blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη, με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με Κρόνο και σύνοδο με Δία: Περίοδος προετοιμασίας, πριν τις τελικές αποφάσεις!

Τα άστρα την Τετάρτη, με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με Κρόνο και σύνοδο με Δία: Περίοδος προετοιμασίας, πριν τις τελικές αποφάσεις!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Τα άστρα την Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2015, με τις όψεις της Αφροδίτης

Οι ημέρες αυτές αποτελούν συνέχεια των όσων βίωσες την περίοδο του Ιουλίου, που η Αφροδίτη συναντούσε για πρώτη φορά τον Δία αυτό το καλοκαίρι στις αρχές του μηνός, αλλά και στα μέσα του μήνα, όταν συνάντησε τον ανάδρομο Κρόνο. Η σημερινή ημέρα έχει δύο διαδοχικές συναντήσεις της Αφροδίτης με τους δασκάλους του ζωδιακού, τον Δία και τον Κρόνο, για μια ακόμα φορά! Το παρελθόν επιστρέφει, τα διλήμματα επανέρχονται και οι επιλογές δυσκολεύουν εξαιρετικά!

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Κρόνο

Αρχικά, η Αφροδίτη συναντά τον Κρόνο (ορθόδρομο πλέον) σε όψη τετραγώνου, που της κουνά για μια ακόμα φορά το δάχτυλο αυστηρά, δοκιμάζοντας τα όρια και τις αντοχές της!
 
- Σου έδωσα τον χρόνο που μου ζήτησες, θα της πει… Ελπίζω πως όλο αυτό το διάστημα σκέφτηκες δούλεψες, μεθόδευες, οργάνωσες και τελικά είσαι έτοιμη να δώσεις μια απάντηση! Και μάλιστα τη σωστή… Ο Κρόνος υψώνει τον τόνο της φωνής του, έτσι για να δώσει και μια μεγαλύτερη έμφαση σε αυτά που λέει…
 
- Δεν είμαι σίγουρη, τολμά να ψελλίσει μέσα από τα δόντια της η Αφροδίτη… Έχω σκεφτεί κάτι, μα…
 
Η Αφροδίτη, ωστόσο δεν νοιώθει καθόλου, μα καθόλου έτοιμη… Είναι αναδρομή και βρίσκεται σε μια κατάσταση σύγχυσης… Κι εκείνο που με τίποτα δεν θα ήθελε τώρα, είναι μια σύγκρουση με αυτόν τον δύσκολο και απαιτητικό πλανήτη, τον Κρόνο!

Αφροδίτη σε σύνοδο με Κρόνο

Η Αφροδίτη θα κάνει ό,τι μπορεί για να ξεφύγει από τα δεσμά του Κρόνου, για να τρέξει στην αγκαλιά του Δία, του πλανήτη που νιώθει πως την αγαπάει, την κατανοεί και την συμπονά! Όχι, δεν είναι η ώρα για αποφάσεις, θα τολμήσει να πει η μικρή Αφροδίτη στον γίγαντα Κρόνο και θα τρέξει να του ξεφύγει… Ο Δίας είναι πάντα το λιμάνι της, η παρηγοριά της, και η επόμενη στάση της είναι στην δική του περιοχή!
 
- Θα σε ξαναδώ τον Οκτώβριο και τότε θα σου πω τι έχω αποφασίσει… φωνάζει και αφήνει πίσω της τον Κρόνο, για να χαθεί στην αγκαλιά του αγαπημένου της Δία!
 
Σαφώς λοιπόν είναι μια κομβική στιγμή, μια στιγμή κατά την οποία και πάλι θα ‘ρθείς αντιμέτωπος με οτιδήποτε σε έχει προβληματίσει, σε έχει πιέσει, σε έχει κάνει να χάνεις τον ύπνο σου… Ωστόσο, δεν είναι ώρα αποφάσεων, είναι μια στιγμή επανεξέτασης που πρέπει να λάβεις παρά πολύ σοβαρά υπόψιν σου, μια και τα γεγονότα που συμβαίνουν τώρα, ούτε απλά είναι, ούτε τυχαία συμβαίνουν! Είναι ακριβώς αυτά που πρέπει να αφουγκραστείς, προκειμένου παρακάτω να μπορέσεις να αποφασίσεις!
 
Τα οικονομικά θέματα για μια ακόμα φορά σου χτυπούν την πόρτα, προβληματίζοντας με τις εξελίξεις τους και πιέζοντας να πάρεις πιο δραστικά μέτρα και πιο ουσιαστικές αποφάσεις για αυτά!
 
Ωστόσο, περισσότερο σε απασχολούν οι σχέσεις σου! Ιδιαίτερα αυτές που εδώ και καιρό έχουν πάψει να σου δίνουν χαρά, ευχαρίστηση και συναίσθημα, τώρα περνούν από πολύ υψηλή ανάλυση, για να μπορέσεις να αποφασίσεις με αντικειμενικότητα για το μέλλον τους! Όμως, δεν αποκλείεται να επανέλθουν στο προσκήνιο και σχέσεις του παρελθόντος, για να διεκδικήσουν μια θέση και στο μέλλον σου… Αυτό θα σου προκαλέσει διλήμματα, ιδιαίτερα αν είσαι από αυτούς που έχουν μια μόνιμη σχέση ή γάμο. Το τρίτο πρόσωπο εμφανίζεται ως ευκαιρία για μια αλλαγή που επιθυμείς βαθιά μέσα σου, αλλά δεν έχεις τολμήσει ποτέ!
 
Όχι, δεν είναι μια εύκολη περίοδος, είναι όμως μια ουσιαστική εποχή που θα σε βοηθήσει να πάρεις τις σωστές αποφάσεις! Το κοσμικό ρόλοι δεν έχει ακόμα χτυπήσει την ώρα μηδέν, σου δίνει χρόνο, σε αφήνει να προετοιμαστείς και σε βοηθά με τα γεγονότα που διαμορφώνει… Οι τελικές επιλογές είναι μόνο δικό σου θέμα!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τις όψεις της Αφροδίτης

Αν ανήκετε στα σταθερά ζώδια (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι), που ο Ήλιος τους βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες, αλλά και αν έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, το διάστημα που διανύουμε είναι εξαιρετικά σημαντικό για την προετοιμασία σας, πριν τη λήψη των τελικών σας αποφάσεων. Γιατί θα έρθει αυτή η στιγμή κι εσείς πρέπει να είστε σε θέση να πάρετε θέση!
 
Βεβαίως, ιδιαίτερα επηρεάζονται Ταύροι και Ζυγοί, αφού η Αφροδίτη είναι κυβερνήτης σας!
 

Να έχετε μια υπέροχη μέρα!

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 04-08-2015 20:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι