blank
 
blank

Η Αφροδίτη στον Λέοντα, μέχρι τις 23 Ιουλίου. Η αναζήτηση της όμορφης πλευράς της ζωής!

 
Η Αφροδίτη στον Λέοντα, μέχρι τις 23 Ιουλίου. Η αναζήτηση της όμορφης πλευράς της ζωής!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Αφροδίτη στον Λέοντα

Στις 27 Ιουνίου και ώρα 20:03, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 22 Ιουλίου. Το γεγονός ότι ο Λέων είναι ο βασιλιάς του ζωδιακού και στην αστρολογία σχετίζεται με την όμορφη πλευρά της ζωής που δίνουν οι απολαύσεις, ο έρωτας, τα παιδιά, σηματοδοτεί μια πολύ καλή περίοδο για όλους.

Προτεραιότητα η αναζήτηση της ευτυχίας

Το διάστημα αυτό, η αναζήτηση της ευτυχίας θα αποτελέσει το πρώτο ζητούμενο για όλους και, καθώς βρισκόμαστε ήδη στην καλοκαιρινή περίοδο όπου οι υποχρεώσεις μειώνονται και οι βόλτες αυξάνονται, θα μας δοθεί η ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά στον σύντροφό μας, να ανανεώσουμε τις σχέσεις μας, ή να βρούμε τον έρωτα που θα συντροφέψει τη ζωή μας. Η γενναιοδωρία του ζωδίου μάλιστα, θα συμβάλει στο να δημιουργηθούν σχέσεις δυνατές και έντονες, που θα μας βγάλουν από το λήθαργο. Η συγκεκριμένη θέση μπορεί επίσης να φέρει μια εγκυμοσύνη σε όσους θέλουν και προσπαθούν να αποκτήσουν παιδί, καθώς επίσης και επισημοποιήσεις σχέσεων.

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Αφροδίτη στον Λέοντα

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από αυτή τη θέση της Αφροδίτης είναι της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι). Όλοι όμως θα νιώσουν σε κάποιο τομέα την ευεργετική επιρροή της Αφροδίτης.

Αφροδίτη στον Λέοντα και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η Αφροδίτη περνάει στις 27 Ιουνίου στον πέμπτο ηλιακό οίκο σου όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 22 Ιουλίου. Πρόκειται για ένα διάστημα ιδιαίτερα θετικό για σένα, αφού θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις την όμορφη πλευρά της ζωής, να ασχοληθείς με ευχάριστες δραστηριότητες καθώς επίσης και με την προσωπική σου ζωή. Είναι η καλύτερη περίοδος του χρόνου για να προγραμματίσεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές, αφού η Αφροδίτη θα δημιουργήσει το πιο όμορφο κλίμα για σένα, ενώ δεν αποκλείεται ένα ταξίδι να αποτελέσει την αφορμή για να σου εκδηλώσει ο σύντροφός σου τα συναισθήματά του ή ακόμα και να σου προτείνει να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Ακόμα και αν είσαι ελεύθερος, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να γνωρίσεις το πρόσωπο που θα σε εκτιμήσει και θα σε αγαπήσει γι’ αυτό που πραγματικά είσαι. Τέλος, η περίοδος αυτή είναι πολύ γόνιμη και για μια εγκυμοσύνη. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
Ταύρος
Φίλε Ταύρε, η δική σου κυβερνήτης η Αφροδίτη περνάει στις 27 Ιουνίου στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 22 Ιουλίου. Το διάστημα αυτό θα αποδειχθεί πολύ θετικό για το ζώδιό σου, θα σε παροτρύνει να ασχοληθείς περισσότερο με το σπίτι και την οικογένεια και θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις σημαντικές βελτιώσεις στον προσωπικό σου χώρο. Αν μάλιστα οι σχέσεις με τους οικείους σου έχουν κλονιστεί τον τελευταίο καιρό, τώρα θα μπορέσεις να λύσεις τις παρεξηγήσεις και να βρεις νέες ισορροπίες. Αν σκέφτεσαι να προβείς σε μια αγοραπωλησία, τώρα θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες που θα σου επιτρέψουν να την ολοκληρώσεις. Δεν αποκλείεται επίσης να θελήσεις να μετακομίσεις σε ένα σπίτι που θα εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες σου. Τέλος, αν διατηρείς μια σχέση που σε καλύπτει είναι πολύ πιθανό να αποφασίσεις τώρα να συμβιώσεις με τον σύντροφό σου και να φτιάξετε το δικό σας σπιτικό. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα, αποτελεί μια καλή επιρροή για το ζώδιό σου, αφού θα σε κάνει ιδιαίτερα κοινωνικό και θα σου δώσει την ευκαιρία να δημιουργήσεις επαφές με άτομα που μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Έτσι, από τις 27 Ιουνίου μέχρι και τις 22 Ιουλίου, είναι η κατάλληλη περίοδος για να δραστηριοποιηθείς, να βγεις από το σπίτι σου και να επιδιώξεις γνωριμίες που αποδειχθούν πολύτιμες στο μέλλον. Πάνω από όλα βέβαια η Αφροδίτη θα φροντίσει για την συναισθηματική σου κάλυψη, κι έτσι αν είσαι ελεύθερος θα φέρει στο δρόμο σου ένα νέο έρωτα με τον οποίο θα μοιραστείς πολλά κοινά ενδιαφέροντα. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος, αυτό το διάστημα θα μπορέσετε να εκδηλώσετε ο ένας στον άλλον τα συναισθήματά σας και να δώσετε νέες προοπτικές στη σχέση σας. Βελτίωση θα υπάρξει και στις σχέσεις σου με το συγγενικό σου περιβάλλον. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, η Αφροδίτη περνάει από τις 27 Ιουνίου στον τομέα των οικονομικών σου στον οποίο και θα παραμείνει μέχρι τις 22 Ιουλίου. Το διάστημα αυτό θα αποδειχθεί ιδιαίτερα θετικό για τις αποδοχές σου, οι οποίες πρόκειται να αυξηθούν σημαντικά. Δεν αποκλείεται επίσης το γεγονός να αποκτήσεις μια νέα πηγή εσόδων από την εκμετάλλευση κάποιου ακινήτου ή από την ολοκλήρωση ενός σχεδίου σου που θα αρχίσει να αποδίδει. Φυσικά η Αφροδίτη μπορεί να σε παροτρύνει να κάνεις και κάποια έξοδα, αλλά αυτά δεν θα επηρεάσουν τη γενική εικόνα των οικονομικών σου. Εύνοια θα υπάρξει και στην αισθηματική σου ζωή, αφού ο δεύτερος οίκος συνδέεται και με την συναισθηματική σου ασφάλεια. Έτσι, είτε είσαι δεσμευμένος είτε όχι, τώρα θα μπορέσεις να βάλεις στην αισθηματική σου ζωή, πιο γερές βάσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, η Αφροδίτη ξεκινάει την πορεία της στο δικό σου ζώδιο στις 27 Ιουνίου και την ολοκληρώνει στις 22 Ιουλίου. Το διάστημα αυτό, η δημοτικότητά σου θα εκτοξευτεί στα ύψη και πραγματικά θα μπορέσεις να κατακτήσεις στόχους προσωπικούς και συναισθηματικούς που θα σε ικανοποιήσουν απόλυτα. Ο μαγνητισμός που θα ασκείς στο αντίθετο φύλο θα είναι τόσο έντονος που μπορεί να σε βάλει σε διλήμματα, η φύση όμως του ζωδίου του Λέοντα είναι σταθερή, κι έτσι γρήγορα θα επιλέξεις το ένα και μοναδικό άτομο με το οποίο θα δημιουργήσεις μια σταθερή και μακροχρόνια σχέση. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος, το διάστημα αυτό θα έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και θα κάνετε νέα σχέδια για το μέλλον σας. Σημαντικές εξελίξεις θα υπάρξουν και στον τομέα της καριέρας σου, όπου θα σημειώσεις σημαντική πρόοδο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
Παρθένος
Φίλε Παρθένε, είναι αλήθεια ότι νέα θέση της Αφροδίτης από τις 27 Ιουνίου μέχρι και τις 22 Ιουλίου, δεν είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα, τουλάχιστον ως προς τα γεγονότα. Ωστόσο, η συγκεκριμένη διέλευση θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις έναν απολογισμό κυρίως ως προς την συναισθηματική σου ζωή και να εξετάσεις τις προοπτικές που μπορεί να έχει η κάθε σχέση σου. Μέσα από αυτή την αξιολόγηση, θα συνειδητοποιήσεις την αξία ατόμων που έχουν βγει από τη ζωή σου και θα επιδιώξεις να τα συναντήσεις προκειμένου να ζητήσεις μια δεύτερη ευκαιρία. Σ’ αυτή την περίπτωση θα πρέπει να προσέχεις να μην επαναλάβεις λάθη του παρελθόντος και να φροντίσεις να δείξεις ότι πραγματικά τώρα ξέρεις τι θέλεις. Υπάρχει επίσης η περίπτωση αυτό το διάστημα να δημιουργήσεις μια σχέση που θα επηρεάσει θετικά την ψυχολογία σου αλλά θα πρέπει να μείνει μυστική για κάποιο διάστημα. Τέλος, αν έχεις μια υγιή σχέση ίσως αποφασίσεις να αποσυρθείς για λίγο με τον σύντροφό σου, ώστε να απολαύσετε τον έρωτά σας. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, στις 27 Ιουνίου η κυβερνήτης σου Αφροδίτη ξεκινά το ταξίδι της στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, το οποίο θα διαρκέσει μέχρι και τις 22 Ιουλίου. Το διάστημα αυτό, είναι ιδανικό για να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε κοινωνικές δραστηριότητες, που θα γεμίσουν ευχάριστα το χρόνο σου και παράλληλα θα σου δώσουν νέα ερεθίσματα, τα οποία μπορείς να αξιοποιήσεις επαγγελματικά. Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να κάνεις μια σημαντική γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον και να δημιουργήσεις μια σχέση με ένα άτομο με το οποίο θα ταυτίζεσαι απόλυτα. Αν πάλι διατηρείς ήδη έναν σοβαρό δεσμό, τώρα θα βρεις πολλά κοινά ενδιαφέροντα με τον σύντροφό σου που θα σας φέρουν ακόμα πιο κοντά. Όσον αφορά στα επαγγελματικά σου, θα πρέπει να ξέρεις ότι η επιτυχία αυτό το διάστημα είναι πιο εύκολο να έρθει μέσα από συλλογικές δραστηριότητες παρά από τις ατομικές σου προσπάθειες. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, η Αφροδίτη περνάει στις 27 Ιουνίου στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 22 Ιουλίου. Το διάστημα αυτό θα πρέπει να εντείνεις τις προσπάθειες στον επαγγελματικό τομέα, αφού η Αφροδίτη θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε να προβάλλεις τα ταλέντα σου και να αποκτήσεις την εύνοια και την εμπιστοσύνη των ανωτέρων σου, οι οποίοι θα σε ανταμείψουν ανάλογα. Πέρα όμως από τις προσπάθειές σου, η Αφροδίτη θα σου προσδώσει και μια ακτινοβολία που σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητη. Έτσι, είναι πολύ πιθανό – αν είσαι ελεύθερος – να προκύψει ένα ερωτικό ενδιαφέρον μέσα από το χώρο της δουλειάς σου και μάλιστα από κάποιον ανώτερό σου. Με κάποιο τρόπο η αισθηματική και η επαγγελματική σου ζωή συνδέονται στενά αυτό το διάστημα, κι έτσι σου ανοίγεται μια διπλή πόρτα στην ευτυχία. Ακόμα και αν είσαι ήδη δεσμευμένος, δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις μια κοινή δραστηριότητα με τον σύντροφό σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, στις 26 Ιουνίου η Αφροδίτη περνάει στο συμβατό ζώδιο του Λέοντα στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 22 Ιουλίου. Το διάστημα αυτό επιτέλους θα πάρεις μια ανάσα από τις υποχρεώσεις που σε ταλαιπώρησαν το τελευταίο διάστημα και θα μπορέσεις να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου και τον σύντροφό σου. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό μπορεί να αποτελέσει την αφετηρία για να μπει η σχέση σας σε νέες βάσεις ή ακόμα και να ολοκληρωθεί η ευτυχία σου μέσα από ένα γάμο. Μέσα στις προοπτικές που σου ανοίγει η νέα θέση της Αφροδίτης είναι και μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα που σχετίζεται με το εξωτερικό και καθώς το ζώδιό σου είναι από τη φύση του το πιο «ταξιδιάρικο» αυτή η προοπτική πρόκειται να αλλάξει σημαντικά τη ζωή σου. Τέλος, αν είσαι ελεύθερος, η Αφροδίτη υπόσχεται να σου φέρει έναν έρωτα με ένα άτομο που από την αρχή θα σου δείξει τις σοβαρές του προθέσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η είσοδος της Αφροδίτης στον ερωτικό όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 27 Ιουνίου μέχρι και τις 22 Ιουλίου, πρόκειται να λειτουργήσει θετικά όχι μόνο για την αισθηματική σου ζωή αλλά και για πολλούς τομείς ακόμη. Τα γεγονότα που θα συμβούν αυτό το διάστημα θα επηρεάσουν θετικά τον ψυχισμό σου, απαραίτητο στοιχείο για να μπορέσεις να πετύχεις τα πάντα. Τον πρώτο ρόλο σ’ αυτό θα παίξει σίγουρα η αισθηματική σου ζωή, καθώς πλέον θα ξεκαθαρίσεις τι είναι αυτό που ζητάς από τον σύντροφό σου και θα διαπιστώσεις ότι στο προσφέρει και με το παραπάνω. Ακόμα και αν μέχρι τώρα παρέμενες αδέσμευτος, τώρα θα ανακαλύψεις στα μάτια ενός ατόμου, πόσο σημαντικά επηρεάζει μια καλή σχέση, όλη την πορεία της ζωής σου. Εύνοια θα υπάρξει και στα οικονομικά σου, ενώ δεν αποκλείεται να προχωρήσεις σε κάποιες επενδύσεις που θα σου αποφέρουν σημαντικά κέρδη. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
Υδροχόος
Η διέλευση της Αφροδίτης από το πολικό ζώδιο του Λέοντα, από τις 27 Ιουνίου μέχρι τις 22 Ιουλίου θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις σου, φίλε Υδροχόε. Αυτό το διάστημα θα έχεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να αφιερώσεις στον σύντροφό σου, να επικοινωνήσεις ουσιαστικά μαζί του και να βρείτε νέες ισορροπίες στη σχέση σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα να αποφασίσετε να συμβιώσετε για κάποιο διάστημα, ώστε να δείτε τα οφέλη που μπορεί να φέρει η συγκατοίκηση. Αν είσαι ελεύθερος, θα κάνεις πολλές αποδράσεις αυτό το διάστημα και σε κάποια από αυτές θα συναντήσεις το άτομο που θα σε γοητεύσει. Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη και για επαγγελματικές συνεργασίες οι οποίες θα αποδειχθούν θετικές και θα σου φέρουν κέρδη με το πέρασμα του χρόνου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Λέοντα στις 27 Ιουνίου, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 22 Ιουλίου. Το διάστημα αυτό θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις στο χώρο της δουλειάς σου και αν είσαι άνεργος μπορείς να ελπίζεις σε μια νέα πρόταση που θα ταιριάζει απόλυτα στις απαιτήσεις σου. Αν έχεις ήδη μια σταθερή δουλειά, η Αφροδίτη θα σε κάνει περισσότερο αποδοτικό, γεγονός που θα επηρεάσει θετικά τις αποδοχές σου. Σημαντική βελτίωση θα υπάρξει και στην εξωτερική σου εμφάνιση, αφού τώρα μπορείς να ξεκινήσεις ένα διατροφικό ή αθλητικό πρόγραμμα των οποίων τα αποτελέσματα θα γίνουν αμέσως ορατά. Το γεγονός ότι η Αφροδίτη συνδέεται και με την αγάπη, σημαίνει ότι αν είσαι ήδη σε σχέση, το διάστημα αυτό θα μπορέσεις να δημιουργήσεις μια πιο όμορφη καθημερινότητα με τον σύντροφό σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος, ίσως προκύψει ένα ερωτικό ενδιαφέρον μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 26-06-2013 00:00:00