Quantcast
blank
 
blank

Ο Ανάδρομος Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, από την Έλενα Γκιτσάλη: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ανάδρομος Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, από την Έλενα Γκιτσάλη: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Στις 5 Ιουνίου 2021 o Ερμής, που ήδη βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία, από τις 23ο 05’ των Διδύμων θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα που θα βρίσκεται στις 23ο 05΄ των Ιχθύων. Η δύσκολη αυτή όψη θα μας φέρει ξανά αντιμέτωπους με θέματα και προβλήματα που δεν είχαμε σωστά αντιμετωπίσει και, ως εκ τούτου, ξεκαθαρίσει.

Sponsored Links

Ο Ανάδρομος Ερμής σε τετράγωνο με Ποσειδώνα;

Την προσοχή μας θα πρέπει να δώσουμε σε τυχόν επικοινωνιακά μας ατοπήματα καθώς θα υπάρξει μια τάση να μπερδεύουμε το που σταματάει η αλήθεια και το που ξεκινάει το ψέμα. Τυχόν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις που θα υπάρξουν, τόσο με φίλους, όσο και με συνεργάτες μας, θα μας βγάλουν εκτός προγράμματος αλλά και «από τα ρούχα μας».

Καλό θα ήταν να προσπαθούμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην σταματάμε να είμαστε σοβαροί και συνεπείς σε ότι λέμε και κάνουμε. Αν, για τον οποιοδήποτε λόγο, κρατάμε κάποια πράγματα κρυφά από τους άλλους θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί γιατί η τάση των ημερών ευνοεί και αποκαλύψεις μυστικών. Τέλος, ας είμαστε προσεκτικοί με τα προσωπικά μας αντικείμενα καθώς ελλοχεύει και ο κίνδυνος να τα χάσουμε.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ανάδρομος Ερμής σε τετράγωνο με Ποσειδώνα;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 4 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε τι θα κληθεί να αντιμετωπίσει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα βρεθείτε στο μέσω καταιγισμού πληροφοριών σχετικών με μυστικά αλλά και υπόγειες συμπεριφορές ατόμων που, ως ώρας, θεωρούσατε φιλικά προσκείμενα σε εσάς. Μην επιτρέψετε σε κανένα με την συμπεριφορά του να αναμοχλεύσει δικά σας εσωτερικά τραύματα του παρελθόντος, αντιθέτως κινηθείτε αναλόγως και προστατέψτε τον εαυτό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Στην επιφάνεια θα επανέλθουν κάποια προβλήματα που είχατε με φίλους ή με άτομα με τα οποία έχετε μια γενική κοινωνική επαφή και επικοινωνία. Διόλου απίθανο τα θέματα αυτά να αφορούν μια μεταξύ σας οικονομική συνδιαλλαγή η οποία σας δημιούργησε αρκετά θέματα, για κάποιους μάλιστα, ακόμα και με το δημόσιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα να έχετε δείξει στους άλλους, όχι μόνο σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά και σε προσωπικό, ένα πλασματικό εαυτό που αποτελείται από πολλούς και διάφορους ρόλους. Τώρα όμως θα πρέπει να έρθετε αντιμέτωποι με όλα όσα έχετε υποσχεθεί γιατί έχει έρθει η ώρα να τα τηρήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν είναι όλα ρόδινα και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να αποδεχθείτε. Αν υπάρχουν θέματα που έχετε με πρόσωπα που ανήκουν στο στενό οικογενειακό σας κύκλο, και τα οποία δεν έχετε φροντίσει να διευθετήσετε, θα πρέπει να ξέρετε ότι αυτά θα βγουν ξανά στην επιφάνεια απαιτώντας την προσοχή σας.

ΛΕΩΝ

Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ότι αφορά ήδη υπάρχουσες οικονομικές συνεργασίες σας γιατί τα πράγματα δεν θα είναι ξεκάθαρα υπέρ σας. Καλό είναι να είστε και σε εγρήγορση γιατί κάποια άτομα που εσείς θεωρείτε φίλους θα σας δείξουν ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Επίσης, μην δανείζεστε και μην δανείζετε χρήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η όψη αυτή θα σας ξαναφέρει στην επιφάνεια κάποια θέματα που έχετε και που αφορούν επαγγελματικές σας σχέσεις. Ίσως σας κάνουν να πιστέψετε ότι προκειμένου να καταφέρετε να επιτύχετε κάποιους στόχους σας θα πρέπει να δημιουργήσετε μια πλασματική εικόνα για τον εαυτό σας πράγμα που δεν επιθυμείτε διόλου.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε υπογραφές που ίσως χρειαστεί να βάλετε. Αν δεν μπορέσετε να τις καθυστερήσετε, τουλάχιστον μέχρι ο Ερμής να επιστρέψει σε ορθή πορεία, καλό θα ήταν να τσεκάρετε ακόμα και την πιο μικρή λεπτομέρεια. Επίσης, ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε ξανά προβλήματα με άτομα στο χώρο εργασίας σας

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

« Όπου ακούτε πολλά κεράσια καλό είναι να κρατάτε και μικρό καλάθι» και αυτός είναι και ο τρόπος για να μην έχετε περιπέτειες, είτε αυτές αφορούν τα προσωπικά σας, είτε αυτές αφορούν τα επαγγελματικά σας. Γιατί έτσι δεν θα επιτρέψετε να σας δημιουργήσουν ψεύτικες ελπίδες. Να είστε επίσης προσεκτικοί στις οικονομικές σας συνεργασίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ασχοληθείτε και λύστε, μια και καλή, προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί με κάποια έγγραφα που σχετίζονται με τα οικονομικά της οικογένειάς σας. Κάποιοι από εσάς ίσως κληθείτε να αντιμετωπίσετε, όχι για πρώτη φορά, κάποιο θέμα το οποίο αφορά την οικογένεια του/της συντρόφου σας. Επίσης, αποφύγετε να δώσετε δικαιώματα στο ταίρι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην πάρετε μέρος σε κουτσομπολιά, ειδικά αν αυτά αφορούν «περσινά ξινά σταφύλια» γιατί θα αποβεί μοιραίο, όχι μόνο για τη κοινωνική σας εικόνα, αλλά και για τον τρόπο που θα σας αντιμετωπίσει, ακόμα, και το ταίρι σας γιατί θα «πέσετε» στα μάτια του. Θα υπάρξουν αναβολές σχετικές με κάποιο ταξίδι που θέλετε να κάνετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί να έχετε μπει σε πρόγραμμα δημιουργικού οίστρου καθώς θέλετε να δώσετε όλο σας το είναι σε μια νέα δουλειά ή σε κάποιο καινούργιο project που δουλεύετε, όμως οι επικοινωνιακές δυσκολίες και οι καθυστερήσεις θα σας κάνουν να χάνετε τη χαρά σας. Μην πτοείστε γιατί όλα θα γυρίσουν ξανά υπέρ σας, απλά κάντε λίγο ακόμα υπομονή.

ΙΧΘΥΣ

Θα υπάρξει νέος κύκλος παρεξηγήσεων με άτομα από την δική σας οικογένεια ή από την οικογένεια του/της συζύγου. Εσείς το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να μην βάλετε την οποιαδήποτε διαμάχη στο κέντρο της προσοχής σας. Δώστε την απαραίτητη προσοχή όμως στις σχέσεις σας με το ταίρι σας και σχεδιάστε μαζί του ένα ταξίδι που καλό όμως είναι να πραγματοποιήσετε όταν με το καλό ο Ερμής γυρίσει σε ορθή πορεία.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 03-06-2021 12:00:00