blank
 
blank

Η Αφροδίτη στο γενέθλιο χάρτη και η ερωτική συμπεριφορά μας.

 
Η Αφροδίτη στο γενέθλιο χάρτη και η ερωτική συμπεριφορά μας.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 

Πολλές φορές θα έχετε αναρωτηθεί τι είναι αυτό που κάνει τον κάθε άνθρωπο να αγαπά και να συμπεριφέρεται στο θέμα του έρωτα με έναν μοναδικό και ξεχωριστό τρόπο. Είναι κοινό σε όλους πως το κάθε ζώδιο, στον τομέα αυτό, έχει τα δικά του γνωρίσματα.

Κάποια ζώδια φημίζονται για την απιστία τους, κάποια άλλα θεωρούνται πως αποδίδουν καλύτερα σε μια σχέση, άλλα πάλι ενθουσιάζονται στην αρχή και μετά πλήττουν.

Sponsored Links

Η Αφροδίτη στο γενέθλιο χάρτη.

Το καταλυτικό σημείο ενός αστρολογικού χάρτη, που μας φανερώνει τη συμπεριφορά και την ποιότητα του έρωτα είναι η Αφροδίτη, καθώς και οι όψεις που κάνει με τους άλλους πλανήτες. Για παράδειγμα, μια Αφροδίτη σε τετράγωνα ή αντίθεση με τον Ουρανό, μας πληροφορεί πως το άτομο έχει μια δυσκολία να προσαρμοστεί σε σταθερές σχέσεις και εμπλέκεται σε διαρκή on and off. Ενώ σε όψη με τον Κρόνο, είναι ένδειξη για την προτίμηση σε μακροχρόνιες και σοβαρές σχέσεις.

Ακόμα, μια Αφροδίτη σε μεταβλητά ζώδια, όπως είναι οι Δίδυμοι, αρέσκεται συνεχώς σε νέες γνωριμίες και υποκύπτει πιο εύκολα στο φλερτ.

Ας δούμε την Ντίβα του ζωδιακού σε κάθε ζώδιο και τι επίδραση έχει αυτό στην ερωτική συμπεριφορά του ατόμου. Μην ξεχνάμε, πως για μια ολοκληρωμένη εικόνα, εξετάζουμε το ζώδιο της Σελήνης αλλά και του Ήλιου. Αν δεν γνωρίζετε σε ποιο ζώδιο βρίσκεται η Αφροδίτη σας, δείτε το στον αστρολογικό χάρτη σας.

Στον Κριό η Αφροδίτη αγαπά παρορμητικά, ζητά να είναι ο κυνηγός και ικανοποιείται από τις επιδόσεις της. Παίρνει γρήγορες αποφάσεις, όπως οι γάμοι-αστραπή και είναι γενικότερα τέρμα τα γκάζια στο συναισθηματικό κομμάτι.

Στον Ταύρο, η Αφροδίτη ζητά γνώριμες και οικείες σχέσεις, χωρίς επιθυμία για αλλαγές και ερωτικά παιχνίδια. Εκτιμά την οικονομική επιφάνεια του συντρόφου, συχνά αυτό είναι αποφασιστικό κριτήριο για μια σχέση και όταν αποφασίζει τη λήξη της, είναι συνήθως αμετάκλητη.

Στον Δίδυμο, οι εναλλαγές των γνωριμιών είναι ζωτικής σημασίας, γιατί ανανεώνουν το άτομο, διώχνοντας το αίσθημα στατικότητας που μπορεί να φέρει μια μόνιμη σχέση. Ωστόσο, το πάθος ξεφτίζει εύκολα και κάπου χάνεται στην πληθώρα των επιλογών.

Στον Καρκίνο, ο έρωτας πρέπει να προσφέρει ασφάλεια και αρμονία, ένα όμορφο σπιτικό, χωρίς εκρήξεις και σκαμπανεβάσματα, με σκοπό τη δημιουργία οικογένειας. Τα παιδιά είναι και ο σκοπος του γάμου μια τέτοιας Αφροδίτης, η οποία δεν παύει να θεωρείται πως δρα κρυφά και υπόγεια.

Στον Λέοντα, το παιχνίδι όλο είναι στον θαυμασμό του άλλου και στην τόνωση της φιλαρέσκειας. Η Αφροδίτη στον Λέοντα μπορεί να είναι αιωνίως πιστή, αρκεί να τρέφεται με αναγνώριση. Η αγάπη που εκπέμπει είναι βαθιά και θερμή, ενώ λατρεύει να βρίσκεται μόνιμα στο επίκεντρο του θαυμασμού από το σύντροφό της.
Στην Παρθένο, τα κριτήρια είναι πρακτικά, εάν δηλαδή το άτομο μπορεί να ζήσει τον έρωτά του στην καθημερινότητα και αν το τρίπτυχο « φως, νερό, τηλέφωνο„ μπορεί να εξασφαλιστεί, τότε ο δρόμος είναι ανοιχτός για τη συμβίωση.

Στον Ζυγό, η Αφροδίτη αγαπά να αγαπιέται, να ξοδεύει, να περνά καλά. Θέλει άτομα κύρους δίπλα της και προτιμά τον με ροδοπέταλα στρωμμένο δρόμο. Έχει μια απέχθεια στις δυσκολίες. Δεν είναι η Αφροδίτη που θα δώσει χωρίς δεύτερη σκέψη μάχη για την αγάπη της.

Στον Σκορπιό, η αγάπη βγαίνει κτητικά, μυστήρια, ζηλιάρικα, εκδικητικά. Η Αφροδίτη εκεί, προσδίδει τη δίψα για την αιώνια αγάπη και έστω και αν τυραννιέται ή πονά, δεν θα εγκαταλείψει εύκολα το στόχο της. Το αίτημά της είναι η αληθινή αγάπη και όταν τη βρεί θα παλέψει να την κρατήσει δική της.

Στον Τοξότη, πιστεύει στον Θεό της Αγάπης, δίνεται με γενναιοδωρία και λατρεύει την ελευθερία της. Δεν μπορεί τις περιοριστικές σχέσεις, ενώ αντίθετα λατρεύει τις περιπέτειες, μισεί τις συμβατικότητες και δένεται με τα άτομα που αφήνουν περιθώρια να κινηθεί και να ζήσει ελεύθερα.

Στον Αιγόκερω, η Αφροδίτη τσιγκουνεύεται να δείξει την αγάπη της και την καλύπτει με τη σοβαρότητα, το ψυχρό, τυπικό ενδιαφέρον και την σύνεση. Δεν παρασύρεται ευκολα και αποφεύγει τις περιπέτειες, ενώ σπάνια ακολουθεί την καρδιά της. Η λογική είναι βολικότερη και πιο ασφαλής για εκείνη.

Στον Υδροχόο, η Αφροδίτη μαζεύει εμπειρίες από εκκεντρικές γνωριμίες, περίεργες συναναστροφές αλλά αποστασιοποιημένες και ενίοτε ψυχρές συμπεριφορές. Αποφεύγει τη δέσμευση με την κλασσική έννοια και ποτέ δεν ξέρει κανείς αν είναι σε ερωτική ή φιλική σχέση με κάποιον.

Στους Ιχθείς, η αγάπη είναι χωρίς προϋποθέσεις, τα συναισθήματα απελευθερώνονται αλλά συχνά μπερδεύεται η ευσπλαχνία με τον έρωτα. Οσο και να πονέσει εκεί η Αφροδίτη, πάντα θα πιστεύει στον αιώνιο Έρωτα, αφοσιωμένη περισσότερο στην ιδέα αυτού παρά στο άτομο που τον αντιπροσωπεύει.

Πηγή: Myastro.gr

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 11-08-2012 00:00:00