blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη, με την Αφροδίτη στον Τοξότη: Η αισιόδοξη πλευρά της ζωής!

Τα άστρα την Τετάρτη, με την Αφροδίτη στον Τοξότη: Η αισιόδοξη πλευρά της ζωής!
Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 13
 

Τα άστρα την Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2015, με την Αφροδίτη στον Τοξότη

Πρόκειται για μια ευχάριστη αλλαγή! Και φυσικά, να μιλάμε για την Αφροδίτη που βγαίνει από το βάθος των υπαρξιακών αναζητήσεων του Σκορπιού, για να βγει στην επιφάνεια, στο φως, και να αναπνεύσει πλέον ελεύθερη! Από σήμερα η Αφροδίτη θα εγκατασταθεί στο ζώδιο του Τοξότη, για να αναζητήσει καινούργια πράγματα, καινούργιους τρόπους για να χτίσει τις σχέσεις της, καινούργιες ιδέες και κυρίως περισσότερη ελευθερία!
 
Η Αφροδίτη στον Τοξότη δεν αντέχει τους περιορισμούς και τις δεσμεύσεις που αναζητούσε στον Σκορπιό, χρειάζεται ελευθερία σε κάθε μορφή σχέσης, αισθηματική ή επαγγελματική, χωρίς τις αποκλειστικότητες που την περιορίζουν! Έτσι οι σχέσεις μπαίνουν περνούν σε μια νέα βάση, όπου τον κύριο λόγο έχει χαρά, η ανάγκη να βρίσκομαι μαζί σου επειδή νιώθω καλά, χαίρομαι κι αυτό θέλω να το μοιραστούμε! Παράλληλα όμως, έχω ανάγκη και τους φίλους μου, τους ανθρώπους που μέχρι τώρα βρίσκονταν κοντά μου και με συντρόφευαν και γενικότερα τον κόσμο που έχω επιλέξει να ζω!
 
Η Αφροδίτη εδώ, θέλει να μπορεί να επιλέγει! Δεν ανέχεται τίποτα που να της επιβάλλει τι ακριβώς να κάνει, μια και γι’ αυτήν, αγάπη και ελευθερία είναι ταυτόσημες έννοιες! Μπορεί συχνά να κινείται σε ένα πιο επιφανειακό επίπεδο, που δεν της επιτρέπει να δει τα πράγματα σε μεγαλύτερο βάθος ή να τα αξιολογήσει αντικειμενικά, ενώ θα προτιμήσει να βγει με τους φίλους, αφήνοντας τον σύντροφο παραπονεμένο, γιατί την συγκεκριμένη στιγμή αυτό την εκφράζει περισσότερο!
 
Οι σχέσεις περνούν σε μια άλλη διάσταση, αποκτούν περισσότερη χαρά και την ανάγκη να αναζητήσουν κοινά ενδιαφέροντα, να επικοινωνήσουν με μια πιο αισιόδοξη διάθεση, μέσα από πράγματα που κάνουν καλό και τρέφουν την ψυχή και των δύο.

Οι αστρολογικές όψεις της Αφροδίτης από τον Τοξότη

Στη διαδρομή της στον Τοξότη, η Αφροδίτη θα εμπλακεί σε δύσκολες όψεις. Στις 5 Ιανουαρίου, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, καλλιεργεί ένα πρόσφορο έδαφος για ψευδαισθήσεις, που οδηγούν σε πάσης φύσεως απογοητεύσεις.
 
Στις 9 Ιανουαρίου συναντά σε όψη συνόδου τον Κρόνο, που αφενός της στερεί τη διάθεση να εκφραστεί, αφετέρου δημιουργεί μια συναισθηματική ψυχρότητα, που απομακρύνει τα πρόσωπα, τις σχέσεις, ενισχύοντας μια τάση για απομόνωση και μελαγχολία. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να φέρει και ξεκαθαρίσματα σε όποια σχέση δεν είναι υγιής και πρέπει να διακοπεί!
 
Βεβαίως, όλο αυτό το σκηνικό αλλάζει στις 13 Ιανουαρίου. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό μιλά για εκείνες τις ξαφνικές, εντυπωσιακές γνωριμίες, που έρχονται στη ζωή σου για να την αλλάξουν!
 
Αλλά και το τετράγωνό της με τον Δία στις 18 του μηνός, δημιουργεί τις συνθήκες για μια σημαντική ψυχική ανάπαυση, ενισχύοντας την κοινωνικότητα, τη διασκέδαση και την ευτυχία να μπορείς να παραβλέπεις τα ''πρέπει'' σου και να ασχολείσαι μόνο με ό,τι σου δίνει χαρά. Δεν αποκλείεται να φέρει κι ευκαιρίες, για να εξελίξεις τα σχέδιά σου.

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Αφροδίτη στον Τοξότη

Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, είστε άμεσα ευεργετημένοι από την νέα θέση της Αφροδίτης που θα λειτουργήσει σαν όαση σε μια εποχή που λίγο πολύ έχετε δυσκολευτεί, δίνοντάς σας τη δυνατότητα της εξέλιξης των θεμάτων που μπορεί να σας απασχολούν, αλλά κυρίως ανανεώνοντας σημαντικά τον τομέα των σχέσεών σας, ιδιαίτερα των αισθηματικών.

Να έχετε μια όμορφη μέρα! Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας.

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-12-2015 14:38:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι