blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη, με τον Ήλιο σε σύνοδο με Ποσειδώνα.

 
Τα άστρα την Τετάρτη, με τον Ήλιο σε σύνοδο με Ποσειδώνα.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Καλό μήνα! Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας συνεχίζει με αμείωτο ενδιαφέρον να προκαλεί γεγονότα! Και σήμερα, στην αρχή του μήνα, έχουμε σε εξέλιξη μια σημαντική όψη, η οποία κορυφώνεται αύριο Πέμπτη, όμως επηρεάζει όλες σχεδόν τις ημέρες που διανύουμε. Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, και ο… μετρ της πλάνης και της ασάφειας έρχεται να παραπλανήσει, να μπερδέψει και να δημιουργήσει ένα ανακάτεμα στην καθημερινότητα, μέσα από παρανοήσεις και παρεξηγήσεις, που δυσκολεύουν και την έκφραση αλλά και τις σχέσεις μας.

Sponsored Links

Ο Ήλιος σε σύνοδο με Ποσειδώνα αύριο Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2017

Γεγονός είναι πως τις ημέρες αυτές κινούμαστε κάτω από μια μεγαλύτερη συναισθηματική φόρτιση, έτσι που γινόμαστε περισσότερο ευάλωτοι στις διαθέσεις και τις αντιδράσεις των γύρω μας. Αυξάνεται παράλληλα και το ποσοστό της ενσυναίσθησης, της συμπαράστασης, της φροντίδας προς τους άλλους και κυρίως αυτούς που νιώθουμε να είναι πιο ευάλωτοι γύρω μας. Εκδηλώνεται έντονα η διάθεση της προσφοράς, που κινείται τόσο προς τα πρόσωπα που αγαπάμε όσο και γενικότερα στο κοινωνικό σύνολο.

Είναι λοιπόν μια πολύ καλή στιγμή να απλώσεις το χέρι σου και να προσφέρεις ή ακόμα και να ζητήσεις βοήθεια από τα κατάλληλα πρόσωπα. Είναι επίσης η ιδανική στιγμή να στραφείς σε πιο πνευματικές αναζητήσεις, μέσα από την προσευχή ή το διαλογισμό, που θα σε βοηθήσουν να κατανοήσεις περισσότερο τις δυνάμεις ή τις αδυναμίες σου και να έρθεις σε καλύτερη επαφή με το μέσα σου, με την ψυχή σου!

Βεβαίως, η όψη αυτή έχει και τη δύσκολη πλευρά της, που μπορεί να σε εμπλέξει με πρόσωπα ή καταστάσεις που δημιουργούν δυνατές απογοητεύσεις ή ακόμα και εξαπατήσεις, αν δεν προσέξεις.

Την περίοδο αυτή είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν πολλές ασάφειες και πολλά ψέματα, που παραπλανούν και αποσυντονίζουν κάθε ενέργεια ή κίνηση. Επίσης, μπορεί να κυριαρχεί και μία τάση φυγής από την καθημερινότητα, από τα προβλήματα, από οτιδήποτε μπορεί να πιέζει την ψυχή σου, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε κάθε είδους καταστρατήγηση των ορίων, μέσα από το αλκοόλ ή ακόμα και άλλες ουσίες… Μα να θυμάσαι πως οι κόσμοι αυτοί είναι πλαστοί και σε οδηγούν ακόμα πιο βαθιά στην απομόνωση και την απογοήτευση...

Επίσης είναι πολύ πιθανό να εμφανιστούν και πάσης φύσεως αλλεργίες και από κάθε τι που χρησιμοποιείς, χωρίς να το γνωρίζεις!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τη σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς που έχετε Ήλιο σας κοντά στην 11η μοίρα των ζωδίων σας, ή ακόμα και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά, κράτησε αποστάσεις από οτιδήποτε δε γνωρίζετε ή οτιδήποτε δε σας είναι οικείο. Επίσης, φιλτράρετε διπλά και τριπλά τις πληροφορίες που λαμβάνετε τις ημέρες αυτές. Και κυρίως, προσοχή στα πρόσωπα που εμπιστεύεστε, ιδιαίτερα αν δεν είστε σίγουροι για τις προθέσεις τους. Στραφείτε περισσότερο στην εσωτερική σας αναζήτηση, σε πνευματικά θέματα που προάγουν την ψυχή και το νου σας. Και ζήστε την ομορφιά της ανιδιοτελούς προσφοράς, αυτής που μπορεί να έχει θεραπευτικές ιδιότητες και για τη δική σας ψυχή!

Η Ολυμπία Χριστοδουλή, η αστρολόγος των μεγάλων επιτυχιών θα σου τα βρει όλα! 
Κάλεσε 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-02-2017 19:00:00