blank
 
blank

Ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό από 10 ως 23 Σεπτεμβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό από 10 ως 23 Σεπτεμβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
 

Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιο του Ζυγού από τις 10 ως 23 Σεπτεμβρίου 2022. Η επικοινωνία μας με τους άλλους δέχεται ένα προσωρινό μπλοκάρισμα, ενώ ο τομέας των διαπροσωπικών μας σχέσεων αλλά και η οικονομική μας κατάσταση, θα αποτελέσουν προτεραιότητα το διάστημα αυτό. Και βέβαια για κάποιους, το παρελθόν επιστρέφει για συναισθηματικές ανακατατάξεις!

Sponsored Links

Ο ανάδρομος Ερμής Ζυγό και οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένε μου Κριέ, μέχρι και τις 23 Σεπτεμβρίου, ο Ερμής κινείται ανάδρομος στον Ζυγό. Αυτό σημαίνει πως θα φέρει σε πρώτο πλάνο τη σχέση σου με τον σύντροφό σου, ώστε να βρείτε συμβιβαστικές λύσεις σε προβλήματα που ανέκυψαν το περασμένο διάστημα. Οι αδέσμευτοι, καλό θα είναι να προετοιμαστούν για ένα συνταρακτικό πισωγύρισμα, που θα φέρει σημαντικές ανακατατάξεις στα ερωτικά τους. Καλό θα ήταν να μη πάρεις τώρα σημαντικές αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Έως τις 23 Σεπτεμβρίου, ο ανάδρομος Ερμής θα επηρεάσει το κομμάτι των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Ίσως να χρειαστεί να προβείς σε κινήσεις, που θα ξεκαθαρίσουν τις ερωτικές σου σχέσεις, μιας και φαίνεται ότι έχουν έρθει στην επιφάνεια κάποια ζητήματα που χρειάζονται επίλυση. Καλό θα είναι να μην χρησιμοποιήσεις έμμεσους τρόπους για να πετύχεις τους σκοπούς σου, αλλά να είσαι ξεκάθαρος και ανοιχτός στα λεγόμενα και τις προθέσεις σου. Στη συνέχεια, η προσοχή σου στρέφεται στη δουλειά και τις καθημερινές σου υποχρεώσεις. Μην πάρεις τώρα σημαντικές αποφάσεις, διότι ενδέχεται να παρουσιαστούν αναβολές και καθυστερήσεις, που θα χαλάσουν τα σχέδιά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποιες ασυνεννοησίες και ανακατατάξεις στον χώρο εργασίας σου, ενδέχεται να σε βγάλουν εκτός προγράμματος οπότε οπλίσου με υπομονή έως τις 23 Σεπτεμβρίου, που θα βρίσκεται σε αυτό το κομμάτι του ωροσκοπίου σου. Αργότερα, μάλλον θα χρειαστεί να επαναπροσδιορίσεις κάποια πράγματα που αφορούν αποκλειστικά και μόνο τον εαυτό σου. Θα θελήσεις να εφεύρεις τρόπους, ώστε να αυξήσεις την αυτοπεποίθηση και την δημιουργικότητά σου, επαναφέροντας τον ενθουσιασμό στη ζωή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου, που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος στον Ζυγό, θα χρειαστεί να αναθεωρήσεις κάποιες απόψεις σου που σχετίζονται με την προσωπική σου εξέλιξη και να δεις τα πράγματα από άλλη σκοπιά. Αν υπάρχουν πράγματα που δε σε ικανοποιούν στο εργασιακό σου περιβάλλον, όπως οι οικονομικές σου απολαβές, αυτό το διάστημα θα θελήσεις να ξεκινήσεις διαπραγματεύσεις. Από κει και μετά, το σπίτι γίνεται βασική προτεραιότητα, ενώ τα σενάρια μιλούν για βραχυκυκλωμένες συσκευές που χρειάζονται επισκευή και μπλοκάρισμα στην επικοινωνία με το οικογενειακό σου περιβάλλον ή με τον σύντροφό σου. Οπλίσου με υπομονή…

anadromos-ermhs

anadromos-ermhs-2

ΛΕΩΝ

Μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου, κάποιες ανακατατάξεις που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σου, ενδέχεται να σου δημιουργήσουν μια ανασφάλεια για την παρούσα οικονομική σου κατάσταση. Τα σενάρια μιλούν για προβλήματα στις μετακινήσεις σου (ένα σέρβις στο αυτοκίνητό σου δεν θα ήταν κακή ιδέα) και στην επικοινωνία σου με τους άλλους. Πρόσεξε πώς εκφράζεσαι, για να αποφύγεις ανούσιες παρεξηγήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα επηρεάσει το κομμάτι των οικονομικών σου. Μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου, καλό θα είναι να προσέχεις σε ποιους εμπιστεύεσαι τα μυστικά σου, ενώ αν θέλεις να πείσεις για το δίκιο σου, προσπάθησε να μην χρησιμοποιήσεις πλάγιους τρόπους. Τα ξεκάθαρα λόγια θα σε βγάλουν από οποιαδήποτε δύσκολη θέση. Αν χρωστάς ή σου χρωστάνε, θα χρειαστεί να το τακτοποιήσεις, ενώ καλό θα είναι να αποφύγεις δανεισμούς και άσκοπες αγορές, για να μη βρεθείς προ εκπλήξεων.

ΖΥΓΟΣ

Μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου, καλό θα είναι να αποφύγεις σημαντικές αγορές αυτό το διάστημα, γιατί εκτός από το ότι ενδέχεται να σου πουλήσουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες, ίσως να βγεις και εκτός προϋπολογισμού. Ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό αλλάζει τις προτεραιότητές σου και σε βάζει στη διαδικασία να επανεξετάσεις όλους τους τομείς της ζωής σου. Είσαι ικανοποιημένος από τη δουλειά και τις ερωτικές σου σχέσεις; Αν όχι, θα χρειαστεί να τα αναθεωρήσεις…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Ζυγό ως τις 23 Σεπτεμβρίου, φαίνεται να δημιουργείται ένα παρασκήνιο στις διαπροσωπικές ή τις επαγγελματικές σου σχέσεις, με κάποιες κρυφές συζητήσεις πίσω από την πλάτη σου ή με συναδέλφους σου να φανερώνουν τη μισή αλήθεια για πράγματα που σε αφορούν. Προσπάθησε να είσαι ξεκάθαρος στα κίνητρά σου και να μην εμπλακείς σε υπόγεια παιχνίδια εξουσίας.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομος στον Ζυγό μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου, ίσως να θελήσεις να αναζητήσεις ένα καταφύγιο που θα σε απομακρύνει για λίγο από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, επιτρέποντάς σου να χαλαρώσεις και να ακούσεις την εσωτερική σου φωνή. Επιπλέον, θα φέρει στο δρόμο σου άτομα που είχαν καιρό να εμφανιστούν στη ζωή σου και που ενδεχομένως να είχατε αφήσει κάτι στη μέση. Παράλληλα, ίσως να χρειαστεί να επαναξιολογήσεις κάποιες γνωριμίες που έκανες το περασμένο διάστημα, για να δεις τελικά τι έχουν να σου προσφέρουν, αλλά και να ξαναέρθεις σε επαφή με φίλους που δημιουργήθηκε πρόσφατα μια παρεξήγηση μεταξύ σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η συλλογή πληροφοριών και οι γνώμες φίλων σου είναι σημαντικά στάδια που πρέπει να περάσεις, προκειμένου να εξελίξεις τα πλάνα σου. Από την άλλη, ίσως να χρειαστεί να αναθεωρήσεις κάποια σχέδιά σου ή να διαπιστώσεις ότι ένα όνειρο που ετοιμαζόσουν να πραγματοποιήσεις, αποτελεί ουτοπία. Με τον ανάδρομο Ερμή στον Ζυγό ως τις 23 Σεπτεμβρίου, πρόκειται να φέρει μία σειρά από ανακατατάξεις στην επαγγελματική σου πορεία και στις παρούσες συνεργασίες σου. Η προνοητικότητα είναι η καλύτερη δίοδος, οπότε ό,τι χρειάζεται προγραμματισμό και συνέπεια, καλό θα είναι να το τακτοποιήσεις εγκαίρως.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Ζυγό ως τις 23 Σεπτεμβρίου, σχέσεις με ανώτερους, και συναδέλφους μπαίνουν στο στόχαστρο και επαγγελματικά σχέδια φαίνεται να χρειάζονται επαναξιολόγηση. Παράλληλα, ίσως να θελήσεις να κάνεις μερικές αλλαγές στον τρόπο που βγάζεις τον εαυτό σου προς τα έξω και στο πώς “πουλάς” τα ταλέντα σου. Απόφυγε το σχεδιασμό κάποιου ταξιδιού για να αποφύγεις απρόοπτα και δώσε ιδιαίτερη προσοχή στις επαγγελματικές συνεργασίες, που σχετίζονται με το εξωτερικό.

ΙΧΘΕΙΣ

Έως τις 23 Σεπτεμβρίου, ο ανάδρομος Ερμής δημιουργεί παρανοήσεις σε τομείς που σχετίζονται με ταξίδια, σπουδές και σχέσεις με το εξωτερικό. Ηπροσοχή σου στρέφεται στον τομέα των ερωτικών σχέσεων και των οικονομικών σου συναλλαγών. Αν υπάρχουν χρωστούμενα που δεν έχεις τακτοποιήσει, ενδέχεται να εμφανιστούν μπροστά σου, ενώ άτομα από το ερωτικό σου παρελθόν πιθανόν να κάνουν την εμφάνισή τους. Παράλληλα, ίσως να θελήσεις να στρέψεις την προσοχή σου εσωτερικά, ώστε να ανακαλύψεις τραύματα ή παρελθοντικές εμπειρίες, που σε οδηγούν σε λάθος χειρισμούς στις σχέσεις σου.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 02-09-2022 02:00:25