blank
 
blank

Απρίλιος 2018 και προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από την Λιλή Ζαγκανά.

Απρίλιος 2018 και προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από την Λιλή Ζαγκανά.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Τηλεοπτική εκπομπή με τις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Αρπιλίου 2018 για τα 12 ζώδια, από την Λιλή Ζαγκανά. Τι θα συμβεί στην σου ζωή τον Απρίλιο 2018.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου 2018

Ο Απρίλιος του 2018 είναι αστρολογικά ένας μήνας με πολλά γεγονότα και με δυναμικές αλλαγές. Κι αν όχι πάντα αλλαγές σε εξωτερικό επίπεδο, σίγουρα προσφέρει ευκαιρίες για αλλαγές σε εσωτερικό επίπεδο, που προετοιμάζουν το έδαφος για νέα και σημαντικά εγχειρήματα. Ο μήνας ξεκινάει με τον Ερμή να κινείται σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, σε σύνοδο με τον ήλιο που βρίσκεται στην 12η μοίρα του κριού.

Ο Ερμής θα παραμείνει ανάδρομος μέχρι τις 16 Απριλίου, επομένως οι πρώτες 15 ημέρες του μήνα κατά κανόνα, είναι κατάλληλες για να κλείσουμε παλιές εκκρεμότητες, κυρίως γραφειοκρατικές και για να ασχοληθούμε ξανά και με μια πιο αναλυτική ματιά με θέματα που μας είχαν απασχολήσει στο παρελθόν και παράλληλα να προσανατολιστούμε προς τη λύση τους. 

Το πρώτο μισό του μήνα, καλό είναι επομένως να επιδιώξουμε συζητήσεις και συναντήσεις που είχαν ματαιωθεί μια και η ανάδρομη πορεία του Ερμή ευνοεί το ξεπάγωμα υποθέσεων που έχουν μείνει στη μέση. Από την άλλη θα μας δοθούν και αρκετές ευκαιρίες για τέτοιες συναντήσεις.

Στις 2 του μηνός έχουμε μια σημαντική όψη που επηρεάζει κυρίως κριούς, ζυγούς, καρκίνους και αιγόκερους του 1ου δεκαημέρου, που είναι η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο στην 9η μοίρα του αιγόκερω, και θα δώσει τη δυνατότητα στα παραπάνω ζώδια να εστιάσουν με ακρίβεια στους στόχους τους, ενώ είναι μια καλή μέρα για τη λήψη σοβαρών αποφάσεων.

Προσοχή χρειάζεται κοντά στις 4-5 του μηνός, όπου και σχηματίζεται το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Άρη αλλά και με τον Κρόνο, ημέρες που χρειάζεται να είμαστε ήρεμοι και συνειδητοί στα λόγια και στη συμπεριφορά μας, κάτι που κυρίως αφορά τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού του 1ου δεκαημέρου, αφού αυτή η όψη θα προκαλέσει τσακωμούς, εκνευρισμούς, εγωιστική συμπεριφορά και γενικότερα εντάσεις στις σχέσεις και την επικοινωνία. 

Στις 7 Απριλίου σχηματίζεται το τρίγωνο της Αφροδίτης από την 9η μοίρα του ταύρου με τον Κρόνο στον αιγόκερω, μια όψη που ενισχύει τα πρέπει και βοηθά στην εκπλήρωση των υποχρεώσεων μας, ενώ λίγο πιο μετά η 11η Απριλίου είναι μια πολύ καλή ημέρα για να δραστηριοποιηθούμε, για να βάλουμε νέους στόχους στη ζωή μας, αλλά και για να κόψουμε κακές συνήθειες και εξαρτήσεις. 

Από τις 12 μέχρι και τις 15 του μηνός, οι ημέρες χρωματίζονται έντονα με το στοιχείο του ρομαντισμού και δίνουν τη δυνατότητα κυρίως στους εκπροσώπους του 2ου δεκαημέρου του παρορμητικού και μεταβλητού σταυρού, να περάσουν πιο όμορφες και πιο χαλαρές στιγμές με το ταίρι τους, ενώ παράλληλα τους δίνετε και η δυνατότητα να έχουν εξελίξεις πάνω σε αισθηματικές υποθέσεις.

Στις 17 Απριλίου, που γίνεται και η Νέα Σελήνη του μήνα στην 26η μοίρα του κριού, σχηματίζεται μια σημαντική όψη, η αντίθεση της Αφροδίτης στον ταύρο με τον Δια από τον σκορπιό στην 21η μοίρα, που μπορεί να μας παρασύρει σε σπατάλες, σε υπερβολική συμπεριφορά, σε επιπολαιότητες και σε λόγια χωρίς ουσία.

Ο μήνας προχωράει με έντονες ερωτικές στιγμές, κυρίως για όσους ανήκουν στο 3ο δεκαήμερο του σταθερού και του παρορμητικού σταυρού, ενώ στις 23-24-25 του μηνός, ξανά οι εκπρόσωποι σταθερού και παρορμητικού, του 2ου δεκαημέρου αυτή τη φορά, θα έχουν εύνοια, τύχη και αρκετές ευκαιρίες για διασκέδαση και χαρούμενες στιγμές.

Η 26η Απριλίου είναι μια ημέρα Ευκαιρία και επηρεάζει θετικά το τέλος του 2ου και τις αρχές του 3ου δεκαημέρου σε ταύρους, παρθένους, αιγόκερους και σκορπιούς, ιχθύς, καρκίνους, αφού η σύνοδος του Άρη με τον Πλούτωνα στη 21η μοίρα του αιγόκερω, μπορεί να οδηγήσει στο άνοιγμα νέων δρόμων και ευκαιριών και να ωθήσει σε νέους ορίζοντες, μέσα από την εξολόθρευση εμποδίων και την ουσιαστική και ριζική αντιμετώπιση των προβλημάτων για τα παραπάνω ζώδια.

Έτσι σε γενικές γραμμές μπορούμε να πούμε ότι οι πρώτες 15 περίπου ημέρες του μήνα θα είναι περισσότερο ημέρες ξεκαθαρισμάτων και προετοιμασίας, ενώ το δεύτερο μισό του μήνα θα είναι ημέρες δράσης και ευκαιριών, αφού η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του κριού στις 17 Απριλίου, θα είναι η αρχή για νέες ευκαιρίες που θα εμπεριέχουν έντονα και το στοιχείο μιας καινούργιας αρχής.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 26-03-2018 11:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι