blank
 
blank

Άρης στον Καρκίνο από τις 25 Μαρτίου ως 20 Μαΐου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Άρης στον Καρκίνο από τις 25 Μαρτίου ως 20 Μαΐου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Στις 25 Μαρτίου, ο Άρης περνάει στο ζώδιο του Καρκίνου, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 20 Μαΐου 2023. Η νέα θέση του δεν θεωρείται θετική, αφού βρίσκεται στην παραδοσιακή του πτώση. Έτσι, ενώ ο Άρης είναι ένας πλανήτης «πολεμικός» και δυνατός χωρίς συναισθηματισμούς και εξάρσεις, στο συγκεκριμένο ζώδιο λειτουργεί περισσότερο συναισθηματικά και κυκλοθυμικά, κάτι που δεν του ταιριάζει. Αυτό φυσικά μπορεί να μην σημαίνει τίποτα σε προσωπικό επίπεδο ή ίσως και να είναι καλό σε μερικές περιπτώσεις, αφού «γλυκαίνει» την σκληρή όψη της ζωής.

Από την άλλη όμως λείπει ο δυναμισμός, το θάρρος και η πρωτοβουλία για δράση ή αντίθετα υπάρχει ανυπομονησία για δράση χωρίς σκέψη. Τα θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια, το σπίτι και την πατρίδα, θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα αυτό το διάστημα.

Sponsored Links

Ποιά ζώδια επηρεάζονται από τον Άρη στον Καρκίνο;

Τα ζώδια που ευνοούνται ιδιαίτερα με τη νέα θέση του Άρη είναι οι Σκορπιοί, οι Ιχθείς, οι Ταύροι και οι Παρθένοι, ενώ τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (ΚριοίΚαρκίνοιΖυγοί και Αιγόκεροι) θα αναγκαστούν να βρουν οριστικές λύσεις σε προβλήματα που διαιωνίζονται.

Άρης στον Καρκίνο και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, η διέλευση του κυβερνήτη σου Άρη στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, από τις 25 Μαρτίου και μέχρι τις 20 Μαΐου, στρέφει το ενδιαφέρον σου στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Έτσι, το διάστημα αυτό θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις κάποιες αλλαγές στο χώρο σου, μια ανακαίνιση ή και μια μετακόμιση, που σκέφτεσαι από καιρό. Η σχέση σου με τα μέλη της οικογένειάς σου θα υποστεί αρκετά σκαμπανεβάσματα και παρά το γεγονός ότι δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις, θα μπορέσεις να τις χειριστείς αποτελεσματικά, καθώς θα κατανοήσεις περισσότερο και τις δικές τους ανάγκες. Η συγκεκριμένη διέλευση θα σε ωθήσει να ασχοληθείς πιο σοβαρά και με την προσωπική σου ζωή και να βρεις λύσεις σε τυχόν διαφωνίες με τον σύντροφό σου ή να αποκοπείς οριστικά από μια σχέση, που δεν σε ικανοποιεί πια.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου από τις 25 Μαρτίου θα αποδειχθεί αρκετά θετική για σένα, καθώς θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις έναν εποικοδομητικό διάλογο με άτομα που σε προβληματίζουν και να βρεις λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν. Μέχρι και τις 20 Μαΐου, το επικοινωνιακό σου χάρισμα θα είναι ιδιαίτερα τονισμένο, γεγονός που πρέπει να εκμεταλλευτείς προς όφελός σου. Δεδομένου ότι ο Άρης κυβερνάει τον τομέα των σχέσεών σου, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να βρεις μια κοινή γραμμή με τον σύντροφό σου και να κάνετε σχέδια για το μέλλον σας. Αν είσαι ελεύθερος, το διάστημα αυτό μπορεί να κάνεις μια σημαντική γνωριμία, που θα σε διεγείρει και πνευματικά. Τέλος, αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις μια επαγγελματική συνεργασία, ίσως αυτή είναι η πιο κατάλληλη στιγμή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φίλε Δίδυμε, στις 25 Μαρτίου ο Άρης αποχωρεί από το ζώδιό σου και περνάει στο ζώδιο του Καρκίνου. Μέχρι και τις 20 Μαΐου που θα βρίσκεται εκεί, τα οικονομικά σου θα υποστούν αρκετές διακυμάνσεις, καθώς θα υπάρξουν ευκαιρίες για κέρδος, αλλά και απρόβλεπτες απώλειες. Αν είσαι άνεργος, θα πρέπει να εκμεταλλευτείς αυτή την περίοδο που είναι θετική για εξεύρεση νέας εργασίας, ενώ καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσεις και τις γνωριμίες σου, που μπορεί να μεσολαβήσουν και να σου εξασφαλίσουν μια καλή θέση. Όσον αφορά στην ερωτική σου ζωή, είναι πιθανό να γίνεις περισσότερο κτητικός προς τον σύντροφό σου, και να βάλεις σε κίνδυνο τη σχέση σου, γι’ αυτό θα πρέπει να αποφεύγεις τουλάχιστον τις παράλογες σκηνές ζηλοτυπίας. Αν είσαι ελεύθερος, ένας νέος έρωτας αυτό το διάστημα θα σε βοηθήσει να απελευθερώσεις όλο σου το πάθος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε Καρκίνε, στις 25 Μαρτίου, περνάει και ο Άρης στο ζώδιό σου και μέχρι και τις 20 Μαΐου, ο Άρης θα σε γεμίσει ενέργεια και αυτοπεποίθηση για να κυνηγήσεις τα όνειρά σου, είτε αυτά συνδέονται με την επαγγελματική σου ζωή είτε με τα προσωπικά σου. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι το να ξέρεις πότε πρέπει να πατήσεις φρένο, ώστε να μην ξοδεύεις την ενέργειά σου άσκοπα. Βάλε προτεραιότητες και στόχους και μην καταναλώνεσαι άσκοπα, αν δεν θέλεις να καταβάλλεις τον οργανισμό σου. Τώρα μπορείς να πετύχεις τα πάντα, σε κάθε περίπτωση όμως το μέτρο είναι απαραίτητο.

Ολυμπία

Ολυμπία

ΛΕΩΝ

Φίλε Λέοντα, η διέλευση του Άρη από τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, από τις 25 Μαρτίου και μέχρι τις 20 Μαΐου, ίσως αποδειχθεί κάπως «μονότονη» για σένα, αφού ο κόκκινος πλανήτης, θα σε αναγκάσει να απαρνηθείς για λίγο την «κοσμική» σου πλευρά και να ξεκινήσεις μια εσωτερική διεργασία, προκειμένου να εντοπίσεις τις πραγματικές επιθυμίες σου και να οργανώσεις τα επόμενα βήματά σου. Μια και βρισκόμαστε στην καλοκαιρινή περίοδο, μπορείς να προγραμματίσεις τις διακοπές σου ώστε να ξεκουραστείς, να χαλαρώσεις και να δεις πιο καθαρά κάποια γεγονότα. Ο σύντροφός σου ή κάποια άλλα άτομα, μπορούν να σου προσφέρουν σημαντική καθοδήγηση, που δεν θα πρέπει να υποτιμήσεις. Επίσης, ένα ταξίδι στο εξωτερικό μπορεί να σου ανοίξει νέες προοπτικές και να σε βοηθήσει να κόψεις τις γέφυρες με το παρελθόν, αν αυτό είναι που σε ενδιαφέρει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε Παρθένε, ο Άρης ξεκινά την πορεία του στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου στις 25 Μαρτίου και την ολοκληρώνει στις 20 Μαΐου. Το διάστημα αυτό η κοινωνικότητά σου θα είναι πολύ αυξημένη, και η ανάγκη σου να βρεθείς με τους φίλους σου, να ξεφύγεις από την καθημερινότητα ή να ασχοληθείς με τον σύντροφό σου θα γίνει πιο έντονη από κάθε άλλη φορά. Αν είσαι ελεύθερος, η περίοδος αυτή είναι ιδανική για νέες γνωριμίες, μάλλον όμως, θα είναι δύσκολο να επιλέξεις το άτομο που σου ταιριάζει περισσότερο, αφού όλοι λίγο πολύ θα ανταποκρίνονται στα πρότυπά σου. Έστω και με δυσκολία όμως θα καταφέρεις να επιλέξεις το άτομο με το οποίο θα δημιουργήσεις μια σταθερή και μακροχρόνια σχέση. Τέλος το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο και για να προωθήσεις τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, στις 25 Μαρτίου ο Άρης περνάει στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου και πυροδοτεί σημαντικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σου. Φαίνεται λοιπόν ότι η καλοκαιρινή περίοδος θα είναι πολύ δραστήρια για σένα, αφού μέχρι και τις 20 Μαΐου, θα έχεις την ευκαιρία να προβληθείς και να διεκδικήσεις μια ανώτερη θέση. Αν ανήκεις στους άνεργους Ζυγούς, ίσως μέσα από μια εργασία που φαίνεται ή είναι εποχική, κάνεις τις κατάλληλες γνωριμίες, που θα σε βοηθήσουν να βρεις μια μόνιμη θέση. Ο Άρης ωστόσο κυβερνά και τον τομέα των σχέσεών σου και αυτό σημαίνει ότι εξελίξεις θα υπάρξουν και στην προσωπική σου ζωή. Αν διατηρείς μια σχέση, καλό θα είναι να μην την αμελήσεις εξαιτίας των επαγγελματικών σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος, το ενδιαφέρον ενός ανωτέρου σου, μπορεί να έχει θετική εξέλιξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε Σκορπιέ, ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης Άρης, περνάει στο συμβατό ζώδιο του Καρκίνου στις 25 Μαρτίου, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 20 Μαΐου. Το διάστημα αυτό θεωρείται εξαιρετικά ευνοϊκό για σένα, αφού θα έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις πολλά όνειρά σου και να βάλεις τα θεμέλια για ένα λαμπρό μέλλον τόσο στην προσωπική σου ζωή όσο και στα επαγγελματικά σου. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό, η επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης, ή η απόκτηση ενός πτυχίου, είναι μόνο μερικές από τις πολλές πιθανότητες που μπορούν να αλλάξουν ριζικά τη ζωή σου. Αν είσαι ελεύθερος, ένας νέος έρωτας, θα επηρεάσει το πεπρωμένο σου και θα σε κάνει να δεις με άλλα μάτια τη ζωή.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε Τοξότη, η είσοδος του Άρη στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 25 Μαρτίου μέχρι και τις 20 Μαΐου πρόκειται να σε φέρει αντιμέτωπο με τα οικονομικά σου τα οποία εδώ και αρκετό καιρό σου δημιουργούν έντονους προβληματισμούς. Φαίνεται ότι τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και πρέπει να κάνεις κάτι εδώ και τώρα. Αν έχεις χρέη και οφειλές προς τρίτους, ίσως αναγκαστείς να κάνεις μια τελευταία ρύθμιση, ώστε να αποφύγεις δυσάρεστες εξελίξεις. Αν πάλι τα οικονομικά σου είναι σταθερά, τότε αυτή η διέλευση θα λειτουργήσει περισσότερο στον ερωτικό τομέα. Έτσι, ίσως θελήσεις να αποκαταστήσεις μια σχέση από το παρελθόν, ή δημιουργήσεις μια παθιασμένη σχέση με ένα άτομο. Αυτό που πρέπει να προσέξεις, είναι ο μόνιμος δεσμός σου – αν έχεις – που μπορεί να κινδυνέψει σοβαρά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε Αιγόκερε, η είσοδος του κόκκινου πλανήτη Άρη στον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, από τις 25 Μαρτίου μέχρι και τις 20 Μαΐου, θα σε ωθήσει να δώσεις προτεραιότητα στις σχέσεις σου. Οι επαγγελματικές φιλοδοξίες σου και η καριέρα σου, αναγκαστικά πρέπει να περάσουν σε δεύτερη μοίρα, αφού ο σύντροφός σου – αν είσαι δεσμευμένος – δεν είναι διατεθειμένος να ανεχτεί άλλο την «αδιαφορία» σου. Αν λοιπόν θέλεις να διατηρήσεις αυτή τη σχέση, φρόντισε να το δείξεις με έργα και όχι με λόγια. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, το διάστημα αυτό θα κάνεις μια σημαντική γνωριμία, που είτε το θέλεις είτε όχι, θα αποσπάσει όλη την προσοχή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, στις 25 Μαρτίου ο Άρης περνάει στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 20 Μαΐου. Φαίνεται λοιπόν ότι το καλοκαίρι είναι περισσότερο αφιερωμένο στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις, παρά στις διακοπές και στις διασκεδάσεις. Ωστόσο, έτσι θα έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις περισσότερες εμπειρίες και φυσικά να διεκδικήσεις μια καλύτερη θέση ή και ένα καλύτερο εισόδημα. Παράλληλα, αν είσαι ελεύθερος, ένα ερωτικό ενδιαφέρον μέσα από τον χώρο της εργασίας θα σου δώσει επιπλέον κίνητρα κι έτσι οι ώρες θα περνούν πιο ευχάριστα. Αν διατηρείς ήδη μια σχέση, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις πολλές σύντομες εκδρομές που θα αναζωογονήσουν τον έρωτά σου και θα σου δώσουν την δυνατότητα να κάνεις σημαντικές συζητήσεις με τον σύντροφό σου για το μέλλον σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Φίλε Ιχθύ, η είσοδος του Άρη στον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 25 Μαρτίου μέχρι και τις 20 Μαΐου, αποτελεί μια ιδανική διέλευση για το ζώδιό σου. Έτσι, αυτό το διάστημα θα είσαι εξαιρετικά δημιουργικός και θα καταφέρεις να κερδίσεις χρήματα μέσα από δραστηριότητες που σε διασκεδάζουν. Ο έρωτας επίσης θα παίξει σημαντικό ρόλο και αν διατηρείς ήδη μια σχέση, θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με τον αγαπημένο σου, να κάνεις κάποιες ονειρεμένες αποδράσεις ή και να προγραμματίσεις την επισημοποίηση της σχέσης σας. Το διάστημα αυτό είναι επίσης πολύ γόνιμο για την σύλληψη ενός παιδιού. Αν είσαι αδέσμευτος ένας νέος έρωτας θα μπει δυναμικά στη ζωή σου αυτή την περίοδο.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 20-03-2023 12:00:00