blank
 
blank

Τα άστρα την Πέμπτη. Περιμένοντας την Αφροδίτη στον Λέοντα: It’s party time!

 
Τα άστρα την Πέμπτη. Περιμένοντας την Αφροδίτη στον Λέοντα: It’s party time!
Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 6
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2015, με την Αφροδίτη στον Λέοντα

Αύριο Παρασκευή, η Αφροδίτη εγκαταλείπει το ζώδιο του Καρκίνου για να περάσει στον Λέοντα, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 19 Ιουλίου, μετατρέποντας τους μήνες αυτούς σε ένα καλοκαιρινό πάρτι για τις σχέσεις και όχι μόνο!
 
Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που αντιπροσωπεύει τον τρόπο με τον οποίο έχουμε την ικανότητα να δίνουμε και να παίρνουμε αγάπη, να εκφράζουμε τα συναισθήματά μας, ενώ συχνά αποκαλύπτει και τις καλλιτεχνικές τάσεις, που μπορεί να κρύβει ένας άνθρωπος μέσα του. Περνώντας στον Λέοντα, το ζώδιο της χαράς, της δημιουργίας, των παιδιών και του έρωτα, έρχεται να ενισχύσει όλους αυτούς τους τομείς, δίνοντας το δικό της χρώμα, τη δική της πινελιά στο τοπίο των συναισθημάτων σου, δημιουργώντας έντονη επιθυμία να ζήσεις, να ευχαριστηθείς, να απολαύσεις και πάνω απ’ όλα να ανταλλάξεις στην ενέργειά σου, την διάθεσή σου και τον ερωτισμό σου, που το διάστημα αυτό εκτοξεύεται! Η Αφροδίτη εδώ δεν αρκείται σε απλά πράγματα… Ό,τι κάνει, ό,τι ζει, θέλει να έχει και την στόφα της πολυτέλειας, αγαπά τα όμορφα πράγματα, τα ακριβά εστιατόρια, την χλιδή και ό,τι την περιβάλλει!
 
Στα ζητήματα της προσωπικής ζωής έχει πάντα μια υπερβολή στον τρόπο που εκφράζεται, που την χαρακτηρίζει… Συχνά οι αντιδράσεις της έχουν μια ένταση, μια θεατρικότητα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως λέει ψέματα… Απλά, ό,τι ζει θέλει να το ζει σε όλη του την ένταση και να βάζει τη δική της πινελιά, που έχει έναν πιο έντονο χαρακτήρα! Η Αφροδίτη εδώ έρχεται να ενισχύσει την έμπνευση, τη δημιουργικότητα, να δώσει μια επιπρόσθετη ώθηση, που θα σε βοηθήσει να διεκδικήσεις με μεγαλύτερη ένταση τα σχέδιά σου, τις φιλοδοξίες σου, θα σε κάνει πιο δημιουργικό και πιο αποτελεσματικό στο να βρεις τις λύσεις που χρειάζεσαι!
 
Και φυσικά ανακινεί τα θέματα της ερωτικής σου ζωής με έναν ιδιαίτερο τρόπο, πιο χαρούμενο. Η Αφροδίτη στους Διδύμους ξέρει τι θέλει, πώς να το διεκδικήσει και πώς να το κατακτήσει! Ο έρωτας γι’ αυτήν είναι τρόπος ζωής, είναι έκφραση, έχει την ανάγκη να γίνεται αποδεκτή, να δίνει και να παίρνει από τους γύρω της. Ο τρόπος που εκφράζεται ζωντανεύει το ερωτικό παιχνίδι τους μήνες αυτούς, ενώ οι όψεις που σχηματίζει κατά την διαδρομή της, δημιουργούν μεγαλύτερο ενδιαφέρον στις εξελίξεις!

Οι αστρολογικές όψεις της Αφροδίτης από τον Λέοντα

Αρχικά το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο ενισχύει την σταθερότητα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, βοηθά τα όποια ξεκαθαρίσματα και φέρνει σταθερότητα σε θέματα, που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου ζητήματα.
 
Το επόμενο ραντεβού της είναι με τον ανάδρομο Ερμή στις 10 του μηνός, μια όψη η οποία θα βοηθήσει πάρα πολύ στην επικοινωνία, αλλά ακόμη περισσότερο στο ξεκαθάρισμα των σχέσεών σου από το παρελθόν, που για κάποιο λόγο άφησες πίσω σου, όμως η ανάγκη σου είναι να διεκδικήσεις ξανά ένα νέο κύκλο εξελίξεων στο μεταξύ σας!
 
Ακολουθούν δυο όψεις ιδιαίτερα σημαντικές, που κινητοποιούν το μηχανισμό των εξελίξεων και δημιουργούν ευκαιρίες, κυριολεκτικά από εκεί που δεν το περιμένεις! Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό που κορυφώνεται στις 29 Ιουνίου, δημιουργεί πολύ ευχάριστες εξελίξεις, τόσο σε οικονομικά θέματα, όσο και στην ερωτική σου ζωή, αφού φέρνει ξαφνικές, αναπάντεχες γνωριμίες, ανοίγοντας διάπλατα την πόρτα του συναισθήματος.
 
Και φυσικά, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία στις αρχές του Ιουλίου δίνει το στίγμα της στις ημέρες που ακολουθούν, χαρίζοντας μια ιδιαίτερη αισιοδοξία στον ψυχισμό σου. Παράλληλα, ενισχύει σε όλα τα επίπεδα την τύχη, τις ευκαιρίες και ενεργοποιεί τις εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή, είτε ανανεώνοντας την ήδη υπάρχουσα σχέση σου, είτε φέρνοντας νέες γνωριμίες στη ζωή σου, μέσα από τις οποίες θα βγεις πολύ ωφελημένος!
 
Ανάδρομη Αφροδίτη
 
Στις 19 Ιουλίου η Αφροδίτη περνά για λίγο στο ζώδιο της Παρθένου, καθώς στις 25 του μηνός θα επιστρέψει και πάλι ανάδρομη στον Λέοντα. Αυτό το διάστημα έχεις τη δυνατότητα να επαναφέρεις στη ζωή σου κάθε σχέση από το παρελθόν, με την οποία νοιώθεις πως έχεις εκκρεμότητα!
 
Είναι ένα καλοκαίρι, όπου οι… πρώην έχουν την τιμητική τους! Ένα καλοκαίρι γεμάτο έρωτα, ένα καλοκαίρι που ούτε μια στιγμή δεν θα βαρεθείς, γιατί οι εξελίξεις θα σε προλαβαίνουν! Τι θα φέρει στην ερωτική σου ζωή η νέα θέση της Αφροδίτης; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Αφροδίτη στον Λέοντα

Λέοντα, αν όχι τώρα, τότε… πότε; Έχεις την τιμητική σου! Είναι η εποχή που μπορείς να απλώσεις το χέρι σου και να πάρεις ό,τι νιώθεις πως χρειάζεσαι! Και πάνω απ’ όλα να ερωτευτείς… Βαθιά, έντονα, δίνοντας στον εαυτό σου αυτό ακριβώς που του αξίζει!
 
Κριέ, ίσως ένα από τα πιο όμορφα καλοκαίρια που έχεις ζήσει! Αυτό που θα βγάλει από μέσα σου όλη τη χαρά και την αισιοδοξία που διαθέτεις! Ένα καλοκαίρι που θα σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά στο όνειρό σου… Αν έχεις κατά νου να κάνεις ένα γάμο, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος. Αν θέλεις να ξεκινήσεις την προσπάθεια για έναν απόγονο, τώρα μπορείς να διεκδικήσεις αυτή την επιθυμία σου. Πάνω απ’ όλα όμως, μπορείς να ερωτευτείς έντονα και παθιασμένα! Σου προφέρονται όλες οι χαρές!
 
Τοξότη, ό,τι κι αν έχεις ονειρευτεί είναι εδώ… και ίσως και κάτι παραπάνω, που δεν υπολογίζεις! Να αναζητήσεις νέες εμπειρίες, να επεκτείνεις τις δραστηριότητές σου, να κάνεις εκείνο το ταξίδι που σκέπτεσαι εδώ και καιρό ή και να ερωτευτείς! Ό,τι κι αν ζητήσεις, είναι η εποχή που μπορείς να το εισπράξεις!
 
Υδροχόε, μπορείς να τα περιμένεις όλα! Με Αφροδίτη και Δία απέναντί σου, ο δρόμος είναι ανοιχτός για νέες συνεργασίες, νέα επαγγελματικά ξεκινήματα, αλλά και καινούργιους, αισιόδοξους καλοκαιρινούς έρωτες! Δεν έχεις παρά να διαλέξεις κάποιο από αυτά ή όλα αυτά μαζί!
 
Ταύρε και Σκορπιέ, ανοίγονται νέοι δρόμοι που αφορούν τις εξελίξεις σε ότι έχει να κάνει με οικογενειακές υποθέσεις, την ανανέωση των σχέσεών σου, αλλά και τον μόνιμο σύντροφό σου. Ταυτόχρονα, προκύπτουν και πολύ ενδιαφέρουσες επαγγελματικές διεκδικήσεις, μέσα από τις οποίες μπορεί να βγεις πολύ ωφελημένος! Η κοινωνική σου ζωή ανανεώνεται, φέρνοντας μαζί της και πολλές εκπλήξεις!
 
Ζυγέ, αυτό το καλοκαίρι μπορείς να διασκεδάσεις με την ψυχή σου, να χαρείς, να βρεθείς κοντά σε ανθρώπους που σε αγαπάνε, να έρθεις πιο κοντά σε ένα όνειρό σου και φυσικά να ερωτευτείς… Έτσι όπως το χρειάζεσαι, όπως το έχεις φανταστεί!
 
Δίδυμε, η καθημερινότητα σου ανανεώνεται, παίρνει ένα πολύ πιο χαρούμενο χρώμα, και μαζί της και τα πρόσωπα με τα οποία συναλλάσσεσαι ή συνυπάρχεις. Μικρές μετακινήσεις έρχονται να ανανεώσουν πολύ την ψυχολογία σου, ενώ οι νέες γνωριμίες όχι μόνο σε κάνουν να περνάς πολύ καλύτερα, αλλά πολύ πιθανά να σου φέρουν και κάτι που περίμενες, όπως… έναν έρωτα για παράδειγμα!
 
Παρθένε και Ιχθύ, η ψυχολογία σου βελτιώνεται και ανακτά την αισιοδοξία που χρειάζεσαι και που σε κάνει να τα βλέπεις όλα γύρω σου πολύ πιο όμορφα και θετικά. Υπάρχουν όμως και εξελίξεις στα εργασιακά σου δεδομένα, που φαίνεται πως ενισχύονται, βελτιώνονται και αλλάζουν, δημιουργώντας πολύ καλύτερες συνθήκες στην καθημερινότητά σου! Επίσης, ένας έρωτας, ένα φλερτ στον χώρο της δουλειάς σου δεν αποκλείεται καθόλου!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 03-06-2015 20:00:00