blank
 
blank

Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
 

Στις 8 Οκτωβρίου 2023 ο Άρης από τις 27° 54’ του Ζυγού θα βρεθεί σε όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω. Η όψη αυτή θα βγάλει στην επιφάνεια εσωτερικές εντάσεις και συγκρούσεις που σχετίζονται με το πως βλέπουμε τον εαυτό μας και τι είδους προοπτικές θεωρούμε ότι έχουμε αναφορικά με τις σχέσεις και τις συνεργασίες μας.

Sponsored Links

Ανάγκη για έλεγχο και επιθετικές παρορμήσεις

Η αλήθεια είναι ότι θα είμαστε υπέρ του δέοντος διεκδικητικοί και μέσα μας θα "βράζει" η ανάγκη να αποκτήσουμε τον έλεγχο, όχι μόνο των καταστάσεων, αλλά και των άλλων ανθρώπων, κάτι που θα μας οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια σε εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Από την άλλη όμως, θα υπάρξουν περιπτώσεις που εμείς θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε ανθρώπους που με τις πράξεις τους θα αποδείξουν ότι δεν θα διστάσουν να χρησιμοποιήσουν θεμιτά ή αθέμιτα μέσα προκειμένου να κερδίσουν κάτι ή να κυριαρχήσουν σε μια κατάσταση "εκβιάζοντας" το καλύτερο για αυτούς αποτέλεσμα.

Με την όψη αυτή, δεν θα λείψουν τα "χτυπήματα κάτω από τη ζώνη" και οι πράξεις εκδίκησης ενώ, αν τα έντονα συναισθήματά μας αφεθούν ανεξέλεγκτα, θα προκαλέσουν αλυσιδωτές αντιδράσεις που θα οδηγήσουν σε οριστικά τελειώματα και λοιπές δυσάρεστες καταστάσεις.

Καλό θα ήταν να μην πάρουμε σημαντικές αποφάσεις με την όψη αυτή ούτε να ξεκινήσουμε μάχες και να κάνουμε εχθρούς γιατί τα αποτελέσματα θα είναι αυτοκαταστροφικά. Τέλος, δεδομένου ότι αυτή η όψη ευνοεί τη βία και τα επιθετικά ξεσπάσματα, θα πρέπει να δείξουμε αυτοπειθαρχία και να λειτουργήσουμε με βάση τη λογική.

Πως θα σε επηρεάσει ο Άρης σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Με την όψη αυτή θα έχετε "λυμένο το ζωνάρι σας για καυγά", άρα θα ψάχνετε αφορμές για εντάσεις. Για το λόγο αυτό, θα χρειαστεί να αποφύγετε να ανεβάζετε τους τόνους, είτε στις προσωπικές, είτε στις επαγγελματικές σας σχέσεις, γιατί θα πείτε πράγματα για τα οποία μετά θα μετανιώσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα υπάρξουν εντάσεις και καυγάδες με άτομα με τα οποία συνεργάζεστε που, εκτός του ότι θα σας αποδυναμώσουν, θα σας απομακρύνουν και από τους στόχους σας. Λειτουργήστε με σύνεση και κάντε υπομονή. Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε και σε ό,τι αφορά μετακινήσεις και νομικές υποθέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ανάγκη σας να γίνετε "οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού", κυρίως σε ό,τι αφορά τον έρωτα, μπορεί να σας οδηγήσει σε πρακτικές συναισθηματικής χειραγώγησης του αντικείμενου του πόθου σας. Μην είστε ανυπόμονοι, δείξτε σύνεση και κυρίως λειτουργήσετε με ενσυναίσθηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την όψη αυτή θα χρειαστεί να κάνετε λίγο παραπάνω υπομονή αναφορικά με τις σχέσεις με τους οικείους σας. Από την άλλη, ορισμένοι από εσάς θα αφήσετε πίσω σας μια σημαντική συνεργασία η οποία, όμως, δεν εξυπηρετεί την επαγγελματική πρόοδό σας.

ΛΕΩΝ

Εξαιτίας εξωγενών παραγόντων θα βιώσετε μια πιεστική καθημερινότητα ενώ θα υπάρχουν και στιγμές με έντονα ξεσπάσματα που θα πρέπει να αποφύγετε καθώς θα λειτουργήσουν αρνητικά για όλων των ειδών τις σχέσεις σας. Προσοχή σε μετακινήσεις και σε σχέσεις με αδέρφια και συγγενείς.

Ολυμπία

Ολυμπία

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η όψη αυτή θα σας θυμίσει ότι ο τρόπος που εσείς βλέπετε τον εαυτό σας πάντα θα καθορίζει και τον τρόπο που άλλοι βλέπουν εσάς, άρα όλα είναι θέμα αυτοεκτίμησης. Επιπλέον, θα πρέπει να προστατεύσετε τον εαυτό σας και τα κεκτημένα σας από παντός είδους επιθετικές ενέργειες.

ΖΥΓΟΣ

Η όψη αυτή έχει τη δυναμική, είτε να προκαλέσει εντάσεις με μέλη της οικογένειάς σας, είτε να φέρει τα πάνω - κάτω σε ό,τι εσείς θεωρείτε σταθερά στη ζωή σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις και δείξτε υποχωρητική διάθεση έτσι ώστε να αποφύγετε τα χειρότερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Άλυτα θέματα του παρελθόντος και γενικά ό,τι έχετε "κρύψει κάτω από το χαλί" θα επιστρέψουν με τον τρόπο τους στην επιφάνεια απειλώντας τη συναισθηματική σας ηρεμία. Επίσης, αποφύγετε πάση θυσία το παρασκήνιο και μην εμπλακείτε σε ο,τιδήποτε μπορεί να χαλάσει την εικόνα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αρκετοί από εσάς θα νιώσετε στο πετσί σας τη λαϊκή ρήση: " Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρων' οι κότες" και θα βιώσετε δυσάρεστες καταστάσεις που θα αφορούν, είτε κοινωνικές, είτε φιλικές σχέσεις σας. Αντί για τους άλλους, προστατεύστε τον εαυτό σας και ό,τι έχει αξία για εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ανάγκη σας να έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων θα σας οδηγήσει σε πρακτικές χειραγώγησης των άλλων, είτε σε επαγγελματικό, είτε σε προσωπικό επίπεδο. Αυτό, εκτός από κουραστικό, θα γίνει και τροχοπέδη στις σχέσεις σας με τα άτομα που αποτελούν τον κύκλο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το "μενού" της όψης έχει για εσάς εντάσεις και προβλήματα που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε από κοινού με τα αδέρφια, τα ξαδέρφια ή με τους εξ αγχιστείας συγγενείς σας. Επίσης, αναβολές ή καθυστερήσεις σε ταξίδια και νομικά έγγραφα θα σας στρεσάρουν αρκετά.

ΙΧΘΥΕΣ

Κάποια γεγονότα που θα συμβούν ή η εν γένει συμπεριφορά ορισμένων ανθρώπων θα ενισχύσει τις ανασφάλειες και τους φόβους σας. Αναφορικά με την προσωπική σας ζωή, μην εμπιστεύεστε χωρίς δεύτερη σκέψη ό,τι σας λένε. Επιπλέον, προφυλάξτε τα κεκτημένα σας.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 04-10-2023 19:51:22