blank
 
blank

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Κρόνο: Ο έρωτας στα δίχτυα της ωριμότητας!

 
Αφροδίτη σε τετράγωνο με Κρόνο: Ο έρωτας στα δίχτυα της ωριμότητας!
Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 10
 
Sponsored Links

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Κρόνο

Στις 5 Αυγούστου, η ανάδρομη Αφροδίτη από τον Λέοντα σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο από τον Σκορπιό και η πρώτη σκέψη είναι πως πάλι οι σχέσεις και ο έρωτας θα γονατίσουν κάτω από αυτή την όψη, τουλάχιστον μέχρι τα μέσα Αυγούστου.

 

Πράγματι, πρόκειται για μία όψη που έχει αντίκτυπο στη προσωπική μας ευτυχία, την αρμονία και τον έρωτα, καθώς και την οικονομική κατάσταση. Οι σχέσεις δοκιμάζονται σε ανοχή και αντοχή, ωστόσο ό,τι έχει γερή και συμπαγή δομή, θα διατηρηθεί ασχέτως κρίσεων. Στην ουσία πρόκειται για δυσκολία έκφρασης συναισθημάτων, ένα είδος συναισθηματικής δυσκαμψίας. Το άλλο δύσκολο της υπόθεσης είναι πως μας ζητείται να ωριμάσουμε και να ανταπεξέλθουμε σε όποια κατάσταση και να είναι αυτή. Όπου υπάρχει ευαίσθητο σημείο, αυτό θα αποτελέσει δυσκολία και πρόβλημα, ενδεχομένως να φέρει απομόνωση ή χωρισμό από ένα αγαπημένο πρόσωπο ή μία κατάσταση.

 

Στην πραγματικότητα, όπου εμπλέκεται ο Κρόνος με τεταμένη όψη- τετράγωνο, αντίθεση ή σύνοδο-, φορτωνόμαστε με ευθύνες και βάρη, σε σημείο που να επιβαρύνεται η όποια τρυφερή και ευαίσθητη σχέση έχουμε δημιουργήσει.

Συναισθηματική καταπίεση

Την περίοδο που θα διαρκεί η όψη, έως τα μέσα του μηνός περίπου, θα έχουμε το συναίσθημα της αποκοπής από αυτά που αγαπάμε και μας δίνουν ευχαρίστηση και χαρά, ενώ θα παραπονεθούμε πως δε παίρνουμε αρκετή αγάπη και φροντίδα από τους δικούς μας ανθρώπους. Σίγουρα θα υπάρξει μια συναισθηματική καταπίεση, ίσως επειδή θέλουμε να δείξουμε τη προτίμηση μας ή τον έρωτα μας για ένα άτομο, αλλά λόγω καταστάσεων δε μας επιτρέπεται να το κάνουμε. Ίσως ένας ανασταλτικός παράγοντας να είναι και ο φόβος της απόρριψης.

 

Μια ευκαιρία που θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε είναι να αναλογιστούμε τη βάση και τη ποιότητα της σχέσης μας ή μια σημαντικής για εμάς συνεργασίας. Επίσης, επαγγελματικά ρίσκα καλό είναι να αποφεύγονται μέχρι το τέλος του Αυγούστου, αφού το τετράγωνο με τον Κρόνο δυσχεραίνει τη ροή του χρήματος και γενικότερα την οικονομική εύνοια.

 

Ενδέχεται να αμφισβητηθεί η αξιοπιστία μας σε ένα θέμα, ένα επαγγελματικό ζήτημα ή μια σχέση. Επίσης, η θετική επίδραση της όψης είναι πως πλέον, έστω και για ένα διάστημα, θα αξιολογούμε και θα αναλύουμε πριν κάνουμε το επόμενο βήμα. Ειδικά σε θέματα ερωτικά, η σύνεση και η λογική, παίρνουν τη θέση από τον παρορμητισμό και την επιπολαιότητα. Όσον αφορά την επιλογή του συντρόφου, αυτή θα είναι αυστηρή, χρονοβόρα και με πολλές απαιτήσεις.

 

Παράλληλα, οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις μας θα πληθαίνουν, με αποτέλεσμα να πρέπει να καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια να ανταπεξέλθουμε σε μία κουραστική καθημερινότητα, που όμως κάποια στιγμή θα μας ανταμείψει για τους κόπους μας. Έτσι, ας μην αμελήσουμε εκκρεμότητες, ανοιχτές υποθέσεις και λογαριασμούς. Όπως επίσης, θα πρέπει να δεχτούμε τους περιορισμούς που θέτει η όψη, ερωτικούς, οικονομικούς, κοινωνικούς. Τη στιγμή αυτή, το δύσκολο είναι να αναγνωρίσουμε τι προοπτικές έχουμε πραγματικά και να τις αξιοποιήσουμε. Εάν βρισκόμαστε σε ένα λάθος επάγγελμα που νιώθουμε να μας ξεζουμίζει, ή σε επαγγελματικό αδιέξοδο, κάτω από την επίδραση της όψης αυτής θα αναζητήσουμε άμεσες και επείγουσες λύσεις και αλλαγές, έστω και κατόπιν εμποδίων.

 

Έτσι και αλλιώς, μετά την ισχύ της όψης θα υπάρξει αλλαγή και ξεκαθάρισμα τοπίου όσον αφορά τα άτομα που είναι δίπλα μας, αλλά και τα κριτήρια μας προσωπικά και επαγγελματικά, επιτρέποντας μόνο σε ουσιαστικές σχέσεις και σοβαρές καταστάσεις να παραμείνουν στη ζωή μας.

Για αναλυτικές προβλέψεις, όσον αφορά τα αισθηματικά και επαγγελματικά, διαβάστε τα ζώδια σήμερα. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας. Επιλέξτε το ζώδιο σας:

 

Κριός σήμερα

Ταύρος σήμερα

Δίδυμοι σήμερα

Καρκίνος σήμερα

Λέων σήμερα

Παρθένος σήμερα

Ζυγός σήμερα

Σκορπιός σήμερα

Τοξότης σήμερα

Αιγόκερως σήμερα

Υδροχόος σήμερα

Ιχθείς σήμερα

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 05-08-2015 14:28:00