blank
 
blank

Άρης στον Λέοντα από τις 2 Ιουλίου ως 18 Αυγούστου 2019. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Άρης στον Λέοντα από τις 2 Ιουλίου ως 18 Αυγούστου 2019. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Στις 2 Ιουλίου ο Άρης εισήλθε στο βασιλικό ζώδιο του Λέοντα, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 18 Αυγούστου. Η διέλευση αυτή αποτελεί έναν πολύ καλό οιωνό, αφού μετά από το συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου, στο οποίο ο Άρης δεν μπορούσε να λειτουργήσει αποτελεσματικά, περνάει τώρα σε μια θέση που του επιτρέπει να «μεγαλουργήσει»! Το ζώδιο του Λέοντα σχετίζεται με τη χαρά, την διασκέδαση, τον έρωτα, τα παιδιά και τη δημιουργία. Ο Άρης τις επόμενες εβδομάδες θα αναδείξει αυτά τα θέματα και θα μας επιτρέψει να το ρίξουμε έξω, να κυνηγήσουμε και να κατακτήσουμε τους στόχους μας ή και το άτομο που μας ενδιαφέρει και να εκφράσουμε όλο τον έρωτα και το πάθος μας με τον πιο ιδανικό τρόπο.

Sponsored Links

Ποιά ζώδια επηρεάζονται από τον Άρη στον Λέοντα;

Τα ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο από τη νέα θέση του Άρη είναι οι Κριοί, οι Δίδυμοι, οι Λέοντες, οι Ζυγοί, και οι Τοξότες.

Άρης στον Λέοντα και οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Φίλε Κριέ, ο κυβερνήτης σου Άρης ξεκίνησε την διέλευσή του στο ζώδιο του Λέοντα και τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου στις 2 Ιουλίου και εγκαινιάζει μια εξαιρετικά θετική περίοδο που θα διαρκέσει μέχρι και τις 18 Αυγούστου. Το διάστημα αυτό σηματοδοτεί το τέλος της συναισθηματικής αστάθειας που επικρατεί στη ζωή σου, και την αρχή μιας νέας ισορροπίας στον αισθηματικό τομέα. Αν διατηρείς ήδη μια σχέση, τώρα θα μπορέσεις να βάλεις πιο γερά θεμέλια και να εξασφαλίσεις ένα ανέφελο μέλλον, ενώ αν είσαι ελεύθερος, θα βρεις τον έρωτα που λαχταράς και που θα ομορφύνει τη ζωή σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, στις 2 Ιουλίου ο Άρης ξεκίνησε την πορεία του στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, την οποία θα ολοκληρώσει στις 18 Αυγούστου. Το διάστημα αυτό, θα αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια και θα επιδιώξεις κάποιες βελτιώσεις. Ίσως ασχοληθείς με την αναδιαμόρφωση κάποιου χώρου σου ή αποφασίσεις να μετακομίσεις σε μια άλλη γειτονιά που σε εξυπηρετεί περισσότερο, ενώ είναι πιθανό να πραγματοποιήσεις και μια αγοραπωλησία. Ο Άρης όμως μπορεί και να σε κάνει κάπως επιθετικό προς κάποια μέλη της οικογένειάς σου και αυτό είναι κάτι που χρειάζεται προσοχή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ Δίδυμε, στις 2 Ιουλίου ο Άρης εισήλθε στο ζώδιο του Λέοντα και τον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 18 Αυγούστου. Το διάστημα αυτό το ήδη έμφυτο επικοινωνιακό σου χάρισμα θα είναι ιδιαίτερα αυξημένο, γεγονός που θα έχει ως αποτέλεσμα να κάνεις νέες σημαντικές γνωριμίες. Μέσα από αυτές θα αναπτύξεις μακροχρόνιους φιλικούς δεσμούς, θα δεχτείς νέες επαγγελματικές προτάσεις ή αν είσαι ελεύθερος θα δημιουργήσεις μια μακροχρόνια σχέση. Ο Άρης θα σου δώσει ακόμα την ευκαιρία να ταξιδέψεις, να γνωρίσεις καινούργια μέρη και να αποκτήσεις νέες εμπειρίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε Καρκίνε, η διέλευση του Άρη στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 2 Ιουλίου μέχρι και τις 18 Αυγούστου, θα αποτελέσει το έναυσμα για να ασχοληθείς πιο συστηματικά με τα οικονομικά σου και να δραστηριοποιηθείς περισσότερο προκειμένου να αποκομίσεις κάποια οφέλη. Το διάστημα αυτό έτσι κι αλλιώς θα δεις τα έσοδά σου να αυξάνονται, ωστόσο παράλληλα ίσως προκύψουν και κάποια έκτακτα έξοδα τα οποία θα πρέπει να διευθετήσεις. Αν αναζητάς μια νέα εργασία, είναι πολύ πιθανό αυτό το διάστημα να βρεις μια δουλειά που θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες σου. Παράλληλα, ο Άρης θα αναζωπυρώσει και την αισθηματική σου ζωή, καθώς θα σου δώσει την ευκαιρία να προγραμματίσεις ένα ταξίδι με τον σύντροφό σου ή να κάνεις μια σημαντική γνωριμία αν είσαι ελεύθερος.

Ολυμπία

Ολυμπία

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, στις 2 Ιουλίου ο Άρης πέρασε στο δικό σου ζώδιο όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 18 Αυγούστου. Το διάστημα αυτό θα αποδειχθεί εξαιρετικά θετικό για σένα, αφού ο Άρης θα σου δώσει τα κίνητρα για να δραστηριοποιηθείς, να πάρεις πρωτοβουλίες και να πραγματοποιήσεις κάθε στόχο και επιθυμία σου. Κάποιες αλλαγές στο οικιακό σου περιβάλλον ή ένα μακρινό ταξίδι που προγραμματίζεις εδώ και καιρό μπορούν τώρα να επιτευχθούν και να διαμορφώσουν μια νέα πραγματικότητα. Δεν αποκλείεται ακόμα και να αποφασίσεις την μόνιμη εγκατάσταση σε μια άλλη χώρα που σου εγγυάται καλύτερες επαγγελματικές – και όχι μόνο – προοπτικές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε Παρθένε, στις 2 Ιουλίου ο Άρης πέρασε στο ζώδιο του Λέοντα και στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 18 Αυγούστου. Το διάστημα αυτό μπορεί να θεωρηθεί κάπως υποτονικό για σένα, αφού ίσως επιδιώξεις περισσότερο από άλλες φορές την μοναξιά, όμως παράλληλα θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις τον απολογισμό σου και να εντοπίσεις τους στόχους σου, τις επιθυμίες σου, τα λάθη σου και να προετοιμάσεις τις κινήσεις που θα σε φέρουν πιο κοντά στην πραγματοποίηση των ονείρων σου. Παρόλα αυτά θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με κάποια άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης σου που μπορούν να σε βοηθήσουν αποτελεσματικά.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Φίλε Ζυγέ, στις 2 Ιουλίου ο Άρης πέρασε στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 18 Αυγούστου. Η διέλευση αυτή υπόσχεται να τονώσει την κοινωνική σου ζωή και να σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Το συγκεκριμένο διάστημα, μπορείς πραγματικά να μεγαλουργήσεις, αφού πέρα από τις προσωπικές σου προσπάθειες, θα έχεις και την υποστήριξη σημαντικών ανθρώπων, που μπορούν να επηρεάσουν τις εξελίξεις. Αν είσαι ελεύθερος, καλό είναι να φροντίσεις να βγαίνεις περισσότερο αυτό το διάστημα, καθώς ένας μεγάλος έρωτας μπορεί να προκύψει μέσα από μια φιλική συγκέντρωση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, στις 2 Ιουλίου ο Άρης πέρασε στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σου ανοίγει το δρόμο για σημαντικά επαγγελματικά επιτεύγματα. Μέχρι και τις 18 Αυγούστου που θα βρίσκεται εκεί, θα πρέπει να ασχοληθείς πιο συστηματικά με την δουλειά σου και να εντείνεις τις προσπάθειές σου, ώστε να επωφεληθείς όσο το δυνατόν περισσότερο. Με τον Άρη στον Λέοντα σημαίνει ότι ο δρόμος δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα και σίγουρα θα υπάρξουν εμπόδια που θα πρέπει να ξεπεράσεις, ωστόσο η επιμονή και η υπομονή σου είναι τα στοιχεία που θα κριθούν και θα ανταμειφθούν.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε Τοξότη, η διέλευση του Άρη από τον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 2 Ιουλίου μέχρι και τις 18 Αυγούστου, θα αποδειχθεί ιδιαίτερα θετική για σένα. Έτσι το διάστημα αυτό θα δεις τις σχέσεις σου να εξελίσσονται με τον καλύτερο τρόπο και να σου προσφέρουν την ασφάλεια που επιθυμείς. Αν διατηρείς έναν μακροχρόνιο δεσμό, είναι πολύ πιθανό να επισημοποιηθεί αυτό το διάστημα, ενώ αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία θα αλλάξει ριζικά τη ζωή σου. Τα ταξίδια μπορούν επίσης να σου προσφέρουν σημαντικές εμπειρίες και ανέλπιστα οφέλη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε Αιγόκερε, η είσοδος του Άρη στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 2 Ιουλίου, σε παροτρύνει να βάλεις μια τάξη στα οικονομικά σου αλλά στην ερωτική σου ζωή. Έτσι μέχρι και τις 18 Αυγούστου, μπορείς να βρεις τον τρόπο να απεγκλωβιστείς από έξοδα και χρέη που σε ταλαιπωρούν, να κάνεις μια επένδυση που θα σου αποφέρει κέρδη ή να προχωρήσεις σε μια αγοραπωλησία που θα διευκολύνει τη ζωή σου. Παράλληλα, θα βρεις το χρόνο να ασχοληθείς και με μια σχέση που σε ενδιαφέρει και να εκδηλώσεις όλο το ερωτικό σου πάθος. Αν είσαι ελεύθερος, το διάστημα αυτό θα αναπτύξεις ένα συναισθηματικό δέσιμο με ένα ξεχωριστό άτομο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε Υδροχόε, η διέλευση του Άρη από τον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 2 Ιουλίου μέχρι και τις 18 Αυγούστου, μπορεί να δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στην αισθηματική σου ζωή, τα οποία θα πρέπει να χειριστείς με διπλωματία, ώστε να αποφύγεις τυχόν δυσάρεστες εξελίξεις. Το διάστημα αυτό θα χρειαστεί να είσαι πιο συγκαταβατικός και υποχωρητικός με τον σύντροφό σου, αφού είναι πιθανό να διαπιστώσεις μια απρόσμενη επιθετικότητα από μέρους του, ειδικά αν αγνοείς επιδεικτικά κάποιες βασικές ανάγκες του. Αν είσαι ελεύθερος, το διάστημα αυτό μπορεί να κάνεις μια γνωριμία, θα πρέπει όμως να ξεπεράσεις αρκετά εμπόδια μέχρι να «δέσει» αυτή η σχέση.

ΙΧΘΕΙΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, στις 2 Ιουλίου, ο Άρης πέρασε στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 18 Αυγούστου. Το διάστημα αυτό η δουλειά σου θα απορροφήσει μεγάλο μέρος του χρόνου σου, καθώς θα υπάρξουν σημαντικά κίνητρα προόδου. Αν είσαι άνεργος ή ψάχνεις μια καλύτερη εργασία, θα πρέπει επίσης να δραστηριοποιηθείς περισσότερο τώρα, που οι προοπτικές είναι θετικές. Επιπλέον, η συγκεκριμένη διέλευση του Άρη, σου χαρίζει περισσότερη αυτοπειθαρχία, γεγονός που μπορείς να εκμεταλλευτείς για να χάσεις πιο εύκολα τα περιττά κιλά των διακοπών.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-06-2019 11:00:00