blank
 
blank

Τα άστρα την Πέμπτη, με την επίδραση της ανάδρομης Αφροδίτης στον Κριό.

 
Τα άστρα την Πέμπτη, με την επίδραση της ανάδρομης Αφροδίτης στον Κριό.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Η σημερινή μέρα κινείται κάτω από την ενέργεια της συνόδου του Ηλίου με τον Ποσειδώνα, μια όψη η οποία είναι υπεύθυνη για πάσης φύσεως παραπλανήσεις ή και εξαπατήσεις, οι οποίες ενεργοποιούν εκείνη την ευαίσθητη πλευρά του συναισθήματός σου και σε παρασύρουν σε οτιδήποτε σε βγάζει έξω από το όποιο πρόβλημα σε ταλαιπωρεί, ενώ υπόσχεται και λύσεις, που ωστόσο σε πολλές περιπτώσεις δεν είναι αυτές που φανταζόσουν!

Πέρα όμως από μία σειρά πλανητικών επιρροών, που στήνουν ένα έντονο σκηνικό εξελίξεων την εβδομάδα αυτή, έχουμε και την έναρξη της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης από τις 4 Μαρτίου ως τις 15 Απριλίου 2017.

Sponsored Links

Ανάδρομη Αφροδίτη στον Κριό από το Σάββατο, 4 Μαρτίου 2017

Η Αφροδίτη, κάθε ενάμιση χρόνο κινείται 29 μοίρες μπροστά από τον Ήλιο (στην αστρολογική εφημερίδα) και θα αρχίσει να κινείται προς τα πίσω μέχρι να φτάσει 29 μοίρες περίπου πίσω από τον Ήλιο. Με την κίνηση της αυτή, μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε μια σημαντική αναθεώρηση στις αξίες της ζωής μας, να βάλουμε στο μικροσκόπιο όλες εκείνες τις σχέσεις που πολύ πιθανόν μέχρι τώρα να θεωρούσαμε σημαντικές, και να τις επανεξετάσουμε, δίνοντάς τους ενδεχομένως μια καινούργια προτεραιότητα ή κατάταξη στην καρδιά μας το διάστημα που θα ακολουθήσει.

Αυτό που μπορεί πραγματικά να βοηθήσει, είναι το να μείνουμε στην αντικειμενική πλευρά των πραγμάτων και να ξαναδούμε τα δεδομένα από απόσταση, κυρίως όμως να είμαστε ενήμεροι και για τις δικές μας ανάγκες ή δυνατότητες που μπορεί να έχουμε απέναντι στους άλλους.

Θα λέγαμε πως είναι καθαρά μια περίοδος αξιολόγησης και σε καμία περίπτωση δε βοηθά στο να πάρουμε οριστικές αποφάσεις απέναντι σε οτιδήποτε μας προβληματίζει ή μας ταλαιπωρεί.

Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που σχετίζεται και με τα οικονομικά μας θέματα. Έτσι, το διάστημα αυτό θα έχουμε τη δυνατότητα να δούμε με μία πιο αντικειμενική και ξεκάθαρη μάτια οτιδήποτε μπορεί να κάναμε λάθος στο προηγούμενο διάστημα, κάθε ιδέα ή σχέδιο που δεν εξελίχτηκε όπως θα θέλαμε, και να το βελτιώσουμε έτσι που να μπορέσει να εξυπηρετηθεί καλύτερα στο μέλλον.

Φυσικά, ο πλανήτης είναι κυρίως εμπλεκόμενος με την ερωτική μας ζωή και τις σχέσεις μας. Και αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να ξαναδούμε με μια πιο ξεκάθαρη οπτική, αν τα πρόσωπα με τα οποία συνυπάρχουμε είναι και αυτά με τα οποία θέλουμε και μπορούμε να συμπορευτούμε και παρακάτω…

Όλοι εκείνοι οι παλιοί έρωτες που μπορεί να λείπουν από την καθημερινότητά μας αλλά όχι από την καρδιά μας, εμφανίζονται εκ νέου. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να επανεξετάσεις εκείνο το ''γιατί;'', που σε ταλαιπωρεί εδώ και καιρό και που σε απομάκρυνε από το πρόσωπο εκείνο… Και φυσικά, μπορείς να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία στο πρόσωπο αυτό ή να ζητήσεις μια συγνώμη, που μπορεί να σας φέρει κοντά εκ νέου!

Να θυμάσαι ωστόσο πως δεν είναι μια εποχή οριστικών αποφάσεων, γι’ αυτό ό,τι και να ξεκινήσεις τώρα, να ξέρεις πως δε θα μπορέσεις να το ολοκληρώσεις πριν τα μέσα του Απριλίου.

Οι αστρολογικές όψεις της ανάδρομης Αφροδίτης

Στις 18 Μαρτίου η Αφροδίτη σχηματίζει όψη συνόδου με τον Ερμή, δίνοντας τη δυνατότητα της αναθέρμανσης στην επικοινωνία. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να στείλεις εκείνο το μήνυμα που εδώ και καιρό τριγυρνά στο μυαλό σου, ή να δεχτείς ένα τηλεφώνημα ή μια είδηση, που θα ανανεώσει το ενδιαφέρον σου!

Στις 25 Μαρτίου, η Αφροδίτη βρίσκεται στην καρδιά του Ηλίου και τώρα είναι πιθανή ακόμα και η εξεύρεση λύσεων, σε ό,τι μπορει να σε δυσκολεύει ή να σε ταλαιπωρεί. Ανοίγεται δηλαδή ένα παράθυρο, που θα εξυπηρετήσει και θα εξομαλύνει κάθε διαφορά που σε δυσκόλεψε, φέρνοντάς σε πιο κοντά στα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν και αγαπάς.

Στις 8 Απριλίου και από το ζώδιο των Ιχθύων, θα κάνει την τελευταία της όψη πριν περάσει σε ορθόδρομη πορεία. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο είναι μία όψη που δυσκολεύει πάρα πολύ κυρίως την έκφραση, μια και εντείνει τα συναισθήματα ανασφάλειας και απόρριψης, δημιουργώντας σημαντικές αποστάσεις και σε σχέσεις αλλά και σε συνεργασίες. Παράλληλα, επανέρχονται θέματα που μπορεί να μας προβλημάτισαν την περίοδο του Ιανουαρίου, όταν η Αφροδίτη σχημάτισε και πάλι όψη τετραγώνου με τον Κρόνο.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την ανάδρομη Αφροδίτη

Από την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης επηρεάζονται όλοι, αλλά κυρίως και σε πρώτη φάση οι Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του δευτέρου, αλλά και του πρώτου δεκαημέρου, που κάνουν σημαντικές αναθεωρήσεις και ξεκαθαρίσματα, ωστόσο όχι οριστικά προς το παρόν, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική τους ζωή. Να θυμάστε πως όλα είναι υπό εξέταση, γι’ αυτό μην πάρετε οριστικές θέσεις και μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις, που παρακάτω θα μετανιώσετε!

Η Ολυμπία Χριστοδουλή, η αστρολόγος των μεγάλων επιτυχιών θα σου τα βρει όλα! 
Κάλεσε 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-03-2017 19:00:00