blank
 
blank

Τα άστρα την εβδομάδα 29 Δεκεμβρίου ως 4 Ιανουαρίου 2015: Την εβδομάδα αυτή, ας κάνουμε τον εσωτερικό απολογισμό μας!

Τα άστρα την εβδομάδα 29 Δεκεμβρίου ως 4 Ιανουαρίου 2015: Την εβδομάδα αυτή, ας κάνουμε τον εσωτερικό απολογισμό μας!
Βαθμολόγησε
Score: 3  Ψήφοι: 2
 

Τα άστρα την εβδομάδα 29 Δεκεμβρίου ως 4 Ιανουαρίου 2015

Άρης σε αντίθεση με Δία και Ήλιος σε τετράγωνο με Ουρανό και προβλέψεις από τη Στεφανία Ζωγράφου

Τελευταία εβδομάδα του χρόνου και οι ημέρες αυτές κυλούν σε έναν σχετικά ήρεμο κλίμα. Μας δίνουν τη δυνατότητα να κάνουμε ένα διάλειμμα, αλλά και τον απολογισμό μιας ομολογουμένως δύσκολης χρονιάς σε γενικές γραμμές, κατεβάζοντας την αυλαία στο 2014 και ανοίγοντας την πόρτα του καινούργιου χρόνου, που μας υποδέχεται με ένα όχι και τόσο ήρεμο πλανητικό σκηνικό!

Άρης σε αντίθεση με Δία και Ήλιος σε τετράγωνο με Ουρανό

Ο Άρης σε αντίθεση με τον Δία, είναι και η πρώτη όψη της εβδομάδας, αλλά και η πρώτη όψη του χρόνου. Εδώ το ''Εγώ'' έχει τον πρώτο λόγο, καθιστώντας δύσκολη την επικοινωνία και οδηγώντας σε κινήσεις με έντονο το στοιχείο της υπερβολής!
 
Αλλά και την ημέρα του Σαββάτου, το τετράγωνο του Ηλίου με τον Ουρανό δημιουργεί έντονη νευρικότητα, απρόβλεπτες αντιδράσεις και ξαφνικές ανατροπές, για τις οποίες πολύ πιθανά δεν είμαστε προετοιμασμένοι!

Αφροδίτη στον Υδροχόο

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου την ημέρα του Σαββάτου, συντελεί σε μια μεγαλύτερη κοινωνικότητα και στην ανάπτυξη φιλικών σχέσεων και δεσμών, δίνοντας και στις ερωτικές σχέσεις μια τέτοια διάσταση.

Ήλιος σε σύνοδο με Πλούτωνα και Αφροδίτη σε εξάγωνο με Κρόνο

Η σύνοδος του Ηλίου με τον Πλούτωνα την ημέρα της Κυριακής, δημιουργεί μια πιο δύσκολη ψυχολογία και προκαλεί συναισθήματα, που οδηγούν σε ακραίες συμπεριφορές και αντιδράσεις, δυσχεραίνοντας το κλίμα του ήδη φορτισμένου τριημέρου!
 
Ενώ το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο που κορυφώνεται και αυτό την ημέρα της Κυριακής, συντελεί σε μια καλύτερη μεθοδικότητα και οργάνωση, που αφενός αφορά τα οικονομικά μας ζητήματα, αφετέρου δημιουργεί το κατάλληλο έδαφος, ώστε κάποιες σχέσεις να αναπτυχθούν σε πιο γερές βάσεις.

Σελήνη στον Κριό

Η σημερινή μέρα κινείται κάτω από την ενέργεια της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού, ωθώντας μας σε δυναμικά ξεκινήματα και δυναμικές διεκδικήσεις. Ωστόσο, θα προκαλέσει και συναισθηματικές εντάσεις, μια και η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό, αλλά και το τετράγωνό της με τον Πλούτωνα, φέρνουν ένα πιο δύσκολο χρώμα στο πρωινό της ημέρας. Ίσως να νοιώσουμε μια εσωτερική αναστάτωση, η οποία μπορεί πολύ εύκολα να βγει και στα πρόσωπα του περιβάλλοντός μας. Ευτυχώς αυτό είναι προσωρινό, μια και στις απογευματινές ώρες της ημέρας, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη ανεβάζει τις διαθέσεις. Αναλαμβάνουμε δυναμικές πρωτοβουλίες, ενώ οι ώρες αυτές είναι κατάλληλες για την εκτόνωση της ενέργειας μέσα από άσκηση, που μπορεί να μας χαρίσει ευεξία!
 
Στις 7:19 το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή μπορεί να δημιουργήσει μια σχετική ένταση στην ατμόσφαιρα και να πυροδοτήσει διαφωνίες. Όμως, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία τις βραδινές ώρες της ημέρας, στις 10:37 μμ., ενισχύει την κοινωνικότητα και χαρίζει ένα υπέροχο βράδυ σε όσους έχουν τη διάθεση να βγουν έξω ή να συναναστραφούν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Σελήνη στον Κριό

Κριοί, Λέοντες και Τοξότες του δεύτερου και τρίτου δεκαημέρου, μπορείτε να αξιοποιήσετε πολύ δημιουργικά την ημέρα σας, ιδιαίτερα από τις απογευματινές ώρες και μετά. Η Σελήνη στον Κριό σας χαρίζει την αισιόδοξη διάθεση, που βοηθά τις σχέσεις και τις συναναστροφές! Τι ανατρεπτικό έρχεται στις σχέσεις σου αυτές τις μέρες; Μάθε το από την ειδική μελλοντολόγο Στεφανία στο 14788 ή στείλε ΣΤΕΦΑΝΙΑ στο 54529.

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Δείτε επίσης στο τέλος του άρθρου τις προβλέψεις για τον Ιανουάριο 2015, σε τηλεοπτική εκπομπή, με τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τα αισθηματικά σας, στα σχετικά άρθρα μας

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 29 Δεκεμβρίου 2014 ως 4 Ιανουαρίου 2015. Από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Το Μεγάλο Ωροσκόπιο του Ιανουαρίου και οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, από τον Γιώργο Ματσάγγο.

Ο Κρόνος στον Τοξότη, μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου 2017. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Ευχές για μια όμορφη εβδομάδα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

Άρης σε αντίθεση με Δία και Ήλιος σε τετράγωνο με Ουρανό και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-12-2014 20:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι