blank
 
blank

Οι αισθηματικές προβλέψεις για το Φθινόπωρο 2018.

 
Οι αισθηματικές προβλέψεις για το Φθινόπωρο 2018.
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 4
 

Αναστατώσεις θα φέρει η ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό, τα κτητικά ζώδια με εξουσιαστικές διαθέσεις θα πρέπει να προσέξουν τις εντάσεις και τις υπερβολές. Ανασφάλειες και φοβίες θα βγουν στο προσκήνιο, η διαίσθηση ίσως να μην είναι εμπιστεύσιμη, τα γεγονότα θα πρέπει να επεξεργαστούν με ορθολογισμό. Δεν αποκλείεται παρελθοντικοί έρωτες να κάνουν την εμφάνιση τους, ίσως να υπάρξουν αμφιταλαντεύσεις και διλλήματα.

Την τελευταία μέρα του Οκτώβρη η ανάδρομη Αφροδίτη θα κάνει την εμφάνιση της στον Ζυγό, οι αναποφάσιστοι χαρακτήρες θα παγιδευτούν σε συναισθηματικές αιωρήσεις, τα συναισθήματα θα είναι μπερδεμένα, θα πρέπει να αποφευχθούν οι επιπολαιότητες και κυρίως οι επιφανειακές εξιδανικεύσεις. Ο Νοέμβριος θα είναι ένας πιο ζωτικός μήνας, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για αλλαγές, επαναπροσδιορισμούς, και αναθεωρήσεις.

Sponsored Links

Αισθηματικές προβλέψεις για το Φθινόπωρο 2018

ΚΡΙΟΣ

Φθινοπωρινές διακυμάνσεις θα βιώσεις στα αισθηματικά σου φίλε μου Κριέ. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία, εντάσεις θα σημειωθούν, προσοχή σε σκηνές ζηλοτυπίας, ίσως να παρεξηγήσεις κάποιες κινήσεις ή πράξεις που θα κάνει το ταίρι σου. Από πλευράς σου θα απουσιάζει η συγκαταβατικότητα, ουσιαστικά θα αδυνατείς να δικαιολογήσεις ή να εξηγήσεις με ήπια σκέψη. Το τετράγωνο της με τον Άρη που θα βρίσκεται στον Υδροχόο θα σε ωθήσει σε παρορμητικά πείσματα, οι αντιδράσεις σου θα είναι κάθετες, νευρικές και εξουσιαστικές.

Τέλη Οκτωβρίου η εμφάνιση της Αφροδίτης στον Ζυγό θα ηρεμήσει λίγο την εσωτερική σου ένταση και έξαρση, θα μπορέσεις να επικεντρωθείς στην σφαιρική όψη των καταστάσεων και όχι τόσο στις αρνητικές λεπτομέρειες που κάνουν αιχμηρή την συμπεριφορά σου. Με συζητήσεις και ειλικρινά ξεκαθαρίσματα θα καταφέρεις να λύσεις τις διαφορές, θα μπορέσεις να βάλεις τα πράγματα σε μια σχετικά ήρεμη σειρά, θα είσαι σε θέση να επαναπροσδιορίσεις. Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr! Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε μου Ταύρε, επίδραση θα έχει επάνω σου η ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό, θα ζηλέψεις, θα παρεξηγήσεις, θα παρερμηνεύσεις. Το αίσθημα της κτητικότητας θα είναι έντονο, η στάση σου ίσως να γίνει απαιτητική και εγωκεντρική, προσοχή στον τρόπο που θα προσπαθήσεις να πλαισιώσεις ή να εξουσιάσεις το ταίρι σου. Ίσως να μην λείψουν οι κόντρες και οι εντάσεις, ο τρόπος που θα συμπεριφερθείς θα ορίσει το αν θα χάσεις τελικά το δίκιο σου ή όχι. Σε περίπτωση έντονων διαφωνιών ή εσωτερικών συγκρούσεων το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να προσπαθήσεις να ξεπεράσεις τους φόβους και τις ανασφάλειες σου, δες τα πράγματα αντικειμενικά και όχι επηρεαζόμενα από παρελθοντικές καταστάσεις.

Θα είναι λάθος αν δώσεις το έναυσμα να βγουν στο προσκήνιο παλιές αρνητικές υποθέσεις. Αρχές Νοεμβρίου η εμφάνιση του Δία στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να επικεντρωθείς στο δάσος και να αποκολληθείς από την προσήλωση σε ένα μόνο θέμα ή πρόβλημα. Θα είσαι σε θέση να βάλεις σε λειτουργία τον ορθολογισμό σου, ο τρόπος σκέψης σου θα σε βγάλει από τις παγίδες των ανασφαλειών σου. Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr! Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό ενδεχομένως να βγάλει στην επιφάνεια παράπονα, ανασφάλειες, δυσανασχετήσεις. Από πλευράς σου η σκέψη σου ναι μεν θα είναι πιο στοχευμένη ωστόσο υπάρχει ο κίνδυνος να εστιάσεις σε λάθος καταστάσεις και να χάσεις του ουσία του ευχάριστου συναισθήματος. Καλό θα είναι να μην παρατραβηχτούν οι απαιτήσεις και δηλητηριαστούν τα αισθήματα. Δεν αποκλείεται μέσα στον Οκτώβριο να κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο από το παρελθόν, η απόφαση της επανασύνδεσης ή της απόρριψης θα πρέπει να είναι πολύ καλά σκεπτόμενη γιατί ίσως να μην υπάρξει άλλη ευκαιρία.

Τέλη Οκτωβρίου που η ανάδρομη Αφροδίτη θα προχωρήσει στον Ζυγό ναι μεν η στάση σου θα είναι πιο συγκαταβατική και όχι τόσο εγωκεντρική, όμως η αναποφασιστικότητα σου δεν θα σε βοηθήσει να πάρεις οριστικές αποφάσεις, πιθανότατα θα τρενάρεις και θα καθυστερήσεις. Αρχές Νοεμβρίου ο Δίας θα κάνει την εμφάνιση του στον Τοξότη περνάς σε μια επικοινωνιακή περίοδο, δεν αποκλείεται να προκύψουν νέες γνωριμίες, νέες δοκιμασίες. Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr! Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε μου Καρκίνε, η ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τον εσωτερικό σου κόσμο, οι σκέψεις σου θα επικεντρωθούν στις συναισθηματικές εισπράξεις που έλαβες όχι μόνο από την τωρινή σου σχέση αλλά και από τις παρελθοντικές. Παλιές αγάπες θα βγουν στο προσκήνιο της μνήμης σου, αναμνήσεις θα σου δημιουργήσουν εσωτερικούς προβληματισμούς, θα ψάξεις να βρεις αιτίες, αφορμές, αλλά και δικαιολογίες.

Σε περίπτωση που αυτή τη στιγμή έχεις έναν σταθερό δεσμό καλό θα είναι να επαναπροσδιορίσεις τους σκοπούς σου για το μέλλον, προσπάθησε να κατασταλάξεις και να σταθεροποιηθείς . Η στάση σου ενδεχομένως να γίνει κάπως ενοχική, αν θεωρείς πως έγιναν λάθη καλό θα είναι να ταχτοποιήσεις πρακτικά τα κενά ή τις αμφισβητήσεις. Προσοχή σε τάσεις κτητικότητας, θα πρέπει να αποφύγεις την απαιτητική συμπεριφορά, καλό θα είναι να μην προκαλέσεις εντάσεις. Ο Νοέμβριος θα σε βοηθήσει να ηρεμήσεις πνευματικά, θα καταφέρεις να εξισορροπήσεις τις εσωτερικές σου αντιθέσεις. Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr! Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

ΛΕΩΝ

Φίλε μου Λέοντα, εσωτερικά σκαμπανεβάσματα θα σου φέρει η ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό, κάποιες φορές θα προσπαθείς να οχυρωθείς συναισθηματικά, κάποιες άλλες θα βγάζεις μια πιο αποκαλυπτική στάση ίσως και απαιτητική. Δεν θα λείψουν οι εξάρσεις, ίσως να δημιουργηθούν σκηνές εγωιστικής κόντρας, πολύ πιθανόν να προσπαθήσεις να διατηρήσεις το πάνω χέρι με κάπως εριστικό ύφος. Τα γεγονότα θα σε αναγκάσουν να σκεφτείς, να θυμηθείς και να αναθεωρήσεις, ωστόσο θα δυσκολευτείς να περάσεις σε πρακτικό επίπεδο.

Η εμφάνιση της ανάδρομης Αφροδίτης στον Ζυγό θα φέρει αμφιταλαντεύσεις, η σκέψη σου θα γίνει αμφίδρομη, ίσως να μην είσαι σε θέση να αποφασίσεις ή να κατασταλάξεις. Από τέλη Οκτωβρίου και μέσα στον Νοέμβριο είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν νέες γνωριμίες, όμως σε περίπτωση που πάρεις την απόφαση να ξεκινήσεις μία νέα σχέση θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις με το παρελθόν. Οι ανοιχτοί λογαριασμοί και τα συναισθηματικά υπόλοιπα θα μπερδέψουν την καρδιά σου, δε θα σε βοηθήσουν να κατασταλάξεις. Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr! Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε μου Παρθένε, θα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερη προσοχή στην ανάδρομη Αφροδίτη που θα βρίσκεται στον Σκορπιό, ίσως να ταλαιπωρηθείς από εσωτερικές συγκρούσεις και συναισθηματικές αντιφάσεις. Αυστηρή θα είναι η κριτική που θα ασκήσεις στο ταίρι σου, είναι πολύ πιθανόν να εστιάσεις στα αρνητικά σημεία παραπάνω από όσο θα πρέπει. Σοφό θα είναι να προσπαθήσεις να αξιολογήσεις και τη δική σου συμπεριφορά, θέσε στον εαυτό σου ερωτήματα σχετικά με τις επιθυμίες σου, το ύψος και το πλαίσιο των προσδοκιών σου.

Η είσοδος της αναδρομής Αφροδίτης στον Ζυγό θα φέρει γεγονότα που θα πρέπει να βρουν ήρεμο και ισορροπημένο τον εσωτερικό σου κόσμο. Αν καταφέρεις να αποκτήσεις έναν συγκαταβατικό τρόπο σκέψης θα μπορέσεις να δώσεις λύσεις και εξηγήσεις, δεν θα απειληθείς από συναισθηματικά αδιέξοδα. Κοινωνική θα είναι η στάση σου, θα γνωριστείς με καινούργια πρόσωπα, σε περίπτωση που δεν υπάρχει κάποια σχέση μέσα στον Νοέμβριο θα είναι καλή περίοδος για καινούργιο και δημιουργικό ξεκίνημα. Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr! Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ μου Ζυγέ, αμφιταλαντεύσεις και διλλήματα θα σε απασχολήσουν μέσα στο φθινόπωρο, αμφιβολίες θα κάνουν την εμφάνιση τους. Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό καχύποπτη θα κάνει τη σκέψη σου, ίσως να παρεξηγήσεις κάποια συμβάντα, δεν θα πρέπει να παρασυρθείς από τη διαίσθηση και να απαγορεύσεις στον εαυτό σου να δει την αντικειμενική όψη των γεγονότων. Ίσως να μπερδέψεις το πάθος με την αγάπη και την κατανόηση, ενδεχομένως να γίνει απαιτητική η στάση σου.

Το τετράγωνο της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Άρη δε θα σε βοηθήσει να δικαιολογήσεις και να σκεφτείς συγκαταβατικά. Καλό θα είναι να αποφύγεις τις τεταμένες καταστάσεις και τα αντιδραστικά λόγια, οι εντάσεις θα σου δημιουργήσουν αρνητισμό και κακή διάθεση. Η είσοδος της ανάδρομης Αφροδίτης στο ζώδιο σου θα σε ωθήσει στο να προσπαθήσεις να εξισορροπήσεις τα υπέρ με τα κατά, τα θετικά με τα αρνητικά, ωστόσο θα υπάρξει αδυναμία ριζικών αποφάσεων. Σε γενικές γραμμές μέσα στον φθινόπωρο θα προσπαθήσεις να τρενάρεις και όχι να οριστικοποιήσεις. Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr! Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε μου Σκορπιέ, η ανάδρομη Αφροδίτη περνά στο ζώδιο σου θα υπάρξουν σκηνές, ερεθίσματα και γεγονότα που θα βάλουν τα αισθήματα σου σε δοκιμασία. Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δώσεις στην έκταση των αντιδράσεων σου, το συναίσθημα που θα νιώσεις θετικό ή αρνητικό θα έχει βάθος, άρα θα πρέπει να χαλιναγωγήσεις την έξαρση και το πάθος. Με το τετράγωνο της ανάδρομης Αφροδίτης και του Άρη μάλλον δεν θα καταφέρεις να αποφύγεις τις εντάσεις, οι διαθέσεις σου θα είναι πεισματικές ίσως και κάπως εξουσιαστικές.

Αν θέλεις να επιβληθείς στο ταίρι σου ή να καθοδηγήσεις την συμπεριφορά του θα πρέπει να κινηθείς ψύχραιμα και μεθοδικά, όχι παρορμητικά και επιθετικά. Το πέρασμα την ανάδρομης Αφροδίτης στον Ζυγό θα σου φέρει εσωτερικούς διχασμούς, ίσως να νιώσεις πως η σχέση σου δεν έχει φτάσει στο επίπεδο που επιθυμείς, ωστόσο θα πρέπει να ελέγξεις και αν η δική σου προσφορά σε αυτό τον δεσμό είναι ικανοποιητικη. Δεν αποκλείεται από πλευράς σου να υπάρξουν συγκρίσεις με παλιές σχέσεις ή αγάπες, η συμβουλή είναι να αποφύγεις την προσκόλληση, καλό θα είναι να δεις τις καταστάσεις σφαιρικά. Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr! Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε μου Τοξότη, η ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό θα βγάλει στην επιφάνεια ενδόμυχους πόθους και επιθυμίες. Κατά την ροη των γεγονότων θα σκεφτείς, θα αναρωτηθείς και θα προβληματιστείς, εσωτερικά ερωτήματα θα θέσεις στον εαυτό σου. Έχω το είδος της σχέσης που χρειάζομαι; Υπάρχει ελευθερία κινήσεων; Μήπως αυτό που ζω με πιέζει και δεν με αφήνει να είμαι ο εαυτός μου; Θα χρειαστεί να δώσεις απαντήσεις σε αυτά τα αυτό-ερωτήματα, δεν αποκλείεται να εμφανιστούν εσωτερικές συγκρούσεις και διχασμοί. Οι αποφάσεις που θα πάρεις ενδεχομένως να είναι ανατρεπτικές γι αυτό σίγουρα δεν θα πρέπει να είναι παρορμητικές.

Την επαναστατική σου διάθεση θα ξεσηκώσει το τετράγωνο της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Άρη, πιθανόν να υπάρξει κίνδυνος λίγο αργότερα να μετανιώσεις για τη στάση σου άρα καλό θα είναι να αποφύγεις τις ακραίες σκέψεις και ενέργειες. Μέσα στον Νοέμβριο θα υπάρξουν επικοινωνιακά ανοίγματα και νέες γνωριμίες, τα γεγονότα θα διαφοροποιήσουν τα δεδομένα. Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr! Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, με την ανάδρομη Αφροδίτη να εισέρχεται στον Σκορπιό θα πρέπει να κουμαντάρεις τις αντιδράσεις σου για να μην πέσεις σε λάθη. Υπαρξιακές ανησυχίες θα κάνουν την εμφάνιση τους, θα συμπεριλαμβάνουν και την υπόσταση της σχέσης σου. Θα αναρωτηθείς για το που βαδίζει ο δεσμός σου, για το κατά πόσο αποτελεί βάση στη ζωή σου. Οι απαιτήσεις σου θα έχουν έκταση, πιθανότατα να γίνουν και κάπως εγωκεντρικές. Δεν θα πρέπει να αφήσεις τα ψυχολογικά σου σκαμπανεβάσματα και τις προσωπικές σου αδυναμίες να επηρεάσουν την γνώμη που έχεις για το ταίρι σου.

Προσπάθησε να βρεις τι πραγματικά φταίει και δεν μπορείς να ισορροπήσεις, μη φορτώσεις τα λάθη της ζωής σου στο πρόσωπο που έχεις δίπλα σου, αυτό δεν θα σε βοηθήσει να βελτιωθείς, δε θα καταφέρεις να εντοπίσεις τις δικές σου αδυναμίες. Η πορεία της αναδρομής Αφροδίτης στον Ζυγό θα κάνει πιο συγκαταβατική τη σκέψη σου, όμως αν δε καταφέρεις να τα βρεις με τον εαυτό σου, τότε δεν θα μπορέσεις να δώσεις μια ουσιαστική και εποικοδομητική εξέλιξη στη σχέση σου. Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr! Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε μου Υδροχόε, συναισθηματικά έντονο θα είναι για σένα το φθινόπωρο, θα υπάρξουν εναλλαγές ίσως και ανισορροπίες. Θα προβληματιστείς, θα χαρείς, θα ενθουσιαστείς, θα ζηλέψεις, όμως όλα αυτά τα συναισθήματα θετικά ή αρνητικά, θα έχουν μία σύντομη ημερομηνία λήξης. Με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό σε συναισθηματικό επίπεδο θα υπάρξουν αρκετά στάδια, άλλα έντονα, άλλα πιο χαλαρά, που ουσιαστικά θα βάλουν σε δοκιμασία την αυτοσυγκράτηση σου.

Το τετράγωνο της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο σου, θα φέρει αναστατώσεις, προκλήσεις και ανατρεπτικές εκπλήξεις, το αποτέλεσμα θα είναι εξαρτώμενο από το αν θα μπορέσεις να ελέγξεις το πάθος, την παρόρμηση και την ανάγκη σου για κυριαρχία. Μέσα στο φθινόπωρο ουσιαστικά θα μπει σε δοκιμασία ο χαρακτήρας σου και η αποφασιστικότητα σου, τώρα θα καταλάβεις κατά πόσο έχεις τη δύναμη να ελέγχεις τα συναισθήματα σου, και αν μπορείς τελικά να κατευθύνεις υπέρ σου την ορμητικότητα σου. Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr! Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Μέσα στο φθινόπωρο προσοχή στις εμμονές, στις προσκλήσεις και στις φαντασιοπληξίες. Με την ανάδρομη Αφροδίτη στην Σκορπιό θα πρέπει να επεξεργαστείς πολύ καλά τη διαίσθηση, το προαίσθημα και την υποψία, ελλοχεύει κίνδυνος να γίνεις θύμα αυτών. Την εμφάνιση τους θα κάνουν καχύποπτες σκέψεις, συναισθήματα ζήλειας, ίσως και άτοπα συμπεράσματα απόρριψης.

Το τετράγωνο της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Άρη θα δημιουργήσει έναν εσωτερικό πόλεμο που θα φθείρει την ψυχολογία σου, πιθανότατα να κουράσει την διάθεση σου. Ενδόμυχοι πόθοι θα βγουν στην επιφάνεια, απωθημένα και κρυμμένες επιθυμίες ίσως να σε ωθήσουν σε ενέργειες αγανάκτησης. Η είσοδος της ανάδρομης Αφροδίτης στον Ζυγό θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις πως είναι ανάγκη να βρεις την εσωτερική σου ισορροπία. Δεν αποκλείεται να πάρεις την απόφαση να ξεδώσεις είτε διασκεδάζοντας, είτε εστιάζοντας στις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν. Τον Νοέμβριο θα εκδηλωθείς, θα φλερτάρεις, ίσως να κάνεις το βήμα μιας νέας αρχής. Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr! Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 16-10-2018 15:00:00