Quantcast
blank
 
blank

Άρης στον Αιγόκερω από 16 Φεβρουαρίου ως 30 Μαρτίου 2020. Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Άρης στον Αιγόκερω από 16 Φεβρουαρίου ως 30 Μαρτίου 2020. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Στις 16 Φεβρουαρίου ο Άρης περνάει στο ζώδιο του Αιγόκερω, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 30 Μαρτίου 2020. Ο Αιγόκερως είναι το ζώδιο, στο οποίο ο Άρης έχει έξαρση, γεγονός που τον κάνει να λειτουργεί με μια ιδιαίτερη δυναμική, για το καλό ή για το κακό. Σε προσωπικό επίπεδο ωστόσο, θα μας κάνει πιο δυναμικούς και θα μας παροτρύνει να δραστηριοποιηθούμε και να εργαστούμε πιο συστηματικά για την επίτευξη των στόχων μας. Η ανάγκη για μια καλύτερη ζωή, καθώς και για την εξασφάλιση των αναγκαίων θα αποτελέσουν την άμεση προτεραιότητα όλων και δεν αποκλείεται να γίνει απαιτητή ακόμα και με βία.

Sponsored Links

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τον Άρη στον Αιγόκερω;

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από τη νέα θέση του Άρη είναι οι Ταύροι, οι Παρθένοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθείς, ενώ τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) καλό θα είναι να προσέχουν περισσότερο.

Ο Άρης στον Αιγόκερω και οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, στις 16 Φεβρουαρίου ο κυβερνήτης σου Άρης περνάει στον τομέα της καριέρας σου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 30 Μαρτίου. Το διάστημα αυτό θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σου, αρκεί φυσικά να δραστηριοποιηθείς κατάλληλα και να εντείνεις τις προσπάθειές σου για ένα καλύτερο αύριο. Παρόλο που ο Άρης δεν είναι ο πλανήτης που θα στρώσει στο δρόμο σου λουλούδια, μπορεί να σου φέρει την καταξίωση που ζητάς, αν συγκεντρωθείς και αφοσιωθείς στην επίτευξη των στόχων σου. Αν μάλιστα έχεις ήδη προετοιμάσει το έδαφος, τώρα μπορείς να δεις τους κόπους σου να αποδίδουν. Αν πάλι αναζητάς ένα νέο επαγγελματικό προσανατολισμό, τώρα θα υπάρξουν οι ευκαιρίες για μια καινούργια καριέρα. Οι προσπάθειές σου θα ανταμειφτούν και οικονομικά, ενώ ανάλογη εύνοια αναμένεται και στον αισθηματικό τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, στις 16 Φεβρουαρίου ο Άρης περνάει στο συμβατό ζώδιο του Αιγόκερω, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 30 Μαρτίου. Το διάστημα αυτό θα αποδειχθεί αρκετά θετικό για το ζώδιό σου, καθώς θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις σε θέματα που σε απασχολούν και που μπορούν να σημάνουν ακόμα και την αφετηρία μιας νέας ζωής. Το εξωτερικό ή άτομα που σχετίζονται με αυτό, μπορούν να σου προσφέρουν σημαντικές ευκαιρίες και δεν αποκλείεται να εγκατασταθείς μόνιμα σε μια άλλη χώρα, ειδικά αν αυτό είναι κάτι που επιδιώκεις. Η επισημοποίηση μιας σχέσης ή και ένας νέος έρωτας, στην περίπτωση που είσαι ελεύθερος, μπορεί επίσης να αλλάξει καθοριστικά την πορεία της ζωής σου. Τέλος, αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία, αυτό το διάστημα είναι ιδιαίτερα πρόσφορο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ Δίδυμε, ο Άρης περνάει στις 16 Φεβρουαρίου στον όγδοο οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 30 Μαρτίου. Το διάστημα αυτό, το ενδιαφέρον σου θα μονοπωλήσουν τα οικονομικά σου όπου θα προσπαθήσεις να δημιουργήσεις μια νέα σταθερότητα. Οι προσπάθειές σου δεν θα είναι εύκολες, καθώς θα υπάρξουν αρκετά σκαμπανεβάσματα που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου και εκείνο στο οποίο θα πρέπει να εστιάσεις την προσοχή σου είναι η τακτοποίηση τυχόν οφειλών σου, καθώς δεν αποκλείεται να σημειωθεί και μια μείωση στα εισοδήματά σου. Ανακατατάξεις θα υπάρξουν και στο φιλικό περιβάλλον σου, όπου ίσως θελήσεις να αποκοπείς από κάποιες «λυκοφιλίες». Στον ερωτικό τομέα ωστόσο, αναμένονται ευχάριστες εξελίξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, στις 16 Φεβρουαρίου ο Άρης περνάει στον τομέα των σχέσεών σου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 30 Μαρτίου. Το διάστημα αυτό δεν θα είναι εύκολο για σένα, αφού οι καταστάσεις θα σε αναγκάσουν να δεις με άλλο μάτι τις σχέσεις που υπάρχουν στη ζωή σου, φιλικές, αισθηματικές, επαγγελματικές, και να δρομολογήσεις εξελίξεις, που μπορεί να μην είναι ευχάριστες, κρίνονται όμως απαραίτητες. Αν μάλιστα διατηρείς κάποιες σχέσεις που φρενάρουν την προσωπική σου πρόοδο, δεν θα διστάσεις καθόλου να τις βγάλεις μια για πάντα από τη ζωή σου. Αντίθετα, θα συσφίξεις ακόμα περισσότερο τους δεσμούς σου με τα άτομα που σε στηρίζουν και σου ταιριάζουν και δεν αποκλείεται ακόμα και η επισημοποίηση μιας μακροχρόνιας σχέσης, που έχει δοκιμαστεί.

Ολυμπία

Ολυμπία

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, στις 16 Φεβρουαρίου ο Άρης περνάει στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 30 Μαρτίου. Το διάστημα αυτό θα υπάρξει έντονη δραστηριότητα στη δουλειά σου, όπου είναι πιθανό να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις, που ωστόσο θα σου δώσουν την ευκαιρία να αναδείξεις τις ικανότητές σου και να ανταμειφθείς ανάλογα. Αν ανήκεις στους άνεργους Λέοντες ή αναζητάς μια νέα κατεύθυνση, είναι πολύ πιθανό αυτό το διάστημα να βρεις κάτι που θα ανταποκρίνεται στα προσόντα σου. Επαγγελματικές ευκαιρίες μπορούν να προκύψουν ακόμα και από το εξωτερικό ή από πολυεθνικές εταιρίες. Σε περίπτωση που είσαι αδέσμευτος, ένας νέος έρωτας μπορεί να αναπτυχθεί μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, η είσοδος του Άρη στο συμβατό ζώδιο του Αιγόκερω, αποτελεί το κερασάκι στην τούρτα, που ολοκληρώνει την εύνοια που δέχεσαι αυτό το διάστημα. Από τις 16 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 30 Μαρτίου, το σύμπαν θα συνωμοτήσει, προκειμένου να σε βοηθήσει να εκπληρώσεις όλες τις επιθυμίες σου και να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στον οικονομικό αλλά και στον αισθηματικό, η ζωή σου θα πάρει μια ευχάριστη τροπή, αφού οι στόχοι που θα κατακτήσεις, θα είναι μόνιμοι και θα έχουν μακροπρόθεσμα οφέλη. Μια νέα αίσθηση σταθερότητας θα σε κάνει να νιώσεις περισσότερη ασφάλεια, γεγονός που μπορεί επίσης να σε παροτρύνει να επισημοποιήσεις μια σχέση, που σε καλύπτει απόλυτα. Μια ευπρόσδεκτη εγκυμοσύνη είναι επίσης πολύ πιθανή.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, στις 16 Φεβρουαρίου ο Άρης περνάει στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και στρέφει το ενδιαφέρον σου στην οικογένεια και στο σπίτι σου. Μέχρι και τις 30 Μαρτίου που θα παραμείνει εκεί, είναι πιθανό να έρθεις αντιμέτωπος με αρκετά προβλήματα που ζητούν άμεση λύση, με αποτέλεσμα να βάλεις για λίγο σε δεύτερη μοίρα τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Δεν αποκλείεται μάλιστα τα γεγονότα αυτά να επηρεάσουν δυσμενώς τόσο τα οικονομικά σου, όσο και τη σχέση σου με τον σύντροφό σου. Σ’ αυτή την περίπτωση θα πρέπει να επιστρατεύσεις τη διπλωματία σου, ώστε να αποφύγεις δυσάρεστες εξελίξεις. Εξάλλου, η έμφυτη ανάγκη σου για αρμονία και ισορροπία θα σε βοηθήσει να αποσοβήσεις τους κινδύνους και να βρεις τη χρυσή τομή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε Σκορπιέ, στις 16 Φεβρουαρίου ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης Άρης περνάει στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 30 Μαρτίου. Το διάστημα αυτό αναμένεται αρκετά ευχάριστο για σένα, καθώς θα έχεις την ευκαιρία να «δικτυωθείς» με τα κατάλληλα άτομα αλλά και να κάνεις αξιόλογες γνωριμίες που θα επηρεάσουν θετικά την επαγγελματική σου εξέλιξη. Συμφωνίες ή νέα ξεκινήματα που θα γίνουν αυτή την περίοδο, θα σε ενθουσιάσουν, θα σου δώσουν την δυνατότητα να αναδείξεις τα ταλέντα σου και θα εξελιχθούν πολύ θετικά. Ταξίδια, σύντομες μετακινήσεις, αλλά και το συγγενικό σου περιβάλλον, μπορεί επίσης να παίξουν ένα σημαντικό ρόλο στις υποθέσεις που σε απασχολούν. Ευχάριστη αναμένεται και η πορεία της αισθηματικής σου ζωής, ενώ αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία θα σε συναρπάσει.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, στις 16 Φεβρουαρίου ο Άρης ξεκινά την πορεία του στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 30 Μαρτίου. Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο τα οικονομικά σου θα παρουσιάσουν σημαντικές αυξομειώσεις, τις οποίες θα πρέπει να προσέξεις. Γι’ αυτό ακόμα και όταν νομίζεις ότι έχεις τη δυνατότητα για κάποιες σπατάλες, θα πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση, ώστε να μη ζήσεις την περίοδο των ισχνών αγελάδων. Εξάλλου, ο Άρης μπορεί να σε δραστηριοποιήσει και να σου «δείξει» νέους τρόπους να αυξήσεις τα εισοδήματά σου, ακόμα και μέσα από την εκμετάλλευση κάποιου ταλέντου σου. Στον αισθηματικό τομέα, ο σύντροφός σου ή και μια νέα γνωριμία θα σου προσφέρουν μια νέα αίσθηση ασφάλειας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε Αιγόκερε, ο Άρης περνάει στο δικό σου ζώδιο στις 16 Φεβρουαρίου , όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 30 Μαρτίου. Το διάστημα αυτό θα νιώσεις εξαιρετικά δραστήριος και παραγωγικός και θα αγωνιστείς με όλες σου τις δυνάμεις, προκειμένου να πετύχεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Επιπλέον, ο Άρης μπορεί να φέρει στο δρόμο σου τα κατάλληλα άτομα ή και να δημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες, που θα σε οδηγήσουν εκεί που σου αξίζει. Πέρα από την επίτευξη των επαγγελματικών σου φιλοδοξιών, το ίδιο διάστημα θα έχεις την ευκαιρία να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στο σπίτι και την οικογένειά σου, να αποκαταστήσεις τυχόν προβλήματα και διαφωνίες με τα μέλη της οικογένειάς σου και να δημιουργήσεις μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Μια σημαντική αγοραπωλησία μπορεί επίσης να επιτευχθεί αυτό το διάστημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, στις 16 Φεβρουαρίου ο Άρης περνάει στον παρασκηνιακό δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 30 Μαρτίου. Το διάστημα αυτό μπορεί να θεωρηθεί κάπως υποτονικό για σένα, καθώς θα κλειστείς περισσότερο στον εαυτό σου και ακόμα κι αν ασχοληθείς με κάποιες δραστηριότητες, αυτές θα γίνουν κάτω από άκρα μυστικότητα. Ίσως ο φόβος μήπως διαρρεύσουν κάποιες σημαντικές κινήσεις σου, σε απομακρύνει ακόμα και από τα πιο έμπιστά σου άτομα, καθώς μπορεί να νιώθεις ότι είναι η τελευταία σου ευκαιρία να πετύχεις. Αυτή η τακτική μπορεί πράγματι να φέρει θετικά αποτελέσματα, ακόμα όμως και στην αντίθετη περίπτωση, καλό θα είναι να μην απογοητεύεσαι, αφού οι σημαντικότερες εξελίξεις αναμένονται μετά τις 30 Μαρτίου, με την είσοδο του Άρη στο δικό σου ζώδιο.

ΙΧΘΕΙΣ

Φίλε Ιχθύ, στις 16 Φεβρουαρίου ο Άρης περνάει στο φιλικό ζώδιο του Αιγόκερω και τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 30 Μαρτίου. Το διάστημα αυτό αναμένεται αρκετά θετικό για το ζώδιό σου, καθώς θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις αξιόλογες επαφές, αλλά και να δημιουργήσεις μια σταθερή οικονομική βάση. Επαγγελματικές προτάσεις που μπορεί να προκύψουν ακόμα και από το εξωτερικό, μπορούν να σου ανοίξουν ενδιαφέρουσες προοπτικές και να αλλάξουν προς το καλύτερο τη ζωή σου. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στην προσωπική σου ζωή, όπου μπορείς να επισημοποιήσεις μια μακροχρόνια σχέση, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ένας νέος έρωτας μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, θα έχει σύντομα την εξέλιξη που επιθυμείς.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-02-2020 11:00:00