blank
 
blank

Ο Άρης σε σύνοδο με τον Κρόνο: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Άρης σε σύνοδο με τον Κρόνο: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 

Στις 11 Απριλίου 2024 ο Άρης και ο Κρόνος θα συναντηθούν σε όψη συνόδου στις 14° 43’ των Ιχθύων. Η όψη αυτή έχει την ικανότητα να μας δώσει την αντοχή, το σθένος και την υπομονή που χρειαζόμαστε έτσι ώστε να προχωρήσουμε σε εργασίες και πλάνα που έχουμε, τα οποία ίσως χρειαστεί και να προσεγγίσουμε από μια άλλη οπτική. Επίσης όμως, θα μας αναγκάσει να αντιμετωπίσουμε πραγματικότητες μάλλον άβολες που θα μας θυμώσουν και θα προκαλέσουν την οργή μας. Ωστόσο, θα πρέπει να συγκρατηθούμε και να χρησιμοποιήσουμε την ενέργεια αυτή, όχι για να εκδικηθούμε, αλλά για να κάνουμε κάτι παραγωγικό.

Sponsored Links

Ευκαιρίες για ανάπτυξη και πρόοδο

Εξαιτίας γεγονότων που θα συμβούν, θα αναγκαστούμε να δραστηριοποιηθούμε και να πάρουμε αποφάσεις που θα αφορούν σημαντικούς στόχους μας, είτε επαγγελματικούς, είτε προσωπικούς. Θα πρέπει να πάρουμε πρωτοβουλίες, να θέσουμε ρεαλιστικά πλάνα που θα ανταποκρίνονται στα δικά μας μέτρα και σταθμά, να ρίξουμε σε αυτά όλη μας την ενέργεια, να πιστέψουμε σε εμάς και τις ικανότητές μας και να κινηθούμε με πειθαρχία και στρατηγική.

Δεν θα πρέπει να είμαστε ανυπόμονοι και νευρικοί. Τουναντίον, θα πρέπει να μάθουμε να μην απογοητευόμαστε εύκολα και να μην αφήνουμε να μας επηρεάζουν οι άλλοι με τα λόγια και τις πράξεις τους. Επιπλέον, η όψη αυτή μας ζητά να βάλουμε όρια στους άλλους, αν και εφόσον θέλουμε να μάθουν να μας σέβονται και να μας εκτιμούν, να λειτουργούμε με σύνεση, να είμαστε ρεαλιστές και πρακτικοί και, κυρίως, ευέλικτοι και προσαρμοστικοί έτσι ώστε να μπορούμε να τροποποιήσουμε κατά το δοκούν τις καταστάσεις γύρω μας.

Τέλος, η όψη αυτή έρχεται να μας θυμίσει τη σημασία του να έχουμε δημιουργήσει ένα "δίχτυ ασφαλείας" που θα μας προστατεύσει από τις όποιες ελεύθερες πτώσεις της ζωής μας. Αυτί το δίχτυ μπορεί να είναι ένας καλός φίλος ή μια αγαπημένη παρέα φίλων, ένας στοργικός σύντροφος, ένας φωτισμένος δάσκαλος, ένας θεραπευτής ή, γενικά, ένα πρόσωπο που μπορεί να μας κάνει να νιώσουμε αγάπη, ασφάλεια και σιγουριά.

Πως θα σε επηρεάσει ο Άρης σε σύνοδο με τον Κρόνο;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Η αποκάλυψη κάποιου παρασκηνίου θα λειτουργήσει υπέρ σας, κάτι που, αν μη τι άλλο, θα σας προσφέρει ηθική ικανοποίηση. Εσείς, ωστόσο, θα πρέπει να μείνετε μακριά από ίντριγκες και κουτσομπολιά αν δεν θέλετε να υποστείτε τις βαριές συνέπειες.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποιοι θα αντιμετωπίσετε εντάσεις από πρόσωπα του φιλικού ή κοινωνικού σας περιβάλλοντος που θα μπλοκάρουν την πορεία υλοποίησης των σχεδίων σας. Ορισμένοι άλλοι, ωστόσο, θα βοηθηθείτε από ομοϊδεάτες σας. Γενικά, δείξτε ψυχραιμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα αντιμετωπίσετε κάποια εμπόδια στο επαγγελματικό σας περιβάλλον ενώ ίσως νιώσετε ότι οι δυσκολίες είναι συνεχόμενες. Προσπαθήστε, ωστόσο, να μην αντιδράσετε παρορμητικά και φανείτε ψύχραιμοι σε ό,τι αφορά τις συνεργασίες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις ή αναβολές, είτε σε σχέση με νομικές υποθέσεις, είτε αναφορικά με ένα ταξίδι που θέλετε να κάνετε. Αντιμετωπίστε τις δυσκολίες με ηρεμία και υπομονή και ρίξτε την προσοχή σας σε άλλα μεγαλόπνοα μελλοντικά σχέδιά σας.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

ΛΕΩΝ

Κάποιες συνειδητοποιήσεις θα σας βαρύνουν ψυχολογικά και θα σας αναγκάσουν να πάρετε αποφάσεις, ακόμα και αν αυτό σημαίνει το κλείσιμο κύκλων καθώς έτσι θα ανοίξουν άλλοι καινούργιοι και πιο συμβατοί με τις ανάγκες και τα θέλω σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα χρειαστεί να κάνετε ένα βήμα πίσω με σκοπό να δείτε καλύτερα τη γενικότερη εικόνα αναφορικά με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Μην αφήσετε το θυμό και την κριτική διάθεση από μέρους σας να πάρουν τα ηνία. Η εσωτερική ηρεμία είναι το παν.

ΖΥΓΟΣ

Μην εξαντλείτε τον εαυτό σας με την υπερβολική δουλειά καταναλώνοντας και το παραμικρό απόθεμα ενέργειας που έχετε. Ξεκουραστείτε και ασχοληθείτε με την ευεξία φροντίζοντας λίγο παραπάνω τον εαυτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι επιπολαιότητες στον έρωτα θα σας κοστίσουν και για το λόγο αυτό θα πρέπει να είστε αρκούντως σοβαροί. Πιέσεις μπορεί να έχετε και από απαιτήσεις των παιδιών σας, κάτι που, σε συνδυασμό με καθυστερήσεις και οικονομικά μπλοκαρίσματα, θα σας απορρυθμίσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πρεσβύτερο μέλος της οικογένειάς σας, ή γενικά κάποιο οικείο πρόσωπο, θα χρειαστεί τη βοήθειά σας, ενώ έξοδα σχετικά με το σπίτι θα δοκιμάσουν τα νεύρα και τις αντοχές σας. Μην πιέζεστε παραπάνω από ό,τι πρέπει και μη χάνετε την αυτοπεποίθησή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα χρειαστεί να είστε περισσότερο προσεκτικοί σε ό,τι αφορά την οδήγηση και τις μετακινήσεις ενώ κάποιοι από εσάς, είτε θα σκεφτείτε την αντικατάσταση του οχήματός σας, είτε θα χρειαστεί να δώσετε κάποια χρήματα εξαιτίας κάποιας βλάβης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είστε με τη διαχείριση των χρημάτων σας γιατί θα έχετε αρκετά έξοδα και θα χρειαστεί να κάνετε συνετές επιπλέον αγορές. Θα πρέπει όμως να προσέχετε και το που ξοδεύετε τον εαυτό σας συναισθηματικά για να μην νιώθετε άδειοι.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την όψη αυτή θα πρέπει να κάνετε υπομονή γιατί οι καταστάσεις θα σας φέρουν εύκολα στα άκρα και ό,τι πείτε ή κάνετε θα γυρίσει εναντίον σας, ακόμα και αν έχετε όλα τα δίκια του κόσμου με το μέρος σας. Γενικά αποφύγετε να κινηθείτε στα άκρα.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-03-2024 07:28:09