blank
 
blank

Ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω από 13 ως 23 Δεκεμβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω από 13 ως 23 Δεκεμβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Από τις 13 Δεκεμβρίου ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία σου στο φιλόδοξο και μεθοδικό ζώδιο του Αιγόκερου ως τις 23 Δεκεμβρίου 2023. Όλο αυτό το διάστημα, ο τρόπος σκέψης μας γίνεται ρεαλιστικός και προσγειωμένος, ενώ η επικοινωνία με τους άλλους αποκτά επιφύλαξη. Γινόμαστε πιο οργανωτικοί, πρακτικοί και μεθοδικοί στα σχέδιά μας, ενώ κυριαρχεί η ορθότητα στο λόγο και στις εκφράσεις.

Κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή, οτιδήποτε σχετίζεται με υποχρεώσεις, επαγγελματικές επιδιώξεις, φιλοδοξίες και κοινωνικές δομές, μπαίνει σε φάση αναθεώρησης και επαναπροσδιορισμού. Άρα, φαίνεται πως κάποια σχέδια αλλάζουν σημαντικά και χρειάζεται να επανακαθοριστεί το πρόγραμμα που είχαμε θέσει, ώστε να προσαρμοστούμε στη νέα πραγματικότητα.

Sponsored Links

Ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω και οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Η πορεία του Ερμή στον Αιγόκερω, στο ηλιακό σου μεσουράνημα, φέρνει έντονη κινητικότητα στον τομέα της καριέρας σου. Πρόκειται για ένα διάστημα κατά το οποίο θα συμβούν σημαντικές αλλαγές και αναθεωρήσεις σε ό,τι αφορά τις σχέσεις με ανώτερους στο χώρο εργασίας σου, στο στάτους και τη δημόσια εικόνα σου. Παράλληλα, ίσως αναλάβεις κάποιο επαγγελματικό εγχείρημα, οι στόχοι του οποίου θα χρειαστεί να επαναπροσδιοριστούν, ή να παρουσιαστούν νέα δεδομένα στην επιχείρησή σου, τα οποία σε οδηγούν σε αλλαγή σχεδίων για το επαγγελματικό σου μέλλον. Σε κάθε περίπτωση, ο προσανατολισμός σου και η εργασιακή σου πραγματικότητα θα έχουν αναδιαμορφωθεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής από τον Αιγόκερω και τον 9ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, φέρνει εξελίξεις σε νομικά θέματα, σπουδές και επαγγελματικές σχέσεις με το εξωτερικό. Ίσως σχεδιάζεις να ταξιδέψεις ή να κάνεις το βήμα να αναζητήσεις εργασία μακριά από τη χώρα που ζεις το διάστημα αυτό, κάτι που ενδέχεται να αναθεωρήσεις ή να χρειαστεί να αναπροσαρμόσεις κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή. Από την άλλη, η περίοδος αυτή ενδέχεται να εμπεριέχει εξετάσεις για σπουδές ή γενικότερα κάποια επανεξέταση σε θέματα που αφορούν την εκπαίδευσή σου, ενώ δεν αποκλείεται να θελήσεις να μάθεις μια ξένη γλώσσα ή ένα νέο αντικείμενο, για να αποκτήσεις πρόσθετα εφόδια για το μέλλον σου. Αυτό που πρέπει να προσέξεις αν σχεδιάζεις να ταξιδέψεις είναι η οργάνωση και το πρόγραμμα της μετακίνησής σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πορεία του κυβερνήτη σου στον Αιγόκερω και στο 8ο ηλιακό σου σπίτι, επηρεάζει τις ερωτικές σου σχέσεις και οικονομικά ζητήματα. Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο είναι πιθανό να επιστρέψουν πρόσωπα από το ερωτικό σου παρελθόν, ειδικά αν υπήρχε έντονο το στοιχείο της σεξουαλικότητας ανάμεσά σας, και να κληθείς να επαναπροσδιορίσεις αυτή τη σχέση. Γενικά, το σεξ θα σε απασχολεί έντονα την περίοδο αυτή, είτε ανήκεις στους δεσμευμένους είτε όχι, ενώ ίσως μπεις σε διαδικασία αυτο-ψυχανάλυσης, καθώς ενδέχεται να έρθουν στην επιφάνεια απωθημένα και καταπιεσμένες επιθυμίες. Από την άλλη, η διέλευση αυτή επηρεάζει την οικονομική σου κατάσταση (ή αυτή του/της συντρόφου σου) και ίσως χρειαστεί να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες ή να δεχθείς εσύ κάποια επιστροφή οφειλών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πορεία του Ερμή στον Αιγόκερω, απέναντι από το ζώδιό σου, φέρνει νέα δεδομένα στον τομέα «σχέσεις». Όσον αφορά τις ερωτικές, φαίνεται πως θα υπάρξουν συζητήσεις με το σύντροφό σου για το μέλλον ή τη δομή της σχέσης σας ή πιθανόν να χρειαστεί να αλλάξετε το πρόγραμμα σε κάποια σχέδια που είχατε κάνει, λόγω νέων δεδομένων που παρουσιάζονται στη ζωή σας. Αν δε διατηρείς μόνιμο δεσμό, υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να επιστρέψει στη ζωή σου ένα πρόσωπο από το παρελθόν, για να δώσεις μια ακόμη ευκαιρία στη σχέση αυτή. Όσον αφορά τις επαγγελματικές σου σχέσεις, ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές στα πρόσωπα που συνεργάζεσαι, σε υφισταμένους ή προϊσταμένους, στις μετακινήσεις σου, ακόμη και σε κάποιο εγχείρημα που έχεις αναλάβει το τελευταίο διάστημα.

Ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο

Ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερου ενεργοποιεί τον 6ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, ο οποίος συνδέεται με την εργασιακή σου καθημερινότητα και το σώμα σου. Το διάστημα αυτό ενδέχεται να υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στο καθημερινό σου πρόγραμμα, στις ευθύνες και τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει στη δουλειά σου, στην έδρα της εργασίας σου, κάτι που επηρεάζει άμεσα τις μετακινήσεις σου, ή ακόμα και στα άτομα με τα οποία συνεργάζεσαι. Γενικά, φαίνεται πως το πρόγραμμά σου θα είναι φορτωμένο και ίσως κάποια αναποδιές που εμφανίζονται, να σε επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο. Γι’ αυτό καλό είναι δώσεις προσοχή στη φυσική σου κατάσταση και να προσπαθήσεις όσο το δυνατόν να περιορίσεις βλαβερές συνήθειες την περίοδο αυτή. Μια αλλαγή στη διατροφή σου είναι επίσης πιθανή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερου ενεργοποιεί τον 5ο ηλιακό σου οίκο, που σχετίζεται με τη δημιουργικότητά σου, την ανάγκη σου για έρωτα, χαρά, διασκέδαση και φλερτ, καθώς και τη σχέση σου με τα παιδιά. Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο θα θελήσεις να εκφράσεις τον εαυτό σου και τα ταλέντα σου, να προωθήσεις τα προσόντα σου και να αναλάβεις νέα, δημιουργικά εγχειρήματα, που θα σου χαρίσουν αναγνώριση. Ακόμη, η διάθεσή σου ανεβαίνει, έχεις περισσότερη όρεξη για να βγεις, να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις και να ερωτευτείς, ενώ αν ανήκεις στους δεσμευμένους, η διέλευση αυτή θα αναζωπυρώσει το πάθος με το ταίρι σου. Τέλος, θα σε απασχολήσει ο χρόνος που αφιερώνεις στα παιδιά σου ή αν δεν έχεις, το ενδεχόμενο να αποκτήσεις έναν απόγονο.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Η πορεία του Ερμή στον Αιγόκερω, στο ηλιακό σου ναδίρ, φέρνει εξελίξεις που αφορούν το σπίτι και τις οικογενειακές σου σχέσεις. Αρχικά, ενδέχεται να κάνεις αλλαγές στον χώρο που μένεις, να προχωρήσεις σε μια ανακαίνιση ή ακόμη και σε μια μετακόμιση, αν κάτι τέτοιο είναι στα σχέδιά σου. Γενικά, το σπίτι σαν οίκημα, θα σε απασχολήσει έντονα σε ό,τι αφορά επιδιορθώσεις και επισκευές. Από την άλλη, η διέλευση αυτή επηρεάζει τις σχέσεις σου με τα πρόσωπα της οικογένειάς σου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν συζητήσεις με αφορμή κάποια παρεξήγηση ή να υπάρξει κινητικότητα, διότι κάποιο από τα μέλη εγκαταλείπει την οικία για σπουδές. Ακόμη, είναι πιθανό να σε απασχολήσει κάποια οφειλή ή κάποια πρακτική υποχρέωση, που αφορά ένα ακίνητο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερου ενεργοποιεί το 3ο ηλιακό σου σπίτι, που σχετίζεται με την επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου. Πρόκειται για μια διέλευση που αρχικά ενδέχεται να σου φέρει νέα και ειδήσεις που περίμενες να λάβεις, ώστε να προγραμματίσεις ανάλογα τις υποχρεώσεις σου. Οι επαφές και οι συναλλαγές με τρίτους αυξάνονται την περίοδο αυτή, ενώ ίσως χρειαστεί να επισκευάσεις ένα μεταφορικό μέσο ή να προχωρήσεις στην αγορά ενός νέου, για να διευκολύνεις τις μετακινήσεις σου. Από την άλλη, ενδέχεται να επηρεαστούν οι σχέσεις με αδέρφια, κοντινούς συγγενείς, γείτονες ή με οποιοδήποτε πρόσωπο έχεις καθημερινή επαφή. Πρόσεξε πιθανές παρεξηγήσεις ή μια διάθεση να γίνεις επικριτικός απέναντί τους. Τέλος, είναι μια καλή περίοδος για να μάθεις καινούρια πράγματα ή να εξειδικευθείς σε ένα νέο αντικείμενο.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερου και στον 2ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, φέρνει εξελίξεις σε οικονομικά ζητήματα. Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο ενδέχεται να υπάρξουν κάποια έκτακτα έξοδα ή πιθανές αλλαγές στο εισόδημά σου, κάτι που σου δημιουργεί ένα αίσθημα ανασφάλειας. Όσο πιο καλή διαχείριση και οργάνωση κάνεις την περίοδο αυτή στον τρόπο που ξοδεύεις χρήματα, τόσο λιγότερες απώλειες θα έχεις. Από την άλλη, ίσως σε απασχολήσει μια επένδυση που δρομολογείς ή μια πολυπόθητη αγορά που σκοπεύεις να υλοποιήσεις, κινήσεις που καλύτερα να αποφύγεις κατά την ανάδρομη πορεία του πλανήτη. Ακόμη, φαίνεται πως επηρεάζεται εν γένει το σύστημα αξιών σου και πιθανόν να μπεις σε μια διαδικασία επαναπροσδιορισμού προσώπων ή καταστάσεων που θεωρείς σημαντικά για σένα, ή να αρχίσεις να αξιολογείς διαφορετικά τον εαυτό σου και τις απαιτήσεις που έχεις από αυτόν…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πορεία του Ερμή στο ζώδιό σου φέρνει σημαντικές εξελίξεις και αναθεωρήσεις σε όλο το φάσμα της ζωής σου. Πρόκειται για μια περίοδο, κατά την οποία θα υπάρξουν νέα δεδομένα, τόσο σε επίπεδο σχέσεων όσο και σε επίπεδο υποχρεώσεων, τα οποία καλείσαι να διαχειριστείς, ώστε να προχωρήσεις παρακάτω. Από τη μία, ενδέχεται να αναδιαμορφωθούν οι συνθήκες στο περιβάλλον εργασίας σου, όσον αφορά συναδελφικές σχέσεις, επαγγελματικά εγχειρήματα ή πρακτικού είδους αλλαγές, που επηρεάζουν την καθημερινότητα και τις μετακινήσεις σου. Από την άλλη, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις περνούν σε μια φάση επαναπροσδιορισμού, κατά την οποία θα κληθείς να λάβεις αποφάσεις για το μέλλον τους, αλλά και να διαχειριστείς πιθανές παρεξηγήσεις που έχουν αυξημένες πιθανότητες να προκύψουν κατά την ανάδρομη πορεία του πλανήτη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερου ενεργοποιεί τον 12ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, μια θέση που σχετίζεται με την ανάγκη σου για αποστασιοποίηση και περισυλλογή. Φαίνεται πως θα διανύσεις μια περίοδο προετοιμασίας για κάποιες αλλαγές που έρχονται στη ζωή σου λίγο παρακάτω και πως θα νιώσεις την ανάγκη να κάνεις ένα βήμα πίσω, για να περισυλλέξεις τις απαραίτητες πληροφορίες για ένα νέο διάβημα. Το παρασκήνιο θα είναι έντονο στη ζωή σου το διάστημα αυτό, ειδικά στον χώρο εργασίας σου, ενώ είναι πιθανό να βρεθείς σε μια σύγχυση από τα νέα δεδομένα που θα καταφθάνουν, κάτι που θα σου δημιουργήσει εσωστρέφεια και επιτακτική ανάγκη για ξεκούραση. Καλό είναι να θέσεις τα απαραίτητα όρια στον εαυτό σου και στους γύρω σου, και να εκμεταλλευτείς τη διέλευση αυτή για να ακούσεις την εσωτερική σου φωνή, να έρθεις πιο κοντά με το διαισθητικό σου κομμάτι και να αφιερώσεις χρόνο σε δραστηριότητες που σε ψυχαγωγούν.

ΙΧΘΕΙΣ

Η πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερου και στον 11ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σε βάζει στη διαδικασία να επαναπροσδιορίσεις κάποιους στόχους σου και να θέσεις νέες βάσεις για το μέλλον σου. Θα θελήσεις να οργανώσεις πρακτικά τα επόμενα βήματά σου αυτό το διάστημα και να δεις ποια σχέδιά σου δεν παρουσιάζουν τα αποτελέσματα που επεδίωκες, ώστε να τα σχεδιάσεις εκ νέου, σε πιο ρεαλιστικές βάσεις. Παράλληλα, η διέλευση αυτή επηρεάζει τις σχέσεις σου με φίλους και γενικά το κοινωνικό σου περιβάλλον, τη συμμετοχή σου σε κάποια ομάδα ή ένα συλλογικό εγχείρημα που έχεις αναλάβει. Όλα αυτά παρουσιάζουν εξελίξεις και αναθεωρήσεις κατά την ανάδρομη πορεία του πλανήτη.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 09-12-2023 13:00:00