blank
 
blank

Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
 

Στις 11 Ιουνίου ο Άρης από τις 01° 46’ του Ταύρου θα βρεθεί σε όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Υδροχόο. Με την όψη αυτή θα βρεθούμε εν μέσω έντονων καταστάσεων σχετικών με διαφωνίες, παρεξηγήσεις καθώς και της αναγκαιότητας να διεκδικήσουμε τα θέλω και να επιτύχουμε τις φιλοδοξίες μας.

Sponsored Links

Eξερευνώντας την εσωτερική μας δύναμη εν μέσω έντονων συναισθημάτων

Η αλήθεια είναι ότι η βασική, και μάλλον υποβόσκουσα, ανάγκη μας θα είναι αυτή του ολοκληρωτικού ελέγχου, τόσο των καταστάσεων, και ως εκ τούτου των γεγονότων, όσο και των όποιων άλλων ανθρώπων της ζωής μας. Η ανάγκη μας αυτή εύκολα μπορεί να μας ωθήσει σε τακτικές χειραγώγησης. Φυσικά, καλό θα είναι να μην υποκύψουμε σε τέτοιου είδους συμπεριφορές. Αντιθέτως, θα πρέπει να ευθυγραμμίσουμε τις ενέργειές μας με υψηλότερα ιδανικά και αξίες και να ανυψωθούμε σε ανώτερα επίπεδα, σχετικότερα με εμπνευσμένη δράση και όχι με χειριστικές συμπεριφορές.

Από την άλλη, ενδέχεται εμείς να είμαστε αυτοί που θα πρέπει να ανεβάσουμε τείχη προστασίας καθώς θα έρθουμε αντιμέτωποι με την ανταγωνιστική και μάλλον επιθετική διάθεση των άλλων. Δεν θα πρέπει να δεχτούμε να παίξουμε το ρόλο του θύματος ούτε, φυσικά, να εγκλωβιστούμε σε καταστάσεις που δεν μπορούν να μας οδηγήσουν σε μιά κάποια λύση αλλά μόνο σε διαιώνιση των προβλημάτων. Θα χρειαστεί να βάλουμε τα όριά μας και να διεκδικήσουμε την αξιοπρέπεια ή ακόμα και την αυτονομία μας και να αναζητήσουμε καταστάσεις, ανθρώπους και γενικά περιβάλλοντα που να προάγουν τη συναισθηματική ενδυνάμωση και την ψυχική μας υγεία.

Σε επαγγελματικό επίπεδο, ενδέχεται να υπάρξουν εντάσεις και να προκύψουν συγκρουσιακές καταστάσεις με συνεργάτες ή συναδέλφους. Κάποιοι από εμάς θα ανακαλύψουν παρασκήνιο σχετικό με κουτσομπολιά, "πισώπλατα μαχαιρώματα" και άλλες δυσάρεστες καταστάσεις, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε επιθετικές αντιδράσεις και βίαια ξεσπάσματα. Ωστόσο, τις όποιες αντιπαραθέσεις μπορούμε να τις δούμε σα μια ευκαιρία για προσωπική ανάπτυξη και κατανόηση των διαφορετικών αντιλήψεων των ανθρώπων που απαρτίζουν την ομάδα μας έτσι ώστε να μπορέσουμε να δουλέψουμε με τις άμυνές μας και φυσικά να προσπαθήσουμε να βρούμε τις απαιτούμενες ισορροπίες.

Σε ό,τι αφορά την αισθηματική μας ζωή, εύκολα θα μπούμε στον πειρασμό να ελέγξουμε, να κυριαρχήσουμε και γενικά να χειραγωγήσουμε με πλάγιους τρόπους το ταίρι ή το αντικείμενο του πόθου μας. Με την όψη αυτή, το πάθος και η ερωτική ένταση θα κυριαρχήσουν και θα βγάλουν στην επιφάνεια ζήλεια, κτητικότητα και ακραίες συμπεριφορές. Για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε αυτές τις τάσεις θα πρέπει να αποφύγουμε να εκβιάσουμε τις καταστάσεις και να αφήσουμε τα πράγματα να κυλήσουν με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε μόνοι μας να καταλάβουμε τι πραγματικά θέλουμε και τι δεν μας ταιριάζει. Εξάλλου, όπως πολύ σωστά λέγεται, καλύτερα να κάνουμε έρωτα παρά πόλεμο.

Πως θα σε επηρεάσει ο Άρης σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει διαρκέσει +/- 5 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους γεννημένους στις αρχές του 1ου δεκαημέρου των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα βάλετε λίγο πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να μπορέσετε να υποστηρίξετε μια ιδέα, ένα έργο ή ακόμα και μια συλλογική προσπάθεια. Επιπλέον, θα αντιμετωπίσετε αντιπαραθέσεις και ισχυρό ανταγωνισμό από άτομα που κινούνται ή υπήρξαν σε κοινό με εσάς περιβάλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα πρέπει να γίνετε περισσότερο ευέλικτοι και προσαρμοστικοί στις αλλαγές έτσι ώστε να μπορέσετε να αποφύγετε κακοτοπιές και, αν χρειαστεί, να χαράξετε νέα πορεία. Προσοχή στα παιχνίδια εξουσίας και στη διάθεση χειραγώγησης στον εργασιακό χώρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα έρθετε αντιμέτωποι με άλυτα προβλήματα, ακόμα και νομικής φύσεως, του παρελθόντος τα οποία θα σας αγχώσουν και θα βγάλουν στην επιφάνεια φοβίες και ανασφάλειες. Μην μεγαλώνετε το πρόβλημα μέσα στο κεφάλι σας, κινηθείτε προσεκτικά και μην πάρετε οριστικές αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην αφήσετε στενάχωρες καταστάσεις, που ενδεχομένως έχετε βιώσει, να σας βυθίσουν στη θλίψη και στην αδράνεια και να σας απομακρύνουν από τους στόχους σας. Επίσης, δεν θα πρέπει να αφήσετε να σας αποθαρρύνουν αναβολές ή καθυστερήσεις των σχεδίων σας.

ΛΕΩΝ

Θα αντιμετωπίσετε την έκρυθμη συμπεριφορά, τόσο μελών της οικογένειάς σας, όσο και ατόμων μέσα από το εργασιακό περιβάλλον σας. Βάλτε όρια και, ταυτόχρονα, διατηρήστε σχετικά χαμηλούς τόνους γιατί αν χάσετε την ψυχραιμία σας με μαθηματική ακρίβεια θα χάσετε και το δίκιο σας.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η καθημερινότητά σας, είτε στο σπίτι, είτε στη δουλειά, είναι πιεστική και το πρόγραμμα φορτωμένο μέχρι εκεί που δεν παίρνει άλλο, με αποτέλεσμα να βιώνετε άγχος και να έχετε νεύρα. Προσπαθήστε να βρείτε μια χαραμάδα χρόνου για εσάς και ασχοληθείτε με την ευεξία σας.

ΖΥΓΟΣ

Θα σας αγχώσουν έκτακτα έξοδα ή οικονομικές υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσετε, που θα είναι και η βασική αιτία εντάσεων με τα παιδιά ή το ταίρι σας. Μην αφήσετε όλα αυτά να χαλάσουν τη διάθεσή σας και προσπαθήστε να βρείτε το σωστό τρόπο επικοινωνίας με τους δικούς σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεδομένου ότι με την όψη αυτή "η φλόγα ενός σπίρτου μπορεί να ξεκινήσει πυρκαγιά " θα πρέπει να είστε λίγο παραπάνω προσεκτικοί σε ό,τι αφορά την επικοινωνία με τους οικείους και το ταίρι σας. Διερευνήστε την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και επικοινωνήστε έξυπνα τα αιτήματά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην ανακατευτείτε με σχόλια και κουτσομπολιά, ειδικά στο εργασιακό περιβάλλον σας, γιατί στο τέλος θα εκτεθείτε ανεπανόρθωτα ενώ, παράλληλα, θα πρέπει να έχετε μάτια και αυτιά ανοιχτά για να αποφύγετε υποχθόνιες κινήσεις εκ μέρους συναδέλφων. Να είστε προσεκτικοί και διπλωμάτες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα χρειαστεί να "βάλετε τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του", τόσο στο σπίτι, όσο και στο επαγγελματικό σας περιβάλλον και να μην αφήνεστε σε αγχωτικές σκέψεις σχετικές με το αύριο. Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας και μην τον αμελείτε. Ανακτήστε την αυτοπεποίθησή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε ιδιαίτερα φορτισμένοι συναισθηματικά και ψυχικά, κυρίως εξαιτίας θεμάτων σχετικών με τους οικείους ή το παρελθόν σας. Αντιμετωπίστε τα επαναλαμβανόμενα μοτίβα, δεχθείτε και τα δικά σας λάθη, αφήστε πίσω σας ό,τι λειτουργεί σαν τροχοπέδη και ατενίστε το μέλλον με αισιοδοξία.

ΙΧΘΥΕΣ

Στα αυτιά σας θα έρθουν πληροφορίες σχετικές με κουτσομπολιά ή κάποιο παρασκήνιο που θα σας στεναχωρήσουν και θα σας θυμώσουν. Προστατέψτε τον εαυτό σας και τη ζωή σας, "ανεβάστε τείχη" και "κατεβάστε ρολά" σε όποιους προσπαθούν να σας επιβληθούν ή να σας εκμεταλλευτούν.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 05-06-2024 13:59:42