Quantcast
blank
 
blank

Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Κρόνο: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Κρόνο: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Στις 27 Ιουνίου 2022 ο Άρης από τις 24° 30’ του Κριού θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο. Η όψη αυτή θα μας οπλίσει με ενέργεια και αποφασιστικότητα. Θα έχουμε την απαιτούμενη αντοχή αλλά και την όρεξη για να σχεδιάσουμε με μεθοδικότητα και κάθε λεπτομέρεια τα επόμενα βήματά μας και την πορεία που θα ακολουθήσουμε.

Sponsored Links

Σωστός συντονισμός, εύρεση κινήτρου και εστίαση σε στόχους!

Θα χρησιμοποιήσουμε έξυπνες στρατηγικές που θα μας βοηθήσουν να ανταπεξέλθουμε ακόμα και στις πιο δύσκολες προκλήσεις και θα καταφέρουμε να διαχειριστούμε με μαεστρία τον ίδιο μας τον εαυτό δείχνοντας αυτoέλεγχο. Έτσι, θα μπορέσουμε να επιτύχουμε σε οτιδήποτε έχουμε επιλέξει ή έχουμε κληθεί να φέρουμε εις πέρας, όσο δύσκολο ή περίπλοκο και αν είναι. Βέβαια, το γεγονός ότι θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να φτάσουμε τους στόχους μας δεν σημαίνει ότι δεν θα τηρήσουμε τους όποιους δεοντολογικούς ή γενικά ηθικούς κώδικες. Ίσα – ίσα θα φροντίσουμε να είμαστε εντάξει απέναντι στους άλλους.

Η αλήθεια είναι ότι η όψη αυτή θα μας βοηθήσει να βάλουμε κάποια όρια να είμαστε, αν και φιλόδοξοι, υπομονετικοί και να βρούμε νόημα σε ό,τι κάνουμε. Σε κάθε περίπτωση, θα νιώθουμε ότι πατάμε γερά στα πόδια μας και ότι μπορούμε να επιτύχουμε τα πάντα χωρίς, μάλιστα, να χρειαστεί να διακινδυνεύσουμε το οτιδήποτε. Βέβαια, θα βρεθούν δίπλα μας άνθρωποι σοβαροί, σωστοί και πιστοί που επίσης θα λειτουργούν βάσει κάποιου ηθικού κώδικα.

Σε σχέση με τα προσωπικά μας, ιδιαίτερα ευνoούνται οι μακροχρόνιες σχέσεις ή γενικά οι σχέσεις που έχουν γερές βάσεις, είναι υγιείς, αξιόπιστες και οι σύντροφοι είναι έντιμοι και αξιοπρεπείς. Όποιες καινούργιες σχέσεις αρχίσουν τώρα δεν θα έχουν σα βάση μόνο τον έρωτα και το ρομαντισμό αλλά και τη λογική και την πρακτικότητα.

Επαγγελματικά, θα έχουμε επιτυχίες αλλά και γεγονότα τα οποία θα μας επιτρέψουν να πάμε την καριέρα μας σε ένα ακόμα ανώτερο επίπεδο, φτάνει φυσικά να το αξίζουμε και να έχουμε πραγματικά κοπιάσει. Το τετράπτυχο της επιτυχίας με την όψη αυτή είναι: υπομονή, πειθαρχία, σιγουριά, θάρρος. Τέλος, η όψη αυτή είναι εξαιρετική σε ό,τι αφορά εργασίες που πρέπει να κάνουμε στις οποίες θα υπάρχει έντονη σωματική δραστηριότητα, άθληση αλλά και διδασκαλία τεχνικών εργασιών.

Πως θα σε επηρεάσει ο Άρης σε εξάγωνο με τον Κρόνο;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 4 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, αλλά και του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Με την όψη αυτή θα έρθετε πιο κοντά με φίλους και γνωστούς που θέλουν και μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε πραγματικότητα ένα φιλόδοξο σχέδιό σας. Έχετε κοπιάσει αρκετά για να φέρετε εις πέρας κάποια σημαντικά για εσάς έργα μέσα από αντίξοες συνθήκες και υπό καθεστώς πίεσης και τώρα έχει έρθει η ώρα να δρέψετε τους καρπούς των προσπαθειών σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα υπάρξουν εξελίξεις με την όψη αυτή για εσάς που θα αφορούν, τόσο την πρόοδό σας σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και κάποιες αλλαγές σχετικές με την κατοικία σας. Σε κάθε περίπτωση, θα νιώσετε δικαιωμένοι και ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα. Για πολλούς από εσάς κάποια γεγονότα θα ενδυναμώσουν τη δημόσια εικόνα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μέσα από κάποιες φιλικές σας σχέσεις ή κοινωνικά περιβάλλοντα θα υπάρξει κάποια επαγγελματική πρόταση, ή ακόμα, και η επανεξέταση κάποιας παρελθούσας, έστω και με καινούργια ατζέντα, που θα είναι άξια συζήτησης. Θα πρέπει να δραστηριοποιηθείτε και να αδράξετε την όποια ευκαιρία σας δοθεί. Η καριέρα σας και τα οικονομικά σας θα μπουν σε ανοδική πορεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το επαγγελματικό σας ήθος, οι γνώσεις σας αλλά και η εργατικότητά σας θα εκτιμηθούν από τους ανωτέρους σας και θα επιβραβευτούν, όχι μόνο ηθικά αλλά και υλικά. Εσείς από τη μεριά σας μπορείτε να εκμεταλλευτείτε όποιες ευκαιρίες σας δοθούν για να βελτιώσετε το εισόδημά σας. Θα υπάρξουν και ευκαιρίες για να τακτοποιήσετε οικονομικές σας εκκρεμότητες.

ΛΕΩΝ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει φέρνοντας γεγονότα στο εδώ και τώρα που θα σας επιτρέψουν να κάνετε κάποια σχέδιά σας πραγματικότητα. Η αλήθεια είναι ότι δουλέψατε αρκετά και με ένταση ενώ παράλληλα παραμείνατε εστιασμένοι στους στόχους που είχατε βάλει, οπότε η εκπλήρωση των επιθυμιών σας είναι κάτι σαν Κρόνια επιβράβευση για τις θυσίες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το κλίμα των επαγγελματικών σας βελτιώνεται. Κάποιοι από εσάς θα εδραιώσουν τη θέση τους εκεί που εργάζονται ενώ, ορισμένοι άλλοι, θα προχωρήσουν σε μια καινούργια επαγγελματική συμφωνία που θα αναβαθμίσει το βιοτικό τους επίπεδο. Η προσωπική σας ζωή, εκτός από ικανοποίηση, θα σας προσφέρει και την ασφάλεια που ψάχνετε καιρό τώρα.

Ολυμπία

Ολυμπία

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Η αλήθεια είναι ότι, εκτός του ότι είστε δημιουργικοί άνθρωποι, έχετε και υψηλά ιδανικά και όνειρα. Η όψη αυτή θα λειτουργήσει βοηθητικά έναντί σας φέρνοντας στο πλάι σας συμμάχους που θα σας βοηθήσουν να κάνετε πραγματικότητα ακόμα και τα πιο φιλόδοξα σχέδιά σας. Σε ό,τι αφορά τα προσωπικά σας, μια σχέση σας θα γίνει, αν όχι επίσημη, πιο σοβαρή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα σας απασχολήσουν θέματα σχετικά με τους οικείους σας που ίσως χρειαστούν τη συνδρομή σας για κάποιο προσωπικό τους θέμα, αλλά και της κατοικίας σας με την έννοια κάποιων τακτοποιήσεων ή ακόμα και επιδιορθώσεων που ίσως χρειαστεί να γίνουν. Επαγγελματικά, θα νιώσετε πιο σίγουροι και ασφαλείς αν και θα χρειαστεί να αναλάβετε κάποιες επιπλέον υποχρεώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε την αλήθεια από το ψέμα στα λόγια κάποιων ανθρώπων οι προθέσεις των οποίων ήταν έως ώρας αμφιλεγόμενες. Από την άλλη, η δική σας σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις θα σας βοηθήσει να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των συνεργατών σας. Για ορισμένους, ένας νέος, και σοβαρός, έρωτας είναι προ των πυλών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν όπως και το οικογενειακό σας βιοτικό επίπεδο. Ορισμένοι από εσάς θα λάβουν κάποιο χρηματικό ποσό, ίσως ακόμα και από το δημόσιο, καθώς θα ξεμπλοκάρει η γραφειοκρατία. Θα κάνετε και κάποια έξοδα αλλά θα γίνουν για καλό σκοπό καθώς, είτε θα αφορούν κάποια μικροανακαίνιση στο σπίτι, είτε τους αγαπημένους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα προχωρήσετε σε κάποιες σημαντικές αλλαγές οι οποίες θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό το μέλλον σας, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να παραμείνετε εστιασμένοι σε αυτά που θέλετε να σας συμβούν, να δείξετε υπομονή αλλά, ταυτόχρονα, να διεκδικήσετε μαχητικά τα θέλω σας. Ορισμένοι θα κάνετε μια νέα ερωτική σχέση.

ΙΧΘΥΣ

Θα χρειαστεί να κρατήσετε μυστικές κάποιες συναντήσεις που θα κάνετε σχετικά με μια καινούργια επαγγελματική σας δραστηριότητα. Το εισόδημα ορισμένων από εσάς θα αυξηθεί χάρη σε ένα μη φορολογήσιμο εισόδημα που θα αποκτήσετε. Σε προσωπικό επίπεδο, κάποιοι από εσάς ίσως χρειαστεί να κρατήσουν μια σχέση τους μακριά από τα μάτια τρίτων, τουλάχιστον προς το παρόν.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-06-2022 12:00:00