blank
 
blank

Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Δία: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Δία: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
 

Στις 27 Φεβρουαρίου 2024 ο Άρης από τις 10° 51' του Υδροχόου θα βρεθεί σε όψη τετραγώνου με τον Δία που βρίσκεται στον Ταύρο. Με την όψη αυτή, παρορμητική ενέργεια θα βράζει μέσα μας μέχρι να βρεθεί διέξοδος. Ο ενθουσιασμός θα είναι έντονος και η διάθεση να ρισκάρουμε, προκειμένου να κατακτήσουμε όλα όσα επιθυμούμε, ακόμα μεγαλύτερη. Θα είμαστε ορμητικοί, συναισθηματικοί και αυθόρμητοι και γεμάτοι ενθουσιασμό, ειδικά όταν αναλογιζόμαστε μελλοντικά σχέδια και στόχους που θέλουμε να πετύχουμε. Το πρόβλημα, ωστόσο, θα είναι ότι αυτή ακριβώς η παρορμητική ποιότητά μας, αν αφεθεί ανεξέλεγκτη, θα μας βάλει σε μπελάδες καθώς θα είναι η αιτία για τη λήψη επιζήμιων αποφάσεων.

Sponsored Links

Εντάσεις και εκρηκτικές καταστάσεις

Η αλήθεια είναι ότι, με την όψη αυτή, δεν θα φημιζόμαστε, ούτε για τη διπλωματία, ούτε για τη διορατικότητά μας. Θα πρέπει, λοιπόν, πριν πάρουμε την οποιαδήποτε απόφαση, να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να σχεδιάσουμε προσεκτικά το κάθε μας βήμα έτσι ώστε να αποφύγουμε κινδύνους και λοιπά περιττά παρελκόμενα.

Σε ό,τι αφορά την προσωπική μας ζωή, με την όψη αυτή εύκολα μπορεί να επικρατήσει ο εγωισμός και η αλαζονεία και, σε μια έξαρση κυριαρχικότητας, να θεωρήσουμε ότι όλοι μας οφείλουν υποταγή. Το να επιθυμούμε εμείς να χτυπούμε το ταμπούρλο και οι άλλοι να χορεύουν στο ρυθμό μας, θα μας κάνει να φαινόμαστε εξαιρετικά κακομαθημένοι και συναισθηματικά χειριστικοί. Για αυτό καλό είναι να χαμηλώσουμε τους τόνους αν δεν θέλουμε να εισπράξουμε τα αποτελέσματα αυτής της συμπεριφοράς μας.

Πως θα σε επηρεάσει ο Άρης σε τετράγωνο με τον Δία;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους γεννημένους στο τέλος του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στα δεκαήμερα αυτά.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα χρειαστεί να προσέξετε το τι ξοδεύετε και το που ξοδεύεστε καθώς και στις δυο περιπτώσεις θα το μετανιώσετε. Σε ό,τι αφορά φίλους και άτομα που γνωρίζετε μέσα από ομάδες και συλλόγους, θα χρειαστεί να βάλετε τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα έρθετε αντιμέτωποι με την αλαζονική συμπεριφορά ατόμων μεγαλύτερων σε ηλικία ή ανώτερων στην επαγγελματική ιεραρχία. Μην αφήσετε να σας παρασύρουν στην καταιγίδα τους. Οργανώστε σωστά την αντεπίθεσή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αποφύγετε να εμπλακείτε σε ο,τιδήποτε κρυφό και παρασκηνιακό, ιδιαίτερα στο εργασιακό σας περιβάλλον, γιατί στο τέλος θα εκτεθείτε εσείς. Αρκετά θα σας αγχώσουν κάποιες αναβολές ή καθυστερήσεις σχετικές με νομικά θέματα ή υπογραφές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τακτοποιήστε στο μέτρο του δυνατού οφειλές σε τρίτους και παράλληλα εστιάστε στη βελτίωση των οικονομικών σας. Αισθηματικά, καλό είναι να είστε επιφυλακτικοί με τις νέες γνωριμίες γιατί το πάθος μπορεί να σας εμποδίσει να δείτε καθαρά.

ΛΕΩΝ

Κρατήστε "μικρό καλάθι" σχετικά με μια συνεργασία που ήδη έχετε ή που βρίσκεται προ των πυλών γιατί τα πράγματα δεν θα είναι ακριβώς όπως θα θέλατε. Γενικά, καλό είναι να αποφύγετε τα ρίσκα και να μην επιτρέψετε να σας εκμεταλλευτούν.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr/

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αποβάλλετε από μέσα σας την ανάγκη να έχετε πάντα δίκιο καθώς και τα νευρικά ξεσπάσματα που ο φόρτος εργασίας ή οι πιεστικές συμπεριφορές θα σας προκαλέσουν. Μην ανακατευτείτε με κουτσομπολιά γιατί θα εκτεθείτε.

ΖΥΓΟΣ

Οι κτητικές συμπεριφορές και οι ζήλιες μόνο κακό μπορούν να σας κάνουν, τόσο στην ψυχολογία σας, όσο και στη σχέση σας. Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε και με τα οικονομικά σας γιατί εύκολα μπορεί να βγείτε εκτός προϋπολογισμού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα υπάρξουν εντάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον, τις οποίες και θα πρέπει να διαχειριστείτε σωστά έτσι ώστε να μην αναγκαστείτε να κάνετε υποχωρήσεις που δεν επιθυμείτε. Κινηθείτε με σύνεση για να αποφύγετε επαγγελματικές ρήξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μετριάστε την παρορμητικότητα και την αμετροέπεια και αποκαταστήστε εργασιακές, και όχι μόνο, σχέσεις που είχαν κλονιστεί. Επίσης, ασχοληθείτε με την ευεξία σας και φροντίστε τη διατροφή και την ξεκούρασή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η έντονη αυτοπεποίθηση, το θάρρος και η παρόρμηση θα σας ωθήσουν να γίνετε υπέρ του δέοντος τολμηροί κυνηγοί στον έρωτα. Προσέξτε όμως γιατί εύκολα μπορεί να αφήσετε το πάθος να σας τυφλώσει και να λειτουργήσετε βιαστικά και άτσαλα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάντε λίγη υπομονή και χαμηλώστε τους τόνους για να αποφύγετε συγκρούσεις με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον που έχουν μια κάπως δογματική συμπεριφορά. Αποφύγετε να τακτοποιήσετε με την όψη αυτή θέματα ακίνητης περιουσίας.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα νιώσετε εσωτερική ένταση και μια διάθεση απομόνωσης από όλους καθώς η φασαρία της καθημερινότητας θα σας προκαλεί εκνευρισμό. Προσοχή στις σχέσεις με αδέρφια και συγγενείς γιατί θα υπάρξουν παρεξηγήσεις.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-02-2024 17:09:33