blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη, με την Αφροδίτη στον Υδροχόο.

 
Τα άστρα την Τετάρτη, με την Αφροδίτη στον Υδροχόο.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Υδροχόε, έχεις επισκέψεις… Και συγκεκριμένα την Αφροδίτη, η οποία σήμερα έρχεται στο ζώδιό σου, για να μείνει μέχρι τις 3 Ιανουαρίου 2017.

Sponsored Links

Τα άστρα την Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016, με την Αφροδίτη στον Υδροχόο

Μέχρι τώρα ξέρουμε την Αφροδίτη σαν έναν πλανήτη ιδιαίτερα ζεστό, άκρως προσωπικό, ο οποίος νοιάζεται και επιδιώκει την ισορροπία και την αρμονία γύρω του. Περνώντας όμως στο ζώδιο του Υδροχόου ο πλανήτης αποκτά ένα πιο θεωρητικό και απρόσωπο χαρακτήρα από αυτόν που συνήθως εκφράζει.

Γενέθλια Αφροδίτη στον Υδροχόο

Παρατηρείστε τους ανθρώπους που έχουν στον γενέθλιο χάρτη τους την Αφροδίτη στο ζώδιο του Υδροχόου: είναι άτομα ιδιαιτέρως έξυπνα και ευφυή, άκρως επικοινωνιακά και με πολύ ιδιαίτερες ευαισθησίες, οι οποίες τους κάνουν να νοιάζονται για κάθε πρόβλημα ή δυστυχία υπάρχει γύρω τους. Έχουν πολύ έντονη μέσα τους την ανθρωπιστική διάθεση για προσφορά και στέκονται ιδιαίτερα κοντά στους αναξιοπαθούντες, στους κοινωνικά αδικημένους, με σημαντική στήριξη και προσφορά σε πολλές περιπτώσεις.

Όμως, σε προσωπικό επίπεδο στερούνται αυτή την αμεσότητα με τα πρόσωπα που αγαπούν και σε πολλές περιπτώσεις τους νιώθεις ιδιαίτερα απόμακρους. Φυσικά και θα είναι κοντά σου όταν τους χρειαστείς, όμως είναι κυρίως εκεί που εκδηλώνουν τη διάθεσή τους απέναντι σου.

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο έχει ένα δικό της τρόπο να αγαπά, γι’ αυτό και σε πολλές περιπτώσεις η είναι ιδιαίτερα παρεξηγημένη κι αδικημένη. Απλά, δε λειτουργεί με το συμβατικό τρόπο. Θα είναι όμως πάντα κοντά σου σε κάθε περίπτωση που νιώθει πως την χρειάζεσαι και μάλιστα επί της ουσίας, γιατί θα το νοιώθει και θα το εννοεί!

Η διέλευση της Αφροδίτης στον Υδροχόο

Έτσι λοιπόν, το διάστημα που θα ακολουθήσει, θα δημιουργήσει μια μεγαλύτερη ανεξαρτησία ανάμεσα στις σχέσεις, οι οποίες λίγο ως πολύ δε λειτουργούν με τον γνωστό τρόπο, που θέλει κοντά τον έναν στον άλλον.

Είναι πολύ σημαντικό τώρα να επιτρέπουμε στον άλλο, αλλά και να παίρνουμε τον προσωπικό μας χώρο και χρόνο, για να ικανοποιούμε τις ανάγκες μας, που αφορούν τον εαυτό μας και τα ενδιαφέροντά μας, αλλά να δίνουμε χώρο και στο άλλο πρόσωπο για να λειτουργήσει αντίστοιχα. Υπάρχει έντονη η ανάγκη της ανεξαρτησίας και αυτή πρέπει να επιδιώξουμε, αλλά και να παραχωρήσουμε στους γύρω μας.

Είναι μια περίοδος κατά την οποία πολύ πιθανόν να νιώσουμε την ανάγκη να βρεθούμε κοντά σε πρόσωπα τα οποία χρήζουν βοηθείας και να υποστηρίξουμε περισσότερο φίλους, αγαπημένους, αλλά και πρόσωπα στον ευρύτερο κύκλο, που χρειάζονται με κάποιο τρόπο υποστήριξη, συμπαράσταση, βοήθεια ή φροντίδα.

Η αλληλεγγύη και ο αλτρουισμός είναι ποιότητες οι οποίες θα εκφραστούν πολύ πιο έντονα το διάστημα αυτό και σαφώς μπορεί να ενισχύσουν σημαντικά σχέσεις και συνεργασίες.

Οι αστρολογικές όψεις της Αφροδίτης στον Υδροχόο

Το πρώτο πλανητικό ραντεβού της Αφροδίτης κορυφώνεται στις 25 Δεκεμβρίου και είναι το τρίγωνο με τον Δία, μια όψη που θα λειτουργήσει άκρως ευεργετικά στις ημέρες των Χριστουγέννων, υποστηρίζοντας το κλίμα των ημερών και φέρνοντας μεγάλες δόσεις αγάπης στις σχέσεις, αλλά κι ένα κλίμα αισιοδοξίας και ευκαιριών, που πραγματικά μας ανανεώνει!

Αλλά και το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό την ίδια ημέρα, μας προετοιμάζει για πολύ ενδιαφέρουσες εμπειρίες και αλλαγές, που έρχονται ξαφνικά και αναπάντεχα και που πραγματικά μπορούν να μεταμορφώσουν τα Χριστούγεννα αυτά! Και φυσικά, δίνει ένα εξαιρετικό χρώμα στις ημέρες που θα διανύσουμε, ενισχύοντας ιδιαίτερα τις ερωτικές συναντήσεις και τις απρόσμενες γνωριμίες.

Την ίδια ημέρα η Αφροδίτη πραγματοποιεί και ένα εξάγωνο με τον Κρόνο, ενισχύοντας τη σταθερότητα στο λόγο, στις αποφάσεις ή στις όποιες εξελίξεις διαδραματίζονται τις ημέρες αυτές.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Αφροδίτη στον Υδροχόο

Από την νέα θέση της Αφροδίτης ευνοούν ιδιαίτερα οι εκπρόσωποι της αέρινης τριπλοτητας, Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι που πραγματικά ανανεώνουν και τη διάθεσή τους και τα δεδομένα τους, αλλά μπορεί να βρεθούν αντιμέτωποι με σημαντικές ευκαιρίες και εξελίξεις που καλούνται να εκμεταλλευτούν, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική τους ζωή.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 06-12-2016 19:00:00