blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη, με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο: Ό,τι αντέχει στον χρόνο, αξίζει πραγματικά!

Τα άστρα την Τετάρτη, με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο: Ό,τι αντέχει στον χρόνο, αξίζει πραγματικά!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 9
 

Τα άστρα την Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 2015, με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο

Πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις της σημερινής ημέρας παίζει ο Ερμής, που περνάει σε αναδρομή πορεία μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου, στο ζώδιο του Υδροχόου. Μπαίνουμε λοιπόν σε μια περίοδο που θα προκύψουν πολλές καθυστερήσεις, αναβολές και ματαιώσεις σε θέματα που αφορούν την επικοινωνία, τις συμφωνίες, τις διαπραγματεύσεις, αλλά και τη νέα τεχνολογία. Γενικότερα, τα ζητήματα επεκτάσεων ή νέων ιδεών, φαίνεται πως παίρνουν άλλη κατεύθυνση από την δρομολογημένη!

Ανάδρομος Ερμής σε εξάγωνο με Ουρανό και σύνοδο με Ήλιο

Στην διαδρομή του αυτή, ο Ερμής θα συναντήσει για μια ακόμα φορά τον Ουρανό σε όψη εξαγώνου στις 28/01, δίνοντας την δυνατότητα να αναθεωρήσουμε ζητήματα, τα οποία ενδεχομένως προέκυψαν το προηγούμενο διάστημα. Στις 30/01, συναντά σε όψη συνόδου τον Ήλιο, ανοίγοντας έναν καινούργιο κύκλο διαπραγματεύσεων σε θέματα που μπορεί να συζητούσαμε των προηγούμενο καιρό.
 
Ωστόσο, το διάστημα αυτό καλό είναι να αποφύγουμε τις οριστικές συμφωνίες ή δεσμεύσεις, όπως και να υπογράψουμε έγγραφα, τα οποία λειτουργούν δεσμευτικά, γιατί το πιο πιθανό είναι πως στην πορεία δεν θα τηρηθούν τα συμφωνηθέντα. Είναι όμως μια πολύ καλή εποχή για να οργανώσουμε με μεγαλύτερη λεπτομέρεια οτιδήποτε μας ενδιαφέρει, να κάνουμε τις κατάλληλες συζητήσεις και επαφές προκειμένου να προωθήσουμε τις ιδέες μας και να μεθοδεύσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα σχέδιά μας!
 
Και βέβαια, με τον Ερμή σε αναδρομή πορεία έχουμε τη δυνατότητα να αποκαταστήσουμε σχέσεις, που ενδεχομένως στο παρελθόν για κάποιο λόγο απομακρύνθηκαν από τη ζωή μας. Τώρα, μία ειλικρινής και ξεκάθαρη συζήτηση με τα πρόσωπα που μας ενδιαφέρουν, θα βοηθήσει στο να αποκαταστήσουμε το κλίμα και τις ισορροπίες, αν φυσικά αυτό επιθυμούμε!
 
Οι παλιοί έρωτες ανθίζουν σε νέο έδαφος! Επίσης, είναι δυνατή η αποκατάσταση σχέσεων, που δοκιμάστηκαν εξαιτίας της απόστασης. Τόσο το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό όσο και η σύνοδος του Ερμή με τον Ήλιο, οργανώνουν το κατάλληλο σκηνικό, πολλές φορές με ξαφνικό και απροσδόκητο τρόπο, που θα προκαλέσει συναντήσεις, που φαινομενικά μπορεί να μοιάζουν τυχαίες, άλλα που έχουν πολύ συγκεκριμένο στόχο και σκοπό!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του πρώτου, αλλά και του δεύτερου δεκαήμερου, μπορεί να δυσκολευτείτε περισσότερο από τα θέματα που φέρνει η αναδρομή κίνηση του Ερμή την περίοδο αυτή. Μπορεί να νιώσετε μια ασάφεια στην επικοινωνία σας, καθώς επίσης ίσως να μην καταφέρετε να υλοποιήσετε κάποια θέματα όπως τα είχατε σκεφτεί… Μπορείτε όμως να τα επανεξετάσετε με μία πιο ξεκάθαρη οπτική και να τα οργανώσατε με έναν πολύ καλύτερο τρόπο, έτσι ώστε παρακάτω να τα πραγματοποιήσετε.
 
Και βέβαια, Δίδυμοι και Παρθένοι, ο Ερμής, ο δικός σας κυβερνήτης, έρχεται να φέρει σημαντικές αναθεωρήσεις, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Δεν αποκλείεται να σας δημιουργήσει τη διάθεση να ρίξετε μια ματιά και στο παρελθόν σας και σε κάποια πρόσωπα, που μπορεί να έφυγαν από την ζωή σας, αλλά όχι από την καρδιά σας!

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας.

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 20-01-2015 20:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι