blank
 
blank

H Αφροδίτη στον Ταύρο: Επιστροφή στη τρυφερότητα!

H Αφροδίτη στον Ταύρο: Επιστροφή στη τρυφερότητα!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
 

Αφροδίτη στον Ταύρο

Στις 30 Απριλίου, η Αφροδίτη εισέρχεται στο δικό της οικείο χώρο, τον Ταύρο παραμένοντας μέχρι τις 24 Mαΐου. Η Αφροδίτη στον Ταύρο θέλει την άνεση, τη καλοπέρασή της, την ησυχία και την ασφάλειά της. Όταν ερωτευτεί, απαιτεί να μπορει να δείξει κτητικότητα χωρίς να την παρεξηγήσουν, να δώσει τρυφερότητα και το κυριότερο, να μην τη ζαλίζουν με ατελείωτες γκρίνιες. Κάπως έτσι θα ήμαστε το διάστημα αυτό, όσο παραμείνει στον Ταύρο, με βασικό στοιχείο την τρυφερότητα, που θα την αναζητήσουμε μάλλον σε παλιές και δοκιμασμένες αγκαλιές.

Γεγονός είναι πως η Αφροδίτη στον Ταύρο θα μας χαρίσει μία περίοδο αρμονίας, υγειών διαπροσωπικών σχέσεων και νέων προοπτικών. Στις ερωτικές μας σχέσεις, δεν θα βιαστούμε για το επόμενο βήμα, θα πάρουμε το χρόνο μας και θα τεστάρουμε κατά πόσο το άτομο που μας ενδιαφέρει, ανταποκρίνεται στην υψηλή αισθητική μας και τα υψηλά στάνταρντ. H κτητικότητα στις σχέσεις, ίσως γίνει η αιτία τις μέρες αυτές να έρθουμε σε ρήξη και αντιπαράθεση με το σύντροφο, αλλά και με κάποιες στενές φιλικές σχέσεις.

Τα χρήματα και τα υλικά αγαθά καθώς και η διαχείρισή τους, θα μας απασχολήσουν τη περίοδο αυτή έντονα, με μία τάση να ξοδεύουμε χωρίς μέτρο και να απολαμβάνουμε ό,τι μπορεί το χρήμα να προσφέρει. Αλλά το κυριότερο είναι η αναζήτηση μίας διαρκούς αρμονίας, τόσο καλά ριζωμένης μέσα μας, που κανείς δε θα μπορεί να τη διαταράξει.

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία: Διπλή μερίδα τύχης!

Στις 10 Μαΐου η Αφροδίτη τριγωνίζει τον Δία που βρίσκεται στη Παρθένο, προσφέροντάς μας στο μέγιστο, πέρα από καλή διάθεση και πίστη στον εαυτό μας και τη ζωή, τις κατάλληλες εκείνες συγκυρίες, ώστε να ενεργοποιηθεί η τύχη μας.

Έτσι, για τους περισσότερους (και όχι μόνο για τους Ταύρους), αυτό σημαίνει εύνοια σε οικονομικά ζητήματα, σε αισθηματικές υποθέσεις και σε επαγγελματικές καταστάσεις. Ας μην ξεχνάμε πως και οι δύο πλανήτες βρίσκονται σε ζώδια γήινα, κατά συνέπεια τα ενδιαφέροντά μας και οι ενέργειές μας θα εστιάσουν στην απόκτηση και διεκδίκηση υλικών αγαθών και την εξασφάλισή τους. Με αισιοδοξία αφηνόμαστε στη ροή των καταστάσεων, ξέροντας πως θα γίνει το καλύτερο δυνατό, αφού η όψη είναι τόσο θετική και ισχυρή, ώστε επηρεάζει και τη φιλοσοφία που έχουμε απέναντι στη ζωή.

Παράλληλα, θα έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε μία ερωτική και συναισθηματική Άνοιξη, ερχόμενοι πιο κοντά στο σύντροφο και το ταίρι μας. Τύχη στον έρωτα λοιπόν, τύχη και στα χρήματα, αλλά και εύνοια σε όσους ασχολούνται με επαγγέλματα που σχετίζονται με κόσμο. Η δημοσιότητα που θα λάβουν είναι ένα προνόμιο που προσφέρει η όψη τριγώνου μεταξύ της Αφροδίτης με το Δία.

Η όψη της με το Πλούτωνα: Ισχυροποίηση δεσμών!

Στις 14 Μαΐου η Αφροδίτη τριγωνίζει τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και μέχρι το τέλος του μήνα οι σχέσεις μας θα διακατέχονται από συναισθηματικό βάθος, ενώ γινόμαστε απαιτητικοί, τόσο στην επιλογή ατόμων που αφήνουμε να έρθουνε κοντά μας, όσο και στο ενδεχόμενο ενός έρωτα.

Σχέσεις πλατωνικές και περιπετειώδεις μπορεί να συμβούν, αλλά και αυτές θα έχουν την ομορφιά και τη σοβαρότητα που τους αρμόζει. Με μία ιδιαίτερη εκτίμηση σε επαφές και σχέσεις, που μας εξελίσσουν και μας ωριμάζουν, θα στραφούμε σε αυτή την κατεύθυνση, αποφεύγοντας ολισθήματα. Αν τύχει να είμαστε σε μία μόνιμη σχέση, τότε θα νιώσουμε πιο κοντά στο σύντροφο, ενισχύοντας τους δεσμούς μεταξύ μας.

Τις μέρες αυτές θα μας χαρακτηρίζει αυξημένη οξυδέρκεια, θα είμαστε πνευματώδεις, εύστροφοι και επιτήδειοι εκεί που πρέπει, πετυχαίνοντας στόχους χωρίς να το διατυμπανίζουμε. Ας κατανοήσουμε πως η όψη μεταξύ της Αφροδίτης και του Πλούτωνα, έστω και αρμονική, είναι τόσο ισχυρή, που μας δίνει τη δύναμη να αλλάξουμε τόσο τη δική μας ζωή, σε περίπτωση που είμαστε δυσαρεστημένοι από αυτή, όσο και να επηρεάσουμε τη ζωή των άλλων!

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,23/μήνυμα.  

Σχετικά άρθρα

Αστρολογικό Ταρώ. Προβλέψεις Ταρώ Μαΐου για όλα τα ζώδια. Από τη Νάντια Ρήγα.

Οι μηνιαίες προβλέψεις του Μαΐου 2016, για αισθηματικά και επαγγελματικά!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2 ως 8 Μαΐου 2016, από τη Μαρία Σύλλα.

Οι αστρολογικές όψεις του Μαΐου 2016. Πώς μας επηρεάζουν μέρα με τη μέρα!

Από τη Ματίνα Πάτζαλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 30-04-2016 15:14:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι