blank
 
blank

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο ως 3 Ιανουαρίου 2017. Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Η Αφροδίτη στον Υδροχόο ως 3 Ιανουαρίου 2017. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 

Στις 7 Δεκεμβρίου 2016, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου, όπου και θα παραμείνει έως τις 3 Ιανουαρίου 2017. Από τη νέα της θέση αλλάζει ο τρόπος που σχετιζόμαστε, γινόμαστε πιο κοινωνικοί, επικοινωνιακοί και ανθρωπιστές, ενώ σημαντικό ρόλο το διάστημα αυτό παίζει η αξία της φιλίας και της ομαδικότητας.

Sponsored Links

Αφροδίτη στον Υδροχόο από 7 Δεκεμβρίου 2016 ως 3 Ιανουαρίου 2017

Οι μοναδικές όψεις που σχηματίζει κατά την πορεία της στο ζώδιο αυτό, κορυφώνονται ανήμερα τα Χριστούγεννα. Δύο εξάγωνα με τον Κρόνο και τον Ουρανό και ένα τρίγωνο με τον Δία συνθέτουν ένα εξαιρετικά ευοίωνο σκηνικό, που θα συνοδεύεται από νέους έρωτες, αναθέρμανση και σταθεροποίηση σχέσεων μέσα από επισημοποιήσεις και γενικά, ένα αίσθημα αρμονίας, κατανόησης, πνευματικής επικοινωνίας και αλληλεγγύης μεταξύ των ανθρώπων. Οι νέες σχέσεις που συνάπτονται με την Αφροδίτη στον Υδροχόο θα εμπεριέχουν κάτι αντισυμβατικό ενώ κυρίαρχη θα είναι η επιθυμία για ελευθερία.

Αφροδίτη στον Υδροχόο και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου σε φέρνει πιο κοντά με φίλους το διάστημα αυτό και σου δημιουργεί την επιθυμία να διευρύνεις τον κύκλο σου. Θα θελήσεις να περάσεις περισσότερο χρόνο με άτομα που σε κάνουν να αισθάνεσαι ελεύθερος/η ή να συμμετέχεις σε ομαδικές δραστηριότητες, προκειμένου να συμβάλλεις σε έναν συλλογικό, ανθρωπιστικό σκοπό. Θέτεις νέους στόχους, κάνεις καινούρια όνειρα και αναζητάς συμμάχους και συνοδοιπόρους για τα μελλοντικά σου σχέδια. Τις ημέρες γύρω από τα Χριστούγεννα είναι πολύ πιθανό να κάνεις μια νέα ερωτική γνωριμία, που θα εμπεριέχει έντονο το στοιχείο της φιλίας ανάμεσά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου και στο ηλιακό σου μεσουράνημα, φέρνει εξελίξεις σε θέματα καριέρας. Οι σχέσεις με ανώτερους και συνεργάτες βελτιώνονται, ενώ εκφράζεις τα ταλέντα και τα προσόντα σου με άνεση, κάτι που ευνοεί τη δημόσια εικόνα σου και φέρνει νέες επαγγελματικές προτάσεις. Η πορεία σου θα είναι ανοδική, θα έχεις πρωτότυπες ιδέες, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει ακόμη και κάποια προαγωγή ή να αναλάβεις ένα νέο ομαδικό εγχείρημα, μέσα από το οποίο αναγνωρίζεται η συμβολή και τα ταλέντα σου. Φιλικές σχέσεις από το περιβάλλον εργασίας σου ενισχύονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πορεία της Αφροδίτης στον Υδροχόο και στον 9ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σας κάνει ιδιαίτερα κοινωνικούς και σας δημιουργεί την επιθυμία για άνοιγμα, επέκταση και διεύρυνση των οριζόντων σας. Έως τις 3/1, είναι πιθανό να κάνετε νέες γνωριμίες με άτομα που ανήκουν σε διαφορετική κουλτούρα ή πολιτισμικό υπόβαθρο από το δικό σας, ενώ δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσετε ένα μακρινό ταξίδι για αναψυχή. Θέματα σπουδών ή μετεκπαίδευσης ευνοούνται ιδιαίτερα, όπως και η συμμετοχή σας σε ομαδικές δραστηριότητες, συλλόγους ή ανθρωπιστικές οργανώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου και τον 8ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, φέρνει εύνοια σε οικονομικές σας υποθέσεις και σε αισθηματικά ζητήματα. Οτιδήποτε αφορά χρέη, οφειλές και δανεισμούς, δέχεται θετικές επιρροές έως τις 3 Ιανουαρίου, καθώς επίσης και νέες οικονομικές συμφωνίες ή κληρονομικά ζητήματα. Από την άλλη, όσοι εκπρόσωποι του ζωδίου σου διατηρούν μόνιμο δεσμό, φαίνεται πως έρχονται πιο κοντά με το ταίρι τους, αναζωπυρώνοντας το πάθος και τη σεξουαλική χημεία που υπάρχει μεταξύ τους. Οι αδέσμευτοι ενδέχεται να έχουν επιστροφές προσώπων από το παρελθόν…

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου, απέναντι από το δικό σου, χαρίζοντας την εύνοιά της σε θέματα σχέσεων. Έως τις 3 Ιανουαρίου η αισθηματική σου ζωή ανανεώνεται και αν ανήκεις στους δεσμευμένους, φαίνεται πως θα διανύσεις μια όμορφη περίοδο με το ταίρι σου, γεμάτη ρομαντισμό και ευχάριστες στιγμές. Η επιθυμία για συντροφικότητα φέρνει ευκαιρίες και στους αδέσμευτους, με τις μέρες γύρω από τα Χριστούγεννα να κρύβουν ερωτικές εκπλήξεις. Παράλληλα, ευνοούνται νέες συνεργασίες με φιλικά πρόσωπα, αλλά και οι υπάρχουσες συναδελφικές σου σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου και τον 6ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου βελτιώνει τους ρυθμούς της καθημερινότητάς σου και φέρνει θετικές εξελίξεις στην εργασία σου. Το διάστημα αυτό θα είσαι πιο αποδοτικός/η στη δουλειά σου και θα καταφέρεις να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις, ώστε να εξοικονομήσεις προσωπικό χρόνο για δραστηριότητες που σπάνε τη ρουτίνα σου. Παράλληλα, βελτιώνονται οι σχέσεις με συναδέλφους, αφιερώνεις περισσότερο χρόνο σε φίλους και ασχολείσαι με την φυσική σου κατάσταση. Ένα ειδύλλιο στον χώρο εργασίας σου, είναι επίσης πιθανό…

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου και τον 5ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σε κάνει δημιουργικό, ρομαντικό και εξωστρεφή. Έως τις 3 Ιανουαρίου θα διανύσεις ένα άκρως ερωτικό και διασκεδαστικό διάστημα, με τους δεσμευμένους εκπρόσωπους του ζωδίου σου, να ανανεώνουν όρκους αγάπης και αφοσίωσης με το ταίρι τους. Μάλιστα, πρόκειται για μια ιδιαίτερα γόνιμη περίοδο αν σχεδιάζεις να αποκτήσεις απογόνους. Οι αδέσμευτοι δέχονται περισσότερες ερωτικές προτάσεις και ειδικά τις μέρες των Χριστουγέννων είναι πολύ πιθανό να γνωρίσουν ένα σύντροφο ζωής! Οι σχέσεις με φίλους, αγαπημένα πρόσωπα και τα παιδιά σου, δέχονται εύνοια.

Ευνοούν τα ερωτικά σου οι όψεις των ημερών; Θα σου φέρουν γεγονότα με το άτομο που σκέφτεσαι;

Όλα όσα θέλεις πολύ να μάθεις για τα ερωτικά σου με ένα μόνο τηλεφώνημα στη γραμμή προβλέψεων του myastro.gr στο 14788 μόνο με 1.11/1' από κινητά ή με sms στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Υδροχόο και στο ηλιακό σου ναδίρ, φέρνοντας σε πρώτο πλάνο το σπίτι και τις οικογενειακές σου σχέσεις. Φαίνεται πως θα έχεις την επιθυμία να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στα αγαπημένα σου πρόσωπα το διάστημα αυτό και να βελτιώσεις τις σχέσεις με τους γονείς σου. Παράλληλα, ίσως θελήσεις να αλλάξεις αισθητικά το σπίτι, για να αισθανθείς πιο όμορφα μέσα στο χώρο που μένεις, ενώ δεν αποκλείεται να αναζητάς περισσότερες ιδιωτικές στιγμές, ώστε να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν. Οποιοδήποτε ζήτημα αφορά ακίνητη περιουσία σου, δέχεται εύνοια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πορεία της Αφροδίτης στον Υδροχόο και στον 3ο ηλιακό σου οίκο, τονίζει τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα και βελτιώνει τις μετακινήσεις σου. Έως τις 3 Ιανουαρίου θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να πραγματοποιήσεις κοντινές αποδράσεις με το ταίρι σου ή με φίλους, ενώ παράλληλα γίνεσαι πιο άμεσος και εκφραστικός, βρίσκεις πρωτότυπους τρόπους και ιδέες που σε εξελίσσουν επαγγελματικά. Δικτυώνεσαι, γνωρίζεις πρόσωπα που σου μαθαίνουν καινούρια πράγματα και προβάλλεις τα προσόντα σου. Ακόμη, βελτιώνονται σχέσεις με αδέρφια ή κοντινούς συγγενείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο και 2ο ηλιακό σου οίκο ευνοεί τα οικονομικά σου. Θα παρατηρήσεις μια αύξηση στο εισόδημά σου το προσεχές διάστημα, αλλά και μια τάση να ξοδεύεις περισσότερα χρήματα για φίλους ή προσωπική ευχαρίστηση. Επενδύσεις και συμφωνίες ευνοούνται, όπως και κάθε είδους αγορά που σχεδίαζες το προηγούμενο διάστημα. Παράλληλα, η διέλευση αυτή σε φέρνει πιο κοντά με άτομα από τον κοινωνικό σου περίγυρο, καθώς αναγνωρίζεις την αξία της φιλίας και επιδιώκεις να βρίσκεσαι ανάμεσα σε αγαπημένα πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σου και σου χαρίζει την εύνοιά της σε διάφορους τομείς της ζωής σου. Έως τις 3 Ιανουαρίου αισθάνεσαι πιο γοητευτικός, με ανεβασμένη αυτοπεποίθηση και εξωστρεφή διάθεση, κάτι που σε βοηθά να προσελκύσεις περισσότερους θαυμαστές. Παράλληλα, έρχεσαι πιο κοντά με φίλους, διευρύνεις τον κύκλο σου και προβάλλεις περισσότερο τα χαρίσματα και τα προσόντα σου. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, το διάστημα αυτό θα έχεις πολλές ευκαιρίες να ανανεώσεις τη σχέση σου και να αναθερμάνεις το κλίμα με το σύντροφό σου. Ακόμη, ευνοούνται οι σχέσεις με συναδέλφους και οι νέες, πρωτότυπες συνεργασίες.

ΙΧΘΕΙΣ

Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο 12ο ηλιακό σου σπίτι, ξεκινά μια περίοδος χαλάρωσης και ξεκούρασης για σένα. Έως τις 3 Ιανουαρίου θα έχεις περισσότερο χρόνο για ψυχαγωγία και αναψυχή και για να έρθεις πιο κοντά στο διαισθητικό σου κομμάτι, ενώ οι μέρες θα είναι ιδανικές για να πραγματοποιήσεις μια κοντινή απόδραση με το ταίρι σου ή με φίλους. Ειδικά, οι φιλικές σου σχέσεις φαίνεται πως ευνοούνται σημαντικά και θα υπάρξουν άτομα που θα σου δώσουν χρήσιμες συμβουλές για το μέλλον σου ή θα αποτελέσουν συμμάχους σε πιθανά προβλήματα που αντιμετωπίζεις.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 05-12-2016 13:00:00