blank
 
blank

Η Αφροδίτη στο Ταύρο μέχρι 23 Ιουνίου 2014: Αισθησιασμός και ασφάλεια…!

 
Η Αφροδίτη στο Ταύρο μέχρι 23 Ιουνίου 2014: Αισθησιασμός και ασφάλεια…!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Η Αφροδίτη στο Ταύρο μέχρι 23 Ιουνίου 2014

Αφροδίτη στον Ταύρο και προβλέψεις από την αστρολόγο Αρετή

Στις 29 Μαΐου η Αφροδίτη εγκαταλείπει τον Κριό και περνά στον Ταύρο, παραμένοντας μέχρι τις 23 Ιουνίου. Είναι μία περίοδος κατά την οποία προσδίδονται στον έρωτα διαχρονικές αξίες, όπως πίστη, μονιμότητα, αισθαντικότητα και βαρύτητα στις επιθυμίες μας. Αναζητούνται τρόποι που τείνουν να είναι περισσότερο υλικοί και πρακτικοί , παρά συναισθηματικοί και αόριστοι.
 
Ο υπερβολικός ρομαντισμός ειναι ένα στοιχείο που δεν θεωρείται ρεαλιστικό και βιώσιμο για την Αφροδίτη στο Ταύρο, αφού θεωρεί πως δε μπορεί να χτίσει τίποτα πάνω σε κάτι που δεν έχει γερά θεμέλια.  Ακόμα και τα κάστρα στην άμμο, πρέπει να έχουν διάρκεια.

Ό,τι γυαλίζει πρέπει να είναι χρυσός

Η Αφροδίτη στο Ταύρο υπεραγαπάει τους δικούς της ανθρώπους και για αυτό, φροντίζει να τους εξασφαλίζει πρωτίστως τα απαραίτητα πριν περάσει στο, δεσμευτικό για εκείνη, "Σ' αγαπώ"!
 
Τα υλικά αγαθά είναι ο τρόπος να δείξει τα βαθιά αισθήματα και φυσικά η ποιότητά της είναι αντιπροσωπευτική της υψηλής φινέτσας.
 
Σίγουρη για το γούστο της και την αυστηρή επιλογή που κάνει στους συντρόφους της, αναπτύσσει την απαραίτητη κτητικότητα, δείχνοντας με το τρόπο αυτό πως κάποια άτομα τα τοποθετεί πιο κοντά στη καρδιά της.
 
Οπότε, η περίοδος αυτή που η Αφροδίτη θα παραμείνει στο Ταύρο, χαρακτηρίζεται απο αισθησιακούς τρόπους, αριστοκρατική συμπεριφορά και διακριτικό φλερτ. Οι άνθρωποι έρχονται κοντά , αλλά με μια ομορφιά, που προάγει τον έρωτα και δεν τον ρίχνει στα κατώτερα σαρκικά επίπεδα. Η ανωτερότητα της ψυχής, η καλλιέργεια και η παιδεία επιστρατεύονται και εκτιμούνται όσο ποτέ άλλοτε.
 
Το ζητούμενο και το αναγκαίο, ώστε να λειτουργήσει αρμονικά στον ερωτικό τομέα η περίοδος αυτή, είναι η ασφάλεια και η σιγουριά. Το ρίσκο δεν αγαπιέται εδώ, θεωρείται ανεπιθύμητο και οι άνθρωποι αναζητούν την συναισθηματική αλλά και υλική σιγουριά.
 
Φυσικά η αγάπη έρχεται με προϋποθέσεις, καθόλου ευκαταφρόνητες. Η άνεση είναι απαραίτητο προσόν για να μπορέσει να ξεδιπλωθεί και να αγαπήσει η Αφροδίτη αυτή. Το ξεβόλεμα το μισεί, μαζί με κάθε τι που θεωρεί μπανάλ και λαικό. Η γενναιοδωρία της φτάνει στα άκρα και αντικαθιστά το ελλειπές της συναισθηματικό δόσιμο. Εκεί κρατάει ένα κομμάτι (το μεγαλύτερο) ρεζέρβα, όχι απο εγωισμό, αλλά φυλά τα νώτα της σε περίπτωση που ο άλλος είναι άξεστος και τη πληγώσει.  
 
Στον έρωτα απεχθάνεται τις αλλαγές, τις ανασφάλειες, τις μετακινήσεις, ενώ κοιμάται ευλαβικά αιωνίως στην ίδια μεριά στο κρεβάτι, αρνούμενη να κάνει παραχωρήσεις. Απεχθάνεται τη μουρμούρα, την αχαριστία και τη καταπίεση, ενώ αν δε χάσει τις ανέσεις της, παραμένη πιστή και αφοσιωμένη.
Ξέροντας λοιπόν τα ευαίσθητα σημεία μιας Αφροδίτης στο Ταύρο, μπορούμε εύκολα να καθοδηγήσουμε τον έρωτα εκεί που θέλουμε. Μόνο θα πρέπει να οπλιστούμε με ταυρίσια υπομονή...  Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στο Η Αφροδίτη στον Ταύρο με Ερμή στον Καρκίνο και οι προβλέψεις για τα ζώδια, από την Ρένα Μεντάκη. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.

 

 Αφροδίτη στον Ταύρο και προβλέψεις από την αστρολόγο Σάντυ

Αφροδίτη στον Ταύρο και προβλέψεις από την αστρολόγο Βίβιαν

Αφροδίτη στον Ταύρο και προβλέψεις από την αστρολόγο Ροδούλα

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-05-2014 00:00:00