blank
 
blank

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου: I 'll put a spell on you! Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

 
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου: I 'll put a spell on you!  Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

“Μες στο σκοτάδι στάθηκα ώρα πολλή μονάχος,
γεμάτος τρόμους κι όνειρα που πρώτη φορά τότε
η λυπημένη μου ψυχή στα βάθη της επήρε,
μα η σιγή ήταν άσωστη και το σκοτάδι μαύρο
κι "Ελεονόρα" μοναχά ακούγονταν η ηχώ
από τη λέξη που 'βγαινε απ' τα ανοιχτά μου χείλη..”
(Edgar Alan Poe)

Sponsored Links

Αφροδίτη στον Σκορπιό μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου

Ο Σκορπιός καλωσόρισε κιόλας την Αφροδίτη, στις 22 Νοεμβρίου και φιλοξενώντας την μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου, την μεταμορφώνει σε βασίλισσα του κάτω κόσμου, προσδίδοντας της πλουτώνιες ιδιότητες, ενίοτε βαμπιρίστικες απέναντι στους εραστές της.

Η αγάπη μέχρι θανάτου, η απελπιστική κτητικότητα, το σεξ σαν μέσο επιβολής, κτήσης, αναγέννησης, αποδοχής, εξόντωσης. Η ζήλεια ξεδιπλώνεται, με ρίζες βαθιές, ζητώντας την αποκλειστική αγάπη, το απόλυτο ενδιαφέρον, το για πάντα στους αιώνες των αιώνων. Αλοίμονο αν ο άλλος τολμήσει να  αναζητήσει ερωτικές παρηγοριές σε άλλες αγκαλιές, μας παραμελήσει ή μας αγνοήσει.
 
Το καλό της Αφροδίτης στο Σκορπιό, είναι πως χαρίζει μια μοναδική επιμονή στους σκοπούς μας, μια ακούραστη διάρκεια, ένταση και λύσσαλέα επίτευξη στόχων.
Και εν μέσω της πολιορκίας στο αντικείμενο του πόθου, κατακάθεται μια μελαγχολία στους ώμους μας, κατακάθια της Ποσειδώνιας επιρροής πάνω στην Αφροδίτη. Πολύ συχνά σε όλη αυτή τη διάρκεια, θα πιάνουμε τον εαυτό μας να αναπολεί το παρελθόν, πότε με νοσταλγία, πότε με μελαγχολία.
 
Η Αφροδίτη στο Σκορπιό κάνει τα περισσότερα ζώδια να νιώθουν πως έχουν πάνω τους βαρύ το καθήκον να διεκπεραιώσουν πράγματα, να ξεφύγουν απο την επιπολαιότητα των καιρών και των trush, χωρίς ουσία σχέσεων και να μπορέσουν να βρούν ένα λιμάνι, απαλλαγμένο απο τις καταιγίδες του καιρού.
 
H δύναμη της ύπαρξης ατσάλινη, ζητά την ένωση με το ουράνιο, το θεϊκό αλλά με τη σφραγίδα του σκοτεινού, δεν αρκείται σε χαλαρές και χλιαρές σχέσεις, δεν της φτάνει ένα βιαστικό “Σ’ αγαπώ” από τα χείλη ξεστομισμένο, αλλά ζητά τον βαθύ έρωτα, με πυρωμένο σίδερο στις ψυχές χαραγμένο.
 
Το σεξ αποκτά περισσή δύναμη, γίνεται όπλο και μέσο επιβολής, ένας λαχανιασμένος αγώνας δρόμου, για το ποιος θα γονατίσει πρώτος μπροστά στο μεγαλείο του άλλου.

Αφροδίτη στον Σκορπιό και προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Τα ζώδια του Νερού, Σκορπιοί, Ιχθείς, Καρκίνοι, θα αφεθείτε στη δίνη ενός παράλογου και παράφορου συναισθήματος, το οποίο θα προσπαθήσετε εξ αρχής να ελέγξετε, κατόπιν όμως θα καταλάβετε πως αυτό που συμβαίνει, συχνά είναι πάνω από τις δυνάμεις σας.
 
Εσείς του Αέρα, Δίδυμοι, Υδροχόοι, Ζυγοί, θα δείτε από τη μία την καθημερινή σας ζωή, αλλά και την επαγγελματική, να ζητά από εσάς θυσίες, περισσότερο χρόνο, πιο πολλές απαιτήσεις και όλα αυτά σε βάρος της ερωτικής σας ζωής. Εξαρτάται απο την επιδεξιότητα του καθενός, κατά πόσο θα καταφέρει καριέρα, παιδιά, οικογένεια μέσα σε ένα καζάνι.
 
Η Φωτιά, Λιοντάρια, Τοξότες και Κριοί, θα γευτείτε τη γλύκα του παράνομου σεξ, της κρυφής σχέσης, του κλεφτού βλέμματος , αλλά και της τρεχάλας να μην πιαστείτε στα πράσα. Αναθεωρείτε στάσεις απέναντι στα ερωτικά, βελτιώνετε αποφάσεις, αλλά και γίνεστε απόλυτα αρπακτικά όσον αφορά τις σχέσεις. Θεωρείτε πως ειναι καλή στιγμή να ζητήσετε δανεικά;
 
Tέλος, η πιο συγκρατημένη Γη, Αιγόκεροι, Παρθένοι, Ταύροι, θα ορμήσουν στην διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους, την επιβολή των όρων τους, σε ότι αφορά τις σχέσεις, τον έρωτα, τα επαγγελματικά. Δεν θα αφήσουν εύκολα να γίνουν εύκολο θύμα στους άλλους, αφού μοιράζουν τελεσίγραφα, θέτουν χρονικούς περιορισμούς και αν δεν γίνει το θέλημά τους, παίρνουν το καπελάκι τους και φεύγουν.

  • Για μια προσωπική πρόβλεψη, οι ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ του Myastro είναι πάντα δίπλα σας για να συζητήσετε μαζί τους όλα όσα σας απασχολούν, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
  • Οι αστρολογικές όψεις των προηγούμενων και επόμενων ημερών & η επιρροή τους στα ζώδια στο Αστρολογία Προβλέψεις.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 24-11-2012 00:00:00