blank
 
blank

Ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους από 10 ως τις 23 Μαΐου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους από 10 ως τις 23 Μαΐου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Ο Ερμής μπαίνει σε ανάδρομη πορεία του, διελαύνοντας από τις 10 ως τις 23 Μαΐου 2022, στο ζώδιο των Διδύμων και μεταφέροντας την επιρροή του στον τομέα επικοινωνία. Οτιδήποτε σχετίζεται με μετακινήσεις, συνδιαλλαγές, υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα χρειάζεται να διπλοτσεκάρεται, ώστε να αποφύγουμε παρεξηγήσεις, βραχυκυκλώματα, ασυνεννοησίες, καθυστερήσεις και αναβολές. Εκκρεμότητες και οτιδήποτε έχουμε αφήσει μισό στο παρελθόν, τώρα επιστρέφει για να το ξεκαθαρίσουμε.

Sponsored Links

Ο ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Η πορεία του ανάδρομου Ερμή στους Διδύμους από τις 10 Μαΐου, επηρεάζει τον τομέα της ζωής σου που αφορά στις επικοινωνιακές σου δεξιότητες. Τα σενάρια μιλούν για προβλήματα στις μετακινήσεις σου (ένα ρεκτιφιέ στο αυτοκίνητό σου δεν θα ήταν κακή ιδέα) και στην επικοινωνία σου με τους άλλους. Πρόσεξε ιδιαίτερα τι λες και σε ποιούς για να προλάβεις λεκτικές διαμάχες και φρόντισε να μη συγκρουστείς με άτομα από το συγγενικό σου περιβάλλον για ασήμαντες αφορμές. Καλό θα είναι να εκμεταλλευτείς αυτή την περίοδο για να θέσεις προτεραιότητες, να βάλεις μία σειρά στις υποχρεώσεις σου και να κάνεις έναν απολογισμό των περασμένων μηνών, ώστε να θέσεις νέους στόχους και να εξελίξεις τους υπάρχοντες.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία από τις 10 Μαΐου στους Διδύμους, φαίνεται να στρέφει την προσοχή σου σε θέματα που σχετίζονται με την οικονομική σου κατάσταση. Αν χρωστάς ή σου χρωστάνε, αυτή την περίοδο θα χρειαστεί να το τακτοποιήσεις, ενώ καλό θα είναι να αποφύγεις δανεισμούς και αγορές που δεν είναι επείγουσες, για να μη βρεθείς προ εκπλήξεων. Ένας απολογισμός εσόδων-εξόδων θα ήταν μία καλή ιδέα, ώστε να προγραμματίσεις πώς θα κινηθείς από τις αρχές του επόμενου μήνα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το πέρασμα του κυβερνήτη σου στο ζώδιό σου, αλλάζει τις προτεραιότητές σου και σε βάζει στη διαδικασία να επανεξετάσεις όλους τους τομείς της ζωής σου. Είσαι ικανοποιημένος από τη δουλειά και τις ερωτικές σου σχέσεις; Υπάρχουν προβλήματα στο σπίτι που επιμένεις να αφήνεις άλυτα; Οι επικοινωνιακές σου ικανότητες δέχονται πλήγμα και η κρίση σου δεν φαίνεται να λειτουργεί στα καλύτερά της. Χρειάζεται να επαναπροσδιορίσεις κάποια πράγματα αυτή την περίοδο και να ξεκαθαρίσεις οτιδήποτε έχεις αφήσει στη μέση. Μέσα σε αυτά, συγκαταλέγεται και το ερωτικό σου παρελθόν, που ενδέχεται να κάνει δυναμική επανεμφάνιση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στις 10 Μαΐου, ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει ένα κομμάτι που σχετίζεται με την ανάγκη σου για απομόνωση και εσωστρέφεια. Θα θελήσεις να αναζητήσεις ένα καταφύγιο που θα σε απομακρύνει για λίγο από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, επιτρέποντάς σου να χαλαρώσεις και να ακούσεις την εσωτερική σου φωνή. Αυτό που πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, είναι παρασκηνιακές συζητήσεις και λόγια που λέγονται πίσω από την πλάτη σου. Η επικοινωνία βραχυκυκλώνεται και η ανταλλαγή πληροφοριών μπλοκάρεται, γι’ αυτό καλό θα είναι να σκέφτεσαι δύο φορές, πριν πεις αυτό που έχεις στο μυαλό σου.

ανάδρομος Ερμής

ανάδρομος Ερμής1

ΛΕΩΝ

Από τις 10 Μαΐου, που ο Ερμής θα κινείται σε ανάδρομη πορεία, φαίνεται να επηρεάζεται ο τομέας της ζωής σου που σχετίζεται με την ανάγκη σου να εκφράσεις ένα πιο επικοινωνιακό - κοινωνικό κομμάτι σου. Άτομα που είχαν καιρό να εμφανιστούν στη ζωή σου, πιθανόν να επιστρέψουν για να επαναφέρουν αναμνήσεις και παράλληλα, κάποια σχέδια που είχες για το μέλλον, τώρα ενδεχομένως να χρειαστεί να τα επανεξετάσεις. Η συλλογή πληροφοριών και οι γνώμες φίλων σου είναι σημαντικά στάδια που πρέπει να περάσεις αυτή την περίοδο, προκειμένου να εξελίξεις τα πλάνα σου. Προσοχή στις λεκτικές διαμάχες με φίλους!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σου στους Διδύμους, πρόκειται να φέρει μία σειρά από ανακατατάξεις στους τομείς που σχετίζονται με τα μελλοντικά πλάνα σου και την επαγγελματική σου κατεύθυνση. Ο τομέας της καριέρας και της δημόσιας εικόνας σου έρχονται σε πρώτο πλάνο, ενώ σχέσεις με ανώτερους, συναδέλφους και επαγγελματικά σχέδια μπαίνουν στο στόχαστρο για να επαναξιολογηθούν, παράλληλα με μερικές αλλαγές στον τρόπο που βγάζεις τον εαυτό σου προς τα έξω. Η προνοητικότητα είναι η καλύτερη δίοδος κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, οπότε ότι χρειάζεται προγραμματισμό και συνέπεια, καλό θα είναι να το τακτοποιήσεις εγκαίρως.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Από τις 10 Μαΐου, ο πλανήτης της επικοινωνίας περνά στους Διδύμους και στον 9ο ηλιακό σου οίκο, μεταφέροντας τις παρανοήσεις σε τομείς που σχετίζονται με ταξίδια, σπουδές και σχέσεις με το εξωτερικό. Αν υπάρχουν εκκρεμότητες ή σχέδια στη ζωή σου σχετικά με αυτούς τους τομείς, αυτή τη περίοδο θα δεχτούν αναβολές και καθυστερήσεις. Διατήρησε την υπομονή και την επιμονή σου και χρησιμοποίησε την ικανότητά σου να θέτεις σε τάξη οτιδήποτε τη χρειάζεται, για να αποφύγεις δυσάρεστες εκπλήξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η επιρροή της ανάδρομης πορείας του Ερμή στρέφεται στον τομέα των ερωτικών σχέσεων και των οικονομικών σου συνδιαλλαγών. Αν υπάρχουν χρωστούμενα που δεν έχεις τακτοποιήσει, ενδέχεται να εμφανιστούν μπροστά σου, ενώ ό,τι σχετίζεται με τράπεζες και εφορίες πιθανόν να σου δημιουργήσει πονοκεφάλους. Από την άλλη, άτομα από το ερωτικό σου παρελθόν που έχετε αφήσει κάτι στη μέση, πιθανόν θα εμφανιστούν για να δώσεις μία τελευταία ευκαιρία στη σχέση σας. Να θυμάσαι όμως, ότι κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή, δεν ευνοούνται επανασυνδέσεις. Είναι περίοδος για σκέψεις και όχι για αποφάσεις.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από τις 10 Μαΐου, οι εξελίξεις περνούν στον τομέα των σχέσεων σου με τους άλλους. Είτε πρόκειται για συναδέλφους είτε για τον σύντροφό σου, το βέβαιο είναι ότι θα χρειαστεί να διοχετεύσεις μεγάλο κομμάτι της ενέργειάς σου για να κάνεις τις σχέσεις σου πιο λειτουργικές. Αν μέσα σε όλο αυτό επιστρέψει και κάποιο άτομο από τα παλιά για να δείτε τι πήγε στραβά στη μεταξύ σας σχέση, μην παραξενευτείς. Είναι μέσα στην ατζέντα αυτής της διέλευσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο ανάδρομος Ερμής περνά στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τον χώρο της δουλειάς σου, την καθημερινότητα και τις διατροφικές σου συνήθειες. Κάποια μικροπροβλήματα στο γραφείο ή μία ανακατάταξη στις καθημερινές σου συνήθειες, ενδέχεται να δημιουργήσουν τριγμούς στο πρόγραμμά σου. Προσπάθησε να θέσεις προτεραιότητες και να οργανώσεις καλά τις εκκρεμότητές σου, ώστε να είσαι προετοιμασμένος/η για τα απρόοπτα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από τις 10 Μαΐου, ο ανάδρομος Ερμής περνά στους Διδύμους και η επιρροή του στρέφεται στο κομμάτι του ωροσκοπίου σου που συμβολίζει την εξωστρέφεια και τη διασκέδαση. Πρόσεξε ιδιαίτερα τις μετακινήσεις σου, ενώ αν αποφασίσεις να πραγματοποιήσεις μία κοντινή απόδραση αυτή την περίοδο, φρόντισε να έχεις υπολογίσει καλά όλες τις παραμέτρους για να αποφύγεις καθυστερήσεις και αναβολές.

ΙΧΘΕΙΣ

Από τις 10 Μαΐου, ο Ερμής κινείται ανάδρομος στους Διδύμους. Το σπίτι γίνεται βασική προτεραιότητα, ενώ τα σενάρια μιλούν για βραχυκυκλωμένες συσκευές που χρειάζονται επισκευή και μπλοκάρισμα στην επικοινωνία με την οικογένεια και τα αδέρφια σου. Οπλίσου με υπομονή, διατήρησε χαμηλό προφίλ και απέφυγε διαμάχες που θα ταράξουν την ηρεμία σου για ψύλλου πήδημα.

Γιάννης Πέτρου
Ημερομηνία Τροποποίησης: 04-05-2022 12:00:00