blank
 
blank

Τα άστρα το τριήμερο 13 ως 15 Μαΐου 2016, με Αφροδίτη σύνοδο Ερμή και τρίγωνο Πλούτωνα. Νέες ερωτικές ευκαιρίες, ακόμη και με πρόσωπα από το παρελθόν!

 
Τα άστρα το τριήμερο 13 ως 15 Μαΐου 2016, με Αφροδίτη σύνοδο Ερμή και τρίγωνο Πλούτωνα. Νέες ερωτικές ευκαιρίες, ακόμη και με πρόσωπα από το παρελθόν!
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 21
 

Ένα περιβάλλον εξαιρετικών ευκαιριών διαμορφώνονται στο τριήμερο που ακολουθεί. Ένα τριήμερο που έρχεται να μας θυμίσει πως τίποτα δεν κλείνει οριστικά, αν δεν έχουμε αποφασίσει εμείς να το κλείσουμε! Άλλωστε, οι αναδρομές των πλανητών έχουν ακριβώς αυτόν το σκοπό: Να μας δώσουν τη δυνατότητα της ανανέωσης, της επαναδιαπραγμάτευσης ή της διόρθωσης εκείνων των σημείων που δεν καταφέραμε το προηγούμενο διάστημα να διαχειριστούμε σωστά. Έτσι, τώρα μπορούμε να ολοκληρώσουμε εκείνη τη συζήτηση που δεν καταφέραμε στο παρελθόν, να διαπραγματευτούμε εκ νέου οικονομικά ζητήματα που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα, αλλά και να διαχειριστούμε τις προσωπικές μας σχέσεις, έτσι ώστε να ζητήσουμε ή να δεχτούμε μια ειλικρινή συγγνώμη, αλλά και να συναντήσουμε ένα πρόσωπο που η καρδιά μας δεν έχει καταφέρει ποτέ να ξεπεράσει, προκειμένου να δώσουμε μια καινούργια ευκαιρία στη σχέση αυτή!

Sponsored Links

Τα άστρα το τριήμερο 13 ως 15 Μαΐου 2016, με τον ανάδρομο Ερμή σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα

Την Παρασκευή πραγματοποιούνται δύο σημαντικές όψεις του ανάδρομου Ερμή. Το τρίγωνο του Ερμή με τον ανάδρομο Πλούτωνα επαναφέρει θέματα του παρελθόντος. Συχνά θα αποκαλύψει και παρασκηνιακές κινήσεις, καταστάσεις ή ακόμα και συναισθήματα, προκειμένου να ξεκαθαρίσουν εμπλοκές και παρεξηγήσεις, που δημιούργησαν αποστάσεις, ψυχρότητα ή προβλήματα.

Κυρίως όμως, διευκολύνεται πάρα πολύ το περιβάλλον στο οποίο κινούμαστε. Η επικοινωνία τώρα γίνεται πιο άμεση, πιο ειλικρινής, αλλά κυρίως πιο συναισθηματική, με πρόθεση να συμβιβάσει καταστάσεις που μας ταλαιπώρησαν, μέσα από ειλικρινείς και ξεκάθαρες εξηγήσεις.

Ερμής σε σύνοδο με Αφροδίτη

Την ίδια μέρα, ο Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη δημιουργεί ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε θέματα που σχετίζονται με την ομορφιά, αλλά και τις Τέχνες! Έτσι, τις ημέρες αυτές μπορεί να νιώσουμε την ανάγκη να ανανεώσουμε την εικόνα μας, να ασχοληθούμε περισσότερο με ζητήματα καλλωπισμού ή να παρακολουθήσουμε κάποιες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, που δημιουργούν μια ευφορία στην ψυχολογία μας!

Το σημαντικό είναι όμως πως η ανάδρομη πορεία του Ερμή σε σύνοδο με τον πλανήτη της αγάπης, την Αφροδίτη, δημιουργεί μία πιο συναισθηματική διάθεση στην επικοινωνία και διαμορφώνει τις κατάλληλες συνθήκες, που διευκολύνουν κάθε τέτοιου είδους πρόθεση. Μηνύματα, τηλεφωνήματα, επαφές, βρίσκουν πρόσφορο έδαφος αλλά και ανταπόκριση, δίνοντας τη δυνατότητα για αποκατάσταση κάθε παρεξήγησης ή παρανόησης, αλλά κυρίως για να φέρουν κοντά δύο ανθρώπους, που το μεταξύ τους έχει ακόμα μέλλον…

Αφροδίτη σε τρίγωνο με ανάδρομο Πλούτωνα

Όμως τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ, μια και το τριήμερο αυτό χρωματίζεται από την ενέργεια του έρωτα, κατακλύζοντας τον ψυχισμό μας, τη διάθεσή μας και κυρίως το συναίσθημά μας, που αναζητά εκτόνωση με κάθε τρόπο… Το Σάββατο, κυρίαρχη είναι η όψη τριγώνου της Αφροδίτης, που είναι πανίσχυρη στο ζώδιο του Ταύρου, με τον ανάδρομο Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου! Όλα αποκτούν ένα πιο έντονο χρώμα, και κυρίως η επιθυμία σου να μοιραστείς, να ανταλλάξεις την ενέργειά σου με το πρόσωπο που αγαπάς…

Η όψη αυτή ανασύρει εκείνα τα αρχέγονα ένστικτα που οδηγούν στο να αναζητήσεις και να διεκδικήσεις τον έρωτα, να ανανεώσεις τη σχέση σου, να μοιραστείς δυνατές, αληθινές και έντονες στιγμές με τον σύντροφό σου, ανεβάζοντας το συναίσθημα στα ύψη! Το σεξ τις ημέρες αυτές γίνεται πιο έντονο, λειτουργεί απόλυτα, κυριαρχικά, μέσα σε συνθήκες έντονου πάθους, που μπορεί να κάνει μια σχέση να αναγεννηθεί!

Επανασύνδεση με πρόσωπο από το παρελθόν

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με ανάδρομο Πλούτωνα, σου δίνει επίσης τη δυνατότητα να μοιραστείς το πάθος με ένα πρόσωπο από το παρελθόν και να ανοίξεις έναν καινούριο κύκλο στο μεταξύ σας… Μην το σκέφτεσαι, μην αφήνεις κανέναν ενδοιασμό να σε σταματήσει, αν υπάρχει στη ζωή σου ένα πρόσωπο με το οποίο βρίσκεσαι σε απόσταση, αλλά νιώθεις την ανάγκη να το συναντήσεις ξανά… Αν όχι τώρα, πότε; Το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί και δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες, που θα εκπληρώσουν την επιθυμία σου! Και να θυμάσαι τα  λόγια της Αλκυόνης Παπαδάκη, πως "κάθε διαδρομή έχει τα δικά της αξιοθέατα...Όσο δύσκολη κι αν είναι υπάρχει πάντα ένα στέκι όπου σε περιμένει για ένα κέρασμα η ζωή! Όλα εναλλάσσονται το καλό, το κακό, το σκοτάδι, το φως... κι εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι... για το καινούριο ξεκίνημα!"

Ποια ζώδια ευνοούνται από τις αστρολογικές όψεις του τριημέρου

Αν ανήκεις στους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους ή Σκορπιούς του δεύτερου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, οι ημέρες αυτές είναι ιδανικές για να διορθώσεις λάθη, να διαπραγματευτείς οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα που ήταν σε εκκρεμότητα, αλλά και να ζήσεις με πάθος ένα κατακόκκινο, φλογερό έρωτα!

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Διάβασε τις μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου από τον Χρίστο Ντούβλη για όλα τα ζώδια. Περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας το επόμενο διάστημα, στα σχετικά άρθρα μας

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,23/μήνυμα.  

Σχετικά άρθρα

Προβλέψεις Αριθμολογίας για τον Μάιο 2016.

Αστρολογικό Ταρώ. Προβλέψεις Ταρώ Μαΐου για όλα τα ζώδια. Από τη Νάντια Ρήγα.

Ο Μάιος 2016 και οι προβλέψεις για τα ζώδια, από τη Μαρία Σύλλα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 12-05-2016 14:20:00