blank
 
blank

Τα άστρα το τριήμερο του Πάσχα, 29 Απριλίου ως 1 Μαΐου 2016, με την Αφροδίτη στον Ταύρο και τον Ήλιο σε εξάγωνο με Ποσειδώνα: Τελικά, όλα είναι αγάπη!

 
Τα άστρα το τριήμερο του Πάσχα, 29 Απριλίου ως 1 Μαΐου 2016, με την Αφροδίτη στον Ταύρο και τον Ήλιο σε εξάγωνο με Ποσειδώνα: Τελικά, όλα είναι αγάπη!
Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 4
 
Sponsored Links

Τα άστρα το τριήμερο του Πάσχα, 29 Απριλίου ως 1 Μαΐου 2016, με την Αφροδίτη στον Ταύρο

Μέσα σε όλη αυτήν τη δυσκολία του πλανητικού σκηνικού, με τόσους πλανήτες ανάδρομους και με τα πράγματα να κινούνται από την αστάθεια στην αναβολή και αντίστροφα, μια πλανητική μετακίνηση έρχεται να βοηθήσει στην εξισορρόπηση των καταστάσεων, αλλά κυρίως στη διάθεσή μας! Ανακτούμε την αισιοδοξία και την πίστη πως τελικά το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μας είναι οι σχέσεις μας και η αγάπη! Η Αφροδίτη περνά στον Ταύρο την ημέρα του Μ. Σαββάτου, μια θέση απόλυτα προσαρμοσμένη στην φύση και τις διαθέσεις του πλανήτη! Οι ποιότητες της Αφροδίτης ενεργοποιούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη θέση αυτή. Ξεκινά μία εποχή που θα αναζητήσουμε την ασφάλεια που μας δίνουν οι σχέσεις μας, μια και αυτό είναι το κυρίαρχο ζητούμενο της Αφροδίτης στον Ταύρο!

Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο γήινο και πρακτικό. Αναζητά την ασφάλεια που του δίνουν τα ''δικά του'' πράγματα, είτε αυτά έχουν υλικό χαρακτήρα, είτε συναισθηματικό. Έτσι, το διάστημα που θα ακολουθήσει θα βρίσκουμε τρόπους που θα μας κάνουν να χαιρόμαστε! Ένα όμορφο δείπνο στο σπίτι, παρέα με αγαπημένα πρόσωπα, η απόλαυση ενός ιδιαίτερου γεύματος σε ένα καλό εστιατόριο, ένα ποτό που μοιράζεσαι με τον αγαπημένο σου, όλα αυτά αποκτούν μια άλλη διάσταση, πιο ουσιαστική, γεγονός που κάνει και πιο ουσιαστικές τις σχέσεις μας.

Τώρα κατανοείς περισσότερο την ανάγκη να προσφέρεις, να αγαπάς και να φροντίζεις τα πρόσωπα που έχεις κοντά σου κι αυτή η διάθεση εξυπηρετεί, βοηθά και βελτιώνει, σημαντικά τον τομέα των σχέσεών σου, κυρίως αυτών των προσωπικών. Έρχεσαι πιο κοντά με τα πρόσωπα που αγαπάς, ενώ κι εκείνα από την μεριά τους, ανταποκρίνονται πολύ καλύτερα σε τέτοιες ενέργειες και να δείχνουν το καλό τους πρόσωπο! Όλα γίνονται πιο ζεστά, πιο οικεία και πιο συμβατά με τις ανάγκες που έχουμε, αφού μοιραζόμαστε πολύ πιο εύκολα τις ανάγκες αυτές με τους γύρω μας!

Αλλά και στα οικονομικά θέματα, η Αφροδίτη στον Ταύρο ευνοεί την όποια διευκόλυνση ή διευθέτηση, αλλά κυρίως ευνοούνται οι συνεργασίες που έχουν οικονομικές προεκτάσεις!

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Αφροδίτη στον Ταύρο

Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, είστε εσείς που εισπράττετε την εύνοια της νέας θέσης του πλανήτη, αναβαθμίζοντας σχέσεις και συνεργασίες, βελτιώνοντας σημαντικά την ερωτική σας ζωή, αλλά προωθώντας και οικονομικά θέματα, που τώρα φαίνεται πως εξυπηρετούνται με πολύ καλύτερο τρόπο.

Ήλιος σε εξάγωνο με Ποσειδώνα

Από την άλλη μεριά, στο τριήμερο αυτό το έχουμε μία ενδιαφέρουσα όψη, η οποία γλυκαίνει τη διάθεση και δίνει ένα όμορφο χρώμα στην ατμόσφαιρα, κλείνοντας με έναν ζεστό τρόπο το μήνα του Απριλίου! Μιλάμε για το εξάγωνο του Ηλίου με τον Ποσειδώνα που κορυφώνεται και αυτό την ημέρα του Μ. Σαββάτου, ενισχύοντας την αλληλεγγύη στις σχέσεις και τις συνεργασίες, γεγονός που θα διευκολύνει σημαντικά τη ροή και τις διαθέσεις, ενώ θα μας φέρει και πιο κοντά με τους αγαπημένους μας.

Πάσης φύσεως θέματα που άπτονται πνευματικών αναζητήσεων, βρίσκουν πρόσφορο έδαφος μέσα μας… Η προσευχή και ο διαλογισμός, είναι τρόποι που μπορούν να γλυκάνουν την ψυχή μας και να μας βοηθήσουν να πάρουμε ακόμα και απαντήσεις σε πιθανά προβλήματα που υπάρχουν στην ζωή μας! Κυρίως όμως, είναι το συναίσθημα που μας ενώνει με τα πρόσωπα που αγαπάμε, κι εκδηλώνεται με τέτοιο τρόπο που διευκολύνει και την έκφραση και τη ζεστασιά στις ανθρώπινες σχέσεις!

Ποια ζώδια ευνοούνται από το εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα

Ταύροι, Παρθένοι, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθείς, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την ενέργειά της όψης και να έρθετε πιο κοντά στα πρόσωπα που αγαπάτε, να δεχτείτε και να δώσετε αγάπη, συμπαράσταση και τρυφερότητα, βελτιώνοντας τόσο τη δική σας ενέργεια, όσο και την ενέργεια γύρω σας!

Καλή Ανάσταση! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,23/μήνυμα.  

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-04-2016 14:00:00