blank
 
blank

Αιγόκερως. Προβλέψεις 2014: Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες!

 
Αιγόκερως. Προβλέψεις 2014: Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Αιγόκερως 2014: Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες!

Το 2014 σηματοδοτεί μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας και θα πρέπει να είστε συνεχώς σε «επιφυλακή» ώστε να βγείτε νικητές από κάθε δύσκολη μάχη.
 
Η είσοδος του Πλούτωνα στο ζώδιό σας από τα τέλη του 2008, μετέτρεψε τη ζωή σας σε μια αρένα μάχης, στην οποία πρέπει να αγωνίζεστε καθημερινά, άλλοτε για τα επαγγελματικά σας, άλλοτε για τα οικονομικά σας και άλλοτε για την αισθηματική σας ζωή. Παρόλο που ο κυβερνήτης σας Κρόνος σας έχει μάθει να αγωνίζεστε, αυτή η συνεχής πάλη σας έχει κουράσει αρκετά. Το ίδιο μοτίβο συνεχίζεται και το 2014 και ειδικά μέχρι τις 26/7 που ο Άρης θα παραμείνει στο μεσουράνημα του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Μέχρι τότε θα πρέπει να εντείνετε τις προσπάθειές σας, ώστε να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Εκτός από τις δύσκολες όψεις που σας επιφυλάσσει ο Πλούτωνας, το εξάγωνο που θα διαμορφώσει με τον Χείρωνα στις 25/2 θα σας αποζημιώσει για τις ταλαιπωρίες σας και θα σας προσφέρει ευκαιρίες, που ανοίγουν το δρόμο για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Επιπλέον, τα τρίγωνα Δία-Κρόνου στις 24/5 και Κρόνου-Χείρωνα στις 13/6 και στις 5/8 θα δημιουργήσουν μια νέα αρμονία στη σχέση σας με τον σύντροφό σας ή θα φέρουν ένα νέο πάθος στους ελεύθερους. Από τις 16/7, η είσοδος του Δία στον Λέοντα θα σας βοηθήσει να αποπληρώσετε χρέη και οφειλές, να αποκομίσετε κέρδη από επενδύσεις ή ακόμα και να αυξήσετε τα περιουσιακά σας στοιχεία.
 
Έρωτας
Οι δυσκολίες που επικρατούν στον αισθηματικό τομέα συνεχίζονται και το 2014, ωστόσο οι σχέσεις που απειλούνται πραγματικά, είναι μόνο αυτές που στην πραγματικότητα έχουν τελειώσει από καιρό και δεν έχουν περιθώρια βελτίωσης. Αν τα συναισθήματα για τον σύντροφό σας είναι βαθιά, θα καταφέρετε να βρείτε τις ισορροπίες σας και να ξεπεράσετε τα εμπόδια που θα προκύψουν. Αν είστε ελεύθεροι, φέτος θα θελήσετε περισσότερο να ζήσετε εφήμερες περιπέτειες, παρά να δημιουργήσετε μια μόνιμη σχέση.
 
Υγεία-Ομορφιά
Ο κυβερνήτης σας Κρόνος σας έχει «προικίσει» με μια πολύ γερή κράση που σας βοηθάει να επιβιώνετε ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Επιπλέον, ξέρετε να προστατεύετε τον οργανισμό σας, κάνοντας συχνές προληπτικές εξετάσεις. Έτσι, το 2014 ακόμα και οι εποχιακές ασθένειες όπως ένα κρυολόγημα, φαίνεται να σας προσπερνούν. Ωστόσο, το ευαίσθητο σημείο σας που είναι τα οστά, απαιτεί τη λήψη περισσότερου ασβεστίου σε καθημερινή βάση.
 
Τύχη-Χρήμα
Η διέλευση της Αφροδίτης από τον τομέα των οικονομικών σας από τις 6/3 μέχρι και τις 5/4 αποτελεί μια καλή περίοδο για τα οικονομικά σας, ενώ το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Άρη στα τέλη Μαρτίου, μπορεί να σας φέρει χρήματα που σας οφείλονται. Από τις 16/7, η είσοδος του Δία στον Λέοντα βάζει τέλος στα οικονομικά σκαμπανεβάσματα και υπόσχεται να ανταμείψει τις προσπάθειές σας με ένα σημαντικό οικονομικό βοήθημα.
 
Εργασία
Η πορεία του Άρη στον τομέα της καριέρας σας μέχρι και τις 25/7, σηματοδοτεί μια περίοδο κατά την οποία θα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας ώστε να πετύχετε τις επαγγελματικές φιλοδοξίες σας. Ο Άρης μπορεί να δημιουργήσει αρκετά εμπόδια ειδικά κατά την ανάδρομη πορεία του από τις 2/3 μέχρι και τις 20/5, στη συνέχεια όμως θα φέρει την αναγνώριση που σας αξίζει. Το δεύτερο εξάμηνο οι στόχοι σας θα επιτυγχάνονται με μεγαλύτερη ευκολία.
 
Hot Point
Ο σταθερός αστέρας Ascella που βρίσκεται στις 13 μοίρες του ζωδίου σας, συμμετέχει στο εξάγωνο Πλούτωνα-Χείρωνα (25/2) και σας τροφοδοτεί με λογική αλλά και τύχη που θα είναι δίπλα σας, όποτε την χρειαστείτε.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-12-2013 00:00:00