Quantcast
blank
 
blank

Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 

Την 1 Ιουλίου 2022 ο Άρης από τις 27° 07’ του Κριού θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω. Η όψη αυτή θα δημιουργήσει εντάσεις και θα μας φέρει αντιμέτωπους με αντιπαραθέσεις που θα προκληθούν εκ μέρους ατόμων που θα θελήσουν να αποκτήσουν τον έλεγχο, είτε το δικό μας, είτε γενικά των καταστάσεων. Ακόμα και αν προσπαθήσουμε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους, είναι πολύ πιθανό κάποια γεγονότα να μας αναγκάσουν να αντεπιτεθούμε για να διατηρήσουμε τα, σε όποιο τομέα της ζωής, κεκτημένα μας.

Sponsored Links

Πάθη, λάθη και παιχνίδια εξουσίας

Η αλήθεια είναι ότι με την όψη αυτή θα είναι πραγματικά εύκολο να βυθιστούμε σε μια δίνη, πολύπλοκων και επικίνδυνων, συναισθημάτων που θα έχουν την δυναμική να μας απορυθμίσουν και να βγάλουν στην επιφάνεια τις όποιες ανασφάλειες μας καθώς θα έχουμε συνεχώς την αίσθηση ότι απειλούμαστε. Θα πρέπει λοιπόν να είμαστε προσεκτικοί ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τις σχέσεις μας με άτομα που, είτε έχουν μεγαλύτερη δύναμη και βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας, είτε έχουν το πάνω χέρι στην, οποιαδήπoτε, μεταξύ μας σχέση.

Σε σχέση με την προσωπική μας ζωή είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να παλέψουμε με συναισθήματα όπως η καχυποψία, η δυσπιστία, η ανασφάλεια και η ζήλεια. Θα υπάρχει ερωτικό πάθος αλλά ταυτόχρονα θα υπάρχουν και εξαπατήσεις ή απογοητεύσεις. Σε αρκετές περιπτώσεις ίσως αναγκαστούμε να βιώσουμε αγχωτικές καταστάσεις που θα μας προκαλέσει η συναισθηματική ασυνέπεια του/της συντρόφου μας ή γενικά του ατόμου πάνω στο οποίο έχουμε επενδύσει συναισθηματικά.

Από την άλλη, ίσως χρειαστεί εμείς να αντιμετωπίσουμε χειριστικές συμπεριφορές και προσπάθεια χειραγώγησης των συναισθημάτων μας μέσα από καθαρά εγωιστικές συμπεριφορές, από τους όποιους άλλους της ζωής μας, με σκοπό να καλύψουν τις δικές τους ανάγκες. Σε κάθε περίπτωση και επειδή υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορεί κάποιο άτομο να διεκδικήσει την προσοχή ενός άλλου ατόμου και εν συνεχεία να το θέσει υπό τον έλεγχό του, θα χρειαστεί να δουλέψει καθείς εξ υμών με θέματα σχετικά με την αυτοεκτίμηση, την αυταξία και φυσικά τα όρια που θα χρειαστεί να μπουν. Ορισμένοι λοιπόν από εμάς, ίσως αποφασίσουν να διακόψουν μια ερωτική σχέση και να αναζητήσουν μια άλλη περισσότερο συμβατή με τα θέλω και τις ανάγκες τους.

Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά μας αλλά και την κοινωνική μας ζωή, θα πρέπει να έχουμε και «μάτια στην πλάτη» γιατί τα πισώπλατα μαχαιρώματα θα έχουν «την τιμητική τους». Δεν είναι η ώρα να κάνουμε εχθρούς, κυρίως γιατί θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε τους ήδη υπάρχοντες. Επιπλέον, ορισμένοι άνθρωποι ίσως αμφισβητήσουν την δουλειά μας, το έργο μας και γενικά τις ικανότητές μας. Κάποιοι άλλοι μπορεί να κινηθούν παρασκηνιακά και να προσπαθήσουν να μας «χτυπήσουν κάτω από τη ζώνη» πλασσάροντας τη δική μας δουλειά σαν δική τους ή να προσπαθώντας να μας εκθέσουν στους ανώτερους από εμάς στην ιεραρχία.

Γενικά, αυτό που θα χρειαστεί να κάνουμε είναι να μην επιτρέψουμε να ελέγξει το ένστικτο τις πράξεις μας αλλά η λογική. Επίσης, ακόμα και μέσα από δυσκολίες θα ανακαλύψουμε την εσωτερική μας δύναμη και τις βαθιές μας επιθυμίες και θα βρούμε κίνητρα για να πάμε τη ζωή μας περαπέρα. Ακόμα και αν χρειαστεί να κλείσουμε κάποιες πόρτες. Εξάλλου προχωρώντας θα βρούμε άλλες καλύτερες.

Πως θα σε επηρεάσει ο Άρης σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 4 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τους συνεργάτες σας με την όψη αυτή γιατί σε αρκετές περιπτώσεις θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε ιδιάζουσες συμπεριφορές που εκτός από προβλήματα σε λειτουργικό επίπεδο στον επαγγελματικό χώρο, θα σας προκαλέσουν και αμφιθυμία. Κρατήστε το επίπεδό σας και εστιάστε στην εξέλιξή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα χρειαστεί να κινηθείτε προσεκτικά για να αντιμετωπίστε παρασκηνιακές ενέργειες εκ μέρους τρίτων. Βέβαια, αυτό θα έχει άμεση σχέση με κάτι που θέλετε διακαώς να συμβεί και με την προώθηση κάποιου, είτε προσωπικού είτε επαγγελματικού σας σχεδίου, το οποίο είχε ως ώρας μπλοκαριστεί. Να είστε προσεκτικοί σε σχέση με τις συμφωνίες που κάνετε αλλά και με το τι υπογράφετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η οικονομική σας πραγματικότητα είναι πηγή άγχους για εσάς αυτή τη περίοδο κάτι που η όψη αυτή θα εντείνει λίγο παραπάνω. Επίσης, κάποια γεγονότα θα πυροδοτήσουν αντιδράσεις από μέρους σας σε σχέση, τόσο με τους συνεργασίες σας, όσο και με κάποιες φιλικές σας σχέσεις. Αν δεν θέλετε να κλείσετε πόρτες δείξτε διαλλακτικότητα και υπομονή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας θα βρεθούν στο κέντρο του κυκλώνα της όψης αυτής. Προσπαθήστε λοιπόν, να μην ενδώσετε στην υπόγεια πολεμική διάθεση εκ μέρους ορισμένων συνεργατών σας αλλά, τουναντίον, να τους φέρετε με ωραίο τρόπο ενώπιων των ευθυνών και των λαθών τους ειδικά αν συνειδητοποιήσετε ότι χρησιμοποιούσαν τις επαφές και τις γνώσεις σας.

ΛΕΩΝ

Θα χρειαστεί να γίνετε λίγο πιο πονηροί σε ό,τι αφορά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις καθώς ο κόσμος που ζούμε, δυστυχώς, δεν είναι αυτό που λέμε «αγγελικά πλασμένος» και κάποιοι ίσως προσπαθήσουν να σας εκμεταλλευτούν. θα πρέπει να προσέξετε με ποιους μοιράζεστε σχέδια και ιδέες που έχετε στο μυαλό σας σχετικά με το επαγγελματικό, και όχι μόνο, μέλλον σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το γεγονός ότι εσείς είστε έτοιμοι να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα τη σχέση σας αφορά τα προσωπικά σας θέλω και όχι απαραίτητα του/της συντρόφου σας. Μην πιέζετε καταστάσεις και μην δημιουργείτε εντάσεις με την σχεδόν εμμονική διάθεση να γίνει το δικό σας. Αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν και να είστε σίγουροι ότι θα γίνει το καλύτερο για εσάς.

Ολυμπία

Ολυμπία

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Αυτή η όψη θα σας οδηγήσει σε έντονους προβληματισμούς σχετικά με κάποιες επιλογές που έχετε κάνει στη ζωή σας, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Αν και δεν θα είναι εύκολο, και ως εκ τούτου καθόλου ευχάριστο, θα πρέπει να διαχωρίστε την ήρα από το σιτάρι και να κρατήσετε κοντά σας μόνο όσους εσείς θεωρείτε αξιόλογους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις στο επαγγελματικό σας περιβάλλον καθώς ορισμένοι, που ίσως νιώθουν να απειλούνται από εσάς και τις ικανότητές σας, θα προσπαθήσουν να σας τραβήξουν το χαλί κάτω από τα πόδια. Ακόμα κάτι που θα χρειαστεί να προσέξετε είναι τα κουτσομπολιά διότι η μεταφορά τους στο τέλος μπορεί να αφήσει εσάς εκτεθειμένους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα χρειαστεί τις όποιες επισημάνσεις θεωρήσετε ότι πρέπει να κάνετε στους άλλους να τις κάνετε με τακτ έτσι ώστε να μην σας παρεξηγήσουν. Επίσης, ορισμένοι από εσάς ίσως χρειαστεί να βάλετε όρια ή ακόμα και να διακόψετε μια ερωτική σχέση που σας πιέζει ή που δεν είναι συμβατή με τα θέλω σας. Όσοι έχετε παιδιά θα πρέπει να είστε πιο ανεκτικοί μαζί τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την όψη αυτή αναγκαστικά θα θυμηθείτε τη σοφή ρήση «Τα εν οίκω μη εν δήμω» γιατί ό,τι γνωρίζουν οι τρίτοι για εσάς μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον σας. Επιπλέον, ίσως υπάρξουν κάποιες εντάσεις με τους οικείους σας. Γενικά, θα χρειαστεί να πάρετε κάποιες αποφάσεις αλλά και να βάλετε «τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του» εφόσον αυτό χρειάζεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα να κάνετε διάφορα σενάρια με το μυαλό σας, ειδικά σε ό,τι αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις, που πιθανώς δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, και εξαιτίας τους, όχι μόνο να επιβαρύνετε ιδιαίτερα τη ψυχολογία σας, αλλά και να πείτε πράγματα που μπορεί να σας εκθέσουν. Καλύτερα για εσάς να λειτουργήσετε με βάση τη λογική.

ΙΧΘΥΣ

Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι συμβατοί με εσάς ακόμα και αν ορισμένοι από αυτούς ανήκουν στο φιλικό ή στο ευρύτερα κοινωνικό σας περιβάλλον. Κάποιοι από εσάς θα βιώσουν μια απογοήτευση ενώ κάποιοι άλλοι μια οικονομική εξαπάτηση. Γενικά, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όχι μόνο με τα κεκτημένα σας αλλά και με τα προσωπικά σας αντικείμενα.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-06-2022 12:00:00