blank
 
blank

Ανάδρομος Πλούτωνας στον Υδροχόο από 4 Μαΐου ως 12 Οκτωβρίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια, από την Μελίνα Φώφη.

 
Ανάδρομος Πλούτωνας στον Υδροχόο από 4 Μαΐου ως 12 Οκτωβρίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια, από την Μελίνα Φώφη.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Στις 2 Μαΐου ο πλανήτης της μεταμόρφωσης Πλούτωνας θα βρεθεί σε φαινομενική στάση για να ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, από τη 2η μοίρα και 6 πρώτα λεπτά του Υδροχόου και οπισθοχωρώντας να πιάσει μέχρι και την 29η μοίρα και 32’ του Αιγόκερου.

Επηρεάζει άμεσα τις ζωές κυρίως των  Υδροχόων που τα γενέθλιά τους είναι γύρω από τις 20, 21 και 22 Ιανουαρίου, τους Λέοντες που έχουν γεννηθεί 23, 24 και 25 Ιουλίου, τους Αιγόκερους των τελευταίων ημερών και γεννημένους από τις 17, 18 και 19 Ιανουαρίου και τους Καρκίνους που τα γενέθλιά τους είναι 20, 21 και 22 Ιουλίου. Το ίδιο ισχύει και για τους ωροσκόπους των ζωδίων αυτών που είναι κοντά στην 1η και 2η μοίρα του Υδροχόου και στην τελευταία, την 29η μοίρα δηλαδή του Αιγόκερου.

Το σαθρό πεθαίνει για να αναγεννηθεί από τη στάχτη του μια καινούργια ζωή. Κάπως έτσι μεταμορφωτικά θα λειτουργήσει η φαινομενικά ανάδρομη πορεία στους παραπάνω ζωδιακούς χαρακτήρες αν και η επίδρασή της ενέργειάς του θα είναι περισσότερο κοσμική, παρά προσωπική. Η φαινομενικά ανάδρομη αυτή πορεία θα διαρκέσει μέχρι τις 12 Οκτωβρίου του 2024.

Sponsored Links

Πάμε όμως να δούμε ποια σημασία θα έχει για όλα τα ζώδια:

ΚΡΙΟΣ

Όσο ο Πλούτωνας θα χτενίζει ανάδρομα τις 2 πρώτες μοίρες του Υδροχόου φαίνεται ότι θα έχεις την τάση να έλκεσαι από ανθρώπους που ο λόγος τους έχει κάτι ξεχωριστό, εκκεντρικό διαφορετικό από όσα ακούς, ενώ δεν αποκλείεται να ενταχθείς και σε μια ασυνήθιστη, ή καινοτόμο ομάδα. Όταν όμως μπει στον Αιγόκερω, τότε θα πρέπει να αναλογιστείς και να αναθεωρήσεις ως προς το που βαδίζεις γενικά πάνω σε θέματα καριέρας επαγγελματικής ανέλιξης και σταδιοδρομίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μέχρι και τα τέλη του Αύγουστου, όσο κι αν είναι εποχή διακοπών, θα χρειαστεί να επανεξετάσεις αλλά και να αναθεωρήσεις την επαγγελματική σου πορεία, αφού οι δυνατότητες να κάνεις σπουδαιότερα άλματα σ αυτή, υπάρχουν και δεν πρέπει να βολεύεσαι σε τίποτα λιγότερο. Από κει και μετά και ως τις 12 του Οκτώβρη, κινήσου, δραστηριοποιήσου άνοιξε τον κοινωνικό και το φιλικό σου κύκλο, γίνε πολίτης του κόσμου αλλά κυρίως, άφησε πίσω, τη ρουτίνα και την ησυχία σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με περισσότερη εσωστρέφεια και προβληματισμό, θα κυλήσει το διάστημα που θα κινείται φαινομενικά ανάδρομα ο Πλούτωνας στις δύο πρώτες μοίρες του Υδροχόου, ενώ κάποια καταπιεσμένα συναισθήματά σου θα βγαίνουν με μικρές ή μεγαλύτερες παρορμήσεις. Το κλειδί της επιτυχίας σου όμως ονομάζεται επικοινωνία που σ αυτή δε σε πιάνει κανείς και που ευτυχώς από το Σεπτέμβριο και μετά βγαίνεις από το καβούκι σου κατακτώντας για άλλη μια φορά τους πάντες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όσο ο Πλούτωνας θα διανύει φαινομενικά ανάδρομα τις πρώτες δύο μοίρες του Υδροχόου δες το σα μια καλή ευκαιρία να ξεμπερδεύεις με οικονομικές εκκρεμότητες πάσης φύσεως. Μπορεί να προβληματιστείς και να θελήσεις να ξεκαθαρίσεις μια και καλή μια κληρονομική, ή περιουσιακή κατάσταση. Από το Σεπτέμβρη και μετά, πιθανόν να χρειαστεί να επανεξετάσεις και να αναθεωρήσεις ορισμένες σημαντικές σου σχέσεις και συνεργασίες ειδικά αν δεν έχουν μέλλον.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

ΛΕΩΝ

Το σεβασμό τον εμπνέεις και δεν τον επιβάλλεις πράγμα που θα το καταφέρεις όχι δια της επιβολής μα με το κύρος και τη συνέπειά σου στους άλλους. Αυτό άλλωστε θα το κατακτάς μέρα με την ημέρα όλο και περισσότερο, στη δουλειά, στο γάμο σου στις σημαντικές σου σχέσεις και φιλίες ετών, όλο αυτό το διάστημα και μέχρι τα τέλη Αυγούστου. Από κει και μετά, φέρσου καλά κυρίως στον εαυτό σου, φρόντισε τη φυσική σου κατάσταση, άλλαξε αν χρειαστεί ακόμα και τρόπο ζωής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για άλλη μια φορά τα καμπανάκια της φυσικής σου κατάστασης θα σου ζητούν να αφήσεις στην άκρη δουλειές και υποχρεώσεις της καθημερινότητας, περίσσια άγχη που δε σε βγάζουν πουθενά ανθρώπους που μόνο να σου ζητούν με τον τρόπο τους ξέρουν, για να ασχοληθείς με τον εαυτό σου. Βγες από την πρίζα γενικότερα, πάρτο αλλιώς. Από τις αρχές του Σεπτέμβρη και ως τις 12 Οκτωβρίου, η ερωτική σου ζωή και η δημιουργική σου διάθεση μεταμορφώνονται πραγματικά.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Αχ αυτός ο φτερωτός θεός πόση έμπνευση σου δίνει αλλά και σε πόσα διλλήματα σε βάζει! Κι εκεί που λες τώρα θα αράξω, να σου και θα σου στείλει πειρασμό, που πραγματικά δεν πρόκειται να σε αφήσει ήσυχο. Ένα καινούργιο και δημιουργικό σου σχέδιο μπαίνει στα σκαριά που θα μεταμορφώσει τη μετέπειτα πορεία σου. Από τα τέλη Αυγούστου και μετά, θέματα σπιτιού & οικογένειας λύνονται ακόμα κι αν τα είχες λόγω των καταστάσεων σε κατάσταση αναβολής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Απαλλάσσεσαι από χρόνιες και προβληματικές καταστάσεις που προέρχονταν κυρίως από το χώρο του σπιτιού και της οικογένειας και σε επηρέαζαν στο βαθμό που να ακυρώνεις τα προσωπικά σου «θέλω» και επιδιώξεις ένεκα των συνθηκών που επικρατούσαν. Από τις 31 Αυγούστου και μετά, μια επιστροφή στις ρίζες σου, ή μια αλλαγή στην οικογενειακή σου κατάσταση ανοίγει καινούργια κεφάλαια, όπου χωρίζεις, παντρεύεσαι νοικοκυρεύεσαι, φτιάχνεις το μέλλον σίγουρα διαφορετικό.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το δυνατό σου χαρτί αυτό της επικοινωνίας μπλοκάρει η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα από τη 1η και τη 2η μοίρα του Υδροχόου και εδώ θα φανεί το ταλέντο σου, να φέρνεις τα πράγματα στα μέτρα σου σε περιόδους κρίσης. Η ασυνεννοησία με τους ανθρώπους της καθημερινότητάς σου, θα σε δυσκολέψει μέχρι να καταφέρεις να μάθεις να ελίσσεσαι με πιότερη διπλωματία. Οικονομικά θεματάκια θα χρειαστούν τη μέριμνά σου από τις αρχές του Σεπτέμβρη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλά κουμάντα κάνεις, οπότε δείξε μεγαλύτερη προσοχή στον τρόπο που διαχειρίζεσαι το χρήμα και στον τρόπο που κάνεις τις επενδύσεις σου, όχι μονάχα σε υλικό αλλά και σε συναισθηματικό επίπεδο. Μην υπερεκτιμάς ανθρώπους και καταστάσεις, μα ούτε και να μειώνεις την αξία τους, χωρίς να την έχεις ψάξει πρώτα. Από τα τέλη του Αυγούστου, ο Πλούτων περνά για άλλη και φορά στην τελευταία μοίρα του ζωδίου σου, μεταμορφώνοντας σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πρόβα φαίνεται πως κάνει στις αρχικές μοίρες του ζωδίου σου, βάζοντάς σε στη διαδικασία να επανεξετάσεις αλλά και να αναθεωρήσεις αν χρειαστεί, τη θέση σου απέναντι στους σημαντικούς άλλους της ζωής σου. Ωριμάζεις, φιλοσοφείς τη ζωή και αγαπάς ξαφνικά κομμάτια και ρόλους σ αυτή, που δεν είχες φανταστεί ότι υπάρχουν κι ότι μπορείς να υπηρετείς. Σεπτέμβριο και ως τα μέσα Οκτωβρίου υγεία & φυσική κατάσταση χρειάζονται την επιμέλειά σου. Αλλαγές τρόπου ζωής.

ΙΧΘΥΣ

Συναισθηματικά έχεις καταπιεστεί αρκετά κι ίσως έχεις απογοητευτεί από τους μύριους τρόπους που η ζωή σε βάζει να αναθεωρήσεις τις επιλογές σου, τους στόχους, τις φιλοδοξίες και τα όνειρα που κάνεις. Θα νιώσεις την ανάγκη όχι μονάχα να σταθείς στα πόδια σου αλλά και να επιβάλλεις στο περιβάλλον τα «θέλω» και τις επιδιώξεις σου. Από τον Σεπτέμβριο κι ως τις 12 του Οκτώβρη θα προσπαθήσεις να απεμπλακείς από προβληματικές καταστάσεις και θα τα καταφέρεις περίφημα.

Μελίνα Φώφη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 24-04-2024 01:54:38