blank
 
blank

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Ποσειδώνα: Ρομαντική νοσταλγία!

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Ποσειδώνα: Ρομαντική νοσταλγία!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 6
 

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Ποσειδώνα

Στις 11 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη από τον Σκορπιό, θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, δίνοντας νέο νόημα στον έρωτα, τις σχέσεις, στο πώς αντιλαμβανόμαστε το ωραίο, σε τι δίνουμε αξία, με ποιον τρόπο περνάμε καλά, πως ερωτευόμαστε.
 
Καλά τοποθετημένος ο Ποσειδώνας στο ζώδιο της παντοδυναμίας του, τους Ιχθείς, συμμετέχει σε ευχάριστα παιχνίδια και συναισθήματα, δημιουργώντας διάθεση για ρομαντισμό και ανιδιοτελή αγάπη. Επιστροφή στο ρομαντικό, το καλαίσθητο, το γαλήνιο. Διάθεση νοσταλγική για πράγματα που έχουν περάσει, για το παρελθόν, αλλά και επιθυμία να τα βιώσουμε ξανά. Είναι αρκετά δύσκολο να μετρηθούν στην πράξη τα δώρα του Ποσειδώνα, αφού οι ιδιότητές του συνδέονται με οτιδήποτε μη ρεαλιστικό, φανταστικό και απογειωτικό, μακριά από ρουτίνα και πεζότητα, ενώ συχνά στο μυαλό μας διαδραματίζονται ευφάνταστα σενάρια.
 
Η Αφροδίτη, για όσο διάστημα θα λειτουργεί εκτυφλωτικά, παραπλανημένη από το φως του Ποσειδώνα, δεν μπορεί να δράσει εγωιστικά. Μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου η αγάπη θα είναι αλτρουιστική, ειλικρινής και γνήσια. Στον Σκορπιό, αυξάνεται η ευαισθησία μας, γινόμαστε ευάλωτοι και εύθραυστοι, ενώ διαταράσσεται εύκολα η γαλήνη μας.
 
Όταν ο Ποσειδώνας ρίχνει τη μυστηριώδη του λάμψη στην Αφροδίτη, βιώνουμε μια σειρά αισθημάτων και καταστάσεων. Αποκτάμε έμπνευση, όραμα, ελπίδα, εσωτερική ομορφιά, αισιοδοξία. Οι αισθήσεις μας πιάνουν υψηλές συχνότητες, με συνέπεια να αποκτάμε ενσυναίσθηση, ευαισθησία, και να είμαστε ανοιχτοί για νέους, πέραν του κατεστημένου, έρωτες! Ο έρωτας πρώτα ζωγραφίζεται στο μυαλό, μένοντας σε επίπεδο πνευματικό πρωτίστως και κατόπιν προχωρά στο πρακτικό και το σωματικό. Η έλξη έρχεται μετά από την ψυχική σύνδεση.
 
Ο Ποσειδώνας σχετίζεται με την εξιδανίκευση, τον υπερβολικό ρομαντισμό και συχνά τη λανθασμένη αξιολόγηση των πραγμάτων. Στους Ιχθείς έχει τη δυνατότητα να εκφράσει όλη του τη δυναμική. Ανάλογα με τον πλανήτη που επηρεάζει και επηρεάζεται, αλλά και την μεταξύ τους όψη, δείχνει και την ανάλογη πλευρά του. Μέσα από αυτήν την ευνοϊκή όψη τριγώνου, βοηθά τους ερωτευμένους να βιώσουν έναν ιδανικό έρωτα, αυτόν που έχουν ανάγκη ώστε να απομονωθούν από τη βοή της ζωής και της καθημερινότητας. Να απομακρυνθούν από τη φθορά της ρουτίνας και την αμφισβήτηση αξιών. Ίσως ακόμα υπάρχει η ανάγκη να γίνουμε ένα με τον άλλον, να… λιώσουμε σε αγκαλιές και κινηματογραφικούς όρκους αγάπης, με το δικό μας κώδικα επικοινωνίας, που ο υπόλοιπος κόσμος δε καταλαβαίνει.
 
Τα περιβόητα… ροζ γυαλιά του Ποσειδώνα, η ιδιότητα του δηλαδή να μας κάνει να βλέπουμε τα πράγματα εντελώς απομακρυσμένα από τη πραγματικότητα, χάνει εδώ την επικινδυνότητά του. Αντιθέτως, απολαμβάνουμε την περιπλάνηση στους δρόμους του παραμυθιού για λίγο, χωρίς να παραστρατήσουμε.
 
Για τις σχέσεις που είναι σταθερές και δοκιμασμένες στο χρόνο, το δέσιμο θα γίνει πιο ισχυρό και θα αποκτήσει έναν ρομαντισμό, που θα κάνει τον ξεθωριασμένο έρωτα να λάμψει ξανά. Γιατί ο Ποσειδώνας, όταν εκπέμπει μέσα από τα μάτια της Αφροδίτης, δημιουργεί το μεγαλείο της αγάπης!
Από την Ματίνα Πάτζαλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 10-12-2015 15:42:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι