blank
 
blank

Ανάδρομος Κρόνος με Ήλιο στους Ιχθείς. Πώς να ορίσεις το …άπιαστο?

 
Ανάδρομος Κρόνος με Ήλιο στους Ιχθείς. Πώς να ορίσεις το …άπιαστο?
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Ο Ήλιος στους Ιχθείς

Με τη μετακίνηση του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων ξεκινά η εβδομάδα, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το Ιχθυακό στοιχείο, και ρίχνοντας ακόμα μεγαλύτερη ομίχλη στο ήδη ‘’βεβαρυμμένο ‘’σκηνικό των ημερών...
 
Ήλιος, Ερμής, Άρης και Ποσειδώνας, και όλοι αυτοί στο ζωδιακή περιοχή των ψαριών, σίγουρα κάτι έχουν να μας πουν, μια και τίποτα δεν γίνεται τυχαία…

Όλα αιωρούνται μέσα σε ένα ασαφές πλαίσιο

Και βεβαίως από τη μία μεριά υπάρχει όλο αυτό το παρασκήνιο που λειτουργεί γύρω μας κάνοντας τα πάντα να αιωρούνται μέσα σε ένα ασαφές πλαίσιο, που σε κάνει όχι μόνο να μην ξέρεις ποια κατεύθυνση να ακολουθήσεις, αλλά να μην ξέρεις και που θα βρεθείς και το επόμενο λεπτό… Το καλύτερο στις περιπτώσεις αυτές είναι να κλείνεις τα μάτια και να αφήνεσαι στην ροή, μια και το να αντιδράσεις ή να προσπαθήσεις να προλάβεις πράγματα δείχνει σχεδόν αδύνατο (...τι να προλάβεις και από πού!!!).

Αγάπη χωρίς ιδιοτέλεια

Από την άλλη μεριά,υπάρχει πάντα και το μήνυμα των Ιχθύων, που δεν είναι άλλο από αυτό της αγάπης και της προσφοράς σε ότι δείχνει να έχει την ανάγκη μας. Αυτής της προσφοράς που γίνεται από καρδιάς και θα σταθεί αρωγός με όποιο τρόπο μπορεί, αγκαλιάζοντας ότι δείχνει να μας χρειάζεται, χωρίς ίχνος ιδιοτελείας χωρίς ανταποδοτικό όφελος, παρά μόνο με εκείνη την καθαρή διάθεση του να σταθείς στο πλάι του άλλου.  Και αυτό είναι το φώς που θα διαλύσει κάθε σκοτάδι! Όσο περισσότερο δίνεις …τόσο περισσότερο γεμίζεις, μια και η προσφορά ΠΑΝΤΑ λειτουργεί τόσο σε αυτόν που την δέχεται όσο και σε αυτόν που προσφέρει!

Ποια ζώδια ευνούνται από τον Ήλιο στους Ιχθείς

Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες είναι οι πλέον ευνοημένοι των ημερών, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο και οι οποίοι μέσα από γεγονότα και ευκαιρίες θα κάνουν τις αλλαγές που επιθυμούν. Και βέβαια υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να πάρουν σημαντικές βοήθειες που θα πρέπει να αξιολογήσουν κατάλληλα.
 
Αρκετά ευνοημένοι όμως θα είναι και οι Ταύροι καθώς και οι Αιγόκεροι, που κι αυτοί με την σειρά τους θα έχουν αξιόλογες ευκαιρίες οι οποίες μπορεί να προέλθουν τόσο μέσα από τν φιλικό τους κύκλο (Ταύροι), όσο και μέσα από τις καθημερινές επαφές και επικοινωνίες (Αιγόκεροι).

Ανάδρομος Κρόνος

Παράλληλα σήμερα ο Κρόνος μπαίνει σε ανάδρομη κίνηση, και θα μείνει στην θέση αυτή μέχρι τις 8 Ιουλίου του 2013, βάζοντας μία άνω τελεία σε πολλές υποθέσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη, δίνοντας τους τον χρόνο να ωριμάσουν, και να επανέλθουν πιθανά με πολύ καλύτερα δεδομένα παρακάτω…
 
Ιδιαίτερα ο άξονας των Σταθερών ζωδίων, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, θα δουν κάποια σημαντικά ζητήματα τους να αναβάλλονται και καλό είναι να μην μπαίνουν τώρα στην διαδικασία τα οριστικοποίησης των καταστάσεων, γιατί δεν είναι σίγουρο πως θα καταφέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα σε αυτό που επιδιώκουν!
 
Μέρα είναι και θα περάσει… Βεβαίως, η επιρροή της όψης κράτα και τις επόμενες ημέρες, όμως να σκεφτείτε πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο, που συνήθως τον μαθαίνουμε παρακάτω… Για λεπτομέρειες, δείτε την εκπομπή της διάσημης αστρολόγου συγγραφέα Γιώτα Καλογερά για τα ζώδια τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013.
 
Μην ξεχνάτε πως κάθε άτομο στην αστρολογία είναι μοναδικό! Διαβάστε λοιπόν τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο χάρτη σας, ώστε να δείτε τις προσωπικές προβλέψεις σας. Για όποιο προσωπικό θέμα σας απασχολεί, οι αστρολόγοι μας σας δίνουν μια άμεση απάντηση με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
 
Καλή δύναμη σε όλους και καλή εβδομάδα!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 17-02-2013 00:00:00