blank
 
blank

Η Αφροδίτη στον Ζυγό: αστραφτεροί, αυγουστιάτικοι έρωτες! Πως μας επηρεάζει μέρα με τη μέρα.

 
Η Αφροδίτη στον Ζυγό: αστραφτεροί, αυγουστιάτικοι έρωτες! Πως μας επηρεάζει μέρα με τη μέρα.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Η Αφροδίτη στον Ζυγό

Στις 16 Αυγούστου η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού, ανοίγοντας τη... σαιζόν για τα ατελείωτα κοκτέιλ πάρτι, το small talk και τις κοινωνικές επαφές, απελευθερώνοντας έτσι ανενόχλητη τα χαρίσματά της, αφού ο Ζυγός είναι το ζώδιο της κυριαρχίας της.
 
Ο Ζυγός και οι σχέσεις είναι ένα κομμάτι αλληλένδετο και αδιαίρετο, αφού έχει μεγάλη εξάρτηση από αυτές, έχοντας ανάγκη να υπάρχουν στη ζωή του, αλλιώς αισθάνεται ατελής. Παράλληλα, τα στάνταρντ ανεβαίνουν, που σημαίνει πως το φλερτ και ο έρωτας θα πρέπει να χαρακτηρίζονται από ποιότητα, εκλεπτυσμό και φινέτσα. Να εξιτάρουν αίσθηση και φαντασία, ώστε να γίνουν αποδεκτά, ενώ με τη θέση αυτή της Αφροδίτης, συχνά γεννιούνται έρωτες... κατά παραγγελία, με γνώμονα τη φιλοδοξία και την κοινωνική λάμψη που εκπέμπει κάποιος.
 
Ωστόσο, τρία είναι τα πράγματα που επιθυμεί η Αφροδίτη από το Ζυγό και πασχίζει να εκπληρωθούν:
  • Να επιτύχει μια αρμονική σχέση.
  • Να εξισορροπεί καταστάσεις μέσα στην κρίση
  • Να της επιτραπεί να απολαύσει την ομορφιά γύρω της ανενόχλητη, μακριά από παράγοντες που φέρνουν διαταραχές.
Το δυνατό της χαρτί, η διπλωματία, ο προσεκτικός, σχεδόν επαγγελματικός χειρισμός των λέξεων, από τις οποίες περιμένει να κινήσει κάτι, να πάρει, να προκαλέσει, να επιτύχει.
 
Τα πάρε και τα δώσε της, η Αφροδίτη από τον Ζυγό τα κουμαντάρει όπως πρέπει, φροντίζοντας οι σχέσεις και οι συναναστροφές να έχουν μια ισορροπία και μια δικαιοσύνη. Τώρα, αν η ζυγαριά γύρει και λίγο προς τα δικά μας συμφέροντα, ακόμα καλύτερα, ή αν η συμπάθεια στο πρόσωπο κάποιου συνδέεται και με μία… πιστωτική χρυσαφένιας απόχρωσης, ακόμα καλύτερο!
 
Η ουσία είναι πως κατά τη παραμονή της Αφροδίτης στο Ζυγό, οι ύπαρξη αλλά και η ποιότητα των σχέσεων θα αναβαθμιστεί, έτσι ώστε να πληρούν τις προϋποθέσεις μιας υγιούς συνύπαρξης.
 
Για τους αδέσμευτους, η παραμονή της εκεί, θα σημάνει πολλές και καλές ευκαιρίες αποκατάστασης της ερωτικής...αταξίας και στέρησης του τελευταίου καιρού, καθώς επίσης και την ανάπτυξη μιας έξυπνης στρατηγικής που θα κάνει τα… θύματα να ζητούν την δέσμευσή τους.
 
Παράλληλα, μεγάλη υποστήριξη θα υπάρξει από την ακονισμένη ικανότητα να συμβιβαζόμαστε, χωρίς να φτάνουμε το μαχαίρι στο κόκκαλο, όπως θα κάνει η Αφροδίτη αργότερα περνώντας στο Σκορπιό.

Έρωτας μετ’ εμποδίων

Στο ταξίδι της μέσα στο Ζυγό, θα έρθει αντιμέτωπη με τον Πλούτωνα, σε μορφή τετραγώνου, στις 24 Αυγούστου, αφήνοντας ασύδοτα τα συναισθήματα ζήλειας και κτητικότητας, αλλά χωρίς να φτάσει στα άκρα, αφού στο τέλος πάλι θα υπάρξουν σωτήρια σημεία τα οποία θα σώσουν τις σχέσεις.
 
Τις επιρροές ωστόσο, θα τις εισπράξουμε όσοι έχουμε κάτι να διαφυλάξουμε σαν κόρη οφθαλμού, δηλαδή μια σχέση, μια σημαντική γνωριμία, μια στα σκαριά συνεργασία, ενώ το κόστος μπορεί να ξεπεράσει του καθενός το ψυχολογικό… budget! Άγχη απώλειας ενός σημαντικού κομματιού της ζωής μας, έως και ένταση με πάθος σερβιρισμένα μαζί με παιχνίδια χειρισμού και τεστ αντοχής. Οι διαφορές μπορεί να οδηγήσουν σε κακόβουλα εγκεφαλικά παιχνίδια, αλλά και κατόπιν σε θριαμβευτικές σκηνές μονιάσματος!

Ανατροπές... δίπλα στην πισίνα

Στις 26 Αυγούστου η Αφροδίτη σχηματίζοντας μια αντίθεση με τον Ουρανό, θα φέρει επανάσταση στις ερωτευμένες καρδιές και ανατροπές σε σχέσεις, νέες γνωριμίες και ερωτικές συνευρέσεις της στιγμής, χωρίς δεύτερη σκέψη για συνέπειες και μέλλον. Περιπέτειες ερωτικές λοιπόν, που καθορίζονται μοναχά από τη διάρκεια της αντοχής και της όρεξης του καθενός, από τυχαίες γνωριμίες, που μπορεί να κεραυνοβολήσουν και να μετατρέψουν τις διακοπές....σε σεξουαλικό ολοκαύτωμα στην παραλία!
 
Αν και η φύση του Ζυγού δεν επικροτεί εντελώς το ερωτικό πανδαιμόνιο της στιγμής, ωστόσο πολλοί, ειδικά όσοι είναι σε σταθερές σχέσεις, θα αφήσουν το τραίνο να… εκτροχιαστεί, βρίσκοντας ευχάριστη διέξοδο από τη ρουτίνα και την μονοτονία του ίδιου μοτίβου.

Όπου έρωτας και ζόρι

Στις 27 Αυγούστου, η Ιέρεια του Έρωτα, θα τετραγωνίσει τον Κρόνο από το Σκορπιό, μοιράζοντας μαθήματα...σεμνότητας, πίστης και υπακοής στους νόμους της σταθερής αγάπης!
 
Η διασκέδαση περνάει σε δεύτερη θέση, δίνοντας τις προτεραιότητες στις ευθύνες που θα προκύψουν, ενώ η πίεση για δέσμευση θα καταστεί έντονη. Παράλληλα, η όψη φέρνει στην επιφάνεια καταπιεστικές συμπεριφορές από τους άλλους, αλλά και μεγάλες απαιτήσεις, στις οποίες εμείς ή οι άλλοι, δε μπορούμε να ανταποκριθούμε. Η ελευθερία με την οποία αντιμετωπίζαμε τις σχέσεις, όσο αυτές ήταν κάτω από την ισχύ του Ουρανού, φεύγει και τη θέση της παίρνει η ενοχή, η απομάκρυνση και η δειλία όσον αφορά τις νέες γνωριμίες. Αλλά και η πίστη σε αξίες όπως η σταθερότητα, η σύνεση στις σχέσεις και ο ορθολογισμός.
 
Στην πίεση της όψης, θα συνειδητοποιήσουμε πως καλό το σεξ, αλλά και ο σεβασμός μέσα στον έρωτα, είναι απαραίτητος, αν θέλουμε αυτός να προχωρήσει σε ένα επόμενο στάδιο.
 
Στις 11 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη εγκαταλείπει το Ζυγό, αφού θα έχει συνδράμει στο να έχουμε κάνει ένα βήμα μπρος, πλησιάζοντας τον άλλον και καλώντας τον σε ένα αρμονικό σμίξιμο, με μόνο μέσο την ομορφιά του έρωτα και του κόσμου, όπως ο καθένας την αντιλαμβάνεται!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 16-08-2013 00:00:00