blank
 
blank

Ο Άρης σε αντίθεση με τον Ουρανό: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Άρης σε αντίθεση με τον Ουρανό: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 

Στις 11 Νοεμβρίου 2023 ο Άρης από τις 21° 10΄ του Σκορπιού θα βρεθεί σε όψη αντίθεσης με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο. Η όψη αυτή, που εύκολη δεν την λες, θα φέρει ξαφνικές ανατροπές στο ως ώρας στρωμένο σκηνικό της ζωής μας και γενικά στη ρουτίνα μας. Θα υπάρξουν αιφνίδιες αποκαλύψεις που θα φέρουν τα πάνω - κάτω σε πράγματα που εμείς θεωρούσαμε ως δεδομένα, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Sponsored Links

Ξαφνικές αποκαλύψεις και απρόσμενες συνειδητοποιήσεις

Η σύγχυση που θα ακολουθήσει θα είναι μεγάλη, αλλά το σημαντικότερο είναι πως δεν θα είμαστε σίγουροι για τον τρόπο που θα πρέπει να αντιδράσουμε, ή θα έχουμε εκρήξεις θυμού που δεν θα μπορέσουμε να ελέγξουμε. Και στις δύο περιπτώσεις όμως, οι χαμένοι θα είμαστε εμείς καθώς δεν θα μπορέσουμε να εκφράσουμε με το σωστό τρόπο την απογοήτευση και τη δυσαρέσκειά μας και, ακόμα χειρότερα, δεν θα βρούμε το δίκιο μας.

Πέρα όμως από τα ξαφνικά γεγονότα που ορισμένοι θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε, η καθημερινότητά μας με την όψη αυτή δεν θα είναι εύκολη. Αρκετοί από εμάς θα νιώσουμε πιεσμένοι από τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις μας σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο και θα είμαστε σε μια διαρκή αναστάτωση και εκνευρισμό. Αυτό, σε συνδυασμό με την παρορμητικότητα που η όψη βγάζει, θα μας κάνει κάπως έντονους και, κατά περιπτώσεις, εκρηκτικούς στον τρόπο που συμπεριφερόμαστε με όχι και τόσο καλά αποτελέσματα για τις σχέσεις μας.

Επίσης, θα είμαστε επιρρεπείς σε ατυχήματα, κυρίως λόγω απροσεξίας ή βιασύνης και γι αυτό θα πρέπει να είμαστε επιπλέον προσεκτικοί όταν οδηγούμε ή όταν χρησιμοποιούμε μηχανήματα. Γενικά πάντως, για να αποφύγουμε περιττές φασαρίες στη ζωή μας, καλό θα ήταν να σκεφτόμαστε δύο και τρεις φορές τι θα πούμε πριν το πούμε έτσι ώστε να μη ζητούμε συγγνώμες μετά. Επίσης, σε περίπτωση που εμείς είμαστε οι, με τον οποιονδήποτε τρόπο, θιγμένοι, καλό θα ήταν να αναζητήσουμε συμβουλή για τον τρόπο δράσης από κάποιον που δεν εμπλέκεται συναισθηματικά με το συμβάν.

Πως θα σε επηρεάσει ο Άρης σε αντίθεση με τον Ουρανό;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, και Υδροχόους γεννημένους στις αρχές του 3ου δεκαήμερου των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Κάποια έκτακτα έξοδα ή, ακόμα χειρότερα, μείωση των εσόδων σας, θα σας αγχώσουν αρκετά. Αισθηματικά, μην αφήσετε το πάθος να σας παρασύρει σε ανούσιες συμπεριφορές.

ΤΑΥΡΟΣ

Ανατροπές σε προσωπικές σχέσεις και επαγγελματικές συνεργασίες, εκτός του ότι θα σας απογοητεύσουν, θα σας εκνευρίσουν. Θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε την ψυχραιμία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να είστε προσεκτικοί γιατί ο υπερβολικός όγκος εργασίας μπορεί να σας οδηγήσει σε εργασιακά λάθη που θα σας στοιχίσουν. Ασχοληθείτε με θέματα ευεξίας και ξεκουραστείτε επαρκώς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα βιώσετε μια απογοήτευση εξαιτίας της αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Στόχοι σας που δεν μπαίνουν σε πορεία υλοποίησης θα σας αγχώσουν.

ΛΕΩΝ

Θα αντιμετωπίσετε εντάσεις με τους οικείους σας και δυσκολίες στην επικοινωνία μαζί τους. Κάποια έξοδα του σπιτιού ή θέματα με την ακίνητη περιουσία θα σας αγχώσουν.

Ολυμπία

Ολυμπία

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πείτε όχι στα κουτσομπολιά γιατί θα εκτεθείτε. Να είστε προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι στην οδήγηση και γενικά στις μετακινήσεις. Κάποιες όχι και τόσο ευχάριστες ειδήσεις θα σας αναστατώσουν.

ΖΥΓΟΣ

Απρόοπτα έξοδα ή παρελθούσες οφειλές που πρέπει να καλύψετε θα σας αποσυντονίσουν. Κρατήστε το χέρι σας μακριά από την τσέπη σας. Αισθηματικά, περιορίστε ζήλιες και εντάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε πολλά ανοιχτά μέτωπα με τα οποία ασχολείστε ταυτόχρονα, με αποτέλεσμα λάθη και παραλήψεις. Μην είστε παρορμητικοί και μη θεωρείτε τίποτα και κανένα ως δεδομένο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα ανακαλύψετε κάποιο παρασκήνιο στο εργασιακό σας περιβάλλον που θα σας ταράξει ενώ και εσείς θα πρέπει να κρατηθείτε εκτός από κάτι παρόμοιο. Γενικά, θα είστε πιο ευαίσθητοι ψυχολογικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα υπάρξουν εντάσεις με φιλικά σας πρόσωπα αλλά και εσείς δεν θα πρέπει να λειτουργείτε παρορμητικά γιατί θα σας στοιχίσει. Όσοι ασχολείστε με συλλόγους ή ομάδες θα έχετε κάποιο δυσάρεστο νέο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα υπάρξουν ανατροπές και αλλαγές στο εργασιακό σας περιβάλλον που θα σας ταλαιπωρήσουν αρκετά. Προβλήματα ηλικιωμένων μελών της οικογένειάς σας θα σας ταράξουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Μην είστε υπερβολικά αισιόδοξοι αναφορικά με κάποιο εγχείρημά σας. Τουναντίον, καλό θα ήταν να βαδίζετε αργά και σταθερά. Να είστε προσεκτικοί στην οδήγηση και σε υπογραφές.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 07-11-2023 07:24:22