blank
 
blank

Ο ανάδρομος Ερμής και τα επαγγελματικά μας.

Ο ανάδρομος Ερμής και τα επαγγελματικά μας.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Τι πρέπει να κάνετε και τι όχι στα επαγγελματικά σας όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος.Ο Ερμής είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας. Είναι γνωστό ότι όταν είναι σε ανάδρομη πορεία, πλήττει αυτόν τον τομέα, ο οποίος είναι ζωτικός για όλες τις επιχειρήσεις, την καριέρα και τα επαγγέλματα γενικότερα. Αυτό σημαίνει ότι κάποιος πρέπει να κλείσει το κατάστημα κάθε φορά που ο Ερμής γίνεται ανάδρομος; Η απάντηση είναι ένα μεγάλο ΟΧΙ. Αν κάποιος γνωρίζει πώς να αξιοποιήσει στο έπακρο αυτή την επιρροή του Ερμή, τότε τα πράγματα θα κυλίσουν ομαλά στο μέτωπο της σταδιοδρομίας και θα εξελιχθούν όπως πρέπει. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης της ανάδρομης περιόδου του πλανήτη, όσον αφορά τον τομέα της σταδιοδρομίας σας.

Τι πρέπει να κάνετε και τι όχι στα επαγγελματικά σας όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος.

Τι θα κάνετε:

• Σε γενικές γραμμές, οι επιδιώξεις των επιχειρήσεων ή της καριέρας επιβραδύνουν ή υποχωρούν λίγο όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος. Χρησιμοποιήστε αυτή την περίοδο για να τελειώσετε τυχόν εργασίες που έχουν καθυστερήσει, να προγραμματίσετε τα σχέδια σας ή να διορθώσετε τυχόν λάθη η παραλείψεις που έγιναν το προηγούμενο διάστημα.

• Επειδή οι επικοινωνίες δεν λειτουργούν σωστά όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος, σιγουρευτείτε ότι θα εξασφαλίσετε κάποιο επιπλέον χρόνο στη διάθεση σας όταν ασχολείστε με σημαντικά θέματα. Επίσης, αν θα ταξιδέψετε, βεβαιωθείτε ότι όλα τα έχετε προγραμματίσει σωστά, ότι δεν έχετε ξεχάσει να βάλετε στις αποσκευές σας κάποιο αντικείμενο που θα σας είναι απαραίτητο ή ότι έχετε κάνει service στο αυτοκίνητο σας για να μην έχετε προβλήματα.

• Είναι μια περίοδος κατά την οποία μπορείτε να κάνετε τα σχέδια σας και να προετοιμαστείτε για οποιεσδήποτε μελλοντικές επιχειρήσεις ή έργα. Κάντε δειγματοληπτική έρευνα, συλλέξτε τα σχετικά δεδομένα και αποκτήστε τυχόν δεξιότητες που απαιτούνται για να υλοποιήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια, όταν ο Ερμής επιστρέψει σε ορθή πορεία.

• Πολλά δεδομένα και πληροφορίες χάνονται με ανάδρομο Ερμή. Ως εκ τούτου, βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας στον υπολογιστή σας των σημαντικών στατιστικών στοιχείων και δεδομένων πριν τα πράγματα πάνε στραβά.

• Είναι μια καλή περίοδος για να ανανεώσετε ή να επαναδιαπραγματευθείτε συμβάσεις και συμφωνίες.

• Μπορείτε να ξαναρχίσετε επαφές με άτομα από προηγούμενες εργασίες που έπαιξαν κάποιο ρόλο στη σταδιοδρομία σας. Θα έχει περάσει κάποιο χρονικό διάστημα, από τη στιγμή που ήρθατε σε επαφή  με τον πρώην εργοδότη και τους συναδέλφους σας. Κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή, μπορείτε να επιδιώξετε επανασύνδεση μαζί τους, έτσι ώστε να έχετε μια σαφή εικόνα του πού βρίσκεστε στον τομέα της σταδιοδρομίας σας.

• Είναι κατάλληλος χρόνος για την ανάληψη εργασιών επισκευής ή αναβάθμισης του εξοπλισμού του γραφείου ή του καταστήματος σας.

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Από σήμερα μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!


• Είναι μια ευκαιρία για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη δουλειά σας. Φυσικά, θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις και εμπόδια στα σχέδια σας, αλλά δεν πρέπει να στενοχωριέστε. Είναι απλά μια περαστική φάση.

Τι δεν θα κάνετε:

• Μην ξεκινήσετε νέες επιχειρήσεις με ανάδρομο Ερμή. Σε περίπτωση που ξεκινήσετε μια θα ήταν μια πλήρης καταστροφή με χάσιμο χρόνου και χρημάτων. Να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή να εφαρμόσετε νέα σχέδια, μόνο όταν ο Ερμής είναι σε ορθή πορεία.

• Μην λάβετε σημαντικές αποφάσεις όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος Όλες οι αποφάσεις που λαμβάνονται κατά την ανάδρομη πορεία του πλανήτη θα πρέπει να επανασχεδιαστούν ή να αναδιαμορφωθούν αργότερα.

• Μην μπείτε σε μια νέα επιχείρηση ή αναλάβετε μια νέα θέση εργασίας με ανάδρομο Ερμή. Περιμένετε για κάποιο χρονικό διάστημα και κάντε την απαιτούμενη προεργασία πριν μεταβείτε σε ένα νέο εργασιακό περιβάλλον.


• Μην κάνετε νέες αγορές που σχετίζονται με την εργασία σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Υπάρχει κίνδυνος να αποκτήσετε ελαττωματικούς εξοπλισμούς. Η εγκατάσταση νέου υλικού ή λογισμικού πρέπει επίσης να αναβληθεί, μέχρι ο Ερμής να επιστρέψει σε ορθή πορεία.

• Μην συνάψετε νέες συμβάσεις ή υπογράψετε νέες συμφωνίες. Αν αυτό συμβεί κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή, είναι απίθανο να υπάρξει επιτυχής έκβαση για τα εμπλεκόμενα μέρη.

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Από σήμερα μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!


• Μην δημιουργείτε νέες συνεργασίες ή συμμαχίες στον τομέα της σταδιοδρομίας σας. Πολλές κινήσεις αποπροσανατολισμού και παρανοήσεις είναι πιθανό να προκύψουν  κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή.

Η Ολυμπία Χριστοδουλή δεν είναι απλά μια αστρολόγος! Είναι η αστρολόγος που σημειώνει καθημερινά δεκάδες επιτυχίες με τις προβλέψεις της! Είναι η αστρολόγος που συμβουλεύονται όλοι οι διάσημοι! Θα την βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στέλνοντας ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Δείτε επίσης:

Τα αισθηματικά με ανάδρομο Ερμή

Τα οικονομικά με ανάδρομο Ερμή

Ο ανάδρομος Ερμής το 2018

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-02-2018 17:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι