blank
 
blank

Τα άστρα την Πέμπτη 24 Αυγούστου με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με Ουρανό.

 
Τα άστρα την Πέμπτη 24 Αυγούστου με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με Ουρανό.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Λίγο πριν η Αφροδίτη εγκαταλείψει το ζώδιο του Καρκίνου, συναντιέται σε τετράγωνο με τον ανατρεπτικό Ουρανό, για να ζωντανέψει για μια ακόμα φορά το παιχνίδι, κάνοντας άνω κάτω το σκηνικό της καθημερινότητας...

Sponsored Links

Αφροδίτη τετράγωνο με Ουρανό

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο θέλει τη βολή της, τους δικούς της ανθρώπους, τη ζεστασιά της για να λειτουργήσει καλά και ο Ουρανός έρχεται να την ξεβολέψει και να τη βάλει στην διαδικασία να αναζητήσει πιο δυνατές συγκινήσεις.

Υπάρχει αυτές τις ημέρες μια έντονη τάση για ελευθερία και ανεξαρτησία και κυρίως έλλειψης συμβιβασμού, κάτι που μπορεί να επηρεάσει άμεσα τον τομέα των σχέσεων, που κάτω  από αυτήν την επιρροή και διάθεση, δεν θα λέγαμε ότι βρίσκονται στα καλύτερα τους!

Και είναι πολύ πιθανό το σκηνικό της αντίδρασης σε κάθε διάθεση επιβολής, ώστε εύκολα να προκύψουν ακόμα και ρήξεις, αν τραβήξεις το σκοινί περισσότερο  από όσο αντέχει!

Ειναι όμως μια καλή ευκαιρία, (αν το δείς αλλιώς το πράγμα) να επιλέξεις να ζήσεις μοναδικές εμπειρίες με τον συντροφό σου, κάνοντας πράγματα έξω από τα συνηθισμένα, που ανανεώνουν τη διάθεση σας και τη σχέση σας.

Όλα είναι θέμα οπτικής και φυσικά και διαχείρισης, γι΄αυτό... να έχεις το νου σου!

Θέματα καρδιάς

Απο την άλλη, οι δύο αυτοί πλανήτες παραπέμπουν και σε απροσδόκητες εκπλήξεις, που σκάνε  από το πουθενά και εμπλουτίζουν την ζωή σου, και κυρίως την καρδιά σου!

Και αυτό μπορεί να αφορά και την επιστροφή των... πρώην σου, των προσώπων, δηλαδή εκείνων που μαζί τους τα πράγματα έχουν ακόμα λόγους να συνεχιστούν!

Ξαφνικές συναντήσεις που οργανώνονται επιμελώς από τους “μεγάλους” σεναριογράφους του σύμπαντος είναι κάποιες από τις εκπλήξεις με τις οποίες θα έρθεις αντιμέτωπος και μάλιστα μπορούν να σε... απογειώσουν!

“Παίζουν” κι’ αυτοί οι... έρωτες με την πρώτη ματιά, που το σίγουρο είναι πως θα σου δώσουν λόγους και αφορμές, για να εκτοξεύσεις την αδρεναλίνη σου στα ύψη!

Ποια ζώδια ευνοεί η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό

Αφέσου λοιπόν και παρατήρησε  από θα έρθει η ευκαιρία σου! Κυρίως, αν ανήκεις στους: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, οι ημέρες αυτές μπορεί να σου δώσουν την ευκαιρία είτε να επανεξετάσεις κάποιες σχέσεις με νέα δεδομένα, είτε να προκαλέσεις αρκετή αναταραχή σε μια ήδη υπάρχουσα αν δεν προσέξεις! Βεβαίως, το σενάριο των νέων γνωριμιών φαίνεται να είναι πολύ πιο ενεργό αυτές τις ημέρες, όποτε δεν έχεις παρά να το εκμεταλλευτείς κατάλληλα, να βγεις, να κυκλοφορήσεις, να φλερτάρεις, και να ζήσεις συγκινήσεις που θα σε ανανεώσουν!

Η Αφροδίτη στον Λέοντα

Από το Σάββατο 26 Αυγούστου και μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου 2017, η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Λέοντα, για να ζεστάνει για μια ακόμα φορά με την γενναιοδωρία της τις σχέσεις και τις καρδιές μας.

Η Αφροδίτη στο βασιλικό ζώδιο του Λέοντα, αγαπά να δίνει, να παρέχει, να μοιράζεται και αυτός είναι ένας σημαντικός λόγος που το διάστημα που ακολουθεί προσφέρει έδαφος για να ενισχύσει πολύ τις σχέσεις κάθε μορφής.

Βέβαια, επειδή πολλές φορές θα το κάνει με μια καταπιεστική διάθεση, εννοείται πως πρέπει αυτό που σου δίνει και να σου αρέσει!

Όμως αυτό δεν αναιρεί σε τίποτα το μεγαλείο που κρύβει μέσα της και είναι πάντα διαθέσιμη να σου δώσει την εύνοια της, όντας πάντα εκεί όταν την χρειάζεσαι.

Οι σχέσεις λοιπόν το διάστημα που ακολουθεί, περνούν σε μια φάση πιο ανοιχτή, που επιτρέπει καλύτερες συναλλαγές και ενίσχυση της κοινωνικής ζωής, ενώ απολαμβάνουν και μια μεγαλύτερη σταθερότητα, εξισορροπώντας την ψυχολογία σου!

Η Αφροδίτη τον Σεπτέμβριο

Δες παρακάτω το αστρολογικό ημερολόγιο της Αφροδίτης στον Λέοντα, τις όψεις που σχηματίζει με τους άλλους πλανήτες τον Σεπτέμβριο και διάβασε τι σε περιμένει!

Στις 13 Σεπτεμβρίου 2017, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο, προσφέρει συναισθηματική σταθερότητα και δυνατότητα εξισορρόπησης μεταξύ των επαγγελματικών σχέσεων ή συνεργασιών, αλλά και των σχέσεων που αφορούν την προσωπική μας ζωή.

Στις 15 Σεπτεμβρίου, το εξάγωνο της με τον Δία, ανοίγει ευκαιρίες που πραγματικά μπορούν να δώσουν καινούργιες εμπνεύσεις, αλλά και νέες δυνατότητες εξέλιξης, καθώς και μια σημαντική ανανέωση στην ερωτική ζωή.

Στις 18 Σεπτεμβρίου το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό (ενεργοποιεί και την μοίρα της Ηλιακής έκλειψης του Αυγούστου) και δημιουργεί εκπλήξεις που μπορεί να σε φέρουν πιο κοντά στο όνειρό σου ή την επιθυμία σου.

Ποια ζώδια ευνοεί η Αφροδίτη στον Λέοντα

Από τη νέα θέση της Αφροδίτης στον Λέοντα ευνοούνται πολύ οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, που θα έχουν την δυνατότητα να θέσουν σε νέα βάση τα σχέδια τους και τους στόχους τους όσον αφορά τα οικονομικά θέματα. Κυρίως όμως είναι η ερωτική τους ζωή αυτή που ανανεώνεται σημαντικά προσφέροντας τους ένα σημαντικό πεδίο δράσης και νέων ευκαιριών ή ανανέωση της ήδη υπάρχουσας σχέσης τους.

Συμβουλή ημέρας: Αφήνομαι στις εξελίξεις, παραμερίζοντας στην άκρη τις προσδοκίες που δεν με αφήνουν να χαρώ, γιατί περιμένω κάτι ευχάριστο να μου συμβεί!

Είμαι η Ολυμπία Χριστοδουλή και μπορώ να σου κάνω την πιο αξιόπιστη και αλάνθαστη πρόβλεψη που σου έχουν κάνει ποτέ!

Μπορείς να με καλέσεις αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 23-08-2017 19:00:00