blank
 
blank

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με Άρη, στις 3 Νοεμβρίου 2015. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με Άρη, στις 3 Νοεμβρίου 2015. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 12
 

Αφροδίτη σε σύνοδο με Άρη

Στις 3 Νοεμβρίου και ώρα 03:10, ο Άρης και η Αφροδίτη συναντιούνται ξανά στο ζώδιο της Παρθένου. Παρά το γεγονός ότι κανείς από τους δυο πλανήτες δεν “αισθάνεται” καλά στο συγκεκριμένο ζώδιο, η επιθυμία για δημιουργία ή βελτίωση των σχέσεων θα είναι αισθητή το επόμενο τετραήμερο, γεγονός που θα πυροδοτήσει πολλούς νέους έρωτες. Το ζώδιο της Παρθένου που σχετίζεται με την υγεία, ίσως μας παροτρύνει να εξυγιάνουμε τις σχέσεις μας ώστε να γίνουν πιο λειτουργικές, ενώ όσον αφορά τις καινούργιες που θα δημιουργηθούν, δεν θα είναι επιπόλαιες, αλλά θα βασίζονται περισσότερο στη λογική. Αυτό μπορεί να είναι και θετικό, αφού η εξωτερική εμφάνιση δεν θα αποτελεί το βασικό κριτήριο για μια σχέση, που κατά βάθος δεν έχει κανένα κοινό ενδιαφέρον. Είναι επίσης πιθανό να δημιουργηθούν αρκετές σχέσεις μέσα σε επαγγελματικό περιβάλλον, καθώς η Παρθένος αντιπροσωπεύει και τη δουλειά. Το γεγονός επίσης, ότι οι δυο πλανήτες βρίσκονται πολύ κοντά στον ευεργέτη Δία, αποτελεί άλλη μια θετική ένδειξη.
 
Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από αυτή την όψη είναι αυτά της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) καθώς και του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες).

Αφροδίτη σε σύνοδο με Άρη και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός
Φίλε Κριέ, στις 3 Νοεμβρίου ο κυβερνήτης σου Άρης σχηματίζει σύνοδο με την Αφροδίτη στον έκτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου. Έτσι, το επόμενο τετραήμερο θα διαπιστώσεις ότι έχεις άφθονη ενέργεια και ζωτικότητα, που μπορείς να διοχετεύσεις στη δουλειά σου με στόχο να βελτιώσεις σημαντικά τα εισοδήματά σου. Δεν αποκλείεται επίσης ένα ερωτικό ενδιαφέρον μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, να σου προσφέρει ερεθίσματα ώστε να γίνεις πιο αποδοτικός ή και να ξεκινήσεις μια νέα ερωτική ιστορία, ειδικά αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, ο σύντροφός σου μπορεί να σε βοηθήσει καθοριστικά σε μια επαγγελματική υποχρέωσή σου ή ίσως ξεκινήσετε μαζί μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα.
 
Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η δική σου Αφροδίτη συναντιέται με τον Άρη στον ευνοϊκό πέμπτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου στις 3 Νοεμβρίου. Η συνάντηση αυτή, θα αποδειχθεί ιδιαίτερα θετική για σένα, καθώς οι δυο πλανήτες θα σου δώσουν την ευκαιρία να ασχοληθείς με τις πλέον ευχάριστες δραστηριότητες το ερχόμενο τετραήμερο. Η σχέση σου με τον σύντροφό σου ή και μια νέα γνωριμία - στην περίπτωση που είσαι ελεύθερος - θα ομορφύνουν την καθημερινότητά σου, ενώ δεν αποκλείεται και μια εγκυμοσύνη. Ωστόσο, πέρα από τις θετικές εξελίξεις στα ερωτικά σου, αναμένονται εξίσου ευχάριστα γεγονότα και στα επαγγελματικά σου, καθώς η δημιουργικότητά σου αυτές τις μέρες είναι πολύ αυξημένη, γεγονός που μπορείς να εκμεταλλευτείς, ακόμα και για την αξιοποίηση κάποιου ταλέντου σου.
 
Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, ο Άρης και η Αφροδίτη συναντιούνται στις 3 Νοεμβρίου στον τέταρτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου και στρέφουν το ενδιαφέρον σου στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Έτσι, το ερχόμενο τετραήμερο είναι ιδανικό για να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στους οικείους σου, να τακτοποιήσεις τον χώρο σου ή και να ξεκινήσεις μια ανακαίνιση που επιθυμείς. Αν σκέφτεσαι την πιθανότητα να συμβιώσεις με τον αγαπημένο σου, αυτές οι μέρες είναι ιδανικές, καθώς θα μπορέσετε να δημιουργήσετε ένα ερωτικό και αρμονικό περιβάλλον, αλλά και να εξασφαλίσετε την ιδιωτικότητα, που φαίνεται ότι σας είναι απαραίτητη. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Διδύμους, ίσως η συγκεκριμένη όψη μπορεί να σου φέρει έναν νέο έρωτα, ο οποίος ωστόσο καλό είναι να μείνει κρυφός για λίγο.
 
Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, η σύνοδος Αφροδίτης - Άρη διαμορφώνεται στις 3 Νοεμβρίου στον τρίτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου. Έτσι, το επόμενο τετραήμερο οι δραστηριότητές σου θα είναι αυξημένες και παράλληλα θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις άτομα, με τα οποία θα αναπτύξεις φιλικές ή επαγγελματικές σχέσεις, ενώ αν είσαι ελεύθερος, δεν αποκλείεται να προκύψει και ένας νέος έρωτας. Δεδομένου ότι το επικοινωνιακό σου χάρισμα θα είναι αυξημένο, η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να προωθήσεις ιδέες, να διαπραγματευτείς ή ακόμα και να “επιβάλλεις” κάποιες τροποποιήσεις, που θα διευκολύνουν τη δουλειά σου. Επιπλέον, η συγκεκριμένη όψη ευνοεί τα σύντομα ταξίδια, είτε για επαγγελματικούς είτε για ψυχαγωγικούς λόγους.
 
Λέων
Φίλε Λέοντα, η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη που διαμορφώνονται στις 3 Νοεμβρίου, στρέφει το ενδιαφέρον σου στον τομέα των οικονομικών σου. Έτσι, το ερχόμενο τετραήμερο είναι κατάλληλο για να αναλύσεις τα έσοδα και τα έξοδά σου, να βάλεις σε τάξη τις υποχρεώσεις σου ή ακόμα και να βρεις μια νέα πηγή εσόδων, που θα βελτιώσει την ποιότητα της ζωής σου. Επιπλέον, η συγκεκριμένη όψη σε βοηθάει να ανακτήσεις και την συναισθηματική σου ασφάλεια, καθώς συμβάλλει στην βελτίωση της σχέσης σου με τον σύντροφό σου. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Λέοντες, μπορείς αυτές τις μέρες να κάνεις μια γνωριμία που θα σου εμπνεύσει εμπιστοσύνη και σιγουριά.
 
Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Άρη πραγματοποιείται στις 3 Νοεμβρίου στο δικό σου ζώδιο, γεγονός που θεωρείται εξαιρετικά θετικό. Έτσι, το ερχόμενο τετραήμερο αναμένεται ιδιαίτερα φλογερό για την αισθηματική σου ζωή, αλλά και αρκετά δραστήριο επαγγελματικά. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Παρθένους, ίσως αποφασίσεις ότι είναι καιρός να επισημοποιήσεις τη σχέση σου, ενώ δεν αποκλείεται να σχεδιάσεις και ένα εξωτικό ταξίδι με τον σύντροφό σου. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία μπορεί σύντομα να εξελιχθεί σε σχέση ζωής. Ανάλογες εξελίξεις αναμένονται και στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και στα οικονομικά σου. Αν μάλιστα σχεδιάζεις ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους, πρόκειται να σου αποφέρει θετική, αλλά και υλική ικανοποίηση.
 
Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, η κυβερνήτης σου Αφροδίτη διαμορφώνει σύνοδο με τον Άρη στις 3 Νοεμβρίου στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου. Αυτό σημαίνει ότι το επόμενο τετραήμερο θα προβληματιστείς αρκετά, όχι μόνο για την πορεία των επαγγελματικών σου αλλά και για την προσωπική σου ζωή. Η όψη αυτή δεν είναι κακή, ωστόσο σου δημιουργεί μια ανασφάλεια και σε καλεί να σκεφτείς πιο σοβαρά το μέλλον σου. Αν διατηρείς μια παράνομη ή κρυφή σχέση, ίσως αυτό το διάστημα αναρωτηθείς το κατά πόσον αξίζει ή το τι προβλήματα θα δημιουργήσει αν αποκαλυφθεί, γεγονός που θα σε οδηγήσει να πάρεις αποφάσεις για την εξέλιξή της. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα ερωτικό ενδιαφέρον μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον μπορεί να αναπτυχθεί αυτό το διάστημα, καλό είναι όμως να μείνει κρυφό.
 
Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης Άρης διαμορφώνει σύνοδο με την Αφροδίτη στις 3 Νοεμβρίου και σε κάνει ιδιαίτερα κοινωνικό το τετραήμερο που ακολουθεί. Μέσα από τις συναναστροφές σου μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να προκύψουν επαγγελματικές ευκαιρίες ή και ένας καινούργιος έρωτας, στην περίπτωση που είσαι αδέσμευτος. Ακόμα και αν είσαι τακτοποιημένος επαγγελματικά ή αποκατεστημένος αισθηματικά, η συγκεκριμένη όψη θα σου δώσει την ευκαιρία για μια προαγωγή ή κάποια άλλη θετική εξέλιξη στη δουλειά σου, ενώ στον αισθηματικό τομέα θα έχεις τη δυνατότητα να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον σύντροφό σου και να συμμετέχετε μαζί σε ευχάριστες κοινωνικές δραστηριότητες. Τέλος, είναι πιθανό να επανέλθουν κάποια φιλικά πρόσωπα στη ζωή σου ή να αποκαταστήσεις φιλικές σχέσεις, που έχουν κλονιστεί.
 
Τοξότης
Φίλε Τοξότη, η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη πραγματοποιείται στις 3 Νοεμβρίου στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου, που σχετίζεται με την καριέρα σου. Έτσι, το ερχόμενο τετραήμερο θα αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στα επαγγελματικά σου και παράλληλα θα έχεις την ευκαιρία να αναδείξεις τις ικανότητες και τα ταλέντα σου και να λάβεις την ανάλογη ανταμοιβή. Η όψη αυτή εξάλλου, σε βοηθάει να πραγματοποιήσεις κάθε φιλοδοξία σου, γι’ αυτό καλό είναι να βάλεις τα δυνατά σου τώρα, που η τύχη σε ευνοεί. Το γεγονός ότι ο Άρης κυβερνά τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, αποτελεί μια θετική ένδειξη και για τα αισθηματικά σου, όπου είναι πιθανό να επισημοποιήσεις μια σοβαρή σχέση ή να ανοίξεις ένα νέο ερωτικό κεφάλαιο στην περίπτωση που είσαι ελεύθερος.
 
Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη που διαμορφώνεται στις 3 Νοεμβρίου, είναι ιδιαίτερα θετική για σένα, αφού πραγματοποιείται στο συμβατό ζώδιο της Παρθένου και τον ένατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου. Έτσι, το ερχόμενο τετραήμερο θα επιδιώξεις να εξασφαλίσεις την σταθερότητα στις σχέσεις σου και δεν αποκλείεται να αποφασίσεις να κάνεις το μεγάλο βήμα του γάμου. Θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό ευνοούνται επίσης ιδιαίτερα αυτό το διάστημα, γι’ αυτό αν δραστηριοποιείσαι επαγγελματικά σε άλλη χώρα ή σκέφτεσαι να επεκτείνεις τις δραστηριότητές σου, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Τέλος, η όψη αυτή μπορεί να σε βοηθήσει να εγκατασταθείς ακόμα και μόνιμα σε μια άλλη χώρα, ειδικά αν κάτι τέτοιο σε απασχολεί εδώ και καιρό.
 
Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη που διαμορφώνεται στις 3 Νοεμβρίου, ευνοεί τόσο την αισθηματική σου ζωή όσο και τα οικονομικά σου, καθώς διαμορφώνεται στον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου. Έτσι, το τετραήμερο που ακολουθεί θα ανανεώσεις το πάθος για τον σύντροφό σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος θα δημιουργήσεις μια πολύ παθιασμένη σχέση. Αν ωστόσο πρόκειται για έναν παράνομο έρωτα, καλό θα είναι να προσέχεις περισσότερο, ώστε να μην προκληθούν σοβαρά προβλήματα στο μόνιμο δεσμό σου. Όσον αφορά τα οικονομικά σου, η όψη αυτή σε βοηθά να αναλύσεις τα έσοδά σου και τις υποχρεώσεις σου και να τακτοποιήσεις χρέη, που μπορούν να σου δημιουργήσουν προβλήματα.
 
Ιχθείς
Φίλε Ιχθύ, η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη, διαμορφώνεται στις 3 Νοεμβρίου στο πολικό ζώδιο της Παρθένου και τον έβδομο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου, γεγονός που στρέφει το ενδιαφέρον σου στον σύντροφό σου και τις σχέσεις σου γενικότερα. Έτσι, το ερχόμενο τετραήμερο θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με τον αγαπημένο σου και να συζητήσετε θέματα που δημιουργούν προβλήματα στη σχέση σας ή να κάνετε ένα σύντομο ταξίδι, που θα ανανεώσει τον έρωτά σας. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Ιχθείς, η όψη αυτή θα σου φέρει μια ερωτική γνωριμία, που σύντομα θα εξελιχθεί σοβαρά. Τέλος, το διάστημα αυτό ευνοούνται οι επαγγελματικές συνεργασίες, αλλά και οι σύσφιξη σχέσεων με συγγενικά σου πρόσωπα.
Από την Ρένα Μεντάκη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 02-11-2015 14:28:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι