blank
 
blank

Τα άστρα 23 ως 25 Δεκεμβρίου, με τις αστρολογικές όψεις της Αφροδίτης.

 
Τα άστρα 23 ως 25 Δεκεμβρίου, με τις αστρολογικές όψεις της Αφροδίτης.
Βαθμολόγησε
Score: 3.3  Ψήφοι: 3
 

Άφησε την καρδιά σου να ξεδιπλώσει όλες εκείνες τις υπέροχες ποιότητες που έχεις μέσα σου… Μοιράσου τες, αντάλλαξέ τες με τους αγαπημένους σου και πίστεψε πως μπορεί στις άγιες αυτές ημέρες να συμβεί ακόμα κι ένα θαύμα! Η Αφροδίτη αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο τις ημέρες αυτές με τρεις ευνοϊκές όψεις. Ο πλανήτης της αγάπης εναρμονίζεται πλήρως με το κλίμα των ημερών, συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός εντυπωσιακού κλίματος!

Sponsored Links

Οι αστρολογικές όψεις της Αφροδίτης 23 ως 25 Δεκεμβρίου 2016

Για αρχή, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία δημιουργεί ένα κλίμα ευχαρίστησης και αισιοδοξίας. Το χαμόγελο χαρίζεται απλόχερα, κάνοντας τα πάντα γύρω μας να μοιάζουν πιο όμορφα… Ο καταναλωτισμός τις ημέρες αυτές χτυπάει κόκκινο, μια και είναι κι αυτός μια μορφή εκτόνωσης, που μάλιστα τις ημέρες αυτές επιβάλλεται κιόλας! Η κοινωνική ζωή απογειώνεται και οι ανταλλαγές ευχών και συναισθημάτων βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, μια και όλα γύρω μας μοιάζουν σαν ένα τοπίο πασπαλισμένο με… χρυσόσκονη!

Οι ημέρες προσφέρονται κυριολεκτικά για ξεφάντωμα και σίγουρα δε θα χάσεις την ευκαιρία να το απολαύσεις! Πραγματικά, τις ημέρες αυτές μπορείς να αποδράσεις, χωρίς να χρειάζεται απαραίτητα να ταξιδέψεις, αν και δεν αποκλείεται να προκύψουν κάποια ταξίδια που κάνουν ακόμα πιο ενδιαφέρον το κλίμα…

Το ενδιαφέρον όμως, φαίνεται να στρέφεται κυρίως στην ερωτική ζωή, μια και αυτά τα Χριστούγεννα ο έρωτας ίσως χτυπήσει και τη δική σου πόρτα… Ναι, οι γιορτές αυτές έχουν έναν άκρως ερωτικό χαρακτήρα και συνηγορούν σε εκείνες τις πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες, που σκοπό έχουν να μας δώσεις γενναίες δόσεις ευχαρίστησης και συναισθήματος!

Η Αφροδίτη όμως δεν σταματά εδώ! Δύο ακόμα όψεις που σχηματίζει, συνηγορούν σε ακόμα πιο ενδιαφέρουσες εξελίξεις. Και μιλάμε για τα εξάγωνα που σχηματίζει την Κυριακή, ανήμερα τα Χριστούγεννα, τόσο με τον Ουρανό όσο και με τον Κρόνο!

Οι ημέρες αυτές έχουν έκτακτη τύχη και οι αποδέκτες της μπορούν να την εισπράξουν ποικιλοτρόπως… Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που σχετίζεται με τον έρωτα, που πραγματικά μπορεί να εμφανιστεί από εκεί που δεν το περιμένεις, όμως τα σενάρια των ημερών αφορούν και το χρήμα, που κι αυτό για κάποιους μπορεί να εμφανιστεί αναπάντεχα και ξαφνικά, σαν ένας… χριστουγεννιάτικος μπουναμάς! Όμως δεν αποκλείεται και τα επαγγελματικά θέματα που εξελίσσονται τις ημέρες αυτές, να έχουν πολύ θετικές και ευοίωνες εξελίξεις, από αυτές που επισφραγίζουν την καλή και συστηματική προσπάθεια, η οποία προηγήθηκε.

Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να βγεις κερδισμένος, είτε εισπράττοντας άμεσα τα οφέλη της τύχης με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, είτε απολαμβάνοντας αυτό το υπέροχο κλίμα που έχει δημιουργηθεί, είτε εισπράττοντας τα γενναιόδωρα οφέλη του πλανήτη της καλοτυχίας! Ζήστε έντονα και συναρπαστικά, απολαύστε, χαρείτε και κυρίως ανταλλάξτε αγάπη, μια και χωρίς αυτήν όλοι οι θησαυροί της γης δεν μπορούν να γεμίσουν τη ζωή μας! Αυτή είναι ό,τι πολυτιμότερο έχουμε!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τις αστρολογικές όψεις της Αφροδίτης

Την μεγάλη εύνοια των ημερών εισπράττουν οι Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι, που έχετε τον Ήλιο σας κοντά στην 20η μοίρα των ζωδίων, ή όσοι έχετε προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά! Για εσάς, αυτά τα Χριστούγεννα μπορεί να είναι πολύ ξεχωριστά. Εκμεταλλευτείτε τα!

ΥΓ. Να πούμε πως η Αφροδίτη, πέρα από τις όψεις που σχηματίζει, ενεργοποιεί τόσο το τρίγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό, όσο και το εξάγωνο του Κρόνου με τον Δία που θα κορυφωθεί στις 28 του μηνός, αλλά και την αντίθεση του Δια με τον Ουρανό! Πολύ πιθανόν να έρθουμε αντιμέτωποι με κάτι πολύ καλό σε κοσμικό επίπεδο, ενώ και για κάποια από τα ζώδια που προαναφέραμε θα υπάρξουν πολύ σημαντικές εξελίξεις, με απρόσμενες ευκαιρίες που τους δίνουν ένα πολύ ξεχωριστό δώρο τις ημέρες αυτές!

Ευχές για τα πιο συναρπαστικά, χαρούμενα και φωτεινά Χριστούγεννα που έχετε ζήσει!

Είμαι η Ολυμπία Χριστοδουλή κάλεσέ με για την προσωπική σου πρόβλεψη! Θα σου βρω τις λύσεις που ψάχνεις για το ερωτικό θέμα που σε απασχολεί!
Κάλεσέ με στο 14788 μόνο με 1.11/1' από κινητά ή με sms στείλε Α20 στο 54529. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 22-12-2016 19:00:00