blank
 
blank

Τα άστρα σήμερα! Μάθε τι θα σου φέρει ο ανάδρομος Άρης μέχρι τις 30 Ιουνίου!

Τα άστρα σήμερα! Μάθε τι θα σου φέρει ο ανάδρομος Άρης μέχρι τις 30 Ιουνίου!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 18
 

Τα άστρα σήμερα, με τον ανάδρομο Άρη

Την Κυριακή 17 Απριλίου και μέχρι τις 30 Ιουνίου 2016, ο Άρης περνά σε ανάδρομη πορεία στην 8η μοίρα του Τοξότη, αλλάζοντας τον τρόπο δράσης στην καθημερινότητά μας, αλλά και στον ψυχισμό μας.

Ο Άρης είναι ο πλανήτης που εκφράζει την ενστικτώδη ανάγκη να δράσουμε, να κινηθούμε δυναμικά για να επιβιώσουμε! Είναι αυτή η δύναμη που υπάρχει μέσα σου και που ενεργοποιείται για να σε ωθήσει στην ανάληψη πρωτοβουλιών, στην διεκδίκηση και σε ό,τι συνεπάγεται κίνηση και δράση!

Την περίοδο που ο Άρης θα κινείται ανάδρομος, θα χρειαστεί να χαλαρώσουμε τους ρυθμούς, να κάνουμε μια στάση και να κοιτάξουμε πίσω μας! Τώρα, οποιαδήποτε δράση, κίνηση ή πρωτοβουλία ξεκίνησε στο προηγούμενο διάστημα, περνά σε μια φάση αναθεώρησης!

Ο τομέας που θα εκδηλώσει στον καθένα μας την ενέργειά του η αναδρομή του πλανήτη, εξαρτάται από τον γενέθλιο Οίκο που βρίσκεται στο προσωπικό μας ωροσκόπιο.

Το πρώτο πράγμα που ''πλήττεται'' στην περίοδο αυτή, είναι η ζωτικότητα, η ενέργειά μας, που τώρα γίνεται πιο υποτονική, χωρίς την συνηθισμένη ένταση που πυροδοτεί τους καθημερινούς μας ρυθμούς και τις δραστηριότητές μας! Όλα περνούν σε μια πιο… άνευρη φάση, τα πράγματα λειτουργούν περισσότερο διεκπεραιωτικά, χωρίς εκείνη την σπίθα που κινητοποιεί το μηχανισμό των εξελίξεων!

Και βεβαίως, είναι μια περίοδος κατά την οποία δεν ευνοείται κανένα καινούργιο ξεκίνημα, ακόμα και αν πρόκειται για ένα σχέδιο πολύ καλά οργανωμένο! Κάθε καινούργια δράση ή νέο εγχείρημα, είναι μάλλον απίθανο να αποδώσει καρπούς! Αντίθετα, πολλές φορές μπορεί να εκδηλωθούν έντονοι ανταγωνισμοί που αναχαιτίζουν τις προσπάθειές μας, αλλά και να αποκαλυφθούν παρασκηνιακές κινήσεις!

Και τις περισσότερες φορές, ιδιαίτερα όταν βλέπουμε πως τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα θέλαμε, υπάρχει μια έντονη απογοήτευση κι ένα περιβάλλον δυσαρέσκειας και δυσαρμονίας. Εκείνο που χρειάζεται να προσέξουμε κατά την περίοδο της αναδρομής του Άρη, είναι η διαχείριση του θυμού, ο οποίος μπορεί να προκαλέσει ένα περιβάλλον συγκρούσεων με τους γύρω μας! Επίσης, την περίοδο αυτή καλό είναι να αποφύγουμε τις αγορές μηχανημάτων, γιατί το πιο πιθανό είναι να βγάλουν διάφορα προβλήματα! Ακόμα, μπορεί να υπάρξουν αναβολές ή εμπλοκές σε θέματα που αφορούν το εξωτερικό, την εκπαίδευση, το εμπόριο, τον νόμο ή τη θρησκεία.

Ο Άρης είναι κυβερνήτης του Κριού και παραδοσιακός κυβερνήτης του Σκορπιού. Όσοι έχουν στο ωροσκόπιο τους έντονο το στοιχείο του Κριού ή του Σκορπιού, φαίνεται να επηρεάζονται περισσότερο από την ανάδρομη κίνηση του Άρη και μπορεί να έχουν μια πεσμένη διάθεση, που δεν τους επιτρέπει να χειριστούν τα θέματα τους με την δύναμη και ενέργεια που είχαν παλιότερα… Αυτός είναι ένας λόγος που μπορεί να γεννήσει αντιδράσεις, αλλά και να βγάλει προς τα έξω εντάσεις, παράπονα, ζήλιες ή ακόμα και ανταγωνισμούς!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την ανάδρομο Άρη

Στις 27 Μαΐου, ο Άρης θα περάσει και πάλι στο ζώδιο του Σκορπιού και θα φτάσει μέχρι την 23η μοίρα του ζωδίου. Θα μας επηρεάσει όλους, αλλά περισσότερο τις ζωές των ζωδίων του Σταθερού Σταυρού του τρίτου δεκαημέρου, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, και Υδροχόους, επαναφέροντας στη ζωή τους ζητήματα που άνοιξαν την περίοδο του Φεβρουαρίου, προκειμένου να αναθεωρήσουν λάθος κινήσεις και αποφάσεις, ή ακόμα και σχέσεις που δεν εξελίχθηκαν όπως περίμεναν!

Βεβαίως, την περίοδο αυτή πολύ πιθανόν να εκφραστεί έντονη κτητικότητα και ανυπομονησία, όμως να θυμάστε πως αυτές οι ποιότητες δεν μπορούν να βοηθήσουν την εξέλιξη της όποιας υπόθεσης σας απασχολεί!

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, η εποχή αυτή σας καλεί σε αναθεωρήσεις, προκειμένου να διαχειριστείτε συναισθηματικές εντάσεις και συγκρούσεις, να αναγνωρίσετε τις ποιότητες των ανθρώπων που βρίσκονται κοντά σας και να αποφασίσετε τελικά ποια άτομα τελικά χρειάζεται να κρατήσετε στη ζωή σας! Είναι μια εποχή προετοιμασίας, έτσι ώστε να μπορέσετε παρακάτω να ολοκληρώσετε κάθε φιλόδοξο σχέδιό σας ή κάθε σχέση που διεκδικείτε! Όχι σε καινούργια ξεκινήματα, ναι στην επεξεργασία των παλιών σας υποθέσεων!

Να έχετε μια όμορφη μέρα! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,23/μήνυμα.  

Άρης στον Τοξότη κι Αφροδίτη στον Κριό: Δύο εραστές σε ζώδια της Φωτιάς! Από την Ματίνα Πάτζαλη

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 11 με 17 Απριλίου 2016, από τη Μαρία Σύλλα.

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 12-04-2016 20:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι