. Εσένα τι θα συμβεί στη ζωή σου με την νέα θέση της Αφροδίτης; Κάλεσε τώρα στο 14788 να στο αποκαλύψουν η Ολυμπία Χριστοδουλή και οι συνεργάτες της ή στείλε Α20 στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η διέλευση της Αφροδίτης από τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 23 Ιανουαρίου, σου δημιουργεί μια εσωτερική γαλήνη που σε βοηθά να προγραμματίσεις τα σχέδιά σου με σοφία και ωριμότητα. Μέχρι και τις 17 Φεβρουαρίου που θα βρίσκεται εκεί, θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις κάποια ζητήματα που σε απασχολούν και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που σχετίζονται με την οικογένειά σου ή και με το μέλλον σου. Αν σκέφτεσαι την πιθανότητα να εγκατασταθείς σε μια άλλη χώρα ή αντιμετωπίζεις το δίλημμα να δημιουργήσεις την δική σου οικογένεια, ίσως αυτό το διάστημα οι συνθήκες σε βοηθήσουν να πάρεις τη σωστή απόφαση. Ένα ταξίδι για επαγγελματικούς ή ψυχαγωγικούς λόγους μπορεί επίσης να παίξει καθοριστικό ρόλο. Εσένα τι θα συμβεί στη ζωή σου με την νέα θέση της Αφροδίτης; Κάλεσε τώρα στο 14788 να στο αποκαλύψουν η Ολυμπία Χριστοδουλή και οι συνεργάτες της ή στείλε Α20 στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ιχθείς

Φίλε Ιχθύ, στις 23 Ιανουαρίου η Αφροδίτη περνάει στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 17 Φεβρουαρίου. Η συγκεκριμένη διέλευση θα σου φέρει έντονη κοινωνική κοινωνικότητα καθώς θα σου δώσει την ευκαιρία να συναναστραφείς με φίλους και γνωστούς και να απολαύσεις σχέσεις με άτομα που ταιριάζουν με τη φιλοσοφία σου. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου, ενώ δεν αποκλείεται να γνωρίσεις και κάποια άτομα που μπορούν να σου δώσουν πολύτιμες συμβουλές. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, μια νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, μπορεί να έχει καθοριστική επιρροή στη ζωή σου. Τέλος, το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να διευθετήσεις κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες. Εσένα τι θα συμβεί στη ζωή σου με την νέα θέση της Αφροδίτης; Κάλεσε τώρα στο 14788 να στο αποκαλύψουν η Ολυμπία Χριστοδουλή και οι συνεργάτες της ή στείλε Α20 στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-01-2016 15:14:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι